Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΛΛΟ ΜΟΥ ¨ΔΕΙΞΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ....


Recommended Posts

Είμαι να σκάσω.Το σάββατο βαπτίζω το αγοράκι μου και σήμερα το πρωί πήγα να παραλάβω ένα φόρεμα που αγόρασα και το άφησα για να μου το ράψουν λίγο μπροστά γιατί το θεωρούσα λίγο ανοικτό.

Το πήρα λοιπόν και πήγα στο σπίτι οπου ήρθε η μαμά και η αδερφή μου να το δούν.Μετο που το έβγαλα λοιπόν απο τη θήκη.....Εφριξα.

Το μπροστινο σημείο το οποίο σχηματιζε ένα μεγάλο V.ήταν κακοραμμένο με τραβήγματα.μια αηδλια.Επίσης τους κατέβηκε στο κεφάλι να ράψουν 2 στρασ σε σχήμα δάκρυ.

Και δεν είναι μόνο αυτό.Οταν το φόρεσα τράβαγε απο παντού.Η φόδρα προεξήχε απο το φόρεμα.Ηταν λές και μου δώσανε μικροτερο νούμερο ή το κοντύναν λάθος ή το στενέψαν και μου κόλλαγε επάνω μου(Να πάχηνα 10 κιλά σε μια εβδομάδα δεν παίζει)Ασε που μπορεί να έχασα με τόσο τρέξιμο.

Εχω φρικάρει και το σάββατο είναι η βάπτιση.Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ? ποία τα δικαιώματά μου.Εδωσα και 170 ευρώ.Δεν μου περισεύουν.ΕΛΕΟΣ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...