Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΕ BEBE

Recommended Posts

Επιτέλους ελληνικό site με τιμές εξωτερικού !

:lol:

Φίλες μου το βρήκα ψάχνοντας από το skroutz, έχει φθηνότερες τιμές και από το ebaby και φυσικά γρηγορότερη παράδοση αφού είναι ελληνικό.

Το όνομα αυτού edit admin

Εγώ αγόρασα το Perego Pliko on track modular μόνο 445euro.

Τσεκάρετέ το και θα δείτε.

:lol:

Διαφημίσεις

Λυπαμαι που σου το λέω αλλά δεν είναι πιο φτηνά και σίγουρα όχι σε τιμές εξωτερικού! Επειδή το κατάστημα που ψωνίζω στην πόλη μου έχει τις ίδιες μάρκες (chicco και Ηρα), τουλάχιστον στα έπιπλα, προικες και διάφορα μικροπράγματα (μπιμπερο, πιπιλες, χτενακια κτλ), μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οι τιμές είναι ακριβώς ίδιες. Και πρέπει να υπολογίσεις και τα μεταφορικα, οπότε στο τέλος μαλλον βγαίνει πιο ακριβα.

κι εγω που το τσεκαρα...ακριβο το βρισκω.Το καρεκλακι φαγητου που ηθελα το ειχε μεν 140 ευρω αντι για 170 που ειναι κανονικα αλλα...με τα μεταφορικα εβγαινε το ιδιο.

Σε καροτσι που κοιταξα....σιγα την οικονομια...το mclaren xt που εμενα μου κοστισε 220 ευρω μαζι με ανταλλακτικα υφασματακια και μτφ απο Αγγλια το εχει αν θυμαμαι καλα 360:shock::shock:οποτε,κατα την γνωμη μου δεν ειναι και κατι το τρομερο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Είναι αλήθεια πως τα μεταφορικά στοιχίζουν.

Δεν μου στοίχισαν όμως περισσότερα από ότι το ebaby.

Σε όλα τα καρότσια έχει μεταφορικά γύρω στα 10euro ενώ το ebaby κοστολογεί μεταφορικά για ελλάδα γύρω στα 34euro και παράδοση σε 40ημέρες.

Έτσι πήρα το trio της Perego και φθηνότερα και γρηγορότερα και από Ελλάδα με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.

Επίσης πήρα στη συνέχεια από το edit admin και όλα τα υπόλοιπα.

Κάθισμα αυτοκινήτου, μπανιέρα, κρεβάτι licno, και πολλά άλλα όπου σε αντιδιαστολή με ελληνικά site όπως letoshop και άλλα μακράν φθηνότερο.:-P

Edited by Συντονιστής Μ
διαφήμιση

Αγαπητή bou-bou! όσον αφορά το καρεκλάκι φαγητού το πήρα 140+10μεταφορικά, οπότε 150euro και όχι 170euro που όπως τόνισες το έχουν τα υπόλοιπα καταστήματα.

Γλίτωσα 20euro.

Επίσης δεν θεωρώ πως οι πιπίλες και τα χτενάκια είναι θέμα έρευνας αγοράς.

Αν επίσης πιστεύεις πως στη γειτονιά σου μπορείς να βρεις ίδιες τιμές με αυτές του edit admin σε ακριβά προϊόντα όπως trio καρότσια, καρεκλάκια φαγητού - αυτοκινήτου κ.α. , εγώ δυστηχώς δεν κατάφερα να τις βρώ σε κανένα κατάστημα στην πόλη μου - Θεσσαλονίκη.

Φιλιά !

Αγαπητή bou-bou! όσον αφορά το καρεκλάκι φαγητού το πήρα 140+10μεταφορικά, οπότε 150euro και όχι 170euro που όπως τόνισες το έχουν τα υπόλοιπα καταστήματα.

Γλίτωσα 20euro.

Επίσης δεν θεωρώ πως οι πιπίλες και τα χτενάκια είναι θέμα έρευνας αγοράς.

