Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υποσχέθηκε έκπτωση στα δημοτικά τέλη για τους τρίτεκνους. Δυστυχώς οι υπηρεσίες μας εμπαίζουν. Κάναμε αίτηση το Νοέμβριο και σήμερα μάθαμε ότι στους πέντε μήνες που πέρασαν η ΔΕΗ δεν ενημερώθηκε. Έστειλα την πιο κάτω επιστολή στο δήμαρχο κύριο Γιαννακόπουλο:

Κύριε Δήμαρχε,

Λυπάμαι για το θέμα που με κάνει να επικοινωνώ μαζί σας.

Πριν από 5 μήνες (!) -το Νοέμβριο του 2007- υποβάλλαμε αίτηση στο Δήμο, προκειμένου να έχουμε έκπτωση στα Δημοτικά Τέλη ως τρίτεκνοι. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της συζύγου μου με 2 υπαλλήλους, τους κυρίους … και …, πήραμε μια απίστευτη απάντηση: Περιμένουν να συμπληρωθεί μια δισκέτα με ονόματα(!!) για να την πάνε στη ΔΕΗ, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα. Αλλιώς θα έπρεπε η γυναίκα μου να πάει στο Δημαρχείο, να πάρει την αίτηση και να την καταθέσει η ίδια στη ΔΕΗ (!!!)

Πριν από την επικοινωνία αυτή που έγινε με δική της πρωτοβουλία, όλους αυτούς τους μήνες κανείς αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου δεν μπήκε στον κόπο να μας ενημερώσει...

Ελπίζω να επιληφθείτε του θέματος και να δώσετε λύση, πριν περάσουν άλλοι πέντε μήνες.

Και βεβαίως είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε τον τρόπο αν μας επιστραφούν όσα δημοτικά τέλη έχουμε πληρώσει χωρίς λόγο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Κώστας Στοφόρος- δημοσιογράφος

Σικελιανού 20-22, Αγία Παρασκευή

ΥΓ Την επιστολή αυτή θα την κοινοποιήσω τόσο στο blog μου (http://www.stoforos.blogspot.com) όσο και στον Τύπο

Διαφημίσεις

να το κανεις κ αν δεις οτι δεν βγαζεις ακρη να παρεις τηλ τον συνηγορο του πολιτη,ειναι η μοναδικη υπηρεσια που την φοβουνται ολες οι υπολοιπες κ θα σε βοηθησουν αρκετα

περιμενε ειναι πολυ νωρις για να εχεις απαντηση,πρεπει να εχεις γαιδουρινη υπομονη μαζι τους,παντως να ξερεις οτι θελουν κ φοβερα.

Σε ενα δικο μου προβλημα κ δικηγορο που ειχα βαλει δεν ασχοληθηκε κανεις ,κ οταν πηρα τηλ τον συνηγορο του πολιτη μονο τοτε ασχοληθηκαν γιατι φοβουνται να μην εκτεθει η υπηρεσια τους.

Διαφημίσεις