Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr

• Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διακοπή λόγω συνδρόμου, τι ρόλο παίζει η ακτινοβολία

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους! πάνε μόνο τρεις μέρες που διέκοψα την εγκυμοσύνη μου στην 13η εβδομάδα.. Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου.. Το μωρό μου είχε αυχενική διαφάνεια 12 (!!!!!) και η τροφοβλάστη, την οποία έκανα αμέσως, έδειξε σύνδρομο down.. Νιώθω διαλυμένη, η μόνη μου παρηγορία είναι το forum, καθώς διαπιστώνω πως τελικά πολλές γυναίκες σαν εμένα, έχουν ταλαιπωρηθεί και πονέσει πολύ με παρόμοιες ιστορίες. Η δυσκολία μου είναι στο να δεχθώ τον παράγοντα τύχη σ αυτό που μου συνέβει.. ψάχνω να βρω τι έφταιξε, και παρόλο που ο γιατρός μου είπε να ξαναπροσπαθήσω γιατί ήταν εντελώς τυχαίο, τρέμω την επόμενη φορά που θα βρεθώ έξω από το εξεταστήριο για την μέτρηση της αυχενικής διαφάνειας.. Σήμερα θυμήθηκα-αφού δεν σκέφτομαι και τίποτε άλλο- πως την ημέρα της σύλληψης (την 14η μέρα του κύκλου μου), ταξιδέψαμε με τον άντρα μου στο εξωτερικό αεροπορικώς.. Ξέρει κανέις αν η ακτινοβολία τόσο στην πτήση, όσο και στον έλεγχο, μπορεί να δημιούργησε αυτό το λεγόμενο "λάθος" στην σύλληψη? Λέτε να χάλασε το΄ωάριό μου?? Δεν μπορώ να ηρεμήσω, ίσως είναι νωρίς ακόμη, ε?? συγνώμη αν σας κούρασα.. είμαι λυπημένη..:cry:

Nj54p3.png

UMtGp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

καλησπερα...λυπαμαι πολυ για το μωρακι σου....κ γω απο αυτα που εχω διαβασει τυχαιο θα ειναι....ποσο χρονων εισαι?

οι χρωμοσωμιακες ανωμαλιες ειναι περιπλοκο πραγμα...το εχω ψαξει μιας που ειμε 2 φορες αυτυχης....

καταρχην δεν φταιμε εμεις...η ηταν στο ωαριο μας το παραπανω χρωμοσωμα ετσι απο την ωογεννεση ή την ωρα που ενωθηκε τρελαθηκε κ αντι για 46 εδωσε 47.....ετσι μου ειπαν κ μενα στην τρισωμια 15 που ειχε η μπεμπα η φετινη....ολα αυτα για την ελευθερη τρισωμια.....

αν υπαρχει προβλημα στο εναν απο τους δυο γονεις θα πρεπει να ειναι μετατοπισμενη τρισωμια κ θα εχει ο ενας απο τους δυο στον καρυοτυπο του καποιο προβλημα....

για το αεροπλανο μην φοβασαι κ γιαυτο που μας ελεγχουν....εχω ταξιδεψει κ εγω....κ πολλες γυναικες....εμενα το περσυνο μου ειπαν οτι μπορει να φταιει η ακτινοβολια αλλα π.χ. υψηλης τασης(κολωνες ρευματος της μεγαλες) κ κινητα....αλλα μιλαμε για ωρες να μιλας.....εγω μιλουσα περισυ πολυ....πιστευω οτι μπορει να εφταιξε....

εγω εχω κοψει τελειως το κινητο κ ασυρματα ιντερνετ κ διαφορα....ετσι κ καλα λεω μπορει να αλλαξει τιποτε....

εμενα μου ειπαν κ τα δυο τυχαια κ ξαναπροσπαθησε....το εψαξα κ ακομα το ψαχνω...αλλα ολοι μου λενε τυχαιο....

ας ελπιζουμε οτι ο θεος θα μας βοηθησει κ θα τα καταφεουμε....

Καλησπέρα. Πολύ λυπάμαι που χρειάστηκε να το περάσεις όλο αυτό καλή μου :(

Δεν νομίζω όμως ότι η ακτινοβολία σε αεροδρόμια παίζει κανένα ρόλο. Τα κύματα είναι ηλεκτρομαγνητικά νομίζω και όχι σαν τις ακτίνες Χ. Είχα ταξιδέψει κι εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης. Δεν νομίζω ότι έγινε κάτι στο ωάριο σου. Μπορεί και μια στις χίλιες να κάνω λάθος βέβαια.

Θα έλεγα να ηρεμήσετε λιγάκι, να ξαναπροσπαθήσετε και αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά.

Δες λιγάκι αυτό http://el.wikipedia.org/wiki/Σύνδρομο_Down ή καλύτερα κάνε στο google και μια δική σου έρευνα μήπως και βρεις μια απάντηση.

Εύχομαι τα καλύτερα το συντομότερο δυνατό.

932708c9ku0fnaz0.gif

:(καλησπερα !!το ξερω οτι ειναιδυσκολο και ειναι νωρισ ακομη να το ξεπερασεισ αλλα θα δεις πως οταν ερθει με το καλο μια καινουργια εγκυμοσυνη τοτε θα αλλαξουν ολα!!!λυπαμαι πολυ κουραγιο!!!δεν νομιζω οτι φταιει η ακτινοβολια!!ολες εδω εχουμε περασει κατι περιεργο και ολες οι εγκυμοσηνες ειναι πιο δυσκολες απο παλια:confused:
Jt63p2.png

ειμαι 27 ραφαέλ και μου ήρθε πολύ απότομο όλο αυτό.. σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, μάλλον προσπαθώ απελπισμένα να το αποδώσω κάπου, να βρω το γιατί..

Nj54p3.png

UMtGp2.png

Διαφημίσεις

ειμαι 27 ραφαέλ και μου ήρθε πολύ απότομο όλο αυτό.. σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, μάλλον προσπαθώ απελπισμένα να το αποδώσω κάπου, να βρω το γιατί..

εγω στα 27 εκανα ενα υγειες παιδακι...στα 28 διακοπη στην 22 εβδομαδα λογω δισχιδους ραχη....εψαχνα κ εγω...τελικα βρηκα για την ακτινοβολια κ το φιλικο (το φιλικο το περνουμε 3 μηνες πριν μεινουμε εγκυες ετσι ειναι το σωστο)....ο γεννετιστης που πηγα αυτα μου τα επιβεβαιωσε δεν τα γραφω στην τυχη....φετος στα 29 22 εβδομαδες παλι ενδομητριος θανατος...τρσιωμια 15...ακομα ψανω..εχω βρει πολλα....απο το ποιο απλο μεχρι το ποιο περιπλοκο...το μονο σιγουρο ειναι οτι τα θεωρουν τυχαια....

καρυοτυπο θα κανεις?εχεις μιλησει με γεννετιστη? ο τροφοβλαστης τι σου λεει σαν πορισμα?Ποσα χρωμοσωματα κ ποια?

Όπως διαπίστωσες γλυκιά μου, πάρα πολλές γυναίκες έχουμε περάσει τον ίδιο γολγοθά με αυτόν που περνάς κι εσύ. Και εννοείται ότι δε μας κουράζεις καθόλου! Όλες εδώ λυπόμαστε πραγματικά για το μωράκι σου και σε καταλαβαίνουμε πάρα μα πάρα πολύ καλά! Ούτε εγώ πιστεύω ότι τόσο μικρή ακτινοβολία μπορεί να επηρέασε τη σύλληψη, αλίμονο κάθε μέρα δεχόμαστε τόση ακτινοβολία από παντού, ακόμη και από πηγές που δεν αντιλαμβανόμαστε! Για τις χρωμοσωμιακές ανωμαλίες ειλικρινά δεν γνωρίζω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τις αποφύγουμε...Και είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη για να καταπολεμήσεις τους φόβους σου, που είναι απολύτως φυσιολογικοί! Νομίζω καμιά μας δε θα τους διώξει ολοκληρωτικά...Στην καλύτερη περίπτωση θα τους περιορίσουμε και θα τους ελέγχουμε! Και θα ξεκινήσουμε ξανά με θετικές σκέψεις και ιατρική παρακολούθηση για την επόμενη επιτυχημένη προσπάθεια.

3642568b00.png

599c236a6c.png

περιμένω τα αποτελέσματα της τροφοβλάστης σχετικά με το αν ήταν τυχαίο ή αν υπάρχει μετάθεση και΄θα μιλήσουμε με τον γενετιστή τότε να μας πει αν πρέπει να κάνουμε κάτι.. το φυλλικό το ξεκίνησα αμέσως μόλις διαπίστωσα την εγκυμοσύνη, αλλά τώρα λέω να το παίρνω συνέχεια.. πραγματικά μου δίνετε δύναμη, πριν μπω στο forum, νόμιζα ότι με βρήκε συμφορά και ότι μόνο εγώ στον κόσμο όλο το περνάω αυτό το μαρτύριο..λυπάμαι πολύ για την περιπέτειά σου ραφαέλ, είστε όλες φοβερές, δίνετε πολύ κουράγιο..;)

Nj54p3.png

UMtGp2.png

α, επιπλέον αλληλουχίες χρωμοσώματος 21- έγραφε το πόρισμα- συμβατό με τρισωμία 21, σύνδρομο down..

επειδη δεν καταλαβαινω κ εγω καλα....αυτο που μου εμεινε απο τον γεννετιστη ειναι....αν διπλα απο το 15 εχει 15.....π.χ. σε μενα ειχε 15-15-15 θεωριεται ελευθερη κ ειναι τυχαια....μιλαμε για τυχη τωρα....

αν διπλα απο το 15 υπαρχει ενα αλλο π.χ.17 τοτε υπαρχει προβλημα....κ συστηνουν κ ι γεννετιστες καρυοτυπο...

ελπιζω να σε βοηθησα...να ξερεις οτι ειμαστε ολες εδω για οτι χρειαστεις....

Διαφημίσεις

Πιστεύω πως ήταν ένα καθαρά τυχαίο περιστατικό...

Έψαξες αν στο δικό σου σόι ή στο σόι του καλού σου υπάρχει ανάλογο περιστατικό;

Αυτό με την ακτινοβολία βγάλτο από το μυαλό σου.....μη βασανίζεσαι άσκοπα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Πιστεύω πως ήταν ένα καθαρά τυχαίο περιστατικό...

Έψαξες αν στο δικό σου σόι ή στο σόι του καλού σου υπάρχει ανάλογο περιστατικό;

Αυτό με την ακτινοβολία βγάλτο από το μυαλό σου.....μη βασανίζεσαι άσκοπα....

απ όσο ξέρουμε, δεν υπάρχει κληρονομικότητα...

Nj54p3.png

UMtGp2.png

Άστο τότε καλή μου....

Μην βασανίζεσαι....

Θα ξαναγίνεις μανούλα....όταν νιώσετε έτοιμη εσύ και ο καλός σου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

fay, λυπάμαι πολύ για το μωρό σου... Όλες εδώ ειμαστε πονεμένες αλλά μέσα στον πόνο μας έχουμε η μία την άλλη και αυτό βοηθάει πολύ την κατάσταση. Προσωπικά, δεν γνωρίζω τίποτε για χρωμοσομικές ανωμαλίες, αλλά η ραφαελ νομίζω είναι πιο ειδική.

Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα και μια μικρή σύμβουλη: μην το βαλεις κάτω, όταν νιώσεις έτοιμη γρήγορα και πάλι μανούλα!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

fay, λυπάμαι πολύ για το μωρό σου... Όλες εδώ ειμαστε πονεμένες αλλά μέσα στον πόνο μας έχουμε η μία την άλλη και αυτό βοηθάει πολύ την κατάσταση. Προσωπικά, δεν γνωρίζω τίποτε για χρωμοσομικές ανωμαλίες, αλλά η ραφαελ νομίζω είναι πιο ειδική.

Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα και μια μικρή σύμβουλη: μην το βαλεις κάτω, όταν νιώσεις έτοιμη γρήγορα και πάλι μανούλα!

