Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λητω - Ενδοεπικοινωνια TOPCOM 2500

Recommended Posts

Γεια σας Κοριτσια ,

να μεταφερω και εγω με την σειρα μου την ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ εμπειρια που ειχα με τα ΛΗΤΩ και την αγορα μιας ενδοεπικοινωνιας με καμερα της topcom , μοντελο 2500 ....

Σαββατο 17/7 παει ο συζηγος μου να αγορασει μια ενδοεποικινωνια με καμερα απο τα ΛΗΤΩ Περιστεριου .

Υστερα απο ψαξιμο κατεληξε στην 2500 της topcom γιατι ειχα ερθρωτη συνδεση με την κουνια και ετσι υπηρχε ευκολια στην προσαρμογη της και την παρακολουθηση του μωρου ...

Κοστος 236 ευρω .... (πολλα λεφτα , αλλα χαλαλι για αυτο που το θελαμε) ...

Ολα καλα μεχρι εδω και μεχρι την Δευτερα το απογευμα οπου ξαφνικα σταματησε να δουλευει ο ηχος και ενα διαρκες παρασιτο εμποδιζε την επικοινωνια ....

Ντουγρου για το καταστημα σαν παλαβος ο συζηγος μου γιατι μας χρειαζοταν αμεσα ....

Οι υπαλληλοι εκει , οφειλω να πω πως ηταν ακρως ευγενικες και εξυπηρετικες , μας ειπαν πως θα την παραδωσουν στην topcom για ελεγχο και σε 2-3 μερες θα μας καλεσουν ..

Τους εξηγησαμε πως δεν ειναι ρουχο , για να βαλουμε καποιο αλλο αλλα ενδοεπικοινωνια , ενα μηχανημα -κατα περιστασην- αναγκης το οποιο και πληρωσαμε χρυσαφι ..

Μας διαβεβαιωσαν πως θα κανουν οτι μπορουν για οσο πιο συντομα ...

Οπερ και εγενετω , το μηχανημα παραδωθηκε ακριβως την επομενη μερα στην αντιπροσωπεια , οπου και μετα κατοπιν τηλεφωνικης επικοινωνιας μας μαζι τους απ ευθειας μας ειπαν πως δεν εχει τιποτα !!!!!! (????)

Ο συζηγος μου τους προετρεψε να το αφησουμε αλλη μια μερα εκει ανοιχτο για να διαπιστωσουν το προβλημα γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε περιπτωση να μην εχει κατι ...

Ετσι και εγινε , μας καλεσαν απο την αντιπροσωπεια την μεθεπομενη και μας ειπαν πως οντως τελικα ειχε προβλημα-παρασιτα και πως το εφτιαξαν ...

Φτασαμε λοιπον Πεμπτη απογευμα οπου και μας καλεσαν απο τα Λητω να παραλαβουμε το επισκευασμενο μας μηχανηματακι ...

Ο συζηγος μου λοιπον αφου εφτασε στα ΛΗΤΩ ζητησε να το βαλουν να δουλεψει πριν φυγει απο το καταστημα ...

ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ....

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .... ακριβως τα ιδια ... (προφανως και δεν ηξεραν τι τους γινετε στην αντιπροσωπεια , για το πως λειτουργει η συσκευη) ...

Αφου ο συζηγος μου εδειξε αγανακτηση και οι κοπελες εκει καταλαβαν την ταλαιπωρια μας , ηρθε ο διευθυντης του καταστηματος , ο οποιος οφειλω παλι να πω πως ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ και ΠΡΟΘΥΜΟΣ , για να αναλαβει προσωπικα την υποθεση ...

Να μην σας τα πολυλογω (αν και το εχω κανει) εν τελει μας το αντικατεστησαν αφου περιμεναμε αλλες 4 μερες ...

Ετσι παραλαβαμε το νεο μας μηχανημα την Τριτη 27/7 ...

10 μερες μετα την αρχικη αγορα και εχοντας ξοδευσει 236 ευρω ....

Και εδω εχω να πω ....

ΣΥΜΦΩΝΟΙ , ηταν ΟΛΟΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ και ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ...

Οταν ομως αγοραζεις απο τα ΛΗΤΩ , και μαλιστα ενα τετοιο προιον που υποτιθετε ειναι για κατι ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ , εχεις την απαιτηση αν παει κατι στραβα το καταστημα να σε ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ και οχι να διαπραγματευετε με την εταιρεια εισαγωγης του προιοντος το τι θα συμβει , εις βαρος (σε θεμα χρονου και αναμονης) του πελατη ...

12/7/10 my princess was born !!!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι νομίζω ότι στο Λητώ έκαναν αυτό που έπρεπε. Έπρεπε να το στείλουν αντιπροσωπεία και το έκαναν. Αφού είδαν ότι δεν βγάλατε άκρη εκεί σας το αντικατέστησαν και πίστεψέ με, δεν το κάνουν τόσο εύκολα άλλα μαγαζιά αυτό! Αν είχατε μπλέξει πουθενά αλλού θα σου έλεγαν ότι δεν είναι δική τους ευθύνη αλλά της αντιπροσωπείας, θα το έστελναν πάλι πίσω κλπ κλπ. Πάλι καλά να λες!!!!

Και εμείς είχαμε με το ίδιο μηχάνημα πρόβλημα...

Το πήγαμε 2 φορές στο κατάστημα ΛΗΤΩ της Θεσσαλονίκης. Την πρώτη το αντικατέστησαν αμέσως χωρίς να αναφέρουν αντιπροσωπείες κτλ. Την δεύτερη το δοκίμασαν εκεί και δούλευε κανονικά... :confused::confused::confused:

Βέβαια δεν μπήκαν στον κόπο να το αφήσουν αρκετή ώρα... 2-3 λεπτά ήταν αρκετά για να μας πουν ότι όλα είναι ok και ίσως έχουμε εμείς στο σπίτι κάποιο παράσιτο. Οι κουμπάροι μας αντίστοιχα με το ίδιο μηχάνημα δεν είχαν κανένα πρόβλημα... τι να πω. Αφού βλέπουν ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό γιατί δεν το αποσύρουν;;;;;;

..... και την αγορα μιας ενδοεπικοινωνιας με καμερα...

δεν θέλω να φανώ κάπως!!!!!!! έχετε ψάξει καθόλου τις βλαβερές συνέπειες από την ακτινοβολία που λαμβάνει το μωρό από την κάμερα και την ενδοεπικοινωνία!!!!!

στο συνοικιακό κατάστημα, το 2005 που είχα πάει να ψωνίσω, το πρώτο πράγμα που με συμβούλεψε ήταν να μην πάρω ενδοεπικοινωνία. Αν την χρειάζομαι οπωσδήποτε να μην πάρω με κάμερα, αλλά μια απλή, να μην την βάζω μέσα στην κούνια και να την λειτουργώ όσο λιγότερο γίνεται!!!!!!

.......και μιλάμε αυτά τα είπε ένας "εμπόρος" που πουλάει την πραμάτια του!!!!!!!

.....τελικά πήρα μια της philips και την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα, συνολικά δεν έχει περάσει τις 24 ώρες χρήσης όλα αυτά τα χρόνια!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

δεν θέλω να φανώ κάπως!!!!!!! έχετε ψάξει καθόλου τις βλαβερές συνέπειες από την ακτινοβολία που λαμβάνει το μωρό από την κάμερα και την ενδοεπικοινωνία!!!!!

στο συνοικιακό κατάστημα, το 2005 που είχα πάει να ψωνίσω, το πρώτο πράγμα που με συμβούλεψε ήταν να μην πάρω ενδοεπικοινωνία. Αν την χρειάζομαι οπωσδήποτε να μην πάρω με κάμερα, αλλά μια απλή, να μην την βάζω μέσα στην κούνια και να την λειτουργώ όσο λιγότερο γίνεται!!!!!!

.......και μιλάμε αυτά τα είπε ένας "εμπόρος" που πουλάει την πραμάτια του!!!!!!!

.....τελικά πήρα μια της philips και την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα, συνολικά δεν έχει περάσει τις 24 ώρες χρήσης όλα αυτά τα χρόνια!!!!

Δεν είναι καθόλου κάπως αυτό που λες, είναι αλήθεια! Κι εγώ το είχα ψάξει και δεν πήρα με κάμερα παρά μια απλή, δεν την έβαζα στην κούνια και την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα, έως μηδαμινά...

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι νομίζω ότι στο Λητώ έκαναν αυτό που έπρεπε. Έπρεπε να το στείλουν αντιπροσωπεία και το έκαναν. Αφού είδαν ότι δεν βγάλατε άκρη εκεί σας το αντικατέστησαν και πίστεψέ με, δεν το κάνουν τόσο εύκολα άλλα μαγαζιά αυτό! Αν είχατε μπλέξει πουθενά αλλού θα σου έλεγαν ότι δεν είναι δική τους ευθύνη αλλά της αντιπροσωπείας, θα το έστελναν πάλι πίσω κλπ κλπ. Πάλι καλά να λες!!!!

Μα ακριβως αυτο εγινε που περιγραφεις ...

Το ΛΗΤΩ με εκανε -με υπεροχα ευγενικο τροπο- μπαλακι με την αντιπροσωπεια της TOPCOM ...

Υποτιθετε οτι οταν σκας 236 ευρω για μια ενδοεπικοινωνια την εχεις αναγκη και δεν την αγοραζεις για πλακα ...

Το να εισαι δεσμιος επι 10 μερες των εγγυησεων και των διαβουλευσεων ειναι απαραδεκτο ....

Το ΛΗΤΩ επρεπε να βρει την ακρη εις βαρος του και οχι εις βαρος του καταλωτη ....

Και εμείς είχαμε με το ίδιο μηχάνημα πρόβλημα...

Το πήγαμε 2 φορές στο κατάστημα ΛΗΤΩ της Θεσσαλονίκης. Την πρώτη το αντικατέστησαν αμέσως χωρίς να αναφέρουν αντιπροσωπείες κτλ. Την δεύτερη το δοκίμασαν εκεί και δούλευε κανονικά... :confused::confused::confused:

Βέβαια δεν μπήκαν στον κόπο να το αφήσουν αρκετή ώρα... 2-3 λεπτά ήταν αρκετά για να μας πουν ότι όλα είναι ok και ίσως έχουμε εμείς στο σπίτι κάποιο παράσιτο. Οι κουμπάροι μας αντίστοιχα με το ίδιο μηχάνημα δεν είχαν κανένα πρόβλημα... τι να πω. Αφού βλέπουν ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό γιατί δεν το αποσύρουν;;;;;;

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ... !!!!!!

Και μας ειχαν πεισει πως ειμαστε οι μονοι με τετοιου ειδους θεμα για αυτη την "εξαιρετη" εταιρεια .....

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ... !!!!!!

Και μας ειχαν πεισει πως ειμαστε οι μονοι με τετοιου ειδους θεμα για αυτη την "εξαιρετη" εταιρεια .....

E καλά δεν θα λέγανε και κάτι άλλο...

μια εσύ και μια εγώ... :D:D:D

οσα λες ισχυουν δεν διαφωνει κανενας , αλλα σε αλογιστη χρηση οπως μας ειχε πει και η παιδιατρος ...

Με χρηση για 2-3 ωρες / week δεν νομιζω οτι δημιουργει θεμα ...

Ακριβως με την ιδια λογικη θα πρεπει να μην υπαρχει τηλεκοντρολ στο σπιτι και να αλλαζεις καναλια χειροκινητα , να μην υπαρχει ασυρματο τηλεφωνο , ασυρματο ρουτερ για internet και πανω απ ολα κινητα τηλεφωνα...

Δυστυχως ομως δεν γινετε να αποκλεισουμε τα παντα απο την ζωη μας ...

Καλο ειναι να τα περιοριζουμε στο μετρο του δυνατου !!

οσα λες ισχυουν δεν διαφωνει κανενας , αλλα σε αλογιστη χρηση οπως μας ειχε πει και η παιδιατρος ...

Με χρηση για 2-3 ωρες / week δεν νομιζω οτι δημιουργει θεμα ...

Ακριβως με την ιδια λογικη θα πρεπει να μην υπαρχει τηλεκοντρολ στο σπιτι και να αλλαζεις καναλια χειροκινητα , να μην υπαρχει ασυρματο τηλεφωνο , ασυρματο ρουτερ για internet και πανω απ ολα κινητα τηλεφωνα...

Δυστυχως ομως δεν γινετε να αποκλεισουμε τα παντα απο την ζωη μας ...

Καλο ειναι να τα περιοριζουμε στο μετρο του δυνατου !!

Έτσι όπως τα λες είναι.. δυστηχώς έχουμε τόσα "βλαβερά" αντικείμενα στο σπίτι μας!!!!! Είπαμε παν μέτρον άριστον....

Διαφημίσεις