Αναστασια Μ Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Καλημερα κοριτσια μενω Χαλκιδα και συντομα θα μετακομισω στα Σπατα και εχουμε σκοπο να αρχισουμε με τον αντρα μου προσπαθειες για παιδι το θεμα ειναι ομως οτι δεν εχω γιατρο στην Αθηνα η αδερφη μου εχει και ειχα παει και εγω μια φορα αλλα ειναι στο Ιασω και δεν θελω να παω στο ξενοδοχειο αυτο Προτιμω Γαια η Ελενα μπορειτε να μου προτεινετε γιατρους στα 2 αυτα νοσοκομεια? και αν ξερετε ποσα ζητανε για επισκεψη και γεννα σας ευχαριστω ολες εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αναστασια Μ Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 τι εγινε βρε παιδια,,ουτε μια απαντηση!!!! λιγη help:D ζηταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
efalcon Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Καλημερα κοριτσια μενω Χαλκιδα και συντομα θα μετακομισω στα Σπατα και εχουμε σκοπο να αρχισουμε με τον αντρα μου προσπαθειες για παιδι το θεμα ειναι ομως οτι δεν εχω γιατρο στην Αθηνα η αδερφη μου εχει και ειχα παει και εγω μια φορα αλλα ειναι στο Ιασω και δεν θελω να παω στο ξενοδοχειο αυτο Προτιμω Γαια η Ελενα μπορειτε να μου προτεινετε γιατρους στα 2 αυτα νοσοκομεια? και αν ξερετε ποσα ζητανε για επισκεψη και γεννα σας ευχαριστω ολες εκ των προτερων! Αγαπητή Αναστασία θα βρεις πολλά σχετικά topics αν γράψεις στο search "ΕΛΕΝΑ γυναικολόγος"... πολλές κοπέλες έχουν κάνει σχετικά comments ακόμα και για τις υπηρεσίες κάθε γιατρού. Ελπίζω να σε βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Συντονιστής Ε Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Υπαρχουν ηδη αρκετα μηνυματα που αναφερουν αυτα που ρωτατε και μπορειτε να αντλεισετε πληροφοριες : ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΝΑ Γυναικολόγος στο Έλενα ( ΓΑΖΗΣ στο ελενα Γεωργιάδου vs Γιαλελή vs Γαζή vs....; Γιατρός ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ στο ΕΛΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ? Γιατρός στο ΕΛΕΝΑ για τεστ παπ? ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ-ΕΛΕΝΑ Γυναικολογος στο Ελενα (Aλεξάτος) S.O.S οικονομικοσ καλοσ γιατροσ στο Ελενα! Ροσόλυμος στο Έλενα. Τον γνωρίζετε; Επιλογη γιατρου:Καλκακος ή Ζαχαρος? ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΑΙΑ Αναζήτηση γυναικολόγου στο Γαία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ Γιατρός Ζιώγας http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=57801 Το παρον θεμα κλειδωνετε και μπορειτε να συνεχισετε σε καποιο απο τα ηδη υπαρχοντα Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση απο την ομάδα moderators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts