Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS! Καταπιε γυαλι;

Recommended Posts

Η κορη μου 12,5 μηνων ετρεξε με το μπιμπερο παραμασχαλα, σκονταψε και της επεσε μπροστα της, εγινε θρυψαλα :shock: . Εσπευσα να τη σηκωσω, ειχε τα χερια της στο στομα -της τα τραβηξα και δεν ειδα τιποτα αλλα γυρω της ειχε ολο γυαλια! Την αλλαξα, της εκανα μπανιο, τη χτενισα, δεν ειδα κατι στα ματια κλπ αλλα πού να ξερω τωρα αν καταπιε τιποτα; Προσπαθησα να το συναρμολογησω να δω αν λειπει κανενα μεγαλο κομματι, δεν φαινεται να συμβαινει κατι τετοιο αλλα ολο το σαλονι ηταν γεματο ψειρες κομματακια, σκουπιζα 45' κι ακομα εβρισκα! Τί να κανω; να την παω στο νοσοκομειο; Θα τρελαθω...

Διαφημίσεις

Να παρεις τον γιατρο σου να ρωτησεις. Εμεις ειχαμε παθει κατι αντιστοιχο πηρα την παιδιατρο και μου ειπε οτι αν τα κομματια ειναι ΠΟΛΥ μικρα σε στυλ κοκκου αμμου ή και λιγο πιο μεγαλα να μην ανησυχω και οτι θα περασει απο το γαστρεντερικο μονο του. Απλα μου ειπε να παρατηρησω κενωσεις και ορεξγη. Επισης μου ειπε να της δωσω ψωμι ψυχα αρκετο (παγιδευει τα κομματακια στο εντερο). Αλλα δεν τρομοκρατηθηκε η γιατρος μου καθολου. Απο οτι καταλαβα ειναι συνηθισμενο αυτο με τα παιδια. Οτι ομως και αν ειπε η δικια μου, εγω λεω ψυχραιμια και παρε τον γιατρο σου να δεις τι θα σου πει. Οκ?

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Και μεις είχαμε σπάσει το μπιμπερό μας κ ενώ νόμιζα πως είχα σκουπίσει τα γυαλιά όλα, ξαφνικά διαπιστώνω πως η μικρή έχει στα χέρια της ένα κομμάτι γυαλί κ το ροκανίζει!!!!!!!!

Έχασα τον κόσμο!!! Πάγωσα!!! Ήμουν κ μόνη στο σπίτι!!!...

Ευτυχώς δεν είχε καταπιεί κάτι αλλά ήμουν σε επιφυλακή!

Καλύτερα να πάρεις το γιατρό! Απλά να σε καθοδηγήσει κ να ηρεμήσεις κ συ!

Μην ανησυχείς, απίθανο να ήπιε μεγάλο κομμάτι. Τα μικρά θα φύγουν μόνα τους.

Εμένα είχε πάθει κάτι χειρότερο! Της έδινα με κουταλάκι χυμό από σπασμένο ποτήρι με τα γυαλιά μέσα στο ποτήρι. Απλώς κοιτάς τις κενώσεις τις για δύο εικοσιτετράωρα να μην είναι μαύρες. Αν είναι πας νοσοκομείο.

Μην ανησυχείς, απίθανο να ήπιε μεγάλο κομμάτι. Τα μικρά θα φύγουν μόνα τους.

Εμένα είχε πάθει κάτι χειρότερο! Της έδινα με κουταλάκι χυμό από σπασμένο ποτήρι με τα γυαλιά μέσα στο ποτήρι. Απλώς κοιτάς τις κενώσεις τις για δύο εικοσιτετράωρα να μην είναι μαύρες. Αν είναι πας νοσοκομείο.

Λοιπον τον πηρα το γιατρο. Μου ειπε αν φαινεται καλα, να μην κανω τιποτα. Πολυ καθυσηχαστικο τον βρισκω. Αυτο με τις κενωσεις γιατι δεν μου το ειπε; Πολυ χρησιμο! Αρκει να καταφερω να διακρινω διαφορά, ειμαστε αλλεργικες και κανουμε κατα καιρους πολυ περιεργες κενωσεις:?

Διαφημίσεις

Εγώ είχα τηλεφωνήσει στο ΠΑΙΔΩΝ και αυτό με τις κενώσεις μου το 'χε πει ο χειρούργος. Σίγουρα θα το καταλάβεις αν γίνουν μαύρα, αλλά επιπλέον θα είναι το παιδί και κακοδιάθετο. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κατάπιε γυαλί, θα είχε κι ενόχληση στο λαιμό του από το γδάρσιμο.

Υ.Γ. Πάρε πλαστικά μπιμπερό και ΠΟΤΗΡΙΑ!!! Ποτέ γυάλινο ποτήρι σε παιδί όταν περπατάει και ιδιαίτερα στα παιδικά πάρτυ.

ναι κοριτσια κ γω απο 6 μηνων κ μετα τους ειχα πλαστικα μπιμπερο κ ακομη κ τωρα που η μια ειναι 5 κ ο αλλος 2.5 εχουν πλαστικα ποτηρια κ πλαστικα πιατα .δε ξερεις τι γινεται καμια φορα...καλυτερα να εχουμε ησυχο το κεφαλι μας

ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΜΙΞΑ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΙΧΜΗΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ. (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...