Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

KOINO ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια θέλω εαν μπορειτε να μου δώσετε ιδεες για το πως θα διακοσμήσω το παιδκο δωματιο, ειμαι σε δίλημμα για τον εξής λόγο εχω μια κορουλα 3 ετων και περιμένω αγοράκη και θέλω να δω πως θα φτιάξω το δωματιο,,,,,σκεφτόμουνα να το βαψω κιτρινο την κάτω μερια και ασπρη την πανω για να ανιξει και αλλο ο χώρος...τωρα ειναι βαμμενο σκουρο μπλε το εχουμε κανει σαν αγροκτημα αλλα το μετανιώσαμε γιατι μικραινει τον χώρο και κουραζει.

Το δωματιο δεν ειναι ουτε μικρο ουτε μεγαλο ειδη εχω μια ντουλαπα τριφυλλη το κρεββατι της μικρης και μια συρταρίερα!

Φανταστειται οτι θα βαλω και την κουνια ξανα στην επιφάνεια...

Δωστε ιδεες

Εγω σκεφτομουνα μηπως χωριζα και το δωματιο στη μεση με μια γυψοσανιδα σε χαμηλό υψος για να διφερει κατα καποιο τρόπο!

επειδη ειναι δυσκολο να καταλαβετε μολις παω το απογευμα σπιτι θα σας βαλω φωτο να δε'ιτε πως ειναι τωρα!

ff033a3307.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια θέλω εαν μπορειτε να μου δώσετε ιδεες για το πως θα διακοσμήσω το παιδκο δωματιο, ειμαι σε δίλημμα για τον εξής λόγο εχω μια κορουλα 3 ετων και περιμένω αγοράκη και θέλω να δω πως θα φτιάξω το δωματιο,,,,,σκεφτόμουνα να το βαψω κιτρινο την κάτω μερια και ασπρη την πανω για να ανιξει και αλλο ο χώρος...τωρα ειναι βαμμενο σκουρο μπλε το εχουμε κανει σαν αγροκτημα αλλα το μετανιώσαμε γιατι μικραινει τον χώρο και κουραζει.

Το δωματιο δεν ειναι ουτε μικρο ουτε μεγαλο ειδη εχω μια ντουλαπα τριφυλλη το κρεββατι της μικρης και μια συρταρίερα!

Φανταστειται οτι θα βαλω και την κουνια ξανα στην επιφάνεια...

Δωστε ιδεες

Εγω σκεφτομουνα μηπως χωριζα και το δωματιο στη μεση με μια γυψοσανιδα σε χαμηλό υψος για να διφερει κατα καποιο τρόπο!

επειδη ειναι δυσκολο να καταλαβετε μολις παω το απογευμα σπιτι θα σας βαλω φωτο να δε'ιτε πως ειναι τωρα!

αυτο με τη γυψοσανιδα ειναι καλη ιδεα. το εχω σκεφτει κι εγω γιατι εχω το ιδιο προβλημα, αλλα δυστυχως δε χωραει. για βαλε καμια φωτο να παρουμε ιδεες.

Εγώ θα προτιμούσα πράσινο ή λαχανί χρώμα για τους τοίχους! Είναι ουδέτερο χρώμα αφού έχεις κοριτσάκι με αγοράκι. Επίσης είναι ένα χρώμα χαλαρωτικό και φιλικό προς τα μάτια γιατί βυθίζει στην ηρεμία της φύσης! Ακόμη, τι θα έλεγες στην μεριά που θα έχεις το κοριτσάκι να υπάρχει ροζ-λαχανί (που συνδιάζεται) και στην μεριά με το αγοράκι γαλάζιο-λαχανί (που επίσης συνδιάζεται)? Νομίζω έτσι θα δοθεί μια χρωματική αρμονία στο χώρο σου!

Σκεφτομε εκει που ειναι το παράθυρο να βάλω την γυψοσανιδα στην μεση μια χαμηλη εννοειται καμπυλωτη καπως για να μην ειναι αυστηρο το κόψιμο στην μέση του παραθύρου! και τηνντουλάπα απεναντι προς την πόρτα (ειναι 2 πορτα δεν την χρειαζομαι στο σπιτι οδηγει στο πίσω μπαλκόνι!)

όπως βλέπετε ειναι πολυ σκουρο το χρώμα το ειχαμε κανει σε στυλ φαρμας τα ξύλα (που ειναι φραχτης) τα εφτιαξε ο αντρας μου και θα ηθελα να τα ξαναβάλω καπου ...... εχω πολλα κουκλακια να τα κρατήσω? πολλα όπως η να βάλω ραφια και να τα βάλω πανω?

δωστε ιδεες περιμενω ...

α επίσης να σας πω ότι την κάτω μερια του τοίχου η ενα κομματι σκεφτομε να το βάψω με χρωμα μαυροπίνακα της noventa η σε πρασινο που υπαρχει!

ff033a3307.png

Διαφημίσεις

Εγώ που είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση, έβαψα το δωμάτιο τους 2 τοίχους τους πιο μεγάλους φιστικί, και τους 2 πιο μικρούς πορτοκαλί. Το κρεβάτι της μικρής μου το έβαλα κοντά στην μπαλκονόπορτα με το κομοδινάκι της, απέναντι το θρανιάκι της και ραφάκι, και δίπλα τα παιχνίδια. Δϊπλα στο κρεβάτι της αλλά έχει χώρο βέβαια θα βάλω την΄κούνια και απέναντι την αλαξιέρα. Έτσι κάπως χωρίζει γιατι η μικρή παίζει απο τη μια πλευρά μόνο. Θα βάλω και μονόχρωμο χαλί πορτοκαλί ή πράσινο. Βέβαια έχω φροντίσει σεντόνια, παπλωματωθήκη κλπ να ειναι σε αποχρώσεις είτε του λαχανί είτε του πορτοκαλί. Το ίδιο και στο θρανίο της και στο κομοδίνο της.

Και όταν με το καλό γεννηθεί και ο μπέμπης, τα χρώματα θα ειναι είτε γήινα (μπεζ-πορτοκαλί) είτε κάτι σε πράσινο.

Ετσι κάπως δένει, κοίτα να ταιριάξουν λίγο τα χρώματα και μετά τα βρίσκεις τα υπόλοιπα. Κατα τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να τα χωρίσεις τώρα, ειναι καλό να είναι μαζί

Ωραιος συνδυασμός πράγματι απλα θελουμε να τα φτιαξουμε τωρα για να τελειωνουμε μην κανω μετα με το μωρο αλλαγες μετακομίσεις κλπ αυτος ειναι ο λόγος.....ευχαριστω για τις ιδεες σου πάντως βαλτε βρε κορίτσια και καιμια φωτο οποια μπορει να βλέπουμε και τίποτα

ff033a3307.png

μπορείς να βάλεις απαλό κίτρινο-πράσινο ή λαχανί-πορτοκαλί.

κάτι ουδέτερο.

τα λούτρινα μείωσε τα και τα υπόλοιπα βάλτα σε ραφάκια.

επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον φράχτη με τα χρώματα λαχανί-πορτοκαλί.

με την γυψοσανίδα ίσως κλείσει ο χώρος πολύ...

pPyfp1.png

IxVpp1.png