Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σκεφτομαστε να διοργανωσουμε στη πολη μας ενα διημερο artfair σε ενα art coffe και για να σας μεταφρασω:rolleyes:,μια εκθεση τεχνης σε ενα μικρο καφε που ατομα της πολης μας αλλα και των γυρω περιοχων θα μπορουν να εκθεσουν τις δημιουργιες τους-κοσμηματα,κασκολ,μικροαντικειμενα γενικα- και να τα πουλησουν.

Και εδω θελω να γινει το γκαλοπ...θα συμμετεχατε σε ενα τετοιο γεγονος;θα σας ενδιεφερε να σας γνωρισουν οι συμπολιτες σας και οι καταστηματαρχες της περιοχης σας;

Διαφημίσεις

η ιδεα ειναι ακομα στην αρχη...τωρα φτιαχνω την αφισα και αξιολογω τις προτασεις που ειχα απο τους χωρους....

και βεβαια θελουμε συμμετοχες και εκτος της πολης μας!!!!

τι φτιαχνετε εσεις?

Διαφημίσεις

επαρχια ειμαστε,αλλα με μια μονοημερη οι Αθηναιες ειστε σε 1.5 ωριτσα εδω:D

θα σας δειξω ποιο μετα τι σκεφτομαι για αφισα να μου πειτε ποια σας αρεσει ποιο πολυ...

Επειδή έχω πάει σε διάφορες τέτοιες εκδηλώσεις ( λόγω τις δουλειάς της μαμάς μου) κατά την γνώμη μου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά διαλεγμένα τα πράγματα. Μου έχει τύχει να πάω σε εκδήλωση που είχε πολύ όμορφα, μοντέρνα και πρωτότυπα αντικείμενα ( κοσμήματα, χειροποίητες τσάντες, πλεκτά αξεσουάρ) και σε άλλη που είχε από παναγίτσες σε κεραμίδες, σεμεδάκια, κουτάλες στον πυρογράφο και δεν συμμαζεύεται.

There is no patch for human stupidity.

coraline σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου.....

το εντυπο που θα συμπληρωθει για τη συμμετοχη, θα εχει ακριβως τις φωτογραφιες των αντικειμενων που θα εχει ο καθε δημιουργος μαζι του....οι συμμετοχες αυτες θα ελεγχουν και τα αντικειμενα επισης......

σκεφτομαι στον καθενα να αναλογουν 10 αντικειμενα...αλλωστε δεν θα ειναι bazzar αλλα εκθεση αντικειμενων τεχνης....

τωρα ο ορος τεχνη και η αναγνωρισει ενος αντικειμενου τεχνης ειναι λιγο πολυ υποκειμενικο....

ενδιαφερον υπηρξε απο τη πρωτη στιγμη και σκεφτομαι να γινουν δυο εκθεσης: μια ζωγραφικης και αγιογραφιας και μια μικροαντικειμενων....

η ζωγραφικης ειναι κατι που το ξερω....ξερω δλδ πως θα πρεπει να εκτεθουν οι πινακες στο cafe....

εκει που φοβαμαι ειναι στα μικρο αντικειμενα....αν π.χ εχω 50 συμμετοχες ,δε μπορω να εχω 50 τραπεζακια...αλλωστε ο χωρος θα μας παραχωρηθει με την συμφωνια οτι θα ερθουν να δουν τα εκθεματα καποιοι και να πιουν ενα καφε...

χρειαζομαι μια λυση λοιπον...σκεφτομουν διαφανα plexiglass κουτακια σε καθε τραπεζι με τα αντικειμενα μεσα....

Διαφημίσεις

Κάποια πράγματα μπορείς να τα κρεμάσεις σε κορνίζες ή τάβλες ντυμένες με καμβά/ύφασμα και να τα βάλεις στους τοίχους ( εφόσον συμφωνεί ο καταστηματάρχης βέβαια) έτσι δεν θα πιάνουν χώρο. Εκεί μπορείς να βάλεις κοσμήματα για παράδειγμα.

Άλλα αντικείμενα μπορείς να έχεις σε stands ή πιατέλες με ποδαράκι στο μπαρ ( σε ένα bazaar είχαν πλεκτά cupcakes και τα είχαν σε πιατέλες, ήταν πολύ όμορφα αλλά αυτό εξαρτάται και από τα αντικείμενα). Ή αν είναι πράγματα που φοριούνται σε κάποια κούκλα σε μια γωνία.

There is no patch for human stupidity.