Αν επίσης πιστεύεις πως στη γειτονιά σου μπορείς να βρεις ίδιες τιμές με αυτές του edit admin σε ακριβά προϊόντα όπως trio καρότσια, καρεκλάκια φαγητού - αυτοκινήτου κ.α. , εγώ δυστηχώς δεν κατάφερα να τις βρώ σε κανένα κατάστημα στην πόλη μου - Θεσσαλονίκη.

Φιλιά !

καταρχην για το καρεκλακι το ειπα εγω(marsolan)

τα υπολοιπα τα ειπε αλλο μελος κι οχι μονο η boubou.

Σχετικα με τα μεταφορικα οταν σε αντικαταβολη μεχρι τα 3 κιλα ειναι 8 ευρω και για καθε επιπλεον 1.55 τοτε να μου επιτρεψεις να πω οτι για ενα καρεκλακι 12.5 κιλων τα μεταφορικα γινονται αμεσως 21,95....καταλαβαινεις λοιπον οτι το κερδος ειναι μονο 8 ευρω κατι που δεν το θεωρω τρομερο.Βεβαια,εχει κι αλλες δυνατοτητες αλλα και παλι η διαφορα δεν ειναι κατι το εξεζητημενο

κατα τα αλλα,ακριβως γι'αυτο εχουμε την δυνατοτητα να ψαχνουμε και να συκρινουμε τιμες,προιοντα,υπηρεσιες...για να αποφασιζουμε τι μας ταιριαζει.

φιλικα

Φίλες μου αφορμή να μπώ στο forum ήταν να μοιραστώ μαζί σας ένα απίστευτο eshop με παιχνίδια το οποίο ανακάλυψά τυχαία μέσα από το skroutz.gr

Πιο συγκεκριμένα ενώ μόλις αγόρασα καροτσάκι για την πριγκίπισσά μου είδα πως στο edit admin το είχε 130ευρώ φθηνότερα.

Τελικά είπα να το δοκιμάσω ψωνίζοντας παιχνίδια και ανακάλυψα πως αξίζει τελικά να ψωνίζεις από το internet.

Πήρα διάφορα σε τιμές ίδιες με τα jumbo αλλά στην πόρτα μου και σε 1 ημέρα.

Το πιο σημαντικό είναι οι πληροφορίες που πήρα για το κάθε παιχνίδι που σε ένα συμβατικό κατάστημα δεν τις παίρνει κανείς.

Άρα τελικά είναι καλό το eshoping και στα παιχνίδια!!

Δοκιμάστε το !

Αααα!! Θέλω να μου προτείνετε ένα site για ρούχα...γιατί δε βλέπω να βγαίνω από το σπίτι και πολύ πολύ...χάρη στην πριγκιπισούλα μου!

μπορεις να μου δειξεις το καροτσι που πηρες?????????

edit το καροτσι που εβρισκα στα βρεφικα ελληνικα καταστηματα το ειχε 30 ευρω πιο ακριβο αυτο το σαιτ.και οπως λες και εσυ στις τιμες του τζαμπο ειναι τα παιχνιδια.οποτε που ειναι το φθηνο?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

madrid....δεν θυμασαι καλα!!να πας σε κανεναν γιατρο:P

Δεν το ανεφερε η babyprincess το σαιτ αλλα ενα αλλο μελος ο-η Katan!!!Μα βρε παιδι μου,δυο μελη με μετρημενα μνμ ολα κι ολα κι αναφορα στο ιδιο σαιτ???Ουτε καν στον κοπο να ελεγξουν αν υπαρχει αντιστοιχο θεμα μπηκαν...

Τελοςσπαντων,εγραψα και στο αλλο θεμα...δεν βλεπω κατι το εξαιρετικο!!!

Ειπαμε εφαγα κουτοχορτο αλλα τοσο πολυ πια.....

Τι επιδρομη ειναι τουτη τελευταια καλε. Ουτε το advertise channel να ειμασταν:confused:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...