Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??!

Recommended Posts

Την βοηθειά σας... σημερα εχει γενεθλια το κοριτσακι μου. Λογω πενθους -και ψυχολογικης πιεσης απο την μανα μου να μην κανουμε τιποτα- δεν θα κανουμε παρτι, θα περιμενουμε να χρονισει ο πατερας μου και μετα... ειχα παραγγειλει super τουρτα σταχτοπουτα την οποια ακυρωσα...

σημερα ομως ΠΡΕΠΕΙ να της κανω κατι γιατι το πρωι που ξυπνησε θυμηθηκε οτι εχει γενεθλια κι εχω σκασει τωρα...:?:-(:sad::-(

σκεφτηκα παιδοτοπο, βρηκα σε site τον "Παραμυθι" στην Ν. Ιωνια.. ?

καμια αλλη ιδεα..? HEEEELP!!!! (είμαι άθλια μανα, το ξερω)

Διαφημίσεις

Μπορείτε να πάτε στο Αττικό Πάρκο βόλτα, να αγοράσεις και μια τούρτα, να πάρεις το δωράκι της να της το δώσεις εκεί αφού σβήσει τα κεράκια

There is no patch for human stupidity.

να χαιρεσαι την ζουζουνα σου χρονια της πολλα οτι καλυτερο....

Δεν ειμαι υπερ των παιδοτοπων γιατι αφηνεις το παιδι να παιζει μονο του και εσυ πινεις καφε. Πρεπει να διαλεξεις κατι να συμμετεχετε σαν οικογενεια ολοι μαζι ετσι η μικρουλα θα ειναι τρισευτυχισμενη.........

Διαλεξτε να παμε στο λουνα παρκ, ή σε κανενα παρκο μεγαλο παρτε μπαλιτσες κουβερτουλα να στρωσετε κατω και να κανετε πικνικ. Πατε σε καμια κοντινη φορμα με ζωα ισως... Δυστυχως ειμαι απο θεσσαλονικη και δεν ξερω την αθηνα για να σου προτινω μερη.

Την βοηθειά σας... σημερα εχει γενεθλια το κοριτσακι μου. Λογω πενθους -και ψυχολογικης πιεσης απο την μανα μου να μην κανουμε τιποτα- δεν θα κανουμε παρτι, θα περιμενουμε να χρονισει ο πατερας μου και μετα... ειχα παραγγειλει super τουρτα σταχτοπουτα την οποια ακυρωσα...

σημερα ομως ΠΡΕΠΕΙ να της κανω κατι γιατι το πρωι που ξυπνησε θυμηθηκε οτι εχει γενεθλια κι εχω σκασει τωρα...:?:-(:sad::-(

σκεφτηκα παιδοτοπο, βρηκα σε site τον "Παραμυθι" στην Ν. Ιωνια.. ?

καμια αλλη ιδεα..? HEEEELP!!!! (είμαι άθλια μανα, το ξερω)

αυτο καλη μου δεν θα το ξανα πεις εισαι μια πολυ καμη μανουλα για την μικρη σου . βασικα να ειναι χιλιοχρονη και οτι καλοτυχο στον δρομο της . τωρα τι θα εκανα εγω θα την πηγενα σε ενα μερος που της αρεσει πολυ παιδοτοπο -λουνα παρκ καπου που εκεινη αγαπα πολυ και θα επερνα και το δωρακι της και μια μικρη τουρτιτσα και ειμαι σιγουρη θα της ειναι τα ποιο ομορφα γενεθλεια που θα εχει περασει !! φιλακια να εισται καλα και υγεια !! αλλο το πεθνος της μαμας σου και το δικο σου και αλλη φαση τα γεννεθλεια της ζουζου σου !!

Φυσικά και δεν είσαι άθλια μάνα. Μήπως θα μπορούσες να παραγγείλεις μία απλή τούρτα από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς και να καλέσεις δύο - τρεις φιλενάδες της, να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Δεν ξέρω πόσο χρόνων είναι η κόρη σου, αλλά θα εγώ θ αεξηγούσα ότι λόγω του πένθους δεν νιώθω μόνο χαρά για τα γενέθλιά σου αλλά και λύπη για την απώλειά σου.

Και παρεπιμπτόντως και με όλο το θάρρος, αλλά νομίζω ότι η μητέρα σου δεν έχει λόγο για την δική της απώλεια, που άλλωστε είναι και δική σου, η οποία το πως θα χειριστείς είναι δικό σου θέμα.

Λυπάμαι για την απώλειά σας, σκέφτομαι και εγώ πολλές φορές πως γίνεται στη ζωή ο θάνατος και η ζωή να περιπλέκονται...

2 παιδιά-Σύζυγος-Δουλειά-Πανεπιστήμιο-Σπίτι

Ωχ θεέ μου, βάλε το χεράκι σου.....

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τα λόγια σας και τις προτάσεις σας. Νιώθω λίγο καλύτερα..

Ξέρεις STELLINI2 η μανα μου δεν μου το επεβαλε, απλα όταν της είπα "ελάτε να κόψουμε μια τουρτιτσα για την Ειρηνη -ειναι 3 χρονων σημερα-" μου απαντησε με στομφο "ειναι ο χρονος του πατερα σου την Κυριακη κι εσυ θα κοψεις τουρτα την Πεμπτη..τς τς τς.." και το κλασικο σπαστικο "κανε ο,τι θες, εσυ ξερεις.."

της ειπα οτι δεν θα κανω και γλεντι, μια ρημαδα τουρτα να κοψω να χαρει λιγο το παιδι και να πω και στον αδερφο μου με τη γυναικα του να ερθουν.. "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ" απαντησε.. τους το ειπα κι ουτε καν μου απαντησαν.. λες και ήταν η χειροτερη αμαρτια να κοψεις τουρτα στο παιδι σου.. τεσπα.. μαλλον θα την παμε σε λουνα παρκ που της αρεσει πολυ.

Πέρυσι όταν έκλεινε χρόνο η μικρή μου είχαν περάσει μόλις 10 ημέρες από τον χαμό ενός πάρα πολύ δικού μου ανθρώπου.

Δεν έκανα πάρτυ γιατί δεν είχα διάθεση αλλά έκοψα μια τούρτα στο μωρό και είχαν έρθει οι νονοί.

Το πένθος και η στενοχώρια είναι μέσα μας πρωτίστως αλλά καταλαβαίνω και τη μαμά σου.

Σε όλα τα ζαχαροπλαστεία έχουν πολύ όμορφες έτοιμες τουρτίτσες, πάρτε μία με ωραία κεράκια και πάτε βόλτα το παιδάκι σας. Ίσως στα Αηδονάκια αν δεν θέλετε να κλειστείτε σε παιδότοπο ή cinema (εξαρτάται από την ηλικία, συγνώμη αλλά δεν τη συγκράτησα)

Μια βόλτα στη Μαρίνα Φλοίσβου ή στο Πόρτο Ράφτη ή στο Allou Fun Park, κάτι που να την χαροποιήσει.

Δηλ. αν τα γενέθλια της μικρής ήταν 2 μέρες μετά το χρόνο θα άλλαζε κάτι???? Οι 5 μέρες διαφορά δεν αλλάζουν τη θλίψη και τον πόνο από την απώλεια δικού σου ανθρωπου! Τουλάχιστον αυτό πιστεύω! Γιορτάστε τα γενέθλια της μικρής έστω και μόνοι σας, κάπου που της αρέσει, πείτε της ότι αυτή τη μέρα που γεννηθηκες θελουμε να τη γιορτάσουμε ξεχωριστα, μόνο η οικογένεια μας, αφιεερωμένη σε σένα να κάνουμε ότι θες και του χρόνου θα κάνουμε κάτι άλλο διαφορετικό.Τούρτίτσα, δώρο κάιτ που πολύ επιθυμεί, βόλτα, σινεμά, καμια λιχουδιά που απαγορεύεται άλλες μέρες, ότι σας αρέσει και απολάυστε το όλοι. Δεν μπορεί το παιδί να καταλάβει την έννοια του πένθους και όύτε χρειάζεται. Να είναι γερή και καλότυχη!

Χρόνια Πολλά - να τα εκατοστήσει η μικρούλα σου - να είναι πάντοτε ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται υπερβολικό να μείνετε στο σπίτι να πάρετε μια μικρή τουρτίτσα να καλέσετε και 2-3 φιλενάδες της και να γιορτάσετε ήρεμα. Ούτε γλέντια δεν θα έχετε, ούτε φασαρίες.

Και επίσης όσο δίκιο και να έχει από την πλευρά της η μητέρα σου, δεν έπρεπε να σε φέρει σε τέτοιο δίλλημα. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν τα πρέπει και τα μη και στενοχωριούνται........

Η γνώμη μου είναι να μην κάνετε γλέντι αλλά μη της στερήσεις κιόλας τα γενέθλιά της με τις φίλες της. Εκτός και αν αισθάνεσαι και εσύ πεσμένη ψυχολογικά και δεν θέλεις να γιορτάσεις στο σπίτι, τότε συμφωνώ με τις προλαλήσαντες για κάποιο λούνα πάρκ ή έναν παιδότοπο.

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...