Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η νεραιδοβαφτιση της Μαρινα

dora
 Share

Recommended Posts

Χτες (επιτελους) βαφτισταμε κ εμεις την μικρη νεραιδουλα μας...

Το προσκλητηριο μας... σε τελικη μορφη.. ηταν παραμυθακι μέσα σε ενα μωβ κουτι (το χρωσταω δεν αξιωθηκα να βγαλω φωτο ):lol:

433df524.jpg

PR1.jpg

PR2.jpg

PR3.jpg

PR4.jpg

PR5.jpg

Λοιπον παμε...

Οι νεράιδες για τον στολισμο εξω...

0800a00a.jpg

Ο στολισμος μέσα..

a35a8a44.jpg

ddc2cfd4.jpg

κολυμπηθρα..

a357cc33.jpg

το τραπεζι με τα βαφτιστικα

63f6c864.jpg

τα μαρτυρικα

224d9cd5.jpg

af539976.jpg

Η λαμπάδα

fddf9899.jpg

Ας περασουμε στις μπομπο...

1-2.jpg

2.jpg

3.jpg

Τα γλυκα μας..

7c4031b2.jpg

1b09d2cf.jpg

τραπεζι ευχων

e2235cb8.jpg

βιβλιο ευχων

70190115.jpg

πινακας..

a6c2b8f1.jpg

στολισμος τραπεζιων

2ea76cb4.jpg

ff06c81f.jpg

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Να σας ζησει η μικρη γλυκια Μαρινα!

ολα ειναι πανεμορφα

πολυ πολυ ωραια χρωματα!!τ αγαπημενα μου;):D

προτοτυπο προσκλητηριο

μπο-μπο σουπερ

κι ο πινακας ολα τα λεφτα!

Και αν σας πω πως εχει γινει ο πινακας θα μεινετε ετσι :shock::shock::shock:

Είναι μια φωτογραφια εκτυπωμενη σε οικιακο εκτυπωτη σε 4 κομματια χαρτι απλο (ειχα σκεφτει να κανω μεγενθυνση αλλα σε φωτογραφικο χαρτι δεν θα μπορουσα να την επεξεργαστω και το αφησα) την οποια εχω κολλησει πανω στον καμβα κ την εχω επεξεργαστει με την "τεχνικη της χαρτοπετσετας" (decoupase).

Εβαψα οτι περισεψε, τονισα με χρωματα τα κομματια της φωτογραφιας που ηθελα με πολυ διαφανα χρωματα κ χρωματα με γκλιτερ (δεν φαινονται εδω αλλα εχει πολυ γκλιτερ πανω) κολλησα τα υπολοιπα πραγματακια (τουλια, λουλουδακια, στρασακια κλπ) κ ετοιμο... :mrgreen:

Δεν θελει κοπο... θελει τροπο...:mrgreen:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Και αν σας πω πως εχει γινει ο πινακας θα μεινετε ετσι :shock::shock::shock:

Είναι μια φωτογραφια εκτυπωμενη σε οικιακο εκτυπωτη σε 4 κομματια χαρτι απλο (ειχα σκεφτει να κανω μεγενθυνση αλλα σε φωτογραφικο χαρτι δεν θα μπορουσα να την επεξεργαστω και το αφησα) την οποια εχω κολλησει πανω στον καμβα κ την εχω επεξεργαστει με την "τεχνικη της χαρτοπετσετας" (decoupase).

Εβαψα οτι περισεψε, τονισα με χρωματα τα κομματια της φωτογραφιας που ηθελα με πολυ διαφανα χρωματα κ χρωματα με γκλιτερ (δεν φαινονται εδω αλλα εχει πολυ γκλιτερ πανω) κολλησα τα υπολοιπα πραγματακια (τουλια, λουλουδακια, στρασακια κλπ) κ ετοιμο... :mrgreen:

Δεν θελει κοπο... θελει τροπο...:mrgreen:

ναι ναι έτσι έχω μείνει....με τα μάτια ανοιχτά δεν το περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσε να είναι φτιαγμ'ενο στο χέρι τα θερμά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..... αν δεν θα μπορέσω να το κάνω να σου στείλω τη φώτο της μικρής μου να το κάνεις εσύ γιατί πλέον είσαι επαγγελματίας; Βέβαια εμείς το θέλουμε για γεννέθλια. Τα μαρτυρικά από που κ πόσο; Τέλεια, υπέροχα, φανταστικά

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη, να χει μια ζωή....νεραδένια σαν τη βάφτισή της, τόσο τέλεια να ναι και φυσικά να ναι πάντα τυχερή και υγιής!!!!!

Οχι, δεν ασχολουμε επαγγελματικα. Αν κ θα το ηθελα (αποδεκτο καθε εξτρα εισοδημα :lol:) αλλα δεν εχω χρονο ουτε να φτυσω... Παντως δεν ειναι δυσκολο να το κανεις.. κ το δικο μου εχει ατελειες.. μην κοιτας που στη φωτο δεν πολυφαινονται... το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια καλη φωτογραφια του παιδιου που να σε βοηθησει ως οδηγος..

Τα μαρτυρικα τα εκανα μονη μου. Μου κοστισαν γυρω στα 70-80 λεπτα το ενα.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Οχι, δεν ασχολουμε επαγγελματικα. Αν κ θα το ηθελα (αποδεκτο καθε εξτρα εισοδημα :lol:) αλλα δεν εχω χρονο ουτε να φτυσω... Παντως δεν ειναι δυσκολο να το κανεις.. κ το δικο μου εχει ατελειες.. μην κοιτας που στη φωτο δεν πολυφαινονται... το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια καλη φωτογραφια του παιδιου που να σε βοηθησει ως οδηγος..

Τα μαρτυρικα τα εκανα μονη μου. Μου κοστισαν γυρω στα 70-80 λεπτα το ενα.

δωράκι αν δεν σου κάνει κόπο σε παρακαλώ, δώσε μου οδηγίες κ από τα μαρτυρικά κ από τα ΤΕΛΕΙΑ σουβεράκια που είχες στο τραπέζι... Θα σε ευγνωμωνώ!!!! Όσο για τις.... ατέλειες που λες εγώ δεν βλέπω ούτε μια.... Μάλλον τα έκανες με προσοχή, φροντίδα κ μερακί.... κ πάλι τα συγχαρητήριά μου!!!!

Εννοεις τα σουπλα? Η τις χαρτοπετσετες?

Τα σουπλα ειναι ετοιμα απο τυπογραφειο. Οι χαρτοπετσετες ειναι απλες χρωματιστες που τις εχω τυλιξει στα 3 κ τις εχω δεσει με κορδελιτσα.

Για τα μαρτυρικα....τι να σου πω... οπως το βλεπεις.. ενα μπρελοκ ειναι. Εχω βαλει ενα κερονημα, ενα σουετ κορδονι κ μια κορδελιτσα οργατζα κ πανω εδεσα το σταυρουδακι, την κορωνα κ περασα τις χαντρες...

Τα υλικα δεν τα πηρα απο ενα μερος... τα πηρα απο διαφορα μερη.... αλλα απο μαγαζια με ειδη συσκευασιας κ αλλα απο το ιντερνετ.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 2 weeks later...

καιγω νομιζα πως ειμαι γεματη φαντασια σε τετοια... :( μεβγαλες αουτ.. χαχαχα δεν εχω λογια! ολα τεεελειααα!!! θα σου κλεψω την ιδεα με τη φωτο οταν με το καλο μου χρειαστει (και σ εκανα παρτυ ωραιο θαταν! για δοκιμη) χιλιαμπραβο! ευχομαι να ναι γερη πανω απολα και να χει μια ομορφη ζωη!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Εννοεις τα σουπλα? Η τις χαρτοπετσετες?

Τα σουπλα ειναι ετοιμα απο τυπογραφειο. Οι χαρτοπετσετες ειναι απλες χρωματιστες που τις εχω τυλιξει στα 3 κ τις εχω δεσει με κορδελιτσα.

Για τα μαρτυρικα....τι να σου πω... οπως το βλεπεις.. ενα μπρελοκ ειναι. Εχω βαλει ενα κερονημα, ενα σουετ κορδονι κ μια κορδελιτσα οργατζα κ πανω εδεσα το σταυρουδακι, την κορωνα κ περασα τις χαντρες...

Τα υλικα δεν τα πηρα απο ενα μερος... τα πηρα απο διαφορα μερη.... αλλα απο μαγαζια με ειδη συσκευασιας κ αλλα απο το ιντερνετ.

Είναι όλα μαγικά! Μπράβο dora. Τα μαρτυρικά δεν υπάρχουν, καταπληκτικά. Απίστευτο που τα έκανες μόνη σου:shock::shock:. Έχεις ταλέντο!!! Τι άλλο έκανες μόνη σου βρε παιδί μου, γιατί έτσι που την βλέπω τη βάφτιση φαίνεται να έχει κοστίσει μια περιουσία:confused::confused: Στο λέω γιατί κι εμείς στη βάφτιση είχαμε αρκετά πλούσιο στολισμό (λιγότερα από το δικό σου όμως) και μας βγήκε ο κούκος αηδόνι;);)

Qep5p3.pngrWtbp3.png