Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νταντα απο αγγελία?


Recommended Posts

Με αφορμη το θεμα της Ρουμάνας που πεταξε το παιδι απο το μπλακονι θελω να θεσω το εξης ερωτημα: Θα παιρνατε ποτε νταντα απο αγγελια? :shock: Θα βαζατε μια αγνωστη γυναικα,που μπορει να ειναι απο παρανοϊκη μεχρι να κανει χρηση ινδικης καναβης (εχει τυχει σε γειτονισσα που πηρε νταντα απο αγγελια)...να φερνει τους γκομενους στο σπιτι...να...να....να.... :roll:

 

Οταν εψαχνα γυναικα ουτε που μου περασε απο το μυαλο να κανω κατι τετοιο... Διεδωσα σε ολους τους γνωστους και φιλους ακομη και στη γειτονια οτι ψαχνω γυναικα και περιμενα μεχρι να βρεθει καποια με συστασεις απο γνωστο. Και τελικα βρηκα τη φιλη της γειτονισσας της μαμας μου...και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πριν την προσλαβω πηγα και στο σπιτι ητς γειτονισσας να δω τι μερος του λογου ειναι η ιδια... Αν δεν εβρισκα άμεσα θα τα εβαζα σε παιδικο ή θα τα εκανα πακετο και θα τα εστελνα στη μαμα μου μεχρι να βρεθει μια λυση...

 

Ο.Κ. και ο γνωστος δεν μπορει να ξερει 100% το χαρακτηρα της γνωστης-φιλης του ΑΛΛΑ μια παρανοϊκη, μια χρηστης ναρκωτικων,μία που να κακοποιει τα παιδια...μπορει να την ξερει αν ειναι...

Και οταν ο αλλος ειναι γνωστος δεν σου συστηνει καποια που δεν ξερει πολυ καλα γιατι εχει κι αυτος ευθυνη αν σου στειλει κανενα παιδι στο νοσοκομειο π.χ.

 

Προσωπικα αυτη που επελεξα ειχε μεγαλωσει 16 παιδια πριν τα δικα μου,ολα στον ιδιο δημο και σε ολες τις δουλειες πηγαινε συστημενη ΠΟΤΕ απο αγγελια,οποτε αυτο δειχνει οτι δεν εχει κανει κατι χοντρο.

Κανένα σαλαμάκι βουτάει πού και πού αλλα μετα απ αυτα που ακουω ειναι πλημέλημα... :lol::lol:

 

Ασε που μερικες μητερες δεν τους ζητανε ουτε καν ταυτοτητα για να μην τις προσβαλλουν λεει... Δηλαδη να παρει το παιδι η αλλη κ να φυγει και να μην ξερεις ποια να κυνηγησεις... :shock:

 

Τουλαχιστον ιατρικες εξετασεις και ποινικο μητρωο θα ζητουσα αν επαιρνα μια αγνωστη...ασε που δεν θα το κανω ποτε αλλα λεμε...Μη σου πω οτι θα πηγαινα και στους πρωην εργοδοτες της να τους δω τετ α τετ γιατι απο το τηλεφωνο μπορει να σου μιλαει καμια κολλητη της... :?

 

ΑΛΛΑ να εμπιστευθεις το αγγελουδι σου στην πρωτη τυχουσα...μου φαινεται αδιανόητο...Εσεις θα το κανατε ποτέ? :?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ποτέ! Αλλά και οι γνωστές που είχα πάρει... μου είχαν ρημάξει και μένα το ψυγείο, τα απορρυπαντικά, το τηλέφωνο... Γι'αυτό προτίμησα τελικά τον παιδικό σταθμό. Όχι οτι κι εκεί είσαι ήσυχη (ποτέ δεν είσαι ήσυχη τελικά), αλλά τουλάχιστον είναι σίγουρα πιο ελεγχόμενη η κατάσταση.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Link to comment
Share on other sites

Όλοι γι αυτο προτιμαμε τελικα τον παιδικο.. γιατι δεν ειναι ασφαλες να εχεις τελικα κανεναν μεσα στο σπιτι σου..

Εμενα η πρωτη που τραβηξε το αυτι του παιδιου και ολα τα συναθη (το παρατουσε με τις ωρες στο παρκο ή στην κουνια, το επερνε και εξαφανιζοταν, το εσερνε στο ΙΚΑ μεσα στους αρρωστους για να γραψει φαρμακα της στο νευρολογο κλπ κλπ ήταν νονα της κολλητης μου.

Η δευτερη που μου βουτουσε πραγματα ήταν αδελφη επισης πολυ καλης μου φιλης.. Ποιον θα εμπιστευτεις απο δω και στο εξης?

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ βρήκα από αγγελία. Δεν ήθελα γνωστή γνωστής γιατί φοβόμουν τις παρεξηγήσεις. Την ξένη γυναίκα τη διώχνεις αμέσως.... Άσε που έχεις και τη σχέση εργοτότη εργαζόμενου, όπότε μπορείς να θέτεις τους όρους σου. Εγώ είδα πάνω από 50 κυρίες αλλοδαπές και ελληνίδες. Από το τηλέφωνο απέρριψα περίπου άλλες τόσες.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ πήρα νταντά από αγγελία γιατί η προηγούμενη έπρεπε να σταματήσει και από γνωστές γνωστών κτλ δεν είχα βγάλει άκρη, ούτε ήθελα να πάω τα διδυμάκια από 1 έτους παιδικό σταθμό...

 

Είναι από τις καλύτερες γυναίκες που έχω γνωρίσει και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένη.

Βέβαια ρώτησα και πήρα στοιχεία, πρώην εργοδότες κτλ, την είχα ένα μήνα επί πληρωμή αλλά δοκιμαστικά μαζί με την προηγούμενη νταντά και επίσης είμαι τυχερή που μένω σε διπλοκατοικία με τη μητέρα μου από κάτω οπότε οι αφνιδιαστικές επισκέψεις και οι έλεγχοι ήταν συνεχείς μέχρι να αποκτήσω εμπιστοσύνη. Και φυσικά δεν πήρα την πρώτη τυχούσα αφού είδα ουκ ολίγες υποψήφιες πριν αποφασίσω...

 

Μένει πολύ κοντά μας, είναι πάντα με το χαμόγελο, τα παιδιά την λατρεύουν και πολλές φορές ομολογώ ότι μαθαίνω από αυτήν πώς να χειρίζομαι κάποια πράγματα με τα ζιζάνιά μου. Είναι ελληνίδα 46 χρονών με δύο μεγάλες κόρες και ένα εγγόνι, δεν πτοείται με τίποτα και έχει απεριόριστη ενέργεια και υπομονή.

 

Ειλικρινά νιώθω πως έχω κερδίσει σε αυτό το θέμα τον πρώτο αριθμό του λαχείου (γιατί η αγγελία είναι όντως λαχείο) και είμαι ευτυχής που θα συνεχίσει να είναι κοντά μας με περιορισμένο ωράριο και του χρόνου και ίσως και παραπάνω αν τη χρειαζόμαστε ακόμα.

 

Εγώ θα έλεγα να μην απορρίπτουμε τις αγγελίες συλλήβδην (πολλοί καλοί και ικανοί άνθρωποι που ψάχνουν για δουλειά βάζουν αγγελίες) αλλά να κάνουμε μεγάλη έρευνα πριν εμπιστευθούμε σε κάποια τα παιδιά μας και να παρακολουθούμε μέσω δικών μας προσώπων από κοντά την κατάσταση.

 

Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω ότι ούτε νιώθω ούτε θεωρώ ότι μεγαλώνει τα παιδιά μου μια ξένη... Κρατάει τα κοριτσάκια μου, τα φροντίζει και τα απασχολεί όσο εγώ είμαι στη δουλειά αλλά τους όρους της διαπεδαγώγησης, το πρόγραμμα κτλ τα θέτω εγώ και μόνο εγώ και είμαι κοντά τους όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...