Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

melli

Recommended Posts

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Ή ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗΣ ΣΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ;ΜΕΤΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Ή ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗΣ ΣΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ. Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ.

Γεια σου Μelli mou, γέννησα το αγοράκι μου σε ιδιωτική κλινική στο Βόλο στις 18/6, την επομενη μέρα διαγνώσθηκε διαφραγματοκήλη και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης όπου και εγχειρίστηκε. Είμαστε ακόμα μέσα, σε φάση ανάρρωσης και σταθεροποίησης... Για Αθήνα ξέρω οτι το Παίδων είναι καλό! Τα δημόσια νοσοκομεία για τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω οτι είναι η καλύτερη επιλογή, λόγω μεγάλης εμπειρίας σε δύσκολα περιστατικά. Εύχομαι όλα να πανε καλά! (Σου έστειλα και προσωπικό μήνυμα).

Διαφημίσεις

melli ειχα την μπεμπα 2.5 μηνες στο αλεξανδρα [την πηρα πριν μια βδομαδα] και σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ικανοποιημενη... σε περιπτωση ομως που το μωρο σου χρειαζεται χειρουργειο θα παει απαραιτητως στο παιδων [προτιμησε το αγ.σοφια] γιατι μονο εκει υπαρχουν εξειδικευμενοι παιδοχειρουργοι...

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

παντως να σου πω οτι γεννησα ενα μαυρο ποντικακι 820γρ στο αλεξανδρα και μου παραδωσαν την προηγουμενη δευτερα μια κουκλαρα... αν σε ενδιαφερει απλα να το σταθεροποιησουν για να μεταφερθει στο παιδων να γινει το χειρουργειο στο συστηνω ανεπιφυλακτα

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

η κορη μου εμεινε 7 μερες στην εντατικη του ελενα.η αδερφη μου που δουλευει σε αντιστοιχο τμημα ιδιωτικου μαιευτηριου εβαζε τους παιδιατρους του ιδιωτικου να τηλεφωνουν στο ελενα και να ρωτανε για την κορη μου.και μου ειπε οτι οτι θα εκαναν οι παιδιατροι στο ιδιωτικο της εκαναν και στο ελενα.ακολουθουσαν το ιδιο πρωτοκολλο και τα ιδια φαρμακα(στην περιπτωση της κορης μου τουλαχιστον).σου ευχομαι οτι καλυτερο και γρηγορη αναρρωση!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια. Πολύτιμες οι πληροφορίες σας. Αύριο περιμένω τι θα μας πει ο γιατρός στο Αλεξάνδρα.Μιλήσαμε και με το Παίδων.Υπάρχει κάτι στο Αλεξάνδρα που ήταν ανησυχιτικό;

Διαφημίσεις

• 2 months later...
παιδων Αγια Σοφια πολυ καλοι παιδοχειρουργοι με τεραστια εμπειρια

Λιγο καθυστερημενα η απάντηση, αλλα συμφωνω απόλυτα. Γεννηθηκαμε στο Αττικο, μας στειλανε κατευθειαν στο Αγια Σοφια (που ετυχε να εφημερευει ευτυχως εκεινη τη μερα) χειρουργηθηκαμε 15 ωρων μωρο, νοσηλευτηκαμε 51 μερες στη ΒΜΕΝ και το Σεπτεμβρη που καναμε το δευτερο χειρουργειο και ειχαμε τη δυνατοτητα επιλογης παλι το ιδιο επιλεξαμε, ευτυχως αυτη τη φορα δε χρειαστηκε να μεινουμε σε μοναδα.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...