Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Στα Αττικο ειπε ο γιατροσ στην γυναικα μου οτι οι κοπελεσ που γεννουν εκει πρεπει να πληρωσουν 1500 ευρω ταριφα σε δημοσιο νοσοκομειομηποσ χερι καπιοσ που μπορουμε να κανουμε κατταγελια ειναι αισχος... Εχει ακουσει καπιοσ καποιο παρομοιο περιστατικο??? :confused::?:-?

Διαφημίσεις

Στα Αττικο ειπε ο γιατροσ στην γυναικα μου οτι οι κοπελεσ που γεννουν εκει πρεπει να πληρωσουν 1500 ευρω ταριφα σε δημοσιο νοσοκομειομηποσ χερι καπιοσ που μπορουμε να κανουμε κατταγελια ειναι αισχος... Εχει ακουσει καπιοσ καποιο παρομοιο περιστατικο??? :confused::?:-?

λογικα στην αστυνομια ή απευθυνσου στο υπουργειο υγειας!Μακαρι να το καναμε ολοι αυτο...Εγω δυστυχως δεν το εκανα!:oops:

Για να νιώσεις λίγο "καλύτερα" εγώ πλήρωσα 2000 επειδή με παρακολουθούσε και με ξεγέννησε ένας από τους διευθυντές...

Να σημειώσω ότι:1500 είναι δικά του,200 για τον αναισθησιολόγο και 300 ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΙΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ,ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...Η μαμά μου που τον πλήρωσε ΑΠΑΙΤΗΣΕ τα 300 να πάνε σε έναν 2ο γυναικολόγο που ήταν σε εφημερία το βράδυ που γέννησα....

τετοιο πραμα δε το εχω ακουσει ξαα για το αττικο εκει πηγαια το πατερα μου πολυ συχα καλυτερα να πας στο υπ.υγειας για καταγγελεια κ στην αστυνομια η στο συνηγορρο τυου πολιτη

Διαφημίσεις

ουτε να ακουσω για δαυτο καθηγητης μου εκανε επεμβαση που ηταν τιποτα (σαν γαστροσκοπηση) και κατελειξα με 2 σπασμενα δοντια και ορθια ετοιμη να φυγω γιατι δεν με καλοεπειασε η μεθη και εκατσα μεσα 4 μερες και βαβαια οχι φακελακι δεν πηραν φασκελακι πηραν αλλα ξερω κοπελες που τους ειχαν δωσει.ετσι πηγα σε ιδιωτικο νοσοκομειο μετα απο βδομαδες και σε μιαμιση ωρα ειμουν σπιτι μου για την ιδια επεμβαση.

Τι να πω, μένω κάγκελο γιατί εγώ από το συγκεκριμένο νοσοκομείο έχω να πω τα καλύτερα

Γέννησα εκεί πριν 1 1/5 χρόνο και δεν είχα κανένα παράπονο , μάλιστα όταν ρώτησα το γιατρό τι θα μου κοστίσει μου είπε καθαρά ,

Ότι θέλω και αν πάλι δεν έχω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βγάλει υγειές μωρά

΄΄τι να το κάνω να μου δώσουν χ λεφτά και το μωρό να μην είναι καλά ΄΄

Το μόνο που μου είπε είναι αν γίνετε να δώσω 50 ευρώ στη μαία ,όταν θα δείξουν το παιδί ,έτσι για το καλό!

Έτσι λοιπόν πλήρωσα γύρο στα 300 ευρώ στο νοσοκομείο , στο γιατρό μου αυτά που ήθελα και 50 στη μαία

Όπως βλέπετε υπάρχει και η άλλη όψη

Διαφημίσεις

Τυπικά δεν υπάρχει "συγκεκριμένος" γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο.

Αν είναι ο δικός σοθ σε εφημερία ή αν σε παρακολουθεί και θελήσει να είναι εκεί οταν γεννήσεις έχει καλώς.Και πάλι όμως τα χρήματα αν πάρει είναι φακελάκι.Γιατρος δημοσίου νοσοκομείου ,πληρώνεται από το δημόσιο!

QqmLp3.png

.Γιατρος δημοσίου νοσοκομείου ,πληρώνεται από το δημόσιο!

αυτό ακριβώς μου είπε και εκείνος

εγώ πάλι τα λεφτά που έδωσα ήταν κάτι σαν δώρο για την άψογη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και για την τέλεια γέννα που είχα

στην αρχη τισ εγκιμοσινης ο γιατρος μασ ειπε 150ευρω ο αναισθισιολογοσ και 100 η μαια και προχτες μασ εσκασε το παραμυθι για τα 1500. εχω ειδη αρχισει να ψαχνωμαι και θα τουσ κανω να με θυμουνται για πολλυ καιρο.!!!!!

αυτό ακριβώς μου είπε και εκείνος

εγώ πάλι τα λεφτά που έδωσα ήταν κάτι σαν δώρο για την άψογη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και για την τέλεια γέννα που είχα

marag, μπορεις να μου στειλεις με πμ το ονομα του γιατρου σου και το τηλ του; Θελω να αλλαξω γυναικολογο γιατι ειναι μονο σε ιδιωτικα νοσοκομεια-αν και πολυ καλος- και δεν υπαρχει μια για κατι τετοιο...

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Εγω στο Αττικον εκανα τα παντα για να μου κανει την επεμβαση(λαπαροσκοπηση και διαγνωστικη υστεροσκοπηση) ενας συγκεκριμενος καθηγητης με μεγαλη θεση μεσα στο νοσοκομειο τον οποιο τον γνωριζα απο τα 18 μου...αμοιβη δε μου ζητησε κανενας..εγω απο μονη μου για να τον ευχαριστησω που με ανελαβε ο ιδιος (τι ειρωνια!) και επειδη θα ηταν εκει σε ολη τη διαδικασια του χειρουργειου εβαλα σε ενα φακελακι 300 ευρω και αλλα τοσα σε εναν αλλο γιατρο που θα εκανε την λαπαροσκοπηση...το αποτελεσμα?δε μου βρηκαν τιποτα...μετα απο 3 μηνες επισκεφτηκα μεγαλο κεντρο εξωσωματικης και με ενα υπερηχο κ στη συνεχεια υστεροσκοπηση ο γιατρος εντοπισε πολυποδα ο οποιος λειτουργει σαν αντισυλληπτικο σπυραλ...οταν τον ρωτησα πως ειναι δυνατον να μην τον εντοπισε ο καθηγητης πριν απο 3 μηνες (τον ηξερε φυσικα ποιος ειναι)μου ειπε πως προφανως δε θα επεσε στην αντιληψη του.....(προφανως δεν ηθελε να τον εκθεσει) οπως συζητησα μετα με διαφορους αλλους γυναικολογους ολοι μουπαν πως δεν υπηρχε περιπτωση ο καθηγητης αυτος να εκανε ο ιδιος την επεμβαση και να μην εντοπιζε τον πολυποδα....απλα επειδη θεωρειται μια επεμβαση ρουτινας εβαλε εναν εκπαιδευομενο του κ την εκανε....τοσο απλα!!!!!!!

Όταν έχεις συγκεκριμένο γιατρό τον πληρώνεις.

Όταν πας να γεννήσεις με τον γιατρό της εφημερίας δεν πληρώνεις τίποτα.

αυτο οντως γινεται αλλα μην το λες ετσι απλα!δεν ειναι καθολου απλα τα πραγματα!!!κ εγω θα γεννησω ΑΤΤΙΚΟ και εγω ακουσα απο αλλες μανουλες οτι υπαρχει η ταριφα των 1500 ευρω και σε εμενα ο γιατρος ζητησε χρηματα 1200 για την ακριβεια και οοοολο αυτο ειναι πολυ λαθος!!!σε δημοσιο νοσοκομειο πας!οχι σε ιδιωτικο!!!τα ιδια λεφτα μου ζητησε και ο παλιος μου γυναικολογος γιανα με ξεγεννησει στο ΙΑΣΩ-Εαν δεν κανουμε κατι θα συνεχισουν να μας ζητανε φακελακι και ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!δηλαδη να σας ρωτησω κατι??ΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΥΤΟΣΙΑΛΛΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ 1200 ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ???και δεν ειναι τοσο γιατα χρηματα γιατι αν δεν μου ζητουσε εγω σιγουρα καπου εκει θα ηταν το ποσο που θα εδεινα αλλα σε αναγκαζουν να σκεφτεσαι με θυμο!