Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μήπως υπάρχουν γονείς που να έχουν επισκεφθεί τον Παιδότοπο 0-6 στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη ? Μέσα από την ιστοσελίδα τους δεν έχει φωτογραφίες των χώρων και επειδή νομίζω πως είναι αρκετά μεγάλος έλεγα μήπως το Σ/Κ πηγαίναμε από εκεί καμία βόλτα, επείδή το περασμένο Σαββατοκύριακο που πήγαμε στο Allou Fun Park, τσάμπα πληρώσαμε τα 19 ευρώ... ο μικρός μετά βίας κάθησε στο καρουζέλ και στον περιστρεφόμενο ελέφαντα...

Εχετε πληροφορίες ?

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

τι πληροφοριες θελεις. ειναι πολυ μεγαλος , αλλα οταν εχει κοσμο χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα. Γιατι δεν δοκιμαζεις τον παιδοτοπο πισω απο το ΣΕΦ . Μπαμ μπαμ λεγεται και εχει μικρο λουνα παρκ. Εκτος αν θες σκετο παιδοτοπο.

κοριτσακια μου!

Ευχαριστώ talou !

Και στο Μπαμ μπαμ έχουμε πάει αλλά ο μικρός όταν βρίσκεται σε ανοιχτό χώρο θέλει να κάθεται μαζί μας και όχι να μπει μέσα να παίξει. Και έξω που είναι δηλαδή δεν "μαντρώνεται".

Γι' αυτό ρώτησα πληροφορίες. Δηλαδή μπορούμε να πάμε εκεί και να διατηρώ οπτική επαφή με το παιδί ή θα το χάσω οεο? Εχω και την μικρή βλέπεις, οπότε σηκωνόμαστε εναλλάξ με τον σύζυγο.

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Στο ΣΕΦ ο ανοιχτός παιδότοπος (μέχρι πριν 10 μέρες τουλάχιστον) δεν είχε τουαλέτες!!!!

Μόνο κάτι χημικές που μόλις τις άνοιξα με έπιασε η μπόχα.

Και όταν είπα στην κοπέλα ότι εδώ υπάρχουν παιδιά και που θα πάνγε για τσίσα, μου απάντησε ότι κι εκείνες εκεί πάνε.

Και είπα κι εγώ, εσύ κι εγώ είμαστε μεγάλοι, τα παιδιάκια που θα πάνε?

Μου είπε λέει ότι φτιάχνονται οι κανονικές τουαλέτες όπου να'ναι.

Κατά τ'αλλα είναι να μην πιάσει το παιδάκι κατούρημα εκει μέσα.

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι πως σε ενα πιο μικρο παιδοτοπο θα ειναι πιο προσιτο σε αυτο που ζητας. Εμεις παμε σε ενα παιδοτοπο στο Κερατσινι οπου ειναι μικρος και μαζεμενος , οικονομικος και δεν εχει πολλα παιδια τουλαχιστον τις καθημερινες που πηγαινουμε. Αυτα βεβαια τους χειμερινους μηνες , γιατι οταν εχει καλο και καιρο παμε στην πλατεια. Αν ειναι παριοεχη που σε βολευει μπορω να σου πω το ονομα του παιδοτοπου. Οσο για τον 0-6 ,για αυτο που ζητας δεν νομιζω οτι κανει γιατι ειναι τεραστιος , οπως σου ειπα και πιο πανω.

κοριτσακια μου!

• 2 years later...
  • 1 month later...