Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υστεροσκοπηση-ΙΚΑ???

Recommended Posts

Καλημερα θα ηθελα τα φωτα σας!!!λοιπον θα χρειαστει να κανω υστεροσκοπηση διαγνωστικη κ δεν ξερω αν γινετε με το ΙΚΑ.ΙΔΙΩΤΙΚΑ με γιατρο κ κλινικη ειναι γυρω στα 650,00!!!αν καποια ξερει τι γινετε με το ΙΚΑ ας με βοηθησει!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μηπως τωρα υπαρχει καποια?

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

αν θες παρε αυριο στον αγιο λουκα ενδεικτικα.θα σου πουν τα παντα

δεν ξερω αν μιλατε για θεσ/νικη εμενα θα μου την κανει ο γιατρος μου στη κλινικη αγ.λουκα διαγνωση κ αν χρειαστει επεμβαση ειναι τα ιδια λεφτα θα μου κοστισει 700-800

400 παιρνει ο γιατρος κ τα υπολοιπα ειναι της κλινικης κ αναισθησιολογος

δεν ξερω αν μιλατε για θεσ/νικη εμενα θα μου την κανει ο γιατρος μου στη κλινικη αγ.λουκα διαγνωση κ αν χρειαστει επεμβαση ειναι τα ιδια λεφτα θα μου κοστισει 700-800

δεν ξερω αν εχεις ΙΚΑ αλλα αν ναι ξερεις τι γινετε με αυτο?μπορουν να την γραψουν ή την θεωρουν περιττη?

Εγώ τον Ιανουάριο στο Διαβαλκανικό πλήρωσα 1100. Μήπως η τιμή που ανέφερες είναι χωρίς απόδειξη; Μου φαίνεται παράλογη τέτοια διαφορά. 400 μου είχε ζητήσει κι εμένα η γυναικολόγος, αλλά χωρίς απόδειξη. Μετά μου είπε 600 και φυσικά ανέβηκε και η ταρίφα της αναισθησιολόγου. Μαζί με την κυτταρολογική εξέταση (είχα πολύποδα), το ποσόν έφτασε τα 1250.

Εγώ τον Ιανουάριο στο Διαβαλκανικό πλήρωσα 1100. Μήπως η τιμή που ανέφερες είναι χωρίς απόδειξη; Μου φαίνεται παράλογη τέτοια διαφορά. 400 μου είχε ζητήσει κι εμένα η γυναικολόγος, αλλά χωρίς απόδειξη. Μετά μου είπε 600 και φυσικά ανέβηκε και η ταρίφα της αναισθησιολόγου. Μαζί με την κυτταρολογική εξέταση (είχα πολύποδα), το ποσόν έφτασε τα 1250.

και εμενα παντως,στην γενικη θα την κανω,με την κλινικη κ τα δικα της βγαινουν 640,00!!!λες στο τελος να βγουνε κ αλλα!!!

και εμενα παντως,στην γενικη θα την κανω,με την κλινικη κ τα δικα της βγαινουν 640,00!!!λες στο τελος να βγουνε κ αλλα!!!

Την αμοιβή του αναισθησιολόγου την έχεις υπολογίσει; Και μιλάμε για τιμή χωρίς απόδειξη, έτσι;

Διαφημίσεις

Την αμοιβή του αναισθησιολόγου την έχεις υπολογίσει; Και μιλάμε για τιμή χωρίς απόδειξη, έτσι;

για την τιμη του αναισθ. δεν ξερω,δεν το διευκρινησα αλλα τα υπολοιπα ειναι με αποδειξη!!!

Καλημέρα σας!!!

Εγώ έκανα Υστεροσκόπηση στο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ", δεν έδωσα τίποτε στη Γυναικολόγο μου & με Βιβλιάριο ΙΚΑ έκοψα μόνον 1 εισιτήριο των 3 Ευρώ!!!

Για Δημόσιο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.... δεν ξέρω καθόλου....

