Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μάνα..

zwza
 Share

Recommended Posts

At the age of 4: Mom knows everything!

At 8: Mom knows a lot!

At 12: Mom doesn’t really know everything.

At 14:Mom doesn’t know anything.

At 16:Mom doesn’t exist.

At 18: She’s old fashioned.

At 25: Maybe Mom does know about this.

At 35: Before we decide, let’s ask Mom.

At 45: I wonder what Mom would think about... this.

At 75: I wish...I could ask Mom....

αχ μανούλα μου γλυκιά... σε λατρεύω!

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Διαφημίσεις

Πολύ συγκινητικό πράγματι... Δεν θα αναφερθώ στον εαυτό μου, θα τα περάσω αυτά το ξέρω... Αλλά σχετικά με τη δική μου μαμά, ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποια στιγμη δεν θα υπάρχει, μου είναι αδιανόητο να ζήσω χωρίς αυτήν...και εκεί γύρω στα 25 το κατάλαβα. Παρ'όλο που τώρα μένουμε μακριά και βλεπόμαστε συνήθως σε γιορτές το ότι μπορώ και την παίρνω τηλέφωνο είναι μεγάλη παρηγοριά για μένα...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

ναι είναι όντως πολύ συγκινητικό αλλά αν έχεις μια μαμα που να της αξίζει......αν όχι τότε το διαβάζεις και λές μακάρι να γίνω εγώ αυτη η μαμα!!!

fivegirl.gif

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

ναι είναι όντως πολύ συγκινητικό αλλά αν έχεις μια μαμα που να της αξίζει......αν όχι τότε το διαβάζεις και λές μακάρι να γίνω εγώ αυτη η μαμα!!!

ετσι ακριβωσ... :|

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Διαφημίσεις

Κι εγω..

Μπορει να μην την ειχα κοντα μου οταν την ηθελα, να ημουν εγω ο κηδεμονας κι εκεινη το παιδι στη σχεση μας, να μου εχει φορτωσει πολλα, ΑΛΛΑ...

Δεν μπορω να διανοηθω πως θα ξυπνησω μια μερα και δεν θα υπαρχει.. Δεν θα μπορω να τρεξω κοντα της, να τη μυρισω (η μαμα μου μυριζει πιο ομορφα απο ολες τις μαμαδες ή τουλαχιστον ετσι νομιζω), να χωθω στην αγκαλια της και να την αφησω να μου χαϊδεψει τα μαλλια.. Γιατι αργησαμε να γινουμε "φιλες" αλλα αισθανομαι ασφαλεια κοντα της..

Τη θελω εδω, να τσακωνομαστε, να σκοτωνομαστε αλλα ΕΔΩ!

Και μονο στη σκεψη εχω γινει κομματια και κλαιω.. Και αν και δεν της το εχω πει ποτε.. Την αγαπαω πολυ!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Η αληθεια ειναι οτι στις διαφορες φασεις που περναμε ανα ηλικια πολλες φορες δεν εκτιμαμε τις μανουλες μας και θελουμε να κανουμε το δικο μας σχεδον παντα ομως βγαινουν αληθινες σε αυτα που λενε.Κοριτσια ελπιζω οσες εχουμε ακομα τις μανουλες μας να τις χαιρομαστε και να γινουμε ετσι και εμεις σαν τη μαμα που περιγραφει η zwza και καλυτερες

At the age of 4: Mom knows everything!

At 8: Mom knows a lot!

At 12: Mom doesnʼt really know everything.

At 14:Mom doesnʼt know anything.

At 16:Mom doesnʼt exist.

At 18: Sheʼs old fashioned.

At 25: Maybe Mom does know about this.

At 35: Before we decide, letʼs ask Mom.

At 45: I wonder what Mom would think about... this.

At 75: I wish...I could ask Mom....

αχ μανούλα μου γλυκιά... σε λατρεύω!

Ποσο δικαιο εχει...ειμαι 26 και αν δεν μιλησω μια φορα την μερα μαζι της δεν νιωθω καλα, και ειμαστε και στο ιδιο χωριο!

αχ! καλη μου μανουλα...τι θα εκανα χωρις την σκεψη σου στο πλαϊ μου...

Διαφημίσεις