Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ την υπηρεσία αυτή μέχρι σήμερα και πραγματικά χειρότερο delivery service δεν μου έχει τύχει.

Η παραγγελία μου έφτασε μετά από 45 λεπτά ( εντός του κανονικού χρόνου όπως με ενημέρωσαν) και παγωμένη. Το burger και οι πατάτες ήταν σαν να τις είχαν φτιάξει το πρωί. Τους πήρα τηλέφωνο και τους παραπονέθηκα ότι το φαγητό είναι παγωμένο και δεν τρώγεται και αφού μου ζήτησαν συγνώμη υποσχέθηκαν να φέρουν νέο ζεστό σε 10 λεπτά. Φυσικά δεν ήρθε τίποτα. Όταν μετά από μισή ώρα αναμονή τους πήρα πάλι τηλέφωνο με ρώτησαν αν θέλω να μου φέρουν τα χρήματα μου πίσω. Και μετά από 1,5 ώρα και παραπάνω που τους περιμένω είμαι ακόμα νηστική.:mad:

Ποτέ ξανά Goodys delivery, καλά να πάθω που ήθελα trash food μεσημεριάτικα αντί να μαγειρέψω!

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

μου εχει τυχει και εμενα βραδυ με καλεσμενους ,περιμεναμε 45 λεπτα και ηρθαν φυσικα με γευση πλαστικου αφου ηταν παγωμενα.

φυσικα τα πηρα με το συζυξ που βαρεθηκε να παει 5 λεπτα με το μηχανακι να τα παρει απο εκει.:evil:

αλλα ποτε ξανα:evil:

Τα συγκεκρίμενα καταστήματα έχουν ώρα παράδοσης τουλάχιστον δλδ το λιγοτέρο 30 λέπτα οποτε το 45 λέπτο ακουγεται λογικο(συμφωνα με τα δικα τους στανταρ) αν δεν κάνω λάθος κάπου στο προσπεκτ να άναγραφει κιολας!

ΑΛλα γένικως αφου ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο φαγήτο κρυο δεν τρώγετε με τπτ οπως προαναφερθηκε είναι σαν πλάστικο!

Οποτε το καλυτέρο είναι να αποφεύγεται το ντελιβέρι τετοιου ειδους!!!!

και εμεις μια φορα παραγγειλαμε το πασχα.... και το φαγητο ηταν χαλια και κρυο οπως λες και περιμενα πανω απο 50 λεπτα....γενικα καμια σχεση με αυτα που τρως εκει πολυ χαλια μιλαμε...εμενα δουλευαν οι αδερφες μου πριν αρκετα χρονια στο π.φαληρο στα goodys και αποφευγουμε να τρωμε συχνα εκει αλλα ειχαμε πει ας δοκιμασουμε ξανα....λιγο απο τα ΚΑΛΑ των φαγητων τους.... ε μετα απο αυτο καλυτερα να μαγειρεψω παρα να φαω ξανα αυτα τα φαγητα,,,,,,,,

Μία από τα ιδια και καθυστερημενα και παγωμενα.... γι αυτό κι εμεις ....ζήτω στο σουβλατζη της γειτονιας που ταφερνει σε 10 λεπτα ακριβως και γιαμι γιαμι!!!

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Διαφημίσεις

Αχ καλές μου! Πριν ένα χρονο είχαμε παραγγείλει στο γραφείο ντελίβερι από goody's.

Ήρθαν και καθυστερημένα και ένας τρελός αχταρμάς (λες και τα έφερε το παιδί κουνώντας τη τσάντα πέρα δώθε).

Τους πήρα τηλέφωνο. Τους έκανα τα παράπονά μου και τους δήλωσα ότι θα στείλω γραπτή διαμαρτυρία στην εταιρεία Goody's (όλα τα καταστήματα είναι franchise και πρέπει να τηρούν αυστηρές προδιαγραφές αλλιώς διακόπτει η goody's το συμβόλαιο).

Σε χρόνο dt ήρθε εκ νέου η παραγγελία +4γλυκά.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

εγώ ήμουν έγκυος τον χειμώνα και με επιασε μια λιγούρα για goody's ε τι να κανει ο αντρας μου να μου χαλασει το χατήρι;λοιπόν ήρθαν μετά από μια ώρα και ενα τέταρτο και οι σως σε μπολάκι που είχαμε παραγγείλει ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ήταν ξινισμένες και ειχαν διαχωριστεί πια σε 2 φάσεις.τους παίρνω τηλ και τους κάνω μια επίπληξη και τι μου είπε η κυρία;έτσι είναι αυτες οι σως δεν θυμάστε καλά μαλλον εσείς και λέω χαλασμένες;;δεν είναι χαλασμενες κυρία μου μου λέει.της είπα να μου φέρει άλλες και εν τέλει μου πε ότι δεν είχε ήταν οι τελέυταίες και έφερε άλλου είδους σως/Γιατι κυρά μου δεν το λες εξ'αρχής ότι δεν έχετε και φερνετε τα χαλασμένα;πω πω συγχιστηκα μεσημεριάτικα.

να μην χαλασω το θεμα αλλα στην θεσσαλονικη δεν εχουμε τετοια προβληματα...

το μονο παραπονο του γιου μου ειναι οτι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εχει κερδισει κατι στους διαγωνισμους τζουνιορ και οταν διαβαζουμε τα ονοματα απο τα αποτελεσματα εχει 2-3 επιθετα απο το ιδιο σοι ...

αρα μουφα ο διαγωνισμος...

και εμεις μια φορα που παραγγειλαμε στο μαγαζι αργησαν πολυ και ηταν και παγωμενα.

ειναι πολυ λαθος το Delivery αλλα εμεις να το βλεππουμε που μας αρεσουν αυτες οι βλακειες, φανταστηται τι γινεται στο στομαχι μας

668bab1939.png

Διαφημίσεις

παιδιά μην παραγγέλνετε delivery junk food, έχουν πολύ αυστηρούς χρόνους διατήρησης ζεστά και εαν έρθουν κρυα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να καταναλώνονται, πόσο μάλλον να ξαναζεσταίνονται...

προτιμήστε delivery που σέβονται τον πελάτη σε χρόνους και θερμοκρασίες (π.χ. dominos, simply burgers)...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...