Καλημέρα σας!!!

Εγώ έκανα Υστεροσκόπηση στο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ", δεν έδωσα τίποτε στη Γυναικολόγο μου & με Βιβλιάριο ΙΚΑ έκοψα μόνον 1 εισιτήριο των 3 Ευρώ!!!

Για Δημόσιο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.... δεν ξέρω καθόλου....

Να ρωτήσω από περιέργεια κυρίως, πόσο καιρό περίμενες για να την κάνεις; Γιατί αν είναι διαγνωστική υστεροσκόπηση, λογικά θα πρέπει να περιμένεις πάρα πολύ, εκτός κι αν η γυναικολόγος σου δουλεύει στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. Εγώ είχα ρωτήσει τη δική μου αν μπορώ να την κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο και μου είπε ότι έχει αναμονή γύρω στους 8 μήνες. Δεν ήθελα να περιμένω τόσο, γιατί είχαμε βάλει μπρος να κάνουμε παιδάκι κι ένιωθα ότι έχανα πολύ χρόνο.

Να ρωτήσω από περιέργεια κυρίως, πόσο καιρό περίμενες για να την κάνεις; Γιατί αν είναι διαγνωστική υστεροσκόπηση, λογικά θα πρέπει να περιμένεις πάρα πολύ, εκτός κι αν η γυναικολόγος σου δουλεύει στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. Εγώ είχα ρωτήσει τη δική μου αν μπορώ να την κάνω σε δημόσιο νοσοκομείο και μου είπε ότι έχει αναμονή γύρω στους 8 μήνες. Δεν ήθελα να περιμένω τόσο, γιατί είχαμε βάλει μπρος να κάνουμε παιδάκι κι ένιωθα ότι έχανα πολύ χρόνο.

Ναι κοπέλα μου, η Γυναικολόγος μου δουλεύει στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. Την ημέρα που αδιαθέτησα, της τηλεφώνησα & μου το κανόνισε στην 10η μέρα του κύκλου....

Φιλική συμβουλή πάντως.... "χαπακώσου"!!!!

Θα σου πει βέβαια ο γιατρός να πάρεις 2 Buscopan (ίσως κι 1 Ponstan) 1 1/2-2 ώρες νωρίτερα.... αλλά εγώ θα σου συνιστούσα να τα πάρεις λίγο πριν ετοιμαστείς....

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!!! Θα περιμένω νέα σου....

Διαφημίσεις

Ναι κοπέλα μου, η Γυναικολόγος μου δουλεύει στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. Την ημέρα που αδιαθέτησα, της τηλεφώνησα & μου το κανόνισε στην 10η μέρα του κύκλου....

Φιλική συμβουλή πάντως.... "χαπακώσου"!!!!

Θα σου πει βέβαια ο γιατρός να πάρεις 2 Buscopan (ίσως κι 1 Ponstan) 1 1/2-2 ώρες νωρίτερα.... αλλά εγώ θα σου συνιστούσα να τα πάρεις λίγο πριν ετοιμαστείς....

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!!! Θα περιμένω νέα σου....

Έκανα υστεροσκόπηση τον Ιανουάριο, στο Διαβαλκανικό, δεν πόνεσα καθόλου. Ψιλοεπεμβατική ήταν, γιατί η γιατρός είχε δει κάτι σαν πολύποδα, τελικά ήταν δύο και τους αφαίρεσε. Δεν κατάλαβα τίποτα, κάτι πονάκια είχα σαν περίοδο, αλλά για μια μέρα μόνο. Μου ειπε ότι λογικά μέσα στους επόμενους 5-6 μήνες θα έμενα έγκυος, αλλά τίποτα. ¨Ολες μας οι εξετάσεις ήταν καλές, το σπέρμα του άντρα μου ΟΚ, παρόλα αυτά παιδάκι ακόμα δεν ήρθε. :cry: