Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Να του δώσω νεράκι???

Recommended Posts

Εχω ένα μπεμπακο σχεδόν 2 μηνών(στις 22/6).Θηλαζουμε αποκλειστικά από την αρχη και αναπτυσόμαστε μια χαρά.Πανες -κακά όλα κανονικα και ο μικρούλης σχετικα ήσυχος.Κολικούς δεν φανηκε να περναμε.

Προχθες ,αλλα και σημερα με εχει τρελανει!Κλαιει γοερα,κοιμαται με μεγαλη δυσκολια και με το που ξυπναει κλαιει υστερικά.Στα χερια σταματάει αλλά όχι ευκολα όπως συνηθως και το μόνο που τον παρηγορει είναι να ειναι στο στηθος(ωωωωρες).

Σκεφτομαι μηπως είναι η ζεστη.Τον κανω και ντουζακια μες την ημερα,ανοιγω το κλιματιστικό.

Μηπως να του δωσω και λίγο νερακι?

Ξερω πως θα μου πειτε οτι το μητρικό γαλα αρκεί,αλλά....μηπως βοηθήσει και το νερο αυτες τις μέρες του καύσωνα??

(Νομίζω οτι η 8η εβδομαδα ειναι και άλμα ανάπτυξης---όλα μαζι!!!)

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει!

Η κόρη μου είναι στην ίδια ηλικία με το γιο σου (γεννήθηκε 18/06 ) και φυσικά ό,τι και να την ενοχλεί, βρίσκει παρηγοριά στο στήθος. Θηλάζουμε και εμείς αποκλειστικά.

Επίσης ο γιος μου, που έχει γεννηθεί ίδια εποχή (14/06 ) δοκίμασε πρώτη φορά νερό 7 ή 8 μηνών και δεν του άρεσε κιόλας :lol::lol:

Όπως καταλαβαίνεις...αυτό που υποψιάζεσαι θα σου πω ;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

DEMS

Όπως καταλαβαίνεις...αυτό που υποψιάζεσαι θα σου πω :wink:
το φαντάστηκα!!!!:lol::lol:

female

Το μόνο που χρειάζεται το μωράκι σου είναι το στήθος της μαμάς και καλά κάνει και το απαιτεί!!:-):smile:
το απαιτεί δεν λες τίποτα!!!!

Moυ είχε πει η παιδίατρος να του δώσω λίγο νεράκι όταν είχαμε βγει από το μαιευτήριο με ικτερο και δεν του άρεσε καθόλου του καημένου!!Ηθελε γαλατάκι και νόμιζε οτι τον κοροιδευα!!!

Απλά λέω μήπως βοηθήσει την κατάσταση!!

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

Τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά δεν χρειάζονται τίποτα άλλο πέρα από το γάλα της μαμάς τους, υπομονή και βάζε τον στο στήθος όσο θέλει

There is no patch for human stupidity.

Το μητρικο γαλα ειναι γεματο νερο......δεν χρειαζεται εξτρα νερο (και δεν επιτρεπεται κιολας, θα επρεπε να ναι βρασμενο κλπ) Γιατι να το επιβαρυνεις με αλατα, χλωριο και δενξερω τι αλλα σκατα εχει μεσα?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

γεννησα περυσι Ιουνιο περασαμε ολους τους καυσωνες χωρις νερο η χαμομηλι

αν θες να εισαι σιγουρη οτι δψεν αφυδατωνετε βαζε το μωρο πιο συχνα στο στηθος

αρχισα να της δινω νερο μετα τους 8 μηνες μαζι με την κρεμα

τις περισοτερες φορες μου το εφτυνε τωρα εδω και ενα μηνα αρχισε να πινει συστηματικα νερο και να το ζηταει μονη της

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...