Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΤΡΩΜΑ ΚΟΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΑΦΡΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ...(!)

Recommended Posts

Σε λιγους μηνες ερχεται και η δευτερη κουρουλα μου! σκεφτομαι να παρω μια δευτερη φθηνη βρεφικη κουνια (μια και η πρωτη μου ειναι ακομη μικρη για κρεβατακι) απο τα ΙΚΕΑ, εχω δει με 99€!

Εκεινο που με προβληματιζει ειναι οτι τα στρωματακια που εχουν, ειναι λεει απο ¨αφρο πολυουρεθανης¨! ειναι αραγε ασφαλες αυτο το υλικο για μωρα? μαλιστα ειναι και πολυ οικονομικα αφου στοιχιζει το ακριβοτερο 65-75€.

Η λυση να παρω απο αλλου το στρωμα ειναι λιγο δυσκολη, γιατι οι συγκεκριμενες κουνιες παιρνουν στρωματα 60χ120!

Τι εχετε ακουσει για αυτο το υλικο σε βρεφικο στρωμα?

Διαφημίσεις

εχουμε αναπτυξει το θεμα εδω ,δες στις τελευταιες σελιδες

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=25456&page=6

Αν και εγω που ηθελα να αγορασω ενα στρωμα με αφρο πολυουρεθανης οταν πηγα στο ΙΚΕΑ δεν ηταν καθολου ενημερωμενοι οι υπαλληλοι και στα καρτελακια που διαβασα μονη μου δεν βρηκα τετοιο στρωμα. Τελικα το παρηγγειλα απο ενα γερμανικο σαιτ.

sq3Zp2.png

[quote=christy28;

Αν και εγω που ηθελα να αγορασω ενα στρωμα με αφρο πολυουρεθανης οταν πηγα στο ΙΚΕΑ δεν ηταν καθολου ενημερωμενοι οι υπαλληλοι και στα καρτελακια που διαβασα μονη μου δεν βρηκα τετοιο στρωμα. Τελικα το παρηγγειλα απο ενα γερμανικο σαιτ.

christy28 γιατι ηθελες να αγορασεις τετοιο στρωμα? και τελικα ποσο σου στοιχισε? εισαι ικανοποιημενη?

θα χαρω να μου απαντησεις..

Γιατι αυτά τα γερμανικα στρώματα φτιαχνονται με πιστοποιήσεις, αυστηρές προδιαγραφές και έχουν γίνει και τεστ.Οι γερμανοί έχουν σχεδόν αποκλείσει τον κοκοφοίνικα και το ίδιο θα συμβεί και με το latex.Προτιμούν τον κρύο αφρό που δεν έχει φυσικά υλικά τα οποία με λίγο υγρασία μυρίζουν και μαζεύουν βακτήρια

Εδω συγκρινει τα διαφορα στρωματα μεταξυ τους :

http://www.test.de/themen/kinder-fam...04613-1507400/

Εαν διαβασεις τις τελευταιες σελιδες του τοπικ που σου παρεθεσα θα σου λυθουν οι αποριες. Απο αυτο το τοπικ ευαισθητοποιηθηκα, το εψαξα και τελικα κατεληξα σε αυτο το ειδος στρωματος.

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις