Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΦΑΓΕ ΜΥΓΑ!!!!!!

Recommended Posts

Ο μπέμπης μου είναι 11 μηνών και μπουσουλάει ακατάπαυστα! Εχθές το απόγευμα έπλενα τα πιατα.. έρχεται η κορη μου και μου λεει "Μαμά τι ειναι αυτό?" γυρίζω και βλέπω στο πάτωμα ένα λιωμένο -κάπως μεγάλο- έντομο που έμοιαζε με μύγα μεγάλη...... "Από πού ήρθε αυτό?" ρώτησα την κόρη μου... "Από το στόμα του μπέμπη" μου απαντά... :shock: Κοίταξα καλύτερα και είδα ότι ήταν μέσα στα σάλια.. προφανώς το είχε αρκετή ώρα στο στόμα του.. Τι να κάνω?? Να πάρω τον παιδίατρο? Ο άντρας μου λέει ότι δεν παθαίνει τπτ και να μη γινομαι υστερικη.. :-(

Διαφημίσεις

Agkalia, κ γω συμφωνώ με τον άντρα σου! Δεν παθαίνει τπτ. Εμείς που μένουμε σε εξοχή έχουμε φάει όλα τα καλούδια της φύσης! Και πάντα το συνοδευτικό μας είναι το χώμα... :D

Αν βέβαια ανησυχείς κ θέλεις να ηρεμήσεις, πάρε τηλ. Πάντως μην αγχώνεσαι! Υπάρχουν λαοί που τη μύγα κ το κατσαριδάκι τα έχουν για breakfast!

Να σου ζήσουν!

Μπλιαχ...και που το σκεφτομαι και μονο με πιανει αναγουλα...

Ενταξει περα απο την αηδια...δε νομιζω να παθει κατι...ετσι κι αλλιως εχουν περασει τοσες ωρες αν ηταν κατι θα ειχε δειξει.Παρε και πες το στο γιατρο για να σου φυγει η ιδεα..αλλα πιστευω κι αυτος τα ιδια θα σου πει.

Agkalia, κ γω συμφωνώ με τον άντρα σου! Δεν παθαίνει τπτ. Εμείς που μένουμε σε εξοχή έχουμε φάει όλα τα καλούδια της φύσης! Και πάντα το συνοδευτικό μας είναι το χώμα... :D

Αν βέβαια ανησυχείς κ θέλεις να ηρεμήσεις, πάρε τηλ. Πάντως μην αγχώνεσαι! Υπάρχουν λαοί που τη μύγα κ το κατσαριδάκι τα έχουν για breakfast!

Να σου ζήσουν!

:lol: Σε ευχαριστω eirini μου, κι εσύ να το χαίρεσαι το νινακι σου! Φοβήθηκα μπως είναι από εκείνες τις βρωμόμυγες που αφήνουν σκουλήκια.. !

Ο μπέμπης μου είναι 11 μηνών και μπουσουλάει ακατάπαυστα! Εχθές το απόγευμα έπλενα τα πιατα.. έρχεται η κορη μου και μου λεει "Μαμά τι ειναι αυτό?" γυρίζω και βλέπω στο πάτωμα ένα λιωμένο -κάπως μεγάλο- έντομο που έμοιαζε με μύγα μεγάλη...... "Από πού ήρθε αυτό?" ρώτησα την κόρη μου... "Από το στόμα του μπέμπη" μου απαντά... :shock: Κοίταξα καλύτερα και είδα ότι ήταν μέσα στα σάλια.. προφανώς το είχε αρκετή ώρα στο στόμα του.. Τι να κάνω?? Να πάρω τον παιδίατρο? Ο άντρας μου λέει ότι δεν παθαίνει τπτ και να μη γινομαι υστερικη.. :-(

χεχεχε ΞΕΡΕΙΣ ποσες μυγες εχω φαει εγω? Εκανα και τζογκινγκ παλια. Οι φιλοι του σπορ θα σου πουν οτι ειδικα το καλοκαιρι εχει συνεφα απο μυγες και κουνουπια και οταν τρεχεις με ρυθμικη ανασα και ανοιχτο στομα τρως απο δαυτα ΜΠΟΛΙΚΑ.....δεν θα παθει κατι....:lol: Μια φορα ετσι οπως ετρεχα, πεταγε εκεινη αναποδα σε μενα και εκει που πηρα την καλη ανασα στο τρεξιμο ηθρε και μου καρφωθηκε στο λαρυγγι. Ενα γκλουκ εκανα και πηγε κατω ζωντανη παρακαλω πολυ.....!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

:lol: Συγνώμη, αλλά το πρώτο που μου ήρθε βλέποντας τον τίτλο είναι

Καλή χώνεψη!!!

Μη φοβάσαι δεν παθαίνει τίποτα...

Εξάλλου την έφτυσε ο άνθρωπος, έβγαλε τα συμπεράσματά του "μύγα όχι μαμ!!!"

Καλησπέρα,

το ίδιο πάθαμε κ εμείς οταν ο γιος μου ήταν περίπου στην ίδια ηλικία με τον δικό σου, είμασταν στο εξοχικό κ το σπιτι ήταν ακόμα χωρίς πλακάκια, με το αρχικό τσιμέντο, έτσι μαζευονταν αρκετά ζωυφάκια, ο γιός στο μπουσουλημά του έκανε συλλογή νεκρών ζωυφίων, όσο κ να τον κυνηγούσαμε όλο κ κάποιο θα έφαγε. Μην αγχώνεσαι! Συμβαίνουν αυτά.

Ασχετο στο τικεράκι γράφεις "ο kounoupis" τυχαιο γεγονός ή προφητικό;;

:lol::lol::lol: παντως δε του αρεσε αφου την εφτυσε...:lol::lol::lol:

sorry εγω γελαω με την ανυσηχια σου,αλλα αυτα τα μικρα δε παιζονται.

παντως ουτε εγω νομιζω οτι ειναι φοβερο εξαλλου δε τη καταπιε...:lol:

Βρε κορίτσια.... Οι μύγες είναι πενταβρώμικες και κουβαλάνε ένα σωρό μικρόβια. Μήπως να συμβουλευότανε τον παιδίατρο ; Κι εμένα θα με έπιανε υστερία.....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

προχθες πηγαμε στο σπιτι της πεθερας μου

εχει να σκουπισει κατι μηνες στο σπιτι της και βρηκε η μικρη στο δωματιο που μενουμε οταν πηγαινουμε πανω εναν σβουρο ψωφιο

της βγαλαμε τον περισοτερο απο το στομα της αλλα ολο και κατι εφαγε

μπλιαχ

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Εμένα πέρυσι (περίπου 15 μηνών) έφαγε σαλιγκάρι, το έπιασε από τον κήπο το έβαλε στο στόμα το ρούφηξε και τέλος έβγαλε το κέφυφος!!!!!!!!!! Εγώ εκείνη την ώρα φρικάρισα με το κέλυφος!!!!

Όσο για χώματα και διάφορα από τον κήπο, εντάξει όλο και βάζουμε στο στόμα!!!

Μήπως να τους δηλώναμε συμμετοχή στο Fear Factor????????????

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Βρε κορίτσια.... Οι μύγες είναι πενταβρώμικες και κουβαλάνε ένα σωρό μικρόβια. Μήπως να συμβουλευότανε τον παιδίατρο ; Κι εμένα θα με έπιανε υστερία.....

χεχεχεχε θα σου περασει. Ειναι μεχρι να φαει την πρωτη μπουκια χωμα ή την πρωτη μύγα του. Μετα δεν θα σου φαινεται τοσο πολυ. Σαμπως εμεις νομιζεις δεν ειχαμε φαει? Εγω ακομα θυμαμαι την γευση του χωματος, που σημαινει οτι εφαγα μπολικο με οτι ειχε μεσα κιολας.....:-P:razz:

Εμένα πέρυσι (περίπου 15 μηνών) έφαγε σαλιγκάρι, το έπιασε από τον κήπο το έβαλε στο στόμα το ρούφηξε και τέλος έβγαλε το κέφυφος!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock:

ΕΛΕΟΣ!!!

:lol::lol::lol:

Εμένα πέρυσι (περίπου 15 μηνών) έφαγε σαλιγκάρι, το έπιασε από τον κήπο το έβαλε στο στόμα το ρούφηξε και τέλος έβγαλε το κέφυφος!!!!!!!!!! Εγώ εκείνη την ώρα φρικάρισα με το κέλυφος!!!!

Όσο για χώματα και διάφορα από τον κήπο, εντάξει όλο και βάζουμε στο στόμα!!!

Μήπως να τους δηλώναμε συμμετοχή στο Fear Factor????????????τ

νομιζω πως πρεπει να το δηλωσεις για το Master chef...απο τετοια ηλικια να γνωριζει τα εδεσματα της γαλλικης και κρητικης κουζινας????προβλεπεται μεγαλο ταλεντο!:):):):):):):):):)
d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Καλά και εμένα μου φάνηκε πολύ αστείο έτσι όπως το διάβασα!

Και εγώ θα φρίκαρα για λίγα λεπτα, αλλα μετά θα χαλάρωνα...

Ευτυχώς η δική μας γενιά μεγάλωσε στα χώματα, οπότε είμαστε ακόμα ψυχραιμοι... Τί θα γίνει με τις επόμενες γενιές δεν ξέρω... Θα βλέπουν μύγα και θα φωνάζουν συνεργείο απολύμανσης???

έπρεπε μεγαλώνοντας κοπελιά να γίνεις μυστική πράκτορας, θα "έσβηνες" έυκολα τα ίχνη σου..

:lol::lol::lol::lol: μαλλον ειναι οικογενειακο μας γιατι κ ο γιος μου τις προαλες εφαγε λιγο...καναπε!!!

ξηλωσε ενα κοματι δερματινης κ το εφαγε:shock: μετα απο 2 μερες το ειδα κ στα κακα:shock:

αρε Δημητρούλα μου τι τραβάς και εσύ ..........πάντως η δικιά μου νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν έχει φάει ίσως μόνο να μην έχει δοκιμάσει κουτσουλιές (το έκανα εγώ μωρό):?:-? και .........καναπέ :lol::lol:

Χαλαρά πάντως όπως ανέφερε και μια κοπέλα παραπάνω σε κάποιους πολιτισμούς τα έντομα είναι εκλεκτός μεζές

Να τον δω να μασουλαει κρατσα κρουτσα και καμια κατσαριδα να πεθανω!! :lol: Η μεγαλη μου οταν μπουσουλαγε ειδε τον πωπο του σκυλου μας και μαλλον τον θεωρησε φοβερη λιχουδια γιατι εχμ...φανταστειτε τι πηγε κι εκανε... κοιμοταν το καημενο το ζωντανο αραγμενο στον καναπε, αμεριμνο κ ξαφνικα ενιωσε κατι/καποιον να του δαγκωνει τον πισινο!!! ε δε γινονται αυτα!!!!

Καλά και εμένα μου φάνηκε πολύ αστείο έτσι όπως το διάβασα!

Και εγώ θα φρίκαρα για λίγα λεπτα, αλλα μετά θα χαλάρωνα...

Ευτυχώς η δική μας γενιά μεγάλωσε στα χώματα, οπότε είμαστε ακόμα ψυχραιμοι... Τί θα γίνει με τις επόμενες γενιές δεν ξέρω... Θα βλέπουν μύγα και θα φωνάζουν συνεργείο απολύμανσης???

Αστεια αστεια μην το γελας καθολου ετσι? Εγω την μικρη την εχω μεσα στο δασος συνεχεια απο 4 μηνων. Και εχει συνηθησει. Πιανει απο τζιτζικια, σκαθαρια, μυγες, ακριδες οτι βρει μπροστα της. Και τωρα τελευταια τα παταει κιολας. Εδω ειχε βρει μια ιπταμενη κατσαριδα εξω απο το σπιτι και την ειχε παρει απο πισω τρεχοντας. Τις αραχνες τις εχει γιαι παιχνιδι. Με το που θα τις δει παιρνει ξυλαρακια και τις ταρακουναει. Ε, Ειναι πως θα τα συνηθησεις. Ε, λοιπον εχω δει ουκ ολιγες φορες στην παιδικη χαρα παιδια απο μικρα εως μεγαλουτσικα να βλεπουν πεταλουδα να πεταει γυρω τους και να τσιριζουν απο φοβο........:roll:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...