Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ

Recommended Posts

Δεν άντεξα να το διασταυρώσω με εικόνες, ωστόσο σας το στέλνω.

Το 2007 ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας αποκαλούμενος "καλλιτέχνης", πήρε έναν αδέσποτο σκύλο από το δρόμο και τον μετέφερε σε μια γκαλερί όπου τον έδεσε στον τοίχο. Τον άφησε εκεί έτσι ώστε να πεθάνει από δίψα και από πείνα.

Για τις επόμενες μέρες, οι επισκέπτες της γκαλερί γίνονταν μάρτυρες αυτής της παρωδίας "τέχνης" χωρίς να αντιδράσει κανείς.

Εν τέλει το δύστυχο ζώο πέθανε υποφέροντας, διψώντας και πεινώντας.

Δυστυχώς το θέμα δεν τελειώνει εδώ. Η περιώνυμη Central American Biennial of Art αποφάσισε ότι αυτή η κτηνωδία είναι όντως "τέχνη", και έτσι ο "καλλιτέχνης" Guillermo Vargas Habacuc προσκλήθηκε να επαναλάβει το "έργο" του στην Biennal το 2008.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Σας παρακαλούμε να λάβετε μέρος στην συλλογή υπογραφών εδώ: http://www.petitiononline.com/13031953/ και να απαιτήσουμε την μη βράβευση/συμμετοχή/αποδοχή του εν λόγω ανθρώπου.

Αν αντέχετε, στο Google θα βρείτε και υλικό του ακατονόμαστου.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Διαφημίσεις

ξαφνικα θελω να γινω καλλιτεχνεις......

μπορω να τον εχω τον "κυριο" για θεμα?

Στη διαθεση σου.....

Δεν εχω να πω τιποτα...ωραιιιιιια τεχνη :?:?:?

Διαφημίσεις

Θέλω να υπογράψω και μου ζητά να συμπληρωσω τα στοιχεία μου (ονομα, e mail adress κλπ). Επισης ζητά να συμπληρώσω PaΓ­s: (required)

Δεν καταλαβαίνω τι είναι. Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

Ευχαριστώ

Πένη

.png

Θέλω να υπογράψω και μου ζητά να συμπληρωσω τα στοιχεία μου (ονομα, e mail adress κλπ). Επισης ζητά να συμπληρώσω PaΓ­s: (required)

Δεν καταλαβαίνω τι είναι. Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

Ευχαριστώ

Πένη

Κι εγώ το ίδιο :?:?:?:?

ξαφνικα θελω να γινω καλλιτεχνεις......

μπορω να τον εχω τον "κυριο" για θεμα?

:evil::evil::evil::evil:

1014876r4umd0yh24.jpg

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Εγώ τα έδωσα τα στοιχεία. Το PaΓ­s είναι pays μάλλον στα ισπανικά, που σημαίνει χώρα.

1103660.png

________

I think men who have a pierced ear are better prepared for marriage. They've experienced pain and bought jewelry.

Εγώ τα έδωσα τα στοιχεία. Το PaΓ­s είναι pays μάλλον στα ισπανικά, που σημαίνει χώρα.

σωστα :wink:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! :twisted::twisted::twisted:

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ , ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ???????????????????? :shock::shock::shock:

ΕΛΕΟΣ!!!

ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?????? :cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Κοριτσια σημερα μου στηλανε με μαιλ φωτογραφιες απο αυτο το αμηρο σκυλακι και πραγματικα φρικαρα.Υπάρχουν τετοιοι "ανθρωποι" ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.Πονεσε η ψυχή μου! :cry:

rQGhp3.png

το θεμα ειναι οτι εχουμε χασει την μπαλα.....

αν παρω εναν ανθρωπο τον αλυσοδεσω και τον αφησω να πεθανει απο πεινα στο ονομα της τεχνης θα μου δωσουν βραβειο? ??

ηθελα να ξερα η μανα του καμαρωνει?????

οι καλλιτεχνες ειναι ευαισθητα ατομα με ανησυχιες και σεβασμο στην ζωη και τον πονο οχι τερατα σαν αυτον...... ενας απλος σαδιστης ειναι που πολυ θα χαρω αν παθει οτι επαθε και το σκυλακι.