Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Εγώ θα σου πρότεινα πριν μπεις σε αυτή τη διαδικασία να το παλέψεις και με την ομοιοπαθητική.Μην "φας¨" τσάμπα ορμόνες που δεν είναι και ότι καλύτερο για την γυναίκα.....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

τι ακριβως εννοεις?υπαρχει καποιο σιτε που μπορω να ενημερωθω?δεν εχω ξανακουσει για ομοιοπαθητικη στην υπογονιμοτητα.αν σου ειναι ευκολο προσανατολισε με

κοριτσια μαλλον ξεκιναμε εξωσωματικα απο νοεμβριο και θελω να ρωτησω αν καμια ξερει πληροφοριες για το γεννεσις στη θεσσαλονικη και αν εχει καποια συνεργαστει με καποιον γιατρο ΤΕΚΤΣΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ και αν ναι ποια η γνωμη της.εχω αγχος και ανυπομονησια.ο γιατρος προς το παρον μου φαινεται καλος με ενημερωνει αλλα θα ηθελα να ακουσω γνωμες.:?:

τι ακριβως εννοεις?υπαρχει καποιο σιτε που μπορω να ενημερωθω?δεν εχω ξανακουσει για ομοιοπαθητικη στην υπογονιμοτητα.αν σου ειναι ευκολο προσανατολισε με

Αν μπεις στο google και κάνεις αναζήτηση θα σου εμφανίσει πολλές επιλογές π.χ γράψε ομοιοπαθητική και υπογονιμότητα εγώ το site που γνωρίζω λέγεται homeopathicy.gr( αν το γράφω σωστά.)

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά για να σου πάρουν ωάρια σου δίνουν κάποιες ορμόνες που οργανισμός παράγει περισσότερα ώστε ο γιατρός να μπορεί να σου πάρει όσα περισσότερα γίνεται αν δεν πετύχει με την πρώτη.Στην ομοιοπαθητική σου βρίσκουν λύση στη ρίζα του προβλήματος γιατί δλδ προκαλείται η υπογονιμότητα από που τι φταίει και με τα φαρμακά της σου δίνουν τη λύση εκεί.Γνωρίζω περιπτώσεις που παιδευόντουσαν χρόνια για να κάνουν παιδί ξοδεύοντας πολλά λεφτά και αφού δοκιμάσαν με την ομοιοπαθητική είχαν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

Κάνω εξωσωματική, κάνω και ομοιοπαθητική. Ο ομοιοπαθητικός μου ποτε δε μου είπε ότι μπορεί μόνο με τα δικά του φάρμακα να βοηθήσει σε μια φυσιολογική σύλληψη. Ακριβώς επειδή το πρόβλημα μου είναι τέτοιο που κανένα φάρμακο της ομοιοπαθητικής δε θα καταφέρει κάτι.

Επομένως είναι άστοχο για να μην πω κάτι άλλο να προτείνουμε σε κάποιον με πρόβλημα υπογονιμότητας, που δε γνωρίζουμε ποιο είναι, να επισκεφθεί έναν ομοιοπαθητικό που θα βρει τη λύση στα πάντα. Λίγη εγκράτια σε τέτοια θέματα δε βλάπτει.

ΝΕΛΗ δε γνωρίζω καθόλου το γιατρό σου. Αλλά μετά από τόσες εξωσωματικές μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι όσους περισσότερους γιατρούς μπορείς να δεις τόσο το καλύτερο. Και βασικό θέμα είναι το κέντρο. Για το Γέννεσις ομολογώ ότι από δυο φίλες δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...