Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ZOUNZOUN ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΩ ΠΟΛΥ!!!

Recommended Posts

Αν και η τελευταία φορά που μπήκα στο φόρουμ χαρακτηρίστηκα ως κακούργα και βάρβαρη μάνα που ήθελα να αποθυλάσω και είπα ότι πολύ ασχολήθηκα ...τελικά η ζωή κάνει κύκλους και σε ανταμοίβει για να υπάρχει ισορροπία!!! Ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου τη zounzoun μια κοπέλα που απάντησε στην απορία για τους γιατρούς που ξεγεννάνε στο ιπποκράτειο και αν δεν ήταν αυτή και ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ που με σύστησε εγω θα έψαχνα σαστισμένη στον προχωρημένο πλέον μήνα μου για γιατρό...Θα μου πείτε γιατί το άργησες? Γιατί είχα την εντύπωση ότι ήξερα τον προηγούμενο γιατρό μου και ότι μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας με την οικογένεια μου δεν θα με έβλεπε μόνο σαν πορτοφόλι και ότι δεν έιμαι τρελή που ζητάω να γεννήσω σε νοσοκομείο και όχι σε κλινική (που δεν έμεινα και ευχαριστημένη στην τελική) αλλά δυστηχώς και καλύτερα ευτυχώς έπεσα έξω!!!!

Να σαι καλά κοπέλα μου....!!!!Α και έχεις τα χαιρετίσματά του!!!

Πλέον νιώθω ασφαλής, θα κοιμάμαι ήσυχη και θα περιμένω με χαρά τον μπεμπούλη μου!!!

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

Αν και η τελευταία φορά που μπήκα στο φόρουμ χαρακτηρίστηκα ως κακούργα και βάρβαρη μάνα που ήθελα να αποθυλάσω και είπα ότι πολύ ασχολήθηκα ...τελικά η ζωή κάνει κύκλους και σε ανταμοίβει για να υπάρχει ισορροπία!!! Ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου τη zounzoun μια κοπέλα που απάντησε στην απορία για τους γιατρούς που ξεγεννάνε στο ιπποκράτειο και αν δεν ήταν αυτή και ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ που με σύστησε εγω θα έψαχνα σαστισμένη στον προχωρημένο πλέον μήνα μου για γιατρό...Θα μου πείτε γιατί το άργησες? Γιατί είχα την εντύπωση ότι ήξερα τον προηγούμενο γιατρό μου και ότι μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας με την οικογένεια μου δεν θα με έβλεπε μόνο σαν πορτοφόλι και ότι δεν έιμαι τρελή που ζητάω να γεννήσω σε νοσοκομείο και όχι σε κλινική (που δεν έμεινα και ευχαριστημένη στην τελική) αλλά δυστηχώς και καλύτερα ευτυχώς έπεσα έξω!!!!

Να σαι καλά κοπέλα μου....!!!!Α και έχεις τα χαιρετίσματά του!!!

Πλέον νιώθω ασφαλής, θα κοιμάμαι ήσυχη και θα περιμένω με χαρά τον μπεμπούλη μου!!!

καλα μολις σου εστειλα μηνυμα...... τωρα με κανεις και κοκκινιζω !! τι σου ελεγα ?? υπαρχουν ακομα γιατροι που ειναι ανθρωποι... ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ !!! ακομα με φωναζει παλαβη μπροστα στον κοσμο ??? χαχαχχαχαχα φιλια κοπελα μου τωρα καταντραπηκα που το δημοσιευσες.... αλλα χαλαλι για εκεινον γιατι του αξιζουν πολλα !

μηπως να λεγατε δημοσια το ονομα του γιατρου?του αξιζουν συγχαρητηρια σαφως
εαν θελει η lillypro να το κανει δημοσια καλως που ανοιξε και το θεμα..... δεν ξερω εαν το επιτρεπει ο admin.....εγω σου στελνω πμ.....

μηπως να λεγατε δημοσια το ονομα του γιατρου?του αξιζουν συγχαρητηρια σαφως

Εννοείται λέγεται Γουλής Δημήτριος!!!

Καλό είναι όποια κοπέλα ψάχνει γυναικολόγο που να είναι άνθρωπος πάνω από όλα να επικοινωνήσει με τη zounzoun η με μένα για τα στοιχεία του....

Μου πήρε πλήρες ιστορικό και ας πήγα λίγο πριν γεννήσω σ'αυτόν ενδιαφέρθηκε λες και με ήξερε 5 χρόνια και με το παραπάνω.Μου εξήγησε τι δεν πήγε καλά στον προηγούμενο τοκετό που ο άλλος είπε συμβαίνουν αυτά...μου έλυσε όλες τις απορίες σοβαρά και όμορφα..μου έδωσε πολλές μα πολλές εναλλακτικές για την γέννα ώστε να μην αγχώνομαι..επίσκεψη με απόδειξη παρακαλώ και όλες οι υπόλοιπες επισκέψεις του μήνα τσάμπα...Με το χιούμορ του και την ειλικρίνεια του με κέρδισε, δεν μου έμεινε καμμιά απόρία (και στον άντρα μου επίσης)...Δεν θα ξεχάσω την τελευταία του κουβέντα "Όταν νιώσεις οτιδήποτε περίεργο θα με ξυπνήσεις πρώτα εμένα στο τηλέφωνο και μετά τον άντρα σου που κοιμάται δίπλα σου...." τι άλλο να θελήσει κανείς?

Με τον προηγούμενο ούτε η χρόνια γνωριμια ούτε τα πολύωρα, λόγω κόσμου, ραντεβού του θα με κρατούσαν πόσο μάλλον το ξερό "εγω εκεί και εκεί πάω αν γεννήσεις αλλού δηλ. στο νοσοκομείο (που είναι επίκουρος) εγω δεν θα έρθω παρά μόνο 1 μέρα το μήνα που έχω εφημερία...α...και για όλες τις απορίες που έιχα απλά μου απάντησε με ειρωνία ότι δεν χρειάζεται σε 2 γέννες να μάθω και ιατρική!!!!!

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

α...και για όλες τις απορίες που έιχα απλά μου απάντησε με ειρωνία ότι δεν χρειάζεται σε 2 γέννες να μάθω και ιατρική!!!!!

Καταρχήν συγχαρητήρια σε σένα για το παιδάκι σου και στη ΖΟUNZOUN για τις πολύτιμες συμβουλές της!

Όσον αφορά το μέρος που κουόταρα, ο δικός μου γιατρός με πρήζει να μου εξηγεί τα πάντα στην εγκυμοσύνη και εγώ βαριέμαι και δεν του πολυδίνω σημασία.

Και εκείνος όλο νεύρα μου λέει:τις δικές μου πελάτισσες τις ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα γιατί είναι πλήρως ενημερωμένες!Εσύ τίποτα!:P

Djccp2.png

67KIp2.png

Καταρχήν συγχαρητήρια σε σένα για το παιδάκι σου και στη ΖΟUNZOUN για τις πολύτιμες συμβουλές της!

Όσον αφορά το μέρος που κουόταρα, ο δικός μου γιατρός με πρήζει να μου εξηγεί τα πάντα στην εγκυμοσύνη και εγώ βαριέμαι και δεν του πολυδίνω σημασία.

Και εκείνος όλο νεύρα μου λέει:τις δικές μου πελάτισσες τις ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα γιατί είναι πλήρως ενημερωμένες!Εσύ τίποτα!:P

χαχαχαα κι εγω παρομοια συμπεριφορα εχω και γι'αυτο με φωναζει μπροστα στον κοσμο παλαβη και τρελη........