Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παπαγεωργιου απαραδεκτες νοσηλευτριες

Recommended Posts

η εμεπιρια μου απο το παπαγεωργιου ειναι μεγαλη μια που γεννησα εκει και δυστυχως τωρα νοσηλευεται ο πατερας μου με υποψια εγκεφαλιτιδας αν και οι πρωτες εξετασεις ειναι αρνητικες...

Στην α ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ του παπαγεωργιου τυχαινει να ειναι αριστοι οι γιατροι ...ανθρωποι της εκκλησιας φοβεροι επιστημονες ,με αγαπη για τους ασθενεις και πραγματικο ενδιαφερον...ως εδω καλα και πραγματικα ευχομαι ο Θεος να τους εχει υπο την σκεπη του...

ΑΛΛΑ αυτο που γινετε στο παπαγεωργιου με τις νοσηλευτριες δεν το εχω συναντησει σε κανενα μα σε κανενα αλλο νοσοκομειο...

τσιριζουν φωναζουν ,αυθαδιαζουν και εξευτιλιζουν ασθενεις και συγγενεις...

χτες και ενω προσεχα τον πατερα μου κρατωντας του το χερι μπαινει μια μεσα και ωρυεται...ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩ.....ΒΓΗΚΑ χωρις να την κοιταξω καν...δεν θα ξαναμπειτε μου λεει ως το επισκεπτηριο....

μα λεω η διευθυντρια της κλινικης μου ειπε να ειμαι συνεχεια κοντα του διοτι επρεπε να ελεγχω την διαυγεια του συνεχεια και να προσεχω να μην σηκωθει και πεσει...

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ φωναζει και με πεταει στην κυριολεξια εξω....

περιμενα το χαζο και εγω στο σαλονακι ως που με φωναζει να μπω ξανα μεσα...ειχε πεσει ο πατερας μου ...χτυπησε το κεφαλι και βγηκαν ολοι οι οροι ....

αρχισε δε να φωναζει και να μου λεει οτι φταιω εγω κλπ κλπ ..

ε τοτε μας ακουσε ολο το νοσοκομειο..της ειπα οτι δεν θελω να πλησιασει ξανα τον πατερα μου αλλιως θα βρεθουμε στον εισαγγελεα..βεβαια πριν απο αυτο το γεγονος προηγηθηκαν και αλλα μικρα μικρα οπως να φωναζει και να μεταχειριζεται βιαια τον πατερα μου..και ολους τους αλλους ασθενεις..

μιλαμε για ενα προβληματικο κομπλεξικο κοριτσακι 22 ετων..βεβαια και οι αλλες νοσηλευτριες ειναι στο ιδιο στυλ ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕς ..ΚΑΙ να τονισψ οτι επειδη ειμαι φυσιοθεραπευτρια σεβομαι ολους τους επγγελματιες υγειας γιατι οντως ειναι δυσκολη δουλεια και για να την κανεις πρεπει να την αγαπας...

Διαφημίσεις

ερχεται ενα παλλικαρακι το μαζεψαν απο το δρομο ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ τον χαρακτηριζαν..δεν εχει επεφη καμια ο φουκαρας και ειναι αδυνατος σαν τα παιδια στην ΑΙΘΙΟΠΙΑ..

ωρυεται η ακατανομαστη..ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ και την ακουει ολη η κλινικη..απαντηση δεν παιρνει φυσικα και συνεχιζει και φωναζει...

μπαινει η διευθυντρια της κλινικης γιατρος καθηγητρια πανεπιστημιου...

Καλημερα του λεει....τον χαιδευει στοργικα στο κεφαλι και ας ειναι βρωμικος..πως σε λενε αγορι μου του λεει...

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ψελιζει εκεινος..μην στεναχωριεσαι εδω θα σε φροντισω εγω λεει η γιατρος και δινει εντολη για εξετασεις...

μπαινει η ακατανομαστη νοσηλευτρια της πλακας και φωναζωντας λεει...εδω γινονται περικοπες και τον ανασφαλιστο αλητη τον κανουν εισαγωγη και τον κανουν εξετασεις...ωρε αμερικη πρεπει να γινουμε ..οποιος δεν εχει ασφαλεια να τον πετανε στο δρομο.......

Τα σχολια δικα σας ..τα νευρα δικα μου...μεχρι που να φυγουμε μαλλον θα την εχω δειρει αυτην..

και πολλα αλλα περιστατικα που θα ηθελα δικο μου φορουμ για να τα γραψω ολα...

Εντάξει με φούντωσες πρωί πρωί.

γιατί δεν κάνεις μια έγγραφη καταγγελία στο νοσοκομείο? Εγώ θα την έκανα έτσι και έβλεπα τέτοιο τρόπο συμπεριφοράς προς τους ασθενείς.

Έλεος δηλαδή ( θα τα πούμε εμείς)

Εντάξει με φούντωσες πρωί πρωί.

γιατί δεν κάνεις μια έγγραφη καταγγελία στο νοσοκομείο? Εγώ θα την έκανα έτσι και έβλεπα τέτοιο τρόπο συμπεριφοράς προς τους ασθενείς.

Έλεος δηλαδή ( θα τα πούμε εμείς)

συμφωνω!καταγγελια!φτανει πια...οποιος εχει μια θεσουλα να νομιζει οτι κουμανταρει το τσιφλικι του πατερα του...

children=world:D

happy children=better world:wink:

Διαφημίσεις

Λοιπον... Δεν εχω εμπειρια απο το συγκεκριμενο νοσοκομειο.

Εχω τελειωσει ΤΕΕ νοσηλευτικης και καναμε πρακτικη στο νοσοκομειο Αλεξανδρα (το οποιο για οσες δεν γνωριζουν ειναι Δημοσιο).

Ομολογω πως η συμπεριφορα της εν λογω νοσηλευτριας ειναι -λιαν επιεικως- απαραδεκτη! Αυτο που οφειλει να εχει ενας νοσηλευτης πανω απο ολα, ειναι ευαισθησια και ανθρωπια, κατι που απο την περιγραφη της demi η συγκεκριμενη δεν διαθετει. Και συγγνωμη που το λεω αλλα αν η κοπελια εχει τετοια νευρα στα 22 που ουσιαστικα δεν εχει "ψηθει" στο επαγγελμα, οταν θα κοντευει να βγει στη συνταξη τι θα κανει? Θα καραδοκει με το νυστερι?? Η ηλικια μου αυτη τη στιγμη που μιλαμε, ειναι 23 ετων. Οταν εκανα την πρακτικη στο νοσοκομειο ημουν 20. Εχω να πω στη demi το εξης:

ΚΑΚΩΣ που δεν εκανες φασαρια οταν επεσε ο μπαμπας σου! Σε εβγαλε εξω γιατι δεν ηταν ωρα επισκεπτηριου και -υποτιθεται- οι ασθενεις ηταν υπο τη δικια της (και των υπολοιπων συναδελφων της, δεν διευκρινιζεις αν ηταν μονη της τη συγκεκριμενη στιγμη στο θαλαμο) επιβλεψη. Το 1ο πραγμα που επρεπε να κανεις ηταν να ζητησεις να μιλησεις με την προϊσταμενη κι επειτα με το διευθυντη του νοσοκομειου. Καταλαβαινω πως εκεινη τη στιγμη ηταν το τελευταιο πραγμα που σκεφτηκες αλλα δεν μπορουν ορισμενοι να βασιζονται στον ανθρωπινο πονο και να βγαζουν τα απωθημενα τους.

Κατανοω -οπως κι εσυ- οτι το επαγγελμα ειναι ιδιαιτερα κουραστικο, επιπονο και θελει γερο στομαχι ιδιως στα δημοσια νοσοκομεια οπου βαρδιες και παροχες (για να μπορεσει καποιος να κανει ανθρωπινα τη δουλεια του) ειναι πολλες φορες σε αθλια κατασταση, αλλα ως εδω! Οσο για τον ανασφαλιστο νεαρο, δεν καταλαβα για ποιον λογο ειχε αποψη η νοσηλευτρια... Απο την τσεπη της θα πληρωνε τα νοσηλεια???

Θυμαμαι μια φορα, καθομασταν στο κυλικειο του νοσοκομειου μαζι με δυο αλλες συμμαθητριες μου και σχολιαζαμε (εγω βασικα ετρωγα και ακουγα) το παχος μιας ασθενους που μας δυσκολεψε στο να την βαλουμε απο το φορειο στο κρεβατι της ανανηψης. Μας ακουσε λοιπον ενας γιατρος, δεν μιλησε καθως φορουσαμε ταμπελακια στη στολη στα οποια αναγραφονταν το ονοματεπωνυμο μας και σε ποιο ΤΕΕ ανηκουμε και μας "ανεφερε" στην υπευθυνη μας. Φυσικα και υπηρξαν κυρωσεις..

Δεν μπορει να δρα ανεξελεγκτα ο καθενας...

Ζητα να μιλησεις σε καποιον, οι ασθενεις δεν οφελουνται απο τετοιο προσωπικο.

Και ξαναλεω πως καταλαβαινω να υπαρχουν νευρα αλλα απο οσα περιγραφεις αυτο δεν ηταν ενα τυχαιο περιστατικο αλλα μια παγια τακτικη της συγκεκριμενης νοσηλευτριας.

Περαστικα στο μπαμπα σου!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Αν την αφήσεις ατιμώρητη, θα φταις και εσύ demi μου... Αν σε κάτι τέτοιες δεν τους κοπεί ο αέρας από την αρχή, τι θα γίνει όταν πάνε 30-40 χρονών και θα έχουν βαρεθεί τη ζωή τους? Αυτές όλες στηρίζονται στο ότι ο καθέ συνοδός ασθενούς (πόσο μάλλον ο ασθενής...) έχει το άγχος του με την υγεία του ανθρώπου του και δεν δίνει συνέχεια σε τέτοια περιστατικά.

Σε παρακαλώ πολύ να την καταγγείλεις πριν γίνει επικίνδυνη με την αδιαφορία της!!!

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

πραγματικα ειναι απιστευτα ολα αυτα,τελικα γιατι οι ανθρωποι μολις αποκτησουν καποια θεση βλεπουν ολους τους αλλους σαν δουλους,και να φανταστει ολα αυτα τα κομπλεξικα ανθρωπακια σιγουρα μικρα τους τσακιζανε στις φαπες!!!η μοναδικη τιμωρια ειναι να τους φερονται οπως ακριβως κ αυτοι!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

ωρες ωρες ντρεπομαι που ειμαι νοσηλευτρια :oops::-(. λυπαμε για οτι περναει ο πατερας σου.

βολευτηκε η κοπελα στο δημοσιο και δεν φοβαται μαλλον :mad: πρεπει να την καταγγειλεις για να μην παρουν θαρρος να περασει απο πειθαρχικο να μαθει.

εγω εχω 8 μηνες που δουλευω σε ιδιωτικο κεντρο αποκαταστασης. εμεις σκυβουμε το κεφαλι κυριολεκτικα για να μην χασουμε τη δουλεια μας. αν αργησουμε να παμε στο κουδουνακι χαθηκαμε :(. αν κανουμε κατι καλο μπορει να ακουσουμε ευχαριστω.

εχουμε 39 ασθενεις και το πρωι 1 ατομο πρεπει να στρωσει μονο του 39 κρεβατια και να καθαρισει περιπου 27 ατομα ανημπορα. μεγαλη κουραση αλλα οταν ακους πραγματικο ευχαριστω απο καποιους νομιζω φευγει η κουραση (εστω και η μιση ;)).

Διαφημίσεις

ευχαριστω για το ενδιαφερον ..ο πατερας μου ειναι σε μια στασιμη κατασταση ανηυχητικη πολυ διοτι καναμε παρακεντηση και βρεθηκε αρνητικος στην εγκεφαλιτιδα αλλα δεν ξερουν τι μπορει να εχει τελικα...

αρα η θεραπεια γινετε στην τυχη..

το νοσηλευτικο προσωπικο κατανοω οτι εχει κουραστει πολυ γιατι στην συγκεκριμενη εφημερεια βαλανε υπεραριθμους ασθενεις..το κατανοω..Αλλα ειναι αθλια η συμπεριφορα τους και δεν μπορω να την δεχτω...το απογευμα συμπληρωσα ενα εντυπο διαμαρτυριας και θα το παμε αυριο στην διοικηση.ζητησαμε ενα αναλγητικο στις 10 το πρωι και αντιπυρετικο γιατι ειχε 40 πυρετο και συνεχιζεται ο φρικτος πονοκεφαλος και το εφεραν στις 2.30 οταν περασε η νοσηλεια...πηγα περιπου 20 φορες και ολο ελεγαν θα περασει η νοσηλεια ...μην ερχεσται ξανα...προσπαθουσα με κομπρεσες να ριξω τον πυρετο αν και ηταν εντολη γιατρου να παρει αντιπυρετικο αμεσα και αναλγητικο...και γινετε με ολους αυτο...

εχουμε λαλησει..

και ακυρωνω και την βατιση του μωρου που ηταν στις 12 σεπτεμβριου γιατι θα εμπαινε το ονομα του πατερα μου που το περιμεναμε μια ζωη....

demi μου λυπάμαι πολυ για τον τρόπο που συμπεριφερθηκε η - ο θεος να την κάνει- νοσηλεύτρια στον πατερα σου. Εγώ πήγα την κορη μου 6 ετων στην εφημερια του νοσοκομείου προχθες στο παιδοφθαλμολογικο.Εχει αλλοιωση της όρασης στα χρωματα εδω και μερες. Λειπαμε Χαλκιδικη οπου ειχα και τα δυο παιδια μου με πυρετο ανα τρεις μερες (με νοσηλεια σε νοσοκομειο),και εκτοτε ειμαι σε λιστα αναμονης επειγοντων σε παιδοφθαλμιατρο. Επειδη όμως εχουμε βαρυ ιστορικο (ο πατερας μου ειναι τυφλος) την πηγα στο Παπαγεωργιου για να αποκλεισω κατι πολυ σοβαρο. Το παιδι δεν γυρισαν ουτε να το δουν Η "νοσηλευτρια" μου ειπε πως αν ηταν επειγον να ειχα χαλασει τις διακοπες μου και πως οι γιατροι βλεπουν μονο παιδια με χτυπηματα, ξενο σωμα στο ματι και οχι αλλοιωσεις όρασης -και να κλεισω ραντεβου. Αφου της είπα πως είναι απαραδεκτη πηρα το παιδι κι έφυγα κλαιγοντας απ'τα νεύρα μου. Συγγνώμη για την πολυλογια αλλα ήθελα κι εγώ κάπου να τα πω. Ντρέπομαι πια που ζω σ'αυτη τη χώρα!

Δυστυχως κακοι επαγγελματιες υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα, οταν ομως ασκουν λειτουργημα και ερχονται σε επαφη με τον ανθρωπο πρεπει να περνουν να προσεχουν παρα πολυ την συμπεριφορα τους!

Ασε που αφου εισαι και φυσιοθεραπευτηρια θα ξερεις οτι ΜΟΝΟ στην Ελλαδα υπαρχουν πολλες βαθμιδες νοσηλευτικης. Για να ειναι τοσο νεα σιγουρα δεν ειναι απο καποιο ΤΕΙ ή ΑΕΙ, δηλαδη ειναι βοηθος νοσηλειας, προς Θεου βεβαια οτι αυτο δεν διακαιολογει την συμπεριφορα της!!! Απλα μονο στην ΕΛλαδα τους βαζουμε ολους σε ενα τσουβαλι!!!Το θεμα ειναι οτι με ενα χρονο εκπαιδευση δεν μπορεις να ανταπεξελθεις σε τοσο αντιξοοες συνθηκες που επικρατουν στα δημοσια νοσοκομεια και ΔΕΝ ειναι αυτος ο ρολος των βοηθων! Η ελλειψη διπλωματουχων νοσηλευτων ομως "αναγκασε" τις διοικησεις των νοσοκομειων να δοσουν περισσοτερες αρμοδιοτητες στους βοηθους (μεχρι και να κανουν νοσηλεια, που σε καμια περιπτωση δεν συγκαταλεγεται στα καθηκοντα τους)! Οι ασθενεις ειναι παρα πολλοι και το προσωπικο ολων των βαθμιδων δεν μπορει να ανταπεξελθει, αλλα αυτο σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να το πληρωνουν οι ασθενεις και οι συγγενεις!!! Δυστυχως ειναι συχνο φαινομενο να υπαρχουν πολλοι τετοιοι "επαγγελματιες ή μη" που δυσφημιζουν το νοσηλευτικο επαγγελμα, με αποτελεσμα ο κοσμος να εχει ασχημη συμπεριφορα και στους νοσηλευτες που προσπαθουν να συνεχισουν την μορφωση τους με μεταπτυχιακα, διαδακτορικα και επιμορφωτικα σεμιναρια,με τα πενιχρα λεφτα που περνουν αναμεσα στις απανθρωπες βαρδιες, την εργασια χωρις ρεπο για βδομαδες και σε αντιστοιχιες 40 ασθενεις/1 νοσηλευτη ενω στην υπολοιπη Ευρωπη ειναι 3-5 ασθενεις/ 1 νοσηλευτη!

Λυπαμαι και ντρεπομαι εκ μερους τους! Περαστικα στον μπαμπα σου!

sq3Zp2.png

Απαράδεκτες συμπεριφορές. Απλά εχω να πω οτι δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Είχα την τύχη να με χειρουργήσει ο καλύτερος γιατρός στο είδος του στο Παρίσι και αυτος είχε επιλέξει να δουλέυει σε δημόσιο νοσοκομείο. Ενω οι γιατροι ήταν καταπληκτικόι, εχω ακόμα τραυματικές εμπειρίες απο τις νοσηλέυτριες.

Δεν θα ξεχάσω οταν μετα την εγχειρηση σπονδυλικης ήμουν στη εντατική ακινητοποιημένη σε ενα ειδικό κρεβάτι με το κεφάλι κάτω και μπορόυμυτα και ενιωσα να μου εχει ερθει περιοδος. Ημουν στην εφηβεια ακόμα, την γλώσσα δεν την μιλούσα, τους γονεις μου δεν μου επιτρεπανε να τους δω και πονούσα φριχτα. Χτυπησα σε καποιον να ερθει και με νοηματα λεω τι συμβαινει. Οταν βλεπει η νοσοκόμα τι έγινε αρχισε να με βρίζει υστερικά και να τραβάει τα σεντονια απο κατω μου ενω εγω σφαδαζα στον πόνο και αισθανομουν πολυ ασχημα. Δεν θα το ξεχασω ποτε αυτο.

Δεν ειναι διακιολογια για να ειναι και οι δικές μας νοσηλευτριες ετσι αλλα καμια φορα τα πραγματα ειναι και σε αλλες χωρες χαλια.

αχ τα καλυτερα ερχονται..λοιπον ενας ασθενης με καρκινο στον πνευμονα και εγκεφαλικο ειναι στα τελευταια του...ψυχοραγει ποναει και οι συγγενεις κλαινε απαρηγορητα πανω απο το κεφαλι του..

ποναει ομως ο ανθρωπος πολυ και ζητανε ενα παυσιπονο γιατι ουρλιαζει απο πονους..ειναι στα τελευταια του ..το ξερουν ολοι ...

παει ο αδερφος του και ζηταει να τον ανακουφισουν λιγο απο τους πονους ..να πεθανεο ηρεμος...κλαιει και τους λεει επι λεξη ...ευλογημενος νασαι αγορι μου σε παρακαλω βοηθησε τον να μην ποναει..βγαινει η ψυχη του..

ΤΙ ΝΑ ΣΑς ΚΑΝΩ ΚΥΡΙΕ??ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ?ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΩ?

βρε κοριτσια μου τι νας λεω...εχω μεινει εμβροντητη...

μα καλα ενας διευθυντης ενας προεδρος νοσοκομειου ενας κατι τελος παντων δεν κανει καμια βολτα να δει το χαλι τους???

το πρωι εμαθα οτι πεθανε ο ανθρωπος...δεν προλαβαν να τον ανακουφισουν ουτε τις τελευταιες στιγμες...

μαζευω τα κομματια μου...δεν ειμαστε ανθρωποι πια..

Διαφημίσεις

demi μου λυπάμαι πολυ για τον τρόπο που συμπεριφερθηκε η - ο θεος να την κάνει- νοσηλεύτρια στον πατερα σου. Εγώ πήγα την κορη μου 6 ετων στην εφημερια του νοσοκομείου προχθες στο παιδοφθαλμολογικο.Εχει αλλοιωση της όρασης στα χρωματα εδω και μερες. Λειπαμε Χαλκιδικη οπου ειχα και τα δυο παιδια μου με πυρετο ανα τρεις μερες (με νοσηλεια σε νοσοκομειο),και εκτοτε ειμαι σε λιστα αναμονης επειγοντων σε παιδοφθαλμιατρο. Επειδη όμως εχουμε βαρυ ιστορικο (ο πατερας μου ειναι τυφλος) την πηγα στο Παπαγεωργιου για να αποκλεισω κατι πολυ σοβαρο. Το παιδι δεν γυρισαν ουτε να το δουν Η "νοσηλευτρια" μου ειπε πως αν ηταν επειγον να ειχα χαλασει τις διακοπες μου και πως οι γιατροι βλεπουν μονο παιδια με χτυπηματα, ξενο σωμα στο ματι και οχι αλλοιωσεις όρασης -και να κλεισω ραντεβου. Αφου της είπα πως είναι απαραδεκτη πηρα το παιδι κι έφυγα κλαιγοντας απ'τα νεύρα μου. Συγγνώμη για την πολυλογια αλλα ήθελα κι εγώ κάπου να τα πω. Ντρέπομαι πια που ζω σ'αυτη τη χώρα!

με κατι τετοια αναγκαστικα να γραψω και τα 2 παιδια στην express service ...εχει παιδοοφθαλμιατρο ,παιδοκαρδιολογο και 24 ωρες το 24ωρο σε εξυπηρετουν ..ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη και ενω ειμαι πολυ στριμωγμενη οικονομικα θα κοψω τα παντα αλλα θ ασυνεχισω το προγραμμα..δεν κανω διαφημιση αλλα που ν απαω τα παιδια ενω ο συζυγος δουλευει πολλες ωρες και νυχτες αν συμβει κατι??

αν μπορουσες να μιλησεις με εναν γιατρο θα σου το εξεταζαν το παιδι ....οι νοσηλευτριες ειναι αθλιες..

Καλημερα και απο μενα......Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφηνετε τον οποιονδηποτε να σας φερεται με αυτον τον τροπο......Ακομα και ο διευθυντης της κλινικης να ειναι δεν εχει δικαιωμα να μιλαει και να φερεται ετσι οπως λετε παραπανω.......

Στην Ελλαδα ΜΟΝΟ με φωνες, φασαρια και απειλες μπορεις να εξυπηρετηθεις.........Και αυτο πρεπει να κανουμε ολοι/ες μας.

Τωρα που διαβασα τα παραπανω θυμηθηκα τι μου ετυχε πριν λιγεσ μερες και τρελλαθηκα ακομα πιο πολυ.

Ειμαι στο γηπεδο να δω τον ΠΑΟΚ και με παιρνει τηλεφωνω η γυναικα μου οτι το παιδι εχει 39,6 πυρετο και ψηνεται. Φευγω σφαιρα για το χωριο (στην πεθερα μου) και συγχρονως ψαχνω να βρω το τηλεφωνο του Κεντρου Υγειας Λαγκαδα για να παω την μικρη μου. Το βρησκω και καθοδον, στις 19:00 παιρνω τηλεφωνω στο Κ.Υ. και μιλαω με την παιδιατρο και τις εξηγω οτι το παιδι ψηνεται και παω να την φερω να την δει......Τι μου απαντησε? "Εγω σχολαω στις 19:30 εαν προλαβετε να την φερεται καλως." Την δερνεις η δεν την δερνεις?

Ηταν τυχερη που ειχε παει η γιατρος του χωριου 5 λεπτα πιο πριν και με ειχαν ειδοποιησει οτι εχει πυωδη αμυγδαλιτιδα και θα τις δωσει αντιβιωση και ημουν πολυ ηρεμος με την παιδιατρο του Κ.Υ. Λαγκαδα.

Εαν δεν την ειχε δει η γιατρος την μικρη μου, θα την πηγαινα στο ΚΥ κατα τις 19:30 και ας τολμουσε να μου πει οτι σχολαει και δεν μπορει να την δει.........Μεχρι την Αθηνα θα με ακουγαν, εαν κρατιωμουν και δεν της ορμουσα.......

Συμπερασμα? Οταν μιλας ευγενικα δεν σε σεβονται και το βλεπουν σαν αδυναμια και το εκμεταλλευονται......Οταν φωναζεις και τσιριζεις σε φοβουνται και τρεχουν να σε εξυπηρετησουν για να γλιτωσουν "απ'τοντην τρελλο/η".....Και φυσικα αυτα μονο για οσους φερονται με αυτο τον τροπο γιατι δεν ειναι ολοι τα ιδια σκ@τ@.....Συγνωμη για τηλ λεξη αλλα τα πηρα παλι.......

o κυριος που πεθανε ο αδερφος του συμπληρωσε εντυπο διαμαρτυριας και μεσα σε 5 λεπτα ειχε εξαφανιστει απο το κουτι..........ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ........

Εγω θα το παω κατευθειαν στη διοικηση.

μα δεν καταλαβαινω...αν δεν σου αρεσει αυτη η δουλεια γιατι εβαλες οτι πολιτικο μεσον ειχες για να μπεις??

Καλημερα και απο μενα......Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφηνετε τον οποιονδηποτε να σας φερεται με αυτον τον τροπο......Ακομα και ο διευθυντης της κλινικης να ειναι δεν εχει δικαιωμα να μιλαει και να φερεται ετσι οπως λετε παραπανω.......

Στην Ελλαδα ΜΟΝΟ με φωνες, φασαρια και απειλες μπορεις να εξυπηρετηθεις.........Και αυτο πρεπει να κανουμε ολοι/ες μας.

Τωρα που διαβασα τα παραπανω θυμηθηκα τι μου ετυχε πριν λιγεσ μερες και τρελλαθηκα ακομα πιο πολυ.

Ειμαι στο γηπεδο να δω τον ΠΑΟΚ και με παιρνει τηλεφωνω η γυναικα μου οτι το παιδι εχει 39,6 πυρετο και ψηνεται. Φευγω σφαιρα για το χωριο (στην πεθερα μου) και συγχρονως ψαχνω να βρω το τηλεφωνο του Κεντρου Υγειας Λαγκαδα για να παω την μικρη μου. Το βρησκω και καθοδον, στις 19:00 παιρνω τηλεφωνω στο Κ.Υ. και μιλαω με την παιδιατρο και τις εξηγω οτι το παιδι ψηνεται και παω να την φερω να την δει......Τι μου απαντησε? "Εγω σχολαω στις 19:30 εαν προλαβετε να την φερεται καλως." Την δερνεις η δεν την δερνεις?

Ηταν τυχερη που ειχε παει η γιατρος του χωριου 5 λεπτα πιο πριν και με ειχαν ειδοποιησει οτι εχει πυωδη αμυγδαλιτιδα και θα τις δωσει αντιβιωση και ημουν πολυ ηρεμος με την παιδιατρο του Κ.Υ. Λαγκαδα.

Εαν δεν την ειχε δει η γιατρος την μικρη μου, θα την πηγαινα στο ΚΥ κατα τις 19:30 και ας τολμουσε να μου πει οτι σχολαει και δεν μπορει να την δει.........Μεχρι την Αθηνα θα με ακουγαν, εαν κρατιωμουν και δεν της ορμουσα.......

Συμπερασμα? Οταν μιλας ευγενικα δεν σε σεβονται και το βλεπουν σαν αδυναμια και το εκμεταλλευονται......Οταν φωναζεις και τσιριζεις σε φοβουνται και τρεχουν να σε εξυπηρετησουν για να γλιτωσουν "απ'τοντην τρελλο/η".....Και φυσικα αυτα μονο για οσους φερονται με αυτο τον τροπο γιατι δεν ειναι ολοι τα ιδια σκ@τ@.....Συγνωμη για τηλ λεξη αλλα τα πηρα παλι.......

τι μου θυμισες τωρα ..το ΚΥ λαγκαδα πριν 3 χρονια ειχε εναν παθολογο ο οποιος ευτυχως βγηκε σε συνταξη τωρα γιατι δεν ηξερε ουτε ασπιρινη να δωσει.......φρικη ηταν ο τυπος..

οσο για την τρελλη του νοσοκομειου ναι ναι εγω ειμαι ..που ζηταω τα αυτονοητα...ενα apotel για να ριξω τα 40αρια του πυρετου...

Απαράδεκτες συμπεριφορές. Απλά εχω να πω οτι δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Είχα την τύχη να με χειρουργήσει ο καλύτερος γιατρός στο είδος του στο Παρίσι και αυτος είχε επιλέξει να δουλέυει σε δημόσιο νοσοκομείο. Ενω οι γιατροι ήταν καταπληκτικόι, εχω ακόμα τραυματικές εμπειρίες απο τις νοσηλέυτριες.

Δεν θα ξεχάσω οταν μετα την εγχειρηση σπονδυλικης ήμουν στη εντατική ακινητοποιημένη σε ενα ειδικό κρεβάτι με το κεφάλι κάτω και μπορόυμυτα και ενιωσα να μου εχει ερθει περιοδος. Ημουν στην εφηβεια ακόμα, την γλώσσα δεν την μιλούσα, τους γονεις μου δεν μου επιτρεπανε να τους δω και πονούσα φριχτα. Χτυπησα σε καποιον να ερθει και με νοηματα λεω τι συμβαινει. Οταν βλεπει η νοσοκόμα τι έγινε αρχισε να με βρίζει υστερικά και να τραβάει τα σεντονια απο κατω μου ενω εγω σφαδαζα στον πόνο και αισθανομουν πολυ ασχημα. Δεν θα το ξεχασω ποτε αυτο.

Δεν ειναι διακιολογια για να ειναι και οι δικές μας νοσηλευτριες ετσι αλλα καμια φορα τα πραγματα ειναι και σε αλλες χωρες χαλια.

εγω σπουδασα στο λονδινο και ειμαστε 40 χρονια πισω σε ολα τους...

νοσηλευτριες αψογες που καναν το καθηκον τους..υποδομη τελεια σε ολα πραγματικα..

οσο για τα παιδια με ειδικες αναγκες και τους ηλικιωμενους αφηστε το...

τετοιες εγκαταστασεις και φροντιδα ουτε στα ονειρα μας...

Περαστικά σας και από εμένα.Τουλάχιστον τώρα ο μπαμπάκας σου θα πάρει την κατάλληλη αγωγή και θα πάνε όλα καλά. Και εγώ έχω εμπειρία από την ΜΕΘ στο Παπαγεωργίου. Είχαμε τον μπαμπά μου εκεί αλλά όλοι οι γιατροί ήταν άψογοι. Ένας νοσηλευτής μόνο πήγε να μου κάνει νερά και μάλιστα όταν ήμουν χάλια ψυχολογικά και μόλις βγήκαμε από την μονάδα του είπα λίγα ''γαλλικά'' και όταν με έβλεπε έκοβε λάσπη!!!!Γιατί άραγε?:twisted:

ηρθαν τα αποτελεσματα απο αθηνα...ο ιος του δυτικου νειλου!!!!!!!!!

τρελλαθηκα...

περαστικα κουκλα μου, ευχομαι να πανε ολα καλα και να γυρισετε γρηγορα σπιτι σας.

children=world:D

happy children=better world:wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...