Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω κάτι. Το γιο μου για να τον κουρέψω γίνεται μάχη...Έχει και εντελώς ίσιο μαλλί και όλο με κάτι ψαλιδιές καταλήγει...Τον πήγα και σε κομμωτή αλλά καταλήξαμε να κουρευόμαστε με ουρλιαχτά ... και εκεί μια δυο ψαλιδιές φαίνονται. Από πια ηλικία κάθονται καλύτερα για κούρεμα? Α, μου είπανε ότι δε κάνει να κουρεύεις τα μικρά παιδιά με μηχανή γιατί αλλάζει η φύτρα...κάτι τέτοιο. Ξέρετε κάτι σχετικό???? Γιατί ο κομμωτής μας του έκανε "καπελάκι" και για το σβερκάκι χρησιμοποίησε μηχανή..

5Aqjp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Για τη μηχανή... δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Τώρα για το πότε κάθονται, εξαρτάται και από την κομμώτρια, το χώρο κτλ. Της δικιάς μου της αρέσει να πηγαίνει στο κομμωτήριο, γιατί τη βάζει σε μια ψηλή καρέκλα με τιμόνι και την τυλίγει με μια μπέρτα της Μπάρμπι ... έχετε δοκιμάσει κάτι τέτοιο;;;;; Σημειωτέον, η Βίκυ είναι πολύ δύσκολη γενικά, για να τη χτενίσω γίνεται μάχη, για να τη λούσω κάνουμε διαπραγματεύσεις πρώτα...... :cry:

Link to comment
Share on other sites

Της δικιάς μου της αρέσει να πηγαίνει στο κομμωτήριο, γιατί τη βάζει σε μια ψηλή καρέκλα με τιμόνι και την τυλίγει με μια μπέρτα της Μπάρμπι ... έχετε δοκιμάσει κάτι τέτοιο;;;;;

 

 

:oops: Sorry, δεν εννοώ την Μπάρμπι για το αγοράκι σου.... κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων...

Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως οσες φορες την εχω κουρεψει το εχω κανει κατα την διαρκεια του μπανιου αφου την λουσω και της βαλω μαλακτικη(ειναι απαραιτητη γιατι το μαλλακι της ειναι δαχτυλιδι και χτενιζεται πολυ δυσκολα).

Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει ιδιαιτερο προβλημα.

yHVLp3.png G2Hmp3.png
Link to comment
Share on other sites

Κατ'αρχάς είναι διαφορετικά πιστεύω με τα κορίτσια, γιατί στην ουσία λίγο μπροστά τα κόβεις και ίσως είναι και λίγο πιο κοκέτες... :lol: Με το αγόρι πρέπει να κάνεις "σοβαρό" κούρεμα...Όσο για το τιμονάκι είχε τέτοιο και μπέρτα με ζωάκια αλλά μόλις άρχισε να "πειράζει" τα μαλλιά του ο κομμωτής .... είχαμε επεισόδια..!!Τελικά κουρευτήκαμε με ουρλιαχτά και κλάματα!! :cry:

5Aqjp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Για το κούρεμα -ότι ηλικία και να είναι- θα πρέπει να θέλει ο κομμωτής/τρια να το κουρέψει.

Υπάρχουν λίγοι ανθρώποι που έχουν αυτό το χάρισμα........θα τους βρείτε ρωτόντας άλλους γονείς , δηλαδή θα πάτε αναγκαστικά σε άλλο κομμωτήριο.

Μην βάζεται τα παιδιά σας να κουρευτούν με το ζόρι και κλάματα.......είναι έγκλημα.

Η μηχανή κουρέματος δεν χαλάει τις φύτρες ..........είναι ράδιο αρβύλα.

 

ΥΓ. Ήξερα έναν καλό να σας συστήσω ....... αλλά τώρα κάνει άλλη δουλειά 8)

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνό almak, αλλά όταν έχει ξεκινήσει το κούρεμα πως φεύγεις...? Με το μαλλί το μισό κοντό και το μισό μακρύ? Ο κομμωτής του φέρθηκε πάρα πολύ καλά πάντως. Και είμαστε και Ιεράπετρα, οπότε δεν υπάρχουν παιδικά κομμωτήρια..δυστυχως..!! :( Ίσως αν πηγαίνει συχνότερα, όταν κουρεύεται ο μπαμπάς και συνηθίσει κάπως...ξέρω γω...? :roll:

5Aqjp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εμείς τον κουρέψαμε όταν ήταν περίπου 14 μηνών. (Όταν ήταν μικρότερος του είχα κόψει εγώ κάποια μαλλάκια που του πέφταν μέσα στα μάτια)

 

Πήγε με τον παππού του που κουρεύτηκε αυτός πρώτα (και η γιαγιά ήταν παρούσα). Από ότι μου είπαν, ο κομμωτής του είχε δώσει και πείραζε διάφορα (βουρτες κλπ) οπότε καθόταν.

 

Εκεί που αρχίσαν τα κλάμματα ήταν όταν προσπάθησε να του βάλει την κουρευτική μηχανή στο σβέρκο. Έτσι τελείωσε εκεί το κούρεμα, και να πω την αλήθεια μια χαρά μου φάνηκε.

 

Αλήθεια θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα σχετικά με το κούρεμα. Οι παππούδες (και από τις 2 μεριές) λένε ότι πρέπει να ξυρίσουμε το παιδί γουλί για να έχει δυνατή τρίχα. Οι γονείς μου το κάναν στο αδερφό μου (ενώ σε μένα όχι) και έτσι αυτός έχει δυνατή τρίχα, ανώ εγώ πολύ λεπτή.

Τα πεθερικά μου το κάναν και στα 2 παιδιά, σε μεγαλύτερη ηλικία (λόγω ψειρών) και έτσι και ο άντρας μου, αλλά και η αδερφή του έχουν χοντρή τρίχα.

 

Εμένα αυτά τα επιχειρήματα μου φαίνονται εντελώς τυχαία, Μάλιστα ρώτησα την κομμώτρια μου και μου είπε ότι δεν παίζει ρόλο το ξύρισμα.

 

Εσείς έχετε ακούσει ή κάνει ποτέ κάτι τέτοιο?

Link to comment
Share on other sites

ROSALITA

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

Αυτο που μου ειχε πει η κομμωτρια της γειτονιας μου και το βρηκα λογικο ηταν οτι το παιδι πρεπει να συνηθισει το προσωπο το οποιο τουλαχιστον τις πρωτες φορες πρεπει να ειναι το ιδιο.

Νομιζω οτι σε αυτη την ηλικια τα περισσοτερα παιδακια εχουν την ιδια αντιδραση.Και ο δικος μου μεχρι και περυσι που ηταν στα τρια με δυσκολια (κλαματα κτλ) καθοτανε και το πηγαινα περιστασιακα οπου μπορουσα.Αποφασισα να τον παρω στο δικο μου κομμωτηριο.Στην αρχη τον ειχαμε ολο γλυκα και παιχνιδι και κοιτα πως κανει το ψαλιδι και παρε και το αυτοκινητακι σου και και και....Τιποτα!!!!

Ο Κων/νος,ενας πιτσιρικας που τον κουρευε φοβοταν πως θα του κοψει και κανενα αυτι.Τοτε αποφασισε να του μιλησει σε λιγο πιο αυστηρο τονο απο τα δικα μου κανακεματα για να μην τραυματιστει.Σταματησε αμεσως τα κλαματα και καθησε σαν την κοτουλα.Μετα καθοταν να τον φωτογραφησω με το κινητο και τωρα πια του ζηταει ο ιδιος να του βαλει ζελε και μας μαλωνει εαν του πιανουμε τα μαλια λεγοντας μας 'ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΦΑΚΙΑ'.

Πηγαινω ομως σχεδον μια φορα το μηνα και στον ιδιο ανθρωπο με τον οποιο εχουν αποκατασταθει πληρως οι σχεσεις τους.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

2eaW.jpg.png
Link to comment
Share on other sites

Εγώ που έχω το αντίθετο πρόβλημα τί να πω;;;;

Από τότε που έκανα το λάθος και την πήγα στο κομωτήριο για κούρεμα (ναι λάθος!!!!!) έχω βρει τον μπελά μου...

Μην τύχει και την πάρω μαζί μου εγώ ή ο μπαμπάς της στο κομωτήριο, για να κουρευτούμε εμείς.... Δεν φεύγει αν δεν κάτσει κι αυτή στην καρέκλα για να την πασπατέψει η κομώτρια...

Εντωμεταξύ η κομώτρια, με ξέρει από 5-6 χρονών (είμαι πολύ κατά των κομωτηρίων-βαψίματος-περιποίησης γενικά... τα θεωρώ χάσιμο χρόνου...) και με δουλεύει... μου λέει "Η κόρη σου "ίδια" εσύ είναι"!!!!!

IRINI με τα νύχια δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα, κι εκεί κάθεται μια χαρά και χωρίς κόλπα....

Μάλλον η κόρη μου έχει βγει λίγο "τζουτζού"!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αλήθεια θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα σχετικά με το κούρεμα. Οι παππούδες (και από τις 2 μεριές) λένε ότι πρέπει να ξυρίσουμε το παιδί γουλί για να έχει δυνατή τρίχα.
Κι αυτό είναι "ράδιο αρβύλα". Μην πιστεύεται τέτοια πράγματα.
Link to comment
Share on other sites

Ειναι στο παιδι αμα το παρει με φοβο απο την αρχη δεν θα καθετε μεχρι να γινει 2 χρονων περιπου που θα καταλαβαινει.Υπομονη , φροντιζε οταν τον κουρευεις, να το κουρευεις για 2 φορες για να γλιτωνεις την ταλαιπωρια.

KeDzp2.png

 

CBqup3.png

Link to comment
Share on other sites

  • 3 χρόνια μετά...

Καλημέρα...

Εχω ενα θεμα με το οτι πρεπει επιτελους να κόψουμε τα μαλλιά!!!! η κόρη μου ειναι 2 μισι χρονων και θα ειναι η πρωτη φορα. Το προβλημα ειναι πως δε καθεται καν να τη χτενισεις και να της κανεις κοτσιδακια κλαιει και φωναζει οπως φανταζομαι και τα περισσοτερα σε αυτη την ηλικια. ΕΧΕΤΕ καμια προταση, καποιο κόλπο που χρησιμοποιησατε για να κανετε τα μικρα σας να κουρευτουν και να μη γυνανε σα σβουρες και βγαινει το μαλλι θεοστραβο? γιατι φοβαμαι πρωτον μη της βγαλουμε κανενα ματι με το ψαλιδι, κ δευτερον σε μενα ειναι απιθανο να κατσει να της τα κοψω ουτε καν στα νυχια των ποδιων δε μαφηνει να πλησιαζω καλα καλα και γινεται της τρελης.( ενω με τα χερια δεν εχουμε προβλημα γιατι τα δειχνουμε στον μπαμπα μετα οτι ειναι ωραια, με τα ποδια αυτο το κκολπο δε πιανει) Εχω μια φιλη κομμωτρια που ισως να μπορουσε να της τα κοψει αλλα δε ξερω κατα ποσο θα καθοταν και σε αυτη παρολο που τη ξερει παρα πολυ καλα κ βλεπομαστε συχνα. πειτε καμια προταση γιατι ειναι τελικα μεγαλη αναγκη να φυγει το μωρουδιστικο μαλλι. περιμεναμε να τη βαφτισουμε πρωτα κ μετα να το κοψουμε οποτε φανταστειτε τα χαλια μας!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift
Link to comment
Share on other sites

Και η δική μου είναι 2,5 χρονών...και μέχρι τώρα πρέπει να έχουμε κουρευτεί πάνω από 10 φορές διότι είχε πολύ μαλλί από μωρό. Αυτό που έκανα εγώ για να κάθεται ήσυχη στο κομμωτήριο είναι ότι κάναμε μια "προσομοίωση" στο σπίτι. Αγοράσαμε ένα βαλιτσάκι κομμωτικής (με ψεύτικο ψαλίδι κτλ) "κουρέψαμε όλες τις κούκλες...και μετά "κουρευτήκαμε" και εμείς...ε στο κομμωτήριο πήγαίνουμε με το βαλιτσάκι μας...και κουρεύουμε στο τέλος και τον κομμωτή! Για να μην στα παρουσιάζω όλα ρόδινα....προς το τέλος αρχίζει και βαριέται...πάντως αν την πάρεις μαζί σου....για να το δει..μπορεί και να της αρέσει και να θέλει να κουρευτεί και αυτή.Επίσης ένα άλλο που εφάρμοζα όταν ήταν πιο μικρή είναι ότι το κούρεμα γινόταν σε δόσεις...τη μια μέρα κόβαμε την φράτζα...την άλλη τα πίσω και τα πλάγια.

Link to comment
Share on other sites

χθεσ κουρευτικαμε και εμεισ πρωτη φορα .

φυσικα δεν καθετε ουτε να τον χτενισω αλλα τον πηγαμε στην κομμωτρια και τα καταφεραμε χωρισ να στεναχοριθει .ειναι στην κομμωτρια ποσο γρηγορη ειναι και ποσο καλη με τα παιδια .

τσατιστικε λιγο αλλα ολα πηγαν καλα .ενταξει εχουμε κατι ασιμετρα εδω και εκει αλλα δεν μπορουσαμε και καλυτερα .

ylSkp1.pngrwLVp1.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Εχω ενα θεμα με το οτι πρεπει επιτελους να κόψουμε τα μαλλιά!!!! η κόρη μου ειναι 2 μισι χρονων και θα ειναι η πρωτη φορα. Το προβλημα ειναι πως δε καθεται καν να τη χτενισεις και να της κανεις κοτσιδακια κλαιει και φωναζει οπως φανταζομαι και τα περισσοτερα σε αυτη την ηλικια. ΕΧΕΤΕ καμια προταση, καποιο κόλπο που χρησιμοποιησατε για να κανετε τα μικρα σας να κουρευτουν και να μη γυνανε σα σβουρες και βγαινει το μαλλι θεοστραβο? γιατι φοβαμαι πρωτον μη της βγαλουμε κανενα ματι με το ψαλιδι, κ δευτερον σε μενα ειναι απιθανο να κατσει να της τα κοψω ουτε καν στα νυχια των ποδιων δε μαφηνει να πλησιαζω καλα καλα και γινεται της τρελης.( ενω με τα χερια δεν εχουμε προβλημα γιατι τα δειχνουμε στον μπαμπα μετα οτι ειναι ωραια, με τα ποδια αυτο το κκολπο δε πιανει) Εχω μια φιλη κομμωτρια που ισως να μπορουσε να της τα κοψει αλλα δε ξερω κατα ποσο θα καθοταν και σε αυτη παρολο που τη ξερει παρα πολυ καλα κ βλεπομαστε συχνα. πειτε καμια προταση γιατι ειναι τελικα μεγαλη αναγκη να φυγει το μωρουδιστικο μαλλι. περιμεναμε να τη βαφτισουμε πρωτα κ μετα να το κοψουμε οποτε φανταστειτε τα χαλια μας!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P

 

χαχαχα........πρωτη φορα της τα εκοψα 6 μηνων γιατι της ειχανε κατεβει στο σαγονι, δευτερη φορα τωρα καρε και μονη μου την ωρα που της εκανα μπανιο. Ασχολιοταν αυτη με τα παπια και εγω εκοβα. Ισια βγηκαν τωρα αν δεν ειναι και με χαρακα δεν παθαινουν τπτ.. Μια χαρα ειναι........μην την ψαχνεις πολυ καντο μονη σου. Σιγα μην θελουν τα μωρα στυλινγκ........:-P Ας ειναι και δυο μυτες εκτος κουρεματος......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Link to comment
Share on other sites

Έτσι και η δικιά μου γύρω στα 2 1/2 δεν καθόταν με τίποτα να την χτενίσουμε εμείς, αλλά όταν είδε να με κουρεύει εμένα η κομμώτρια με σήκωσε κακήν κακώς για να κουρευτεί εκείνη. Κάθησε ακίνητη, για κούρεμα, χτένισμα και μπιστολάκι και μετά καμάρωνε σαν γύφτικο σκερπάνι

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Link to comment
Share on other sites

Αχ πραγματικα χτυπισατε φλεβα!!!

 

Εμεις κουρευομαστε απο 11 μηνων που τον βαφτισαμε ολα ηταν καλα τον κουρεβε με μηχανη καθε μηνα οσπου πριν τρεις μηνες ξεκινησε το δραμααα!!!

 

Την τελευταια φορα εκανε τοον θρηνοοο ουρλιαζε, εσπρωχνε τα χερια της κοπελας μονο εμετο δεν εκανε αφου με εβγαλε απο ταρουχα μου και αποφασισα να τον αφησω ακουρευτο μεχρι να παει σχολειο.....αφανα δηλαδη χαχαχα

 

Τωρα αρχιζουν παλι και μακραινουν και δεν ξερω τι να κανω μετα το τελευταιο κουρεμα δεν ηθελε ουτε απο το στενο της κομμωτριας να περναμε....

 

Πιστευω μεγαλωνοντας να πηγαινει μα τον μπαμπα του να κουρευετε εκεινος και μετα να παιρνει σειρα και ο μικρος....μεχρι τοτε κουραγιο και υπομονη .

Α και καλα μουσκιδια γιατι με την ζεστη θα τρεχει ο ιδρωτας ποταμι!!!!!!!!!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png
Link to comment
Share on other sites

εσεις που εχετε κοριτσακια μη μιλατε καθολου.. κανεις δεν παιρνει χαμπαρι τη ακουρεψια και ειστε κ μπουμπουκες..

κι εμενα μια απο τα ιδια καλη μου κλαμα και υστερια κ να σκεφτεις οτι ειναι και η νονα του κομμωτρια που τη λατρευει,αλλα παλι τιποτα.. στη μπανιερα του τα κοβω στα μουλοχτα και παλι καλα που ρθε το καλοκαιρακι και φοραμε και καπελα......

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Link to comment
Share on other sites

Εμενα μαλλον "ψωνια " σαν και μενα βγηκαν γιατι τους αρεσει το κουρεμα! Χθες τους κουρεψα και τους δυο, την μικρη την κρατουσα στην αγκαλια μου, με την μπερτα και της δωσαμε ενα παιχνιδακι να κραταει. Μια ψαλιδια την εχουμε βεβαια αλλα όλα καλα! Ο μεγαλος αποφασιζει μονος του πλεον ποτε θα κουρευτει και πως, και αποφασισε προχθες να κουρευτει με την ψιλή!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν νομίζω οτι είναι στο χέρι (κυριολεκτικά και μεταφορικά), της /του κομμώτριας/κομμωτή.

 

Απο προσωπική εμπειρία συνιστώ τα εξής:

1) Εάν είναι η πρώτη φορά και αρνείται πεισματικά, μην το πιέσετε. Δοκιμάστε λίγες μέρες αργότερα.

2) Καλό θα ήταν να κλείνατε ραντεβού κάποια ώρα που δεν θα είχε πολύ κόσμο, ώστε να έχει κι εκείνο το χρόνο του και να προσαρμοστεί.

3) Η φαντασία και η εφευρηματικότητα κάνει θαύματα!!!

 

Ο δικός μου ήταν (και είναι) αρκετά δύσκολος. Έχουμε όμως βρει το κουμπί του. Χαρακτηριστικά θυμάμαι πέρσυ, που μόλις είχε απαγορευτεί το κάπνισμα, είχαν βγάλει έξω τραπεζάκι με καρέκλες, ο μικρός χάζευε τις μύγες και το ψεκαστήρι για τα μαλλιά κι έτσι κουρεύτηκε στο πεζοδρόμιο.

Πριν λίγους μήνες, έπαιζε με κάτι διακοσμητικά στο σαλονάκι αναμονής κι έτσι κουρεύτηκε εκεί. Σχεδόν πάντα όμως με κάτι θα ασχολείται ώστε να του αποσπά την προσοχή.

 

Φυσικά είναι πολύ σημαντικό οτι το κομμωτήριο είναι συνοικιακό (που σημαίνει η κομμώτρια κι η βοηθός), οτι φροντίζω και κλείνω ραντεβού λίγο πριν αρχίσει η πολύ δουλειά και το οτι καμιά απο τις δύο δεν δυσανασχετεί. Τελικά ο μικρός συμμορφώνεται και κάθεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. ;);););)

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

 

Link to comment
Share on other sites

εμενα σπρωχνει με τα χερακια της το ψαλιδι και φωναζει "όσσι.."

 

την εχω κουρεψει 2 φορες, ορθια στην αγκαλια μου! (ναι ναι .. εγω τη φοραω τη μπερτα με τα κοριτσακια!!!) και πάλι μονο τα πισω...

τα μπροστα τα στραβοκοβω εγω μετα το λουσιμο....

Link to comment
Share on other sites

Ο δικός μου κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο στο δρόμο για το κομμωτήριο και ήταν τόσο πτώμα που ξύπνησε λίγο πριν τελειώσει το κούρεμα η κομμώτρια. Βέβαια είχε να κουρευτεί από τα Χριστούγεννα:!:!

Το πρ΄οβλημα όμως με τις κομμώτριες είναι μεγάλο. Πήγα με τον μεγάλο (4 ετών) στο κομμωτήριο της γειτονιάς και ο κακομοίρης φώναζε "Θα μου κόψεις τον λαιμό:shock:" στην κομμώτρια όταν του έκανε το σβέρκο με την μηχανή και εκεινή (ξυνή εξ' αρχής που είχε να κουρέψει παιδί) "Τι φωνάζεις!!! Κάτσε κάτω!!!Σιγά μην σου κόψω το λαιμό!!!:twisted:". Τελικά στο λούσιμο στο σπίτι προέκυψε ότι όντως του είθχε γρατζουνήσει το σβέρκο με την μηχανή!Αλλα η ξυνηλα της δεν περιγράφεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...
Ο δικός μου κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο στο δρόμο για το κομμωτήριο και ήταν τόσο πτώμα που ξύπνησε λίγο πριν τελειώσει το κούρεμα η κομμώτρια. Βέβαια είχε να κουρευτεί από τα Χριστούγεννα:!:!

Το πρ΄οβλημα όμως με τις κομμώτριες είναι μεγάλο. Πήγα με τον μεγάλο (4 ετών) στο κομμωτήριο της γειτονιάς και ο κακομοίρης φώναζε "Θα μου κόψεις τον λαιμό:shock:" στην κομμώτρια όταν του έκανε το σβέρκο με την μηχανή και εκεινή (ξυνή εξ' αρχής που είχε να κουρέψει παιδί) "Τι φωνάζεις!!! Κάτσε κάτω!!!Σιγά μην σου κόψω το λαιμό!!!:twisted:". Τελικά στο λούσιμο στο σπίτι προέκυψε ότι όντως του είθχε γρατζουνήσει το σβέρκο με την μηχανή!Αλλα η ξυνηλα της δεν περιγράφεται!

 

α καλά....

εμένα τον δικό μου τον κούρεψε η μητέρα μου (πρωην κομμώτρια)

δεν καθότανε με τίποτα,,, μέχρι που του είπε ότι μέσα στις μπουκλιτσες είδε μια μύγα.... Παναγία ο δικός σου, ούτε κιχ δεν έβγαλε,,, να φύγει η μύγα,,,, :-D

Link to comment
Share on other sites

Εμεις παλι με τον μεγαλο εχουμε το αντιθετο προβλημα! Θα ηθελε να πηγαινει καθε μερα για κουρεμα για να παιζει με τα τρενακια στο κομμωτηριο! Ομως απο την αρχη το ειχε παρει καλα. Τωρα θα δοκιμασω να κουεψω και τον μικρο τσαντιλα και θα δουμε..

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...