ετσι ακριβως ειμαστε ολες πονεμενες πολυ κ καταλαβαινουμε η μια την αλλη απολυτα....εχω ακουσει τα κουλα απο φιλες....δεν με νιωθει καμια....εδω ομως οι καλες μου φιλεναδες ολες ξερουν....κ πηρα δυναμη κ ξερω οτι

θα τα καταφερουμε ολες....εγω περνω παραδειγμα απο μενα την ιδια....ωρες ωρες λεω εχω ενα παιδι...θα τα καταφερω κ ας εχασα τις μπεμπες μου....εγω πιστευω πολυ στον θεο κ θα μας βοηθησει....

οτι χρειαστεις ειμαστε εδω....θα τα καταφερεις...δυναμη κ πιστη....τα αγγελακια μας δεν πονανε εκει που ειναι....παντα τα αγαπουσαμε κ παντα θα τα αγαπαμε....

Διαφημίσεις

α, επιπλέον αλληλουχίες χρωμοσώματος 21- έγραφε το πόρισμα- συμβατό με τρισωμία 21, σύνδρομο down..

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΖΗΣΑ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ,ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ, ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΖΗΣΑ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ,ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ, ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ

αλήθεια? εις διπλούν? λυπάμαι πολύ.. δηλαδή πως γίνεται να είναι τυχαίο?? τρέμω να ξαναπροσπαθήσω..

Nj54p3.png

UMtGp2.png

αλήθεια? εις διπλούν? λυπάμαι πολύ.. δηλαδή πως γίνεται να είναι τυχαίο?? τρέμω να ξαναπροσπαθήσω..

ειδες τα θεωρουν τυχαια....δεν εχει αποδεχθει κατι γιαυτο....κ τα δυο δικα μου ειναι τυχαια

θα προσπαθησουμε κ θα τα καταφερουμε ολες...δεν ειναι στο χερι του..ειναι στην δικη μας δυναμη...

Το να ψαχνεις το γιατι ειναι εντελως φυσιολογικο αλλα μαλλον δεν θα απαντηθει ποτε.Σου ευχομαι να καταφερεις γρηγορα να σταθεις στα ποδια σου.

φιλεναδα....πως εισαι?

σε σκεφτομαι....φιλια στο μπεμπακι....πολλα να του δωσεις....

σου ευχομαι με το καλο το μπεμπε....

τρέλα μου ρχεται κοριτσια.. τυχαια.. τι τυχαια?? δεν το χωράει το μυαλό μου! πάντως, μέρα με τη μέρα, μάλλον αποφασίζω να ξαναπροσπαθήσω κι ότι γίνει, χωρίς χαρές και γέλια.. δεν πρόκειται να χαμογελάσω, μέχρι να γεννηθεί γερό και δυνατό.. έχω αρχίσει να φοβάμαι να γελάσω, μήπως και με προσγειώσει πάλι κάτι απότομα.. άσε που δεν θα το πω πουθενά, χαζοχαιρόμουνα η χαζή αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο!!

Nj54p3.png

UMtGp2.png

τρέλα μου ρχεται κοριτσια.. τυχαια.. τι τυχαια?? δεν το χωράει το μυαλό μου! πάντως, μέρα με τη μέρα, μάλλον αποφασίζω να ξαναπροσπαθήσω κι ότι γίνει, χωρίς χαρές και γέλια.. δεν πρόκειται να χαμογελάσω, μέχρι να γεννηθεί γερό και δυνατό.. έχω αρχίσει να φοβάμαι να γελάσω, μήπως και με προσγειώσει πάλι κάτι απότομα.. άσε που δεν θα το πω πουθενά, χαζοχαιρόμουνα η χαζή αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο!!

Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των περιπτώσεων τελικά αποδίδεται στην τύχη, προφανώς γιατί προς το παρόν δεν έχουν βρει κάποια αιτιολογία. Κάποια χρόνια πριν αν μια γυναίκα δεν μπορούσε να συλλάβει ήταν "στέρφα", όπως την χαρακτήριζαν οι πολυξευράμενοι "καρπεροί", αν πάλι δε γεννούσε αγόρια, την φλόμωναν στα "σερνικοβότανα" και την κοιτούσαν με οίκτο που δεν έδινε στον αφέντη του σπιτιού το συνεχιστή του γένους...και πόσα άλλα...Οι γιαγιάδες μας έμεναν έγκυες με απίστευτη συχνότητα, κάποια τα γεννούσαν γερά, άλλα προβληματικά, άλλα πάλι τα έχαναν στην πορεία. Όλα ήταν "τυχαία" και τα γερά, και τα παιδάκια με κάποιο πρόβλημα και τα μωρά που δε γεννιόντουσαν ποτέ. Σήμερα είναι πολύ διαφορετικά. Πάρα πολά έχουν εξηγηθεί και είναι αιτιολογημένα, για άλλα πάλι δεν υπάρχει ερμηνεία, άρα είναι "τυχαία". Ποιος ξέρει; Κάποτε ίσως μπορέσουν να εξηγήσουν και αυτά. Ως τότε όμως τι επιλογές έχουμε εμείς οι "τυχερές"; Να περιμένουμε τα επιτεύγματα της επιστήμης; Όχι βέβαια!

Προχωράμε ακάθεκτες και προσπαθούμε να αλλάξουμε μόνες μας την "τύχη" μας, χρησιμοποιώντας κάθε γνώση που μας προσφέρει η επιστήμη, τη βοήθεια των γιατρών (που πρέπει να τους επιλέγουμε με σύνεση), την πίστη στην υπέρτατη δύναμη (όποια και να είναι αυτή για την καθεμιά μας και αν πιστεύουμε ότι υπάρχει) και φυσικά, την ελπίδα ότι αυτήν τη φορά όλα θα πάνε καλά και η τυφλή θεά θα μας χαμογελάσει.

Και έχεις απόλυτο δίκιο, δε χρειάζονται τυμπανοκρουσίες και ανακοινώσεις, αλλά συγκρατημένη χαρά και αισιοδοξία, η οποία δε θα σε απογειώσει μεν, θα σε προφυλάξει δε από τον άλλο κίνδυνο: να περάσεις μια εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος και το φόβο, με αποτέλεσμα να μην την χαρείς καθόλου (αν δε βασανιστείς κιόλας) κι αυτό είναι άδικο και για σένα και για το πλασματάκι σου που νιώθει ό,τι νιώθεις και για πολύ καιρό βιώνει ό,τι βιώνεις.

Ουφ, πάλι πολλά έγραψα και μπορεί να σας κούρασα, αλλά είναι τόσες οι σκέψεις μου πάνω στο θέμα...!

3642568b00.png

599c236a6c.png

NAI Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΗΣΗ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕ ΣΤΙΣ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ,ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΙΣΩΜΙΑΣ,ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΚ,ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΟ 2010 ΠΗΓΕ ΣΚ........,ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΦΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΔΑΚΡΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ''ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΩΡΟ''

ΑΥΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

απο οτι βλεπω σιμελα κ εσυ μια απο τα ιδια....μια τρισωμια κ μια παλλινδρομη...

σημερα μιλησα κ με καποιον απο εξωτερικο κ μου ειπε κ τα δυο τα δικα μου ειναι τυχαια...στο εξωτερικο ξερουν περισσοτερα....μου ειπε οτι ειχα κακη τυχη....κ να ξαναπροσπαθησω....

απλα εγω τωρα οταν θα μεινω με το καλο θα κανω τροφοβλαστη για να μου φυγει ενα βαρος...μετα θα εχω αγχος γιατι αυτο το μωρακι εκτος της τρισωμιας ειχε εμφραξη του πλακουντα κ θα κανω κ ενεσεις θρομβοφιλιας κ φοβαμαι αν θα τα καταφερω...

ας ελπισουμε οτι ο θεος θα μας βοηθησει....

φαιη τροφοβλαστη που εκανες?εγω σκεφτομαι να παω για αυχενικη κ τροφοβλαστη μονο στο λονδινο πια....

ΡΑΦΑΕΛ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..........

ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ?Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΡΥΟΤΥΠΩΝ ΜΑΣ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΤΡΙΣΩΜΙΑ.