Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΓΡΝΩΜΗ ΣΑΣ

Recommended Posts

Σήμερα το μεσημέρι πήγα το αυτοκίνητό μου σε πλυντήριο εδώ στη

Σαλαμίνα. Μόλις το παρέλαβα και αφού είχα απομακρυνθεί μόλις δύο τετράγωνα, συνειδητοποίησα ότι μου είχαν ραγίσει τον αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρέφτη του αυτοκινήτου (αξίας 200-250ευρώ). Επέστρεψα αμέσως (έχοντας πάντα την 3χρονη κόρη μου μαζί) και του είπα ότι οι αλλοδαποί που είχε εκεί μου έκαναν αυτή τη ζημιά. Στην αρχή έκανε ότι δεν την έβλεπε, μετά μου είπε ότι αυτό το πράγμα δεν γίνεται με το πανάκι που το καθαρίζουν. Του εξήγησα ότι προφανώς δεν το έκαναν με το πανάκι καθαρισμού αλλλά με κάτι άλλο (σκούπα, κεφάλι κλπ). Δεν το δέχεται ότι μου προξένησε φθορά. Φώναξε εκεί τους εν λόγω αλλοδαπούς και όταν τους ρώτησα αν ξέρουν τίποτα, δεν μιλούσε κανένας!!! Έφυγα φουρκισμένη και πήγα στο αστυνομικό τμήμα. Μου είπαν να κάνω εισαγγελική παραγγελία τη Δευτέρα στα δικαστήρια Πειραιά για να πάει σε αυτόν η αστυνομία να του κάνει συστάσεις και αν εξακολουθήσει να του κάνω μήνυση.

Μπορεί κανένας/καμια δικηγόρος ή γνώστης εδώ να μου πει αν υπάρχει περίπτωση να βρω το δίκιο μου στα ελληνικά δικαστήρια και αν είναι απαραίτητη η παράσταση δικηγόρου σε τέτοιες περιπτώσεις;

Διαφημίσεις

Εγώ ένα θα σου πω και το έχω δει με τα μάτια μου... Σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Παγκράτι μεταβαίνει η τροχαία κα ζητάει από τον ιδιοκτήτη να μετακινήσει κάποια οχήματα που τα είχε παράνομα στεθμευμένα εν αναμονή πλυσίματος. Φωνάζει λοιπόν ο ιδιοκτήτης τον πακιστανό υπάλληλο και του ζητάει να μετακινήσει το πρώτο όχημα! Μπαίνει ο δικός σου μέσα, βάζει πρώτη και.... μπαμ κοπανάει όλη τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου σε κάτι κολωνάκια τα οποία δεν είχε δει!!!!!! Όλοι μείναμε κόκκαλο!!!!!!! Το αμάξι είχε τρελλή ζημιά από το δεξί μπροστινό φτερό μέχρι την πίσω πόρτα!!!!! Τώρα τί έγινε μετά δεν ξέρω.... Γνώμη μου να συμβουλευτείς δικηγόρο...

Εγώ ένα θα σου πω και το έχω δει με τα μάτια μου... Σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Παγκράτι μεταβαίνει η τροχαία κα ζητάει από τον ιδιοκτήτη να μετακινήσει κάποια οχήματα που τα είχε παράνομα στεθμευμένα εν αναμονή πλυσίματος. Φωνάζει λοιπόν ο ιδιοκτήτης τον πακιστανό υπάλληλο και του ζητάει να μετακινήσει το πρώτο όχημα! Μπαίνει ο δικός σου μέσα, βάζει πρώτη και.... μπαμ κοπανάει όλη τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου σε κάτι κολωνάκια τα οποία δεν είχε δει!!!!!! Όλοι μείναμε κόκκαλο!!!!!!! Το αμάξι είχε τρελλή ζημιