Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορα απο elxisdoro...

Scarlett

Recommended Posts

Καλημερα σε όλες και σε όλους,

Εχω κανει μια παραγγελια απο το elxisdoro απο τελος Αυγουστου. Εστειλα τα χρηματα την επομενη μερα που εκανα τη παραγγελια, περιπου 180 ευρω. Μετα απο 15 μερες και αφου δεν τα ειχα παραλαβει πηρα τηλεφωνο και εμαθα οτι η παραγγελια μου ειχε χαθει. Φορτωμενη με τονους υπομονης τη ξαναδινω και περιμενω να ερθει. Αποτελεσμα? Τους παιρνω τηλεφωνο καθε μερα και μου λενε "αυριο τη στελνω, αυριο τη στελνω". Τις τελευταιες 2 μερες δεν σηκωνει καν το τηλεφωνο.

Πειτε μου τι μπορω να κανω με τον μ...α που εμπλεξα?Δεν τα ειχα για πεταμα τα 180 ευρω.

Υπαρχει καποια κοπελα που να μενει εκει κοντα σ αυτον να δει αν το εχουν κλεισει το μαγαζι?

Διαφημίσεις

εγω πηγα το σαββατο και παρελαβα τη παραγγελια και ολα οκ απλα μου ειπε οτι εχει προβλημα με τις μεταφορικες και εχουν μεινει πισω πολλα πραγματα

Καλημερα σε όλες και σε όλους,

Εχω κανει μια παραγγελια απο το elxisdoro απο τελος Αυγουστου. Εστειλα τα χρηματα την επομενη μερα που εκανα τη παραγγελια, περιπου 180 ευρω. Μετα απο 15 μερες και αφου δεν τα ειχα παραλαβει πηρα τηλεφωνο και εμαθα οτι η παραγγελια μου ειχε χαθει. Φορτωμενη με τονους υπομονης τη ξαναδινω και περιμενω να ερθει. Αποτελεσμα? Τους παιρνω τηλεφωνο καθε μερα και μου λενε "αυριο τη στελνω, αυριο τη στελνω". Τις τελευταιες 2 μερες δεν σηκωνει καν το τηλεφωνο.

Πειτε μου τι μπορω να κανω με τον μ...α που εμπλεξα?Δεν τα ειχα για πεταμα τα 180 ευρω.

Υπαρχει καποια κοπελα που να μενει εκει κοντα σ αυτον να δει αν το εχουν κλεισει το μαγαζι?

και μενα ο τύπος με κρεμασε πριν 2 χρονια στην βαφτιση της μικρης ενα μηνα πριν ειχα κανει παραγγελεια και καθε 3 μερες του τηλεςφωνουσα τελικα τα ακυρωσα και αγορασα απο το τζαμπο τις παιδικες

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Ο τυπος ειναι πολυ χημειο,αλλα στο τελος κανει την δουλεια,απλα θελει πολυ μα πολυ υπομονη.Εμενα για να ετοιμασει τα δικα μου του ειχα δωσει ψευτικη ημερομηνια του ειχα πει 2εβδομαδες νωριτερα απο οτι ηταν κ μου τα ετοιμασε τελευταια στιγμη κυριολεκτικα(απο την ψευτικη)

Διαφημίσεις

Σηκω πήγαινε εσύ εκει και μην φύγεις αν δεν παρεις πισω τα λεφτά σου...Αυτός χτυπάει και οτι πιάσει...

Να διαβάζεται παλιότερες αναρτησεις θεματων πριν προβείτε σε αγορές...

Το εχουμε ξαναγράψει...Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΣΚΑΕΙ ΓΑΙΔΑΡΟ ...Τι γάιδαρο...Ιππικο ομιλο ολόκληρο...

Ουυυυυπς...Σορυ τωρα ειδα πως εισαι στον βορά...Σορυ...!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Το σηκωσε πριν λιγο και του ειπα οτι αν δεν τα εχω μεχρι αυριο βραδυ θα του ερθει χαρτι απο το γαμπρο μου που ειναι δικηγορος. Με εχει βγαλει απ τα ρουχα μου ο τυπος. Τσιριζα στο τηλεφωνο.Καλα εννοειται οτι δεν προκειται να ξαναπαραγγειλω απ'αυτον ουτε παραμανα. Και οποια βλεπω εδω μεσα να ρωταει γι αυτον θα την ενημερωνω καταλληλα.

Και να σκεφτεί κανεις ότι ο κύριος απο εδώ μεσα ανεβηκε τόοοοοσο πολύ στις αρχες...ετσι ροδα ειναι και γυρίζει

και καλο θα ήταν να κραταμε μικρό καλάθι και για όλους τους υπολοιπους που "καθαγιαζονται" εδω μεσα για την ποιοτητα της δουλειας τους ;)

κοριτσια ο συγκεκριμένος είναι λίγο αργός στο τηλέφωνο και σε μπερδευει καλύτερα την δουλεια από κοντά ... γιατί και εγώ είχα εκνευριστεί μαζί του.. βέβαια το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό.. μία το τηλέφωνο δεν σήκωνε μία δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε...

1gGKp3.png

κοριτσια ο συγκεκριμένος είναι λίγο αργός στο τηλέφωνο και σε μπερδευει καλύτερα την δουλεια από κοντά ... γιατί και εγώ είχα εκνευριστεί μαζί του.. βέβαια το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό.. μία το τηλέφωνο δεν σήκωνε μία δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε...

ναι ,γιατι και εμεις που πηγαμε απο εκει νομιζετε οτι μπορεσαμε να εξυπηρετηθουμε...συνεχεια μιλαγε στο τηλ...και δεν υπηρχε και κανενας αλλος να μας βοηθησει..πολυ χυμα η κατασταση..αφου τελικα βαρεθηκαμε και φυγαμε..ευτυχως τη γλιτωσαμε

Διαφημίσεις

κ μενα με εσκασε . καθε μερα τηλ κ ολο κατι ξεχναγε απ την παραγγελια .αν πατε εκει μεσα θα καταλαβετε απο τον χαμο που γινεται. θελει να εξυπηρετησει μεν αλλα απο οργανωση... σκετο χαος!

κ εμας η βαφτιση ηταν κυριακη κ παρελαβα τις μπομπον. σαβ. απογευμα! τιμες καλες κ ψαξιμο πολυ υπομονη κ βγαζεις ακρη τελικα αφου σε σκασει.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Τα παρελαβα χτες βραδυ τα πραγματα με ΚΤΕΛ. Εννοειται οτι μεσολαβησαν απειρα τηλεφωνηματα σε πολυ υψηλους τόνους.

Σκετη καταστροφη ειναι ο τυπος. Ο,τι ειχε μου εβαλε. 5 καρουλια τυρκουαζ κορδελα ηθελα, πετρολ μου εστειλε. Εκανε και δεσιμο τα μαρτυρικα με το ιδιο χρωμα...χαλι μαυρο. Παω για κορδελες τωρα.

Ευτυχως τα υπολοιπα της παραγγελιας ηταν ενταξει.

Χαριζω 5 καρουλια πετρολ κορδελα σατεν διπλης οψης....

Μ αρεσει που εχουν και e-shop....αυτο τους μαρανε,αυτον και μερικους αλλους!!!Εγω περιμενω ακομη,απο τον Ιουλιο,μια αποδειξη,οχι απο τον συγκεκριμενο αλλα απο ενα αλλο e-shop.Θα περιμενω λιγο ακομη και μετα καταγγελια στο γραφειο καταναλωτων!!!!Και φυσικα σ οσα φορουμ ειμαι μελος,ετσι για να βγαλω κι εγω το αχτι μου.Γιατι δεν το κανεις κι εσυ..για απειλησε τον λιγο!

σορυ,δεν διαβασα καλα το τελευταιο σου ποστ!!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Αχ τι μου θυμίσατε κορίτσια και εγώ ένα τέτοιο χαλί πέρασα με τον τύπο πριν από 2 χρόνια στην βάφτιση τις μικρής μου επανωτά τιλεφ που τις περισσότερες φόρες δεν το σήκωνε αχνός αν έρθουν τα πράγματα κ.τ.π μπορεί να έχει καλές τιμές αλλά αυτό το αχνός και το περίμενε δεν πληρώνετε

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

ego pantos otan eixa paei apo kei ginotan enas xamos...san apo8iki kai xeirotera!pira ta pragmata apo romvis me apsogi exipiretisi kai kaluteri timi!(kai ta prigkipakia ta opoia itan teleia o elxis ta exei 1,46 eno emena oli i mpompo me gaza kai kordeles kai toyli apo mesa kai 5 kofetakia me geusi mou stoixise 1,50e)

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια άνοιξε ένα καινούριο σχετικά eshop.. το edit admin ΚΑι εγώ και άλλες 2 φίλες μου κάναμε τις μπομπονιέρες μας εκεί και τα γλυκάκια και χύμα κουφέτα αγοράσαμε από αυτούς, είχαν πολύ καλές τιμές.. Και τα είχαν έτοιμα μια εβ δομάδα νωρίτερα από ότι τους είχαμε πει, με πήραν τηλ και μου είπαν Κάλια τις έχουμε έτοιμες, θέλεις να σου τις στείλουμε από τώρα να μην αγχώνεσαι ή την Τρίτη όπως μας είπες; Και μου τις έστειλαν νωρίτερα.. Άψογη εξυπηρέτηση για eshop..

Κορίτσια άνοιξε ένα καινούριο σχετικά eshop.. το edit admin.. ΚΑι εγώ και άλλες 2 φίλες μου κάναμε τις μπομπονιέρες μας εκεί και τα γλυκάκια και χύμα κουφέτα αγοράσαμε από αυτούς, είχαν πολύ καλές τιμές.. Και τα είχαν έτοιμα μια εβ δομάδα νωρίτερα από ότι τους είχαμε πει, με πήραν τηλ και μου είπαν Κάλια τις έχουμε έτοιμες, θέλεις να σου τις στείλουμε από τώρα να μην αγχώνεσαι ή την Τρίτη όπως μας είπες; Και μου τις έστειλαν νωρίτερα.. Άψογη εξυπηρέτηση για eshop..

ετυχε δεν πετυχε

εγώ πάντως βρήκα τις τιμές στο myboboniera αρκετά ακριβές. Βρήκα τα ίδια πράγματα στον Ναρλή και σε άλλα μαγαζιά εδώ στην Αθήνα με αρκετά μεγάλη διαφορά στην τιμή.

στο myboboniera δίνουν το μπισκότο και τα κεκάκια 3,00 !!! Και στην πασαρέλλα που έκλεισε μια φίλη μου της το έδωσαν 2,00 και 2,20 ευρώ αντίστοιχα και ήταν τέλεια στη βάπτιση. Ενα ολόκληρο ευρώ διαφορά όμως !!! Πολλά δεν είναι ???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...