ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 κοριτσια καλησπερα.ισως καποιες να θυμαστε οτι εκανα 6,5 χρονια μεχρι να αποκτησω τον γιο μου μετα απο εξωσωματικη.θελω να μοιραστω μαζι σας τωρα οτι ειμαι παλι εγκυος 8εβδομαδων κ 4 ημερων παλι απο εξωσωματικη.μου εβαλαν 3 εμβρυακια κ επιασαν τα 2.κυοφορουσα διδυμα μεχρι που την 6η βδομαδα ακουσαμε τις καρδουλες του.η μια καθαρα η'αλλη οχι κ τοσο.εκει φοβηθηκα...κ οι φοβοι μου βγηκαν αληθινοι.πηγαμε για υπερηχο την 7η βδομαδα κ στο ενα ειχε σταματησει η καρδουλα να χτυπαει.απο δω ξεκιναει κ το μαρτυριο.την κυριακη πηγα τουαλετα κ σηκωνοντας ειδα την λεκανη τιγκα στο αιμα,πλημμυρα στην κυριολεξια.κατευθειαν πηγα στο μητερα οπου καλεσαν εκτακτως υπερηχολογο για να με δει.μουπε ολα καλα με το εμβρυο πουχει μεινει,η καρδιακη του λειτουργια μια χαρα.απλα μην φοβηθεις μουπε γιατι εχει μεινει κιαλλο αιμα στον τραχηλο.πηγα σπιτι ηρεμη κ για την επομενη μερα απλα σκουπιζομουν κ εβλεπα αιμα οπως εχουμε στα τελειωματα.προχθες κ παραπροχθεσ καλα.χθες το απογευμα πηγα τουαλετα κ σηκωνοντας παλι πλημμυρα στο αιμα.κατακοκκινο κοριτσια.για αλλη μια φορα τα χρειαστηκα κ πηγαμε στο μητερα με τον αντρα μου.παλι ολα καλα,εξελισσεται η εγκυμοσυνη μια χαρα κ ο λεκιθικος σακκος μια χαρα.εξηγηση για το αιμα μου εδωσε οτι απορροφαται το εμβρυο που εχασα.τοσο πολυ ομως?παω να σκασω!εχει καμια σας σχετικη εμπειρια? Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andigo Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Καλησπέρα. Σχετική εμπειρία εξωσωματικής δεν έχω. Ούτε αιμορραγίας. Η εγκυμοσύνη όμως της κορούλας μου ξεκίνησε ως δίδυμη απλώς το ένα δεν εξελίχθηκε και όπως μου είπε ο γιατρός θα το απορροφούσε ο οργανισμός. Έτσι και έγινε. Την 7η εβδομάδα είχα 2 σάκους και όταν πήγα ξανά γύρω στη 10 ήταν ο ένας. Αλλά δεν είχα καθόλου αίμα. Ίσως να παίζει ρόλο ότι δεν είδαμε ποτέ καρδούλα να χτυπά. Δεν ξέρω. Από την άλλη έχω κοπέλα συνάδελφο που έβγαλε όλη την εγκυμοσύνη με αιμορραγίες και το μωράκι της ήταν μια χαρά. Αφου σε καθυσηχάζουν οι γιατροί καλύτερα να ηρεμήσεις και εσύ (βασικό αυτό). Αν δεν μπορείς πάρε 2 και 3 γνώμη γιατρού. Όλα καλά θα πάνε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viki35 Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Οχι δεν εχω τετοια εμπειρια , ομως επειδη ειμαι και εγω εγκυος , στο 3ο μου παιδακι, θα θελα να σου ευχηθω ολα μα ολα να πανε παρα πολυ καλα και αν δεν κανω λαθος καπου κοντα στον ιουνιο θα γεννησεις και εσυ ετσι δεν ειναι ? Παντως αυτο που θελω εγω να σου πω ειναι να προσπαθησεις να μην αγχωνεσαι ,αν και ειχες δικιο με το αγχος σου , απλως γεμησε το μυαλλο σου θετικες σκεψεις και ακου τον γιατρο σου σε οτι σου λεει (του εχεις επιστοσυνη ετσι δεν ειναι ? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 Καλησπέρα. Σχετική εμπειρία εξωσωματικής δεν έχω. Ούτε αιμορραγίας. Η εγκυμοσύνη όμως της κορούλας μου ξεκίνησε ως δίδυμη απλώς το ένα δεν εξελίχθηκε και όπως μου είπε ο γιατρός θα το απορροφούσε ο οργανισμός. Έτσι και έγινε. Την 7η εβδομάδα είχα 2 σάκους και όταν πήγα ξανά γύρω στη 10 ήταν ο ένας. Αλλά δεν είχα καθόλου αίμα. Ίσως να παίζει ρόλο ότι δεν είδαμε ποτέ καρδούλα να χτυπά. Δεν ξέρω. Από την άλλη έχω κοπέλα συνάδελφο που έβγαλε όλη την εγκυμοσύνη με αιμορραγίες και το μωράκι της ήταν μια χαρά. Αφου σε καθυσηχάζουν οι γιατροί καλύτερα να ηρεμήσεις και εσύ (βασικό αυτό). Αν δεν μπορείς πάρε 2 και 3 γνώμη γιατρού. Όλα καλά θα πάνε. η συναδελφος σου τι εκανε?αγορακι η'κοριτσακι γιατι λενε οτι συνηθως τις αιμοραγιες τις εχουν τα αγορια.αυτο προσπαθω να ηρεμησω.να σημειωσω πως απο την αρχη ειμαι στο κρεβατι,με ουτροτζεσταν κ ντιβινα κ απο το σπιτι βγαινω μονο για υπερηχο.το καλο ειναι οτι βρηκα μια καλη γυναικα που προσεχει τον γιο μου.παρεπιπτοντως στον γιο μου μετα την β'επιπεδου ειχα ιδια αιμοραγια κ μεχρι να τον δω οτι ειναι καλα εχασα ολη μου τη ζωη.τωρα που πηγα για υπερηχο εχει μεινει ο σακος κ κατι τελιτσες μεσα σαν ευρηματα.να υποθεσω οτι υπηρχαν κ σε σενα 2 σακοι,ε?κ στην 10η δεν υπηρχε ο δευτερος? Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 Οχι δεν εχω τετοια εμπειρια , ομως επειδη ειμαι και εγω εγκυος , στο 3ο μου παιδακι, θα θελα να σου ευχηθω ολα μα ολα να πανε παρα πολυ καλα και αν δεν κανω λαθος καπου κοντα στον ιουνιο θα γεννησεις και εσυ ετσι δεν ειναι ? Παντως αυτο που θελω εγω να σου πω ειναι να προσπαθησεις να μην αγχωνεσαι ,αν και ειχες δικιο με το αγχος σου , απλως γεμησε το μυαλλο σου θετικες σκεψεις και ακου τον γιατρο σου σε οτι σου λεει (του εχεις επιστοσυνη ετσι δεν ειναι ? ) αυτο προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα ξερεις ειναι λιγο δυσκολο.βλεπεις ολη την ημερα ειμαι στο κρεβατι κ περιτριγυριζουν διαφορες σκεψεις χωρις να το θελω.θελω τοσο πολυ να φερω στον κοσμο ενα αδερφακι για τον νικολα μου.τελευταια περιοδο ποτε ειχεσ?εγω 29 αυγουστου κ μου δινουν 6 ιουνιου τελευταια ημερομηνια αλλα ξαν πανε ολα καλα θα γεννησω 2 βδομαδες νωριτερα λογω εξωσωματικης κ καιραρικης στον γιο μου.με το καλο σου ευχομαι το τριτο σου παιδακι κ να σου πανε ολα κατ'ευχην. Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andigo Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 η συναδελφος σου τι εκανε?αγορακι η'κοριτσακι γιατι λενε οτι συνηθως τις αιμοραγιες τις εχουν τα αγορια.αυτο προσπαθω να ηρεμησω.να σημειωσω πως απο την αρχη ειμαι στο κρεβατι,με ουτροτζεσταν κ ντιβινα κ απο το σπιτι βγαινω μονο για υπερηχο.το καλο ειναι οτι βρηκα μια καλη γυναικα που προσεχει τον γιο μου.παρεπιπτοντως στον γιο μου μετα την β'επιπεδου ειχα ιδια αιμοραγια κ μεχρι να τον δω οτι ειναι καλα εχασα ολη μου τη ζωη.τωρα που πηγα για υπερηχο εχει μεινει ο σακος κ κατι τελιτσες μεσα σαν ευρηματα.να υποθεσω οτι υπηρχαν κ σε σενα 2 σακοι,ε?κ στην 10η δεν υπηρχε ο δευτερος? Ναι αγοράκι είχε. Νομίζω πάντως πως είναι τυχαίο. Ναι 2 σάκοι ήταν και απλώς ο ένας απορροφήθηκε από τον οργανισμό. Μάλιστα μου είχε πει ότι αν αργούσα μία εβδομάδα να πάω (δηλαδή αντί για την 7 να πήγαινα στην 8 υπήρχε πιθανότητα να μην βλέπαμε καθόλου το σάκο. Πάντως στη 10η δεν υπήρχε τίποτα. Να σου πω να μην έχεις άγχος τσάμπα θα το πω. Σε καταλαβαίνω και σε νιώθω αφού πριν μείνω έγκυος στο γιο μου είχα μία αποβολή και έζηα την εγκυμοσύνη του μέσα στο άγχος. Μόνο όταν μου τον έδωσαν στη γέννα χαλάρωσα και.... κοιμήθηκα. Αφού έχεις βοήθεια με το μικρό βρες κάτι να απασχολήσεις το μυαλό σου και να μιλάς όσο συχνάς νιώθεις ότι θες με το γιατρό σου (εμένα αυτός μόνο με ηρεμούσε). Αν είναι να είσαι εσύ πιο ήρεμη ζάλισέ τον. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 Ναι αγοράκι είχε. Νομίζω πάντως πως είναι τυχαίο.Ναι 2 σάκοι ήταν και απλώς ο ένας απορροφήθηκε από τον οργανισμό. Μάλιστα μου είχε πει ότι αν αργούσα μία εβδομάδα να πάω (δηλαδή αντί για την 7 να πήγαινα στην 8 υπήρχε πιθανότητα να μην βλέπαμε καθόλου το σάκο. Πάντως στη 10η δεν υπήρχε τίποτα. Να σου πω να μην έχεις άγχος τσάμπα θα το πω. Σε καταλαβαίνω και σε νιώθω αφού πριν μείνω έγκυος στο γιο μου είχα μία αποβολή και έζηα την εγκυμοσύνη του μέσα στο άγχος. Μόνο όταν μου τον έδωσαν στη γέννα χαλάρωσα και.... κοιμήθηκα. Αφού έχεις βοήθεια με το μικρό βρες κάτι να απασχολήσεις το μυαλό σου και να μιλάς όσο συχνάς νιώθεις ότι θες με το γιατρό σου (εμένα αυτός μόνο με ηρεμούσε). Αν είναι να είσαι εσύ πιο ήρεμη ζάλισέ τον. στον γιο μου ειχα αυτη την αιμοραγια στην 20η βδομαδα κ αναγουλες.σε αυτην την εγκυμοσυνη ειμαι απο την αρχη με αιμοραγιες,εμετους,αναγουλες,πονος στο στομαχι.σε ρωτησα τι ειχε γιατι οπως προεγραψα τα αγορακια τα εχουν αυτα.βεβαια ο γιατρος μου στον υπερηχο απο τους χτυπους της καρδιας μουπε κοριτσι μαλλον ειναι.ειχε 178χτυπους ανα λεπτο.ομως κ στο γιο μου ετσι ειχε πει κοριτσι αλλα δεν επεσε μεσα.μαλλον ολα τυχαια ειναι. Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viki35 Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 .τελευταια περιοδο ποτε ειχεσ?εγω 29 αυγουστου κ μου δινουν 6 ιουνιου τελευταια ημερομηνια αλλα ξαν πανε ολα καλα θα γεννησω 2 βδομαδες νωριτερα λογω εξωσωματικης κ καιραρικης στον γιο μου.με το καλο σου ευχομαι το τριτο σου παιδακι κ να σου πανε ολα κατ'ευχην. Καλημερα ιωανα μου, εγω τελευταια περιοδος 9/09 και ΠΗΤ 16.06 .Εχεις και ενα αγορακι ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 Καλημερα ιωανα μου, εγω τελευταια περιοδος 9/09 και ΠΗΤ 16.06 .Εχεις και ενα αγορακι ? ακριβως εχω ενα αγορακι που στις 21 νοεμβριου γινεται ενος χρονου.σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησεις?πως τα βγαζεις περα με τα 2 σου παιδακια που ειναι μικρα?βλεπω οτι κ το δευτερο το εκανες κοντα με το πρωτο. Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andigo Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Καλημέρα. Πως είσαι σήμερα; Λοιπόν έψαξα εξετάσεις και χαρτιά. Η μόνη διαφορά που βρήκα ήταν ότι ο σάκος που δεν εξελίχθηκε και αποροφήθηκε δεν είχε προλάβει να έχει εμβρυικά στοιχεία. Ίσως για αυτό να έχει τις αιμορραγίες. Μάλλον δηλαδή. Καλή συνέχεια. Μια χαρά θα είσαι με τα 2 παιδάκια. Προσαρμοζόμαστε με τις συνθήκες και αυτά και εμείς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 Καλημέρα. Πως είσαι σήμερα; Λοιπόν έψαξα εξετάσεις και χαρτιά. Η μόνη διαφορά που βρήκα ήταν ότι ο σάκος που δεν εξελίχθηκε και αποροφήθηκε δεν είχε προλάβει να έχει εμβρυικά στοιχεία. Ίσως για αυτό να έχει τις αιμορραγίες. Μάλλον δηλαδή. Καλή συνέχεια. Μια χαρά θα είσαι με τα 2 παιδάκια. Προσαρμοζόμαστε με τις συνθήκες και αυτά και εμείς. καλη σου μερα κ σε ευχαριστω που εψαξες κ βρηκες τις εξετασεις σου για να βοηθηθω λιγακι.σκεφτομαι πως επειδη στον γιο μου ειχα μια μεγαλη αιμοραγια την 20ηβδομαδα η οποια προηλθε απο επαφη απλουστατη πουχα με τον αντρα μου την προηγουμενη μερα τι μπορει να γινεται τωρα.εννοειται οτι οι επαφες ξεχνιουνται εξολοκληρου μεχρι τελος τωρα υστερα απο αυτο πουχα παθει.διαβασα οτι καποιες περα απο τα ουτροτζεσταν που παιρνω κ γω εχουν κανει ενεση πρελουτον καπως ετσι λεγεται.γνωριζεις τιποτα για αυτη την ενεση? Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andigo Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Λυπάμαι χαρά μου. Δεν ξέρω καθόλου από τα φάρμακα που λές. Ευτυχώς μόνο σίδηρο, φυλλικό και ασβέστιο έπαιρνα. Τίποτα άλλο. Και εγώ το ουτροτζεσταν και κάτι άλλα εδώ τα "έμαθα". Καλύτερα να σου απαντήσει κάποια άλλη που τα γνωρίζει. Εγώ μονο θεωρητικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viki35 Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 ακριβως εχω ενα αγορακι που στις 21 νοεμβριου γινεται ενος χρονου.σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησεις?πως τα βγαζεις περα με τα 2 σου παιδακια που ειναι μικρα?βλεπω οτι κ το δευτερο το εκανες κοντα με το πρωτο. Σου απανταω με μια μερα καθυστερηση παντα χαχαχα, ακομα δεν 3ερω που θα γεννησουμε . Τωρα το πως τα καταφερνουμε ειναι ενα αλλο θεμα , βασικα το σημαντικο ειναι και ο αντρας μοθ ειναι απο νωρις το μεσημερι εδω , μετα τις 3.30 ειναι σπιτι οποτε μαζι τους παλευουμε απο εκει και περα δεν τους εχω αλλα3ει στην καθημερινοτητα , κανω οτι εκανα ακριβως . Και αγκαλιες και τους 2, και τις βολτες και τα παιχνιδια και τα φαγητα τους και ολα , βοηθεια απο γιαγιαδες δεν υπαρχει οποτε ειμαστε εγω και ο αντρας μονοι μας . Βασικα οπως ειχα πει και οταν εμεινα εγκυος στην κορη μου και ο γιος μου ητανε 13 μηνων , οτι πει ο Θεος θα γινει , απο εκει και περα δεν μπορω να αφησω τα παιδια χωρις την καθημερινοτητα τους , εντα3ει παντα με λιγη προσοχη και ισως λιγη δυνατοτητα για 3εκουραση . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 Σου απανταω με μια μερα καθυστερηση παντα χαχαχα, ακομα δεν 3ερω που θα γεννησουμε . Τωρα το πως τα καταφερνουμε ειναι ενα αλλο θεμα , βασικα το σημαντικο ειναι και ο αντρας μοθ ειναι απο νωρις το μεσημερι εδω , μετα τις 3.30 ειναι σπιτι οποτε μαζι τους παλευουμε απο εκει και περα δεν τους εχω αλλα3ει στην καθημερινοτητα , κανω οτι εκανα ακριβως . Και αγκαλιες και τους 2, και τις βολτες και τα παιχνιδια και τα φαγητα τους και ολα , βοηθεια απο γιαγιαδες δεν υπαρχει οποτε ειμαστε εγω και ο αντρας μονοι μας . Βασικα οπως ειχα πει και οταν εμεινα εγκυος στην κορη μου και ο γιος μου ητανε 13 μηνων , οτι πει ο Θεος θα γινει , απο εκει και περα δεν μπορω να αφησω τα παιδια χωρις την καθημερινοτητα τους , εντα3ει παντα με λιγη προσοχη και ισως λιγη δυνατοτητα για 3εκουραση . μπραβο σας που τα καταφερνετε.ο θεος να ΣΑΣ δινει δυναμη.να χαιρεστε τα παιδακια σας κ να εισαστε παντατευτυχισμενοι!σας ευχομαι τα καλυτερα κ με το καλο το νεο μελος στην οικογενεια σας! Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 κοριτσια τριτη αιμοραγια πριν μιση ωρα.δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα...αρχιζω κ απογοητευομαι!αν ξερει καποια ας μου πει τι ειναι η ενεση πρελουτον γιατι εμενα ο γιατρος μου μονο τα ουτροτζεσταν μουχει δώσει.διαβασα ομως οτι σε μεγαλεσ αιμοραγιες γινεται η πρελουτον.βοηθηστε με σας παρακαλω. Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victoria μπεμπακος Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 ιωαννα,μην αγχωνεσαι. η μητερα μου ειχε συνεχη αιμορραγια εχωσ και τον 5ο μηνα. με το που επαιρνε αναπνοη, της κατεβαινε αιμασυνεχεια. εψαξα λιγο στο google και ειδα αυτο http://www.gyn.gr/forum/Forum.asp?forum=4§ion=6&post=24609 διαβασε τοπριν τισ ενεσεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zitamar Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 κοριτσια τριτη αιμοραγια πριν μιση ωρα.δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα...αρχιζω κ απογοητευομαι!αν ξερει καποια ας μου πει τι ειναι η ενεση πρελουτον γιατι εμενα ο γιατρος μου μονο τα ουτροτζεσταν μουχει δώσει.διαβασα ομως οτι σε μεγαλεσ αιμοραγιες γινεται η πρελουτον.βοηθηστε με σας παρακαλω. Δεν ξερω να σου πω τι είναι παντως όταν είχα αίμα στην αρχη της εγκυμοσύνης μου είπε ο γιατρός μου (εχω κανει εξωσωματικη) να κανω 2 αμπουλες proluton και το αίμα σταμάτησε,φυσικα έπαιρνα και Utrogestan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 κ εγω απο εξωσωματικη ειμαι κ παιρνω απο την αρχη τα ουτροτζεσταν κ ο γιατρος μου ειπε οτι γιαυτο το λογο δεν χρειαζεται να κανω ενεση πρελουτον.ηδη οι αιμοραγιες εχουν φτασει στις 6 κ το μωρο εξακολουθει ναναι καλα.ακομα κ ο υπερηχολογος λεει οτι οι αιμοραγιες ειναι απο την παλινδρομηση του ενος εμβρυο αφου ειχα διδυμα κ οτι απορροφαται.ο θεος να φυλαει! Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 ιωαννα,μην αγχωνεσαι. η μητερα μου ειχε συνεχη αιμορραγια εχωσ και τον 5ο μηνα. με το που επαιρνε αναπνοη, της κατεβαινε αιμασυνεχεια. εψαξα λιγο στο google και ειδα αυτο http://www.gyn.gr/forum/Forum.asp?forum=4§ion=6&post=24609διαβασε τοπριν τισ ενεσεις ευχαριστω παρα πολυ για την σελιδα που μου εδωσες.στην εγκυμοσυνη που ειχε εσενα ειχε αιμα?ισχυει αυτο που λενε οτι αιμοραγιες κ εμετους εχεις οταν κυοφορεις κοριτσι? Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viki35 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ιωαννα μου τελικα βρηκατε τι φταιει για τις αιμοραγιες ε ?τωρα ευχομαι να σταματησουνε εντελως . Εμας δυστηχως παλιδρομισε και προχωρησαμε σε αποξεση . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Ιωαννα μου τελικα βρηκατε τι φταιει για τις αιμοραγιες ε ?τωρα ευχομαι να σταματησουνε εντελως . Εμας δυστηχως παλιδρομισε και προχωρησαμε σε αποξεση . βικη μου ειλικρινα λυπαμαι.κανε υπομονη 3 μηνες κ μετα ξανα προσπαθεια.μην το βαλεις κατω.βλεπε τα αγγελουδια σου κ παιρνε κουραγιο.ποσο βδομαδων παλινδρομησε,7?ισως που σηκωνες αγκαλια τα παιδακια σου να εκανε κακο,ε?εμας μας ειπαν οτι ειναι απο την παλινδρομηση του ενος εμβρυου κ που απορροφαται. Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viki35 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Να σαι καλα κοπελα μου , η αληθεια ειναι οτι το εχω παρει αρκετα ψυχρα , οχι δεν ειχε σχεση η σωματικη κουραση , απλως συνεβει οσο και αν ακουγετε καπως , απλως πιστευω οτι η φυση μερικες φορες προνοει καλυτερα απο το να αφησει να αναπτυχθει ενα αρρωστο μωρακι . Οσο 3ανα για προσπαθεια ? ε ας φυγει χειμωνας με το καλο , ας μεγαλωσουνε καπως τα παιδακια μου και εδω ειμαστε παλι , παντως το σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θελουμε 3ο . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΑ1980 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Να σαι καλα κοπελα μου , η αληθεια ειναι οτι το εχω παρει αρκετα ψυχρα , οχι δεν ειχε σχεση η σωματικη κουραση , απλως συνεβει οσο και αν ακουγετε καπως , απλως πιστευω οτι η φυση μερικες φορες προνοει καλυτερα απο το να αφησει να αναπτυχθει ενα αρρωστο μωρακι . Οσο 3ανα για προσπαθεια ? ε ας φυγει χειμωνας με το καλο , ας μεγαλωσουνε καπως τα παιδακια μου και εδω ειμαστε παλι , παντως το σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θελουμε 3ο . ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ βικη μου που το πηρες τοσο ψυχραιμα.μακαρι να γινεις παραδειγμα προς μιμηση για ολες μας εδω μεσα.εμενα δυστυχως μου ξαναχτυπησε την πορτα το αιμα.συνεχιζουμε ομως μεχρι την τριτη που θα επιβεβαιωσω πιστευω κ παλι οτι το μωρο ειναι καλα.σου ευχομαι νασαι παντα καλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Quote ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts