Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ??? Ή ΕΓΩ ΠΑΛΑΒΩΣΑ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

maroula

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες... :cry: Εδώ και 2 μήνες απο τον 6ο έως τον 8ο εχω χαλαρώσει απο τα αγχη λόγω εγκυμοσύνης... φοβίες για το μωρό, κλπκλπ.

Τώρα λοιπόν που εγώ "ησύχασα" τώρα είναι που ο άντρας μου μου εξαπολύει τις καθημερινές μύριες όσες επιθέσεις... οτι είμαι κατσούφα, οτι δεν δείχνω τη χαρά μου λόγω εγκυμοσύνης... κλπ κλπ. Βρισκόμαστε εν ολίγοις σε εμπόλεμη κατάσταση Μέχρι που μου είπε οτι νιώθει εγκλωβισμένος μέσα στη σχέση - νιόπαντρος και να περιμένει παιδί- με μια γυναίκα που δεν αναγνωρίζει πιά. Αναγνωρίζω την αρχική μου αγωνία ίσως σαν υπερβολική!!! αλλα ρε κορίτσια εσεις δεν ανησυχούσατε στην αρχή για το μωρό σας... αν όλα θα ήταν καλά κλπ.??? Γκρίνιαζα.... δεν λέω. αλλά πως θα πάρω και εγώ λίγη προσοχή όταν όλοι με ξέρουν για δυνατή, που αντέχω και διαχειρίζομαι τα πάντα ? (Σημ : Ειμαι στον 8ο και ακόμη πάω για δουλειά....) Πείτε κάτι... Help!!! :shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Join the club maroula!!! Τελικα το παθαινουν ολοι οι αντρες απ' ο,τι φαινεται. Ο δικος μου να δεις μουτρα και νευρα οσο ημουν εγκυος. Φυσικα το ηθελε πολυ το παιδι,ειχε ομως μονιμως μουτρα με μενα,δεν εδειχνε κατανοηση στα ψυχολογικα μου σκαμπανεβασματα ουτε στις φοβιες μου,δε συμμεριζοταν κανενα αγχος μου και γενικα ειμασταν κι εμεις αστα να πανε!!!

Μαλλον φταιει οτι τους πιανει αγχος απεναντι στη νεα κατασταση,δεν ξερουν τι θα αντιμετωπισουν,τα χανουν,εχουν και την ελλειψη του σεξ που ως γνωστον τον αντρα τον τρελλαινει και εν ολιγοις τραβανε κι αυτοι το δικο τους ψυχολογικο λουκι!!! :roll:

Δεν παλαβωσες εσυ λοιπον,απλα εκεινος περναει τα ψυχολογικα του-και ειναι λογικο!!! Σε ολους τους υποψηφιους μπαμπαδες συμβαινει το ιδιο. Ολα θα φτιαξουν σε λιγο καιρο,να εισαι σιγουρη. :wink::wink::wink:

Εγώ πάλι θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερή με τον αντρούλη μου...πολύ κατανόηση...με παίρνει συνέχεια αγκαλίτσα...μιλάμε συνέχεια για το αγοράκι μας...κάνουμε σχέδια...ε, όσο για το σεξ τί να κάνουμε; Όταν μπορούμε θα γίνει κι αυτό :wink: πάντως δεν παραπονιέται για τίποτε

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Maroula καλημέρα :)

Να πω την αλήθεια και γω δεν ήμουν/ειμαι η προσωποποίηση της ευτυχίας κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου . Δεν φταίω κιόλας αφου κάθε μήνα μολις πηγαινα να ηρεμήσω και να χαρώ κατι μου ξεφύτρωνε πάλι . (αίμα , αμνιοπαρακέντηση , συμπτώματα προεκλαμψιας , αλεργιες κλπ )

Ποτέ όμως δεν απομακρυνθήκαμε με τον αντρούλη μου μην σου πω οτι τις περισσότερες φορές , ειδικά οταν ο γιατρός ήθελε προληπτικά να με βάλει νοσοκομείο λόγω προεκλαμψιας , εκεινος ηταν πολυ πιο στεναχωρημένος απο μενα . Τα προβληματάκια της εγκυμοσύνης μας έδεσαν πάρα πολυ και διναμε δύναμη ο ένας στον άλλον .

Υπάρχουν και στιγμές που γκρινιάζω ή κλαίω (ευτυχώς αυτο πέρασε λιγο!) χωρίς ιδιαίτερο λόγο .Το καταλαβαίνει ομως οτι έχουν τρελαθεί οι ορμόνες μου και οταν ξεφεύγω αυτο μου λεει " Μωρόοοοο χτυπήσαν κόκκινο οι ορμόνες?" ΄Η όταν μονη μου καταλαβαίνω πως ειμαι υπερβολική του λεω " Μην πλησιαζεις , έχω γκρίνια " Τοτε με πλησιαζει με φιλάει και μου λεει " Αντε να κολλήσω να γκρινιάζουμε μαζί " . Να σου πω μεχι και γω με βαριέμαι οταν γκρινιάζω και μου φταινε ολα . Ειναι πολυ κουραστικό να ακους τον αλλον ολη μέρα να γκρινιάζει !

Ευτυχώς εμεις βρήκαμε το "κόλπο" να το διακωμωδούμε λίγο και να μην αφήνουμε να μας επηρεάσει , όσο μπορούμε δηλαδή .

Ελα μην μου στεναχωριέσαι φτάνουμε στο τέλος τωρα λιγη υπομονή ακομα :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

(Σημ : Ειμαι στον 8ο και ακόμη πάω για δουλειά....) Πείτε κάτι... Help!!! :shock::shock::shock:

κοριτσάκι μη σκας! έτσι περνανε την εγκυμούνη οι περισσοτεροι υποθετω αντρες! επειδη το μεγαλυτερο ενδιαφερον πεφτει στη γυναικα (οπως οταν γιναμε νυφούλες...) κανουν οτι μπορουν για να ερθουν λιγο και αυτοι στο προσκηνιο μονο που δεν το πετυχαινουν ευχαριστα!

Εγώ ημουν ισως η ποιο cool εγκυμονουσα απο αποψη αγχους... γιατι τα νευρακια μου τα ειχα... δε λεω!! αλλα εγω εφτεγα;;; οι ορμονες!!

Παρολαυτα τις φαγομαρες μας τις ειχαμε! αν εξαιρεσεις λοιπον τα νευρακια και την κοιλαρα που ειχα κανει... δεν ειχα αλλη ενδειξη εγκυμονουσας, οποτε αδυνατουσε να δεχτει τις αλλαγες που μου συμβαινανε...

Εγω τρελη και παλαβη, 24 ωρες ειχα στο νου μου το μωρακι μου και την εγκυμοσυνη...

Εκεινος ειχε και τοσα αλλα στο κεφαλι του... εγω γκρινιαζα πως δε με προσεχει και τοσο και εκεινος πως δεν το καταλαβαινω...

Οσο για τη δουλεια... απο δικη μου επιλογη καθαρα, σταματησα οταν πια ήμουν στη δευτερη εβδομαδα του 9ου... γιατι με πρηξανε ολοι πως θα γενναγα στο δρόμο στο τελος!!!!

Με το καλο λοιπον σου ευχομαι! και υπομονη και στους δυο σας!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καταλάβαιτε τους λίγο και τους δύστυχους...! Από εκεί που είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας, δεν τους δίνουμε ξαφνικά καμία σημασία. Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου, ο άντρας μου έφαγε μεγάλη ήττα. Η ερωτική μας ζωη σχεδόν αφανίστηκε, ήμουν όλο άγχος, όλο γκρίνια, όλο αγωνία, έκλαιγα σε κάθε μας διαμάχη, έστω και χαζή...Επειδή όμως όταν ήρθε το μωρο έφαγε ακόμα μεγαλύτερη ήττα...γιατί εκεί είναι που δεν τον ρώταγα καν τι κάνει...και σιγά σιγά συνήλθα βέβαια... τώρα είναι πιο προετοιμασμένος και δεν έχουμε καθόλου προβλήματα. Τσακώνομαι βέβαια,αλλά τις περισσοτερες φορές μόνη μου...Και δεν έχει πλέον τις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί έμαθε με ένα παιδί στο σπίτι, και είμαι και γω πιο χαλαρή...Έμαθα από τα λάθη μου...! Το ίδιο θα συμβεί και σε σας...εκτός αν μάθεται από τα λάθη μας και συνηδητοποιήσεται πόσο σημαντικό κομμάτι είναι ο άντρας σας σε αυτή τη φάση και φυσικά να του το δείχνεται!!! Σαν να γεννάτε το 2ο παιδί σας και πρέπει να προσέξετε παραπάνω το πρώτο παιδί για να μην ζηλέψει...! Και σιγά σιγά θα μπει στο κλίμα και αυτός...!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!

5Aqjp3.png

Ουτε εσυ παλαβωσες ουτε ο αντρας σου ειναι αντιδραστικός. Ολα φυσιολογικά ειναι. Εσύ παλευεις με τις ορμονες κι αυτος παλευει να καταλαβει τι άλλαξε. Θα περασουν ολα μην ανησυχεις. Ειναι δυσκολη η περιοδος της εγκυμοσυνης. Και ο αντρας και η γυναικα περνανε τα ζορια τους, ο καθενας για τους δικους του λογους. Εσυ εισαι εκνευρισμενη απο τις ορμονες, ανησυχεις για το αν θα πανε ολα καλα, αυτος παλι δεν καταλαβαινει απο ορμονες και γινεται το ελα να δεις. Θα τα θυμαστε και θα γελατε.

Join the club maroula!!! Τελικα το παθαινουν ολοι οι αντρες απ' ο,τι φαινεται.

Δεν παλαβωσες εσυ λοιπον,απλα εκεινος περναει τα ψυχολογικα του-και ειναι λογικο!!! Σε ολους τους υποψηφιους μπαμπαδες συμβαινει το ιδιο. Ολα θα φτιαξουν σε λιγο καιρο,να εισαι σιγουρη. :wink::wink::wink:

Ευχαριστώ πολύ , μου δίνεις κουράγιο :wink::wink::wink:

Ουτε εσυ παλαβωσες ουτε ο αντρας σου ειναι αντιδραστικός. Ολα φυσιολογικά ειναι. Εσύ παλευεις με τις ορμονες κι αυτος παλευει να καταλαβει τι άλλαξε. Θα περασουν ολα μην ανησυχεις. Ειναι δυσκολη η περιοδος της εγκυμοσυνης. Και ο αντρας και η γυναικα περνανε τα ζορια τους, ο καθενας για τους δικους του λογους. Εσυ εισαι εκνευρισμενη απο τις ορμονες, ανησυχεις για το αν θα πανε ολα καλα, αυτος παλι δεν καταλαβαινει απο ορμονες και γινεται το ελα να δεις. Θα τα θυμαστε και θα γελατε.

Αχ Jean!!!! Πόσο χαίρομαι που βλέπω οτι με καταλαβαίνετε..... Υπάρχουν και άλλοι που τα τραβήξανε!!! Και μετά σου λένε "η εγκυμοσύνη" η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωή σου!!!!

Maroula καλημέρα :)

Να πω την αλήθεια και γω δεν ήμουν/ειμαι η προσωποποίηση της ευτυχίας κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου . Δεν φταίω κιόλας αφου κάθε μήνα μολις πηγαινα να ηρεμήσω και να χαρώ κατι μου ξεφύτρωνε πάλι . (αίμα , αμνιοπαρακέντηση , συμπτώματα προεκλαμψιας , αλεργιες κλπ )

Ελα μην μου στεναχωριέσαι φτάνουμε στο τέλος τωρα λιγη υπομονή ακομα :)

Λαμπρινή... Πόσο χαίρομαι που άκουσα την άποψή σου !!!

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Αχ Jean!!!! Πόσο χαίρομαι που βλέπω οτι με καταλαβαίνετε..... Υπάρχουν και άλλοι που τα τραβήξανε!!! Και μετά σου λένε "η εγκυμοσύνη" η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωή σου!!!!

Η εγκυμοσύνη είναι πράγματι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μας........τα παρελκόμενα της είναι που μας δυσκολεύουν την ζωή. :lol::lol::lol:

Τί να πω βρε κορίτσια και νόμιζα οτι ήμουν η μοναδική στο κόσμο που ο άντρας της δείχνει σημάδια .... ζήλιας με την εγκυμοσύνη!!!!! Αφού να φανταστείτε ώρες ώρες γκρινιάζει πιο πολύ από μένα, για το sex, για τις βόλτες που περιορίστηκαν λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων που είχα, για το ότι δεν του μαγειρεύω με τα χεράκια μου πια αλλά μαγειρεύει η μαμά μου πολλές φορές.... κλπ κλπ κλπ!!!!! Ευτυχώς τα πέρασα και στη πρωτη εγκυμοσύνη και ξέρω, τωρα τουλάχιστον δεν τσακωνόμαστε όπως τότε!!!!! Υπομονή, και αντιμετωπίστε τους σαν παιδιά γιατί αυτό είναι, μη νομίζετε..!!!

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

για μενα η εγκυμοσύνη είναι από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής μου αλλά και της σχέσης μου.βέβαια πριν μείνω έγκυος βίωσα πολλές εγκυμοσύνες απ'έξω(συγγενείς,φίλες) και είδα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια και τα απέφυγα. ήταν πολύ καλά παραδείγματα προς αποφυγήν...έτσι με πολλές συζητήσεις και αλληλοκατανόηση έχουμε καταφέρει να περνάμε τέλεια.και να σας πω κάτι?είναι το πως ζεις την απλή καθημερινότητα.αν εμείς συγκρατήσουμε λίγο τις ''ορμόνες'' μας και δεν πάψουμε να είμαστε γλυκές απέναντι στους άντρες μας και τους δείξουμε ότι υπάρχουν κι αυτοί μέσα σ'αυτή την περίοδο όλα θα ναι καλά :wink: όπως είπαν πολλές,αντιμετωπίστε τους ακριβώς σαν παιδιά και δεν θα χάσετε :D

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι τιποτα και μην τα δινεται και πολυ σημασια!Σκεφτειται οτι την ηττα την μεγαλη θα την φανε οταν γεννησετε, οποτε υπομονη!Ας δειξουμε κατανοηση ειναι και γιαυτους περιεργη ολη αυτη η φαση!Και σας λεω τα δυσκολοτερα επονται...

Εγω παιδια εχω ξαναερωτευτει τον αντρα μου απο τοτε που εμεινα εγκυος!!! :D Μου εχει σταθει τοσο πολυ, ανεχετε τα ψυχολογικα μου στεναχωριεται πολυ οταν δεν ειμαι καλα και κανει τα παντα για να μου φτιαξει την διαθεση.

Καποια φορα που ημουν πολυ χαλια στη Θεσσαλονικη ηρθε κατευθιαν με το αεροπλανο και με πηρε και οταν φτασαμε στο σπιτι ειδα οτι το ειχε γεμισει με λουλουδια παντου!!!στο σαλονι!στο δωματιο!πανω στο κρεβατι! και ειχε κριψει σοκολατιτσες κατω απο το μαξιλαρι μου! :D:D:D

Καθε βραδυ με περνει αγκαλια για να κοιμηθω και μια νυχτα που δεν ημουν καλα και τιναζομουν συνεχια απο εφιαλτες εμεινε ξυπνιος πανω απο το κεφαλι μου ολο το βραδυ ενω δουλευει 6:30 το πρωι με 7 το βραδυ.

Μεχρι και σκυλακι μου πηρε να μου κανει παρεα γιατι σταματησα τη δουλεια και ενιωθα μοναξιες στο σπιτι!!

Παρεπιπτοντως δεν ηταν καθολου ρομαντικος πριν απο την εγκυμοσυνη και τον παρακαλουσα να μου παρει ενα λουλουδακι! :lol::lol::lol:

Αλλα το ποιο ωραιο ηταν οταν μου ειπε οτι χαιρεται ποιο πολυ που θα με δει να γινομαι μητερα και να ολοκληρωνωμαι σαν γυναικα παρα οτι θα γινει αυτος μπαμπας!!!!

Γινεται να μην τον ξαναεροτευτω απο την αρχη! :?::?::D:D:D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Συγνώμη, Έλενα, αλλά εσύ θα μας τρελάνεις!!! Αυτά όντως στα κάνει ή τα είδες σε κάνα όνειρο...!!!χαχαχαχαχα

Απίστευτο μου φαίνεται. Να του πεις να ανοίξει σχολή για τους υπόλοιπους αρσενικούς!

Οι άντρες είναι μόνιμα παιδιά και ως τέτοια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε...δυστυχώς!! Ισχυρό φύλο σου λένε μετά...!!!

5Aqjp3.png

Οι άντρες είναι μόνιμα παιδιά και ως τέτοια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε...δυστυχώς!! Ισχυρό φύλο σου λένε μετά...!!!

:D Συμφωνω απολυτα καλη μου!!

Κοριτσια μην στεναχωριεστε καθολου!

Οι αντρες δεν μπορουν να καταλαβουν την κατασταση μας και ολο αυτο με τις ορμονες!Εγω παντος αφου το καταλαβα αυτο σταματησα και να αγχωνομαι..προσπαθω να γκρινιαζω οσο πρεπει :roll: να υπαρχει μια ισορροπια βρε κοριτσια.Εμενα ο ερημος δουλευει και ολη μερα και γυρναει πτωμα..ολα λυνοντε με υπομονη και κατανοηση και απ τους 2.

Αντε γκρινιαξτε ριχτε και κανα χαζογελακι μετα :wink:

Συγνώμη, Έλενα, αλλά εσύ θα μας τρελάνεις!!! Αυτά όντως στα κάνει ή τα είδες σε κάνα όνειρο...!!!χαχαχαχαχα

Απίστευτο μου φαίνεται. Να του πεις να ανοίξει σχολή για τους υπόλοιπους αρσενικούς!

Μερικες φορες κι εγω νιωθω οτι ζω σε ονειρο με ολα αυτα που μου κανει!!χαχαχαχα

Και σημερα κλεινουμε 10 χρονια γνωριμιας περιμενω να δω τι μου εχει ετοιμασει!!! :lol::lol::D:D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Πρεπει να σας πω πως εμενα ο αντρας μου απο τον 5ο και μετα επαθε καταθλιψη..

Τρομαξε υπερβολικα πολυ, δεν μπορουσε να χαρει με αυτο που συνεβαινε.

Δυστυχως ειναι πολυ σοβαρο καθ'οτι συνεχιζεται ακομη κ τωρα μετα την γεννηση της μικρης μας.

Λυπαμαι πολυ διοτι αυτο καταστρεφει την χαρα μου, τις πιο ευτυχισμενες στιγμες της ζωης μου.

Προσπαθω να τον βοηθησω αλλα πολυ συχνα με εκανε να πονεσω κ να ποναω ακομα...

Χαρειτε λοιπον με τις μικροπαραξενιες τους. Μακαρι να ηταν κ με μενα ετσι.

Πρεπει να σας πω πως εμενα ο αντρας μου απο τον 5ο και μετα επαθε καταθλιψη..

Τρομαξε υπερβολικα πολυ, δεν μπορουσε να χαρει με αυτο που συνεβαινε.

Δυστυχως ειναι πολυ σοβαρο καθ'οτι συνεχιζεται ακομη κ τωρα μετα την γεννηση της μικρης μας.

Λυπαμαι πολυ διοτι αυτο καταστρεφει την χαρα μου, τις πιο ευτυχισμενες στιγμες της ζωης μου.

Προσπαθω να τον βοηθησω αλλα πολυ συχνα με εκανε να πονεσω κ να ποναω ακομα...

Χαρειτε λοιπον με τις μικροπαραξενιες τους. Μακαρι να ηταν κ με μενα ετσι.

koritsaki mou mhn stenaxwriesai ka prospathise na xareis autes tis stigmes..kia gia sena kai gia to mwraki sou..

oso gia ton antra sou eimai sigouri pws einai mpora kai tha perasei suntoma..poios mporei n'antistathei sthn eutuxia enos paidiou?kaneis..

na sas zhsei i mpempoula

Χριστινα μου δυστυχως η κατασταση εχει βγει εκτος ελεγχου.

Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες, και σημερα ειμαι ευαλωτη κ ειπα οσα ειπα. Προσπαθω να χαιρομαι εγω με το παιδι μου αλλα ειναι εκτος ελεγχου τα πραγματα. Με στεναχωρει αφανταστα.

Σε ευχαριστω παντως για την ανταποκριση σου. Να'σαι καλα.

elias-christina σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να διορθωθουν όλα γρήγορα . Πιστεψε με ξέρω ποσο δύσκολο ειναι αυτό που περνάς . Ευχομαι να έχεις τουλάχιστον κάποιον κοντά σου να σε στηρίζει και σένα για να μπορεσεις να ανταπεξέλθεις σε ολα και να χαρείς το μωράκι σου . Να είσαι καλα και να προσέχεις το μωρό σου και τον εαυτο σου .

VgL7.jpgIgLdp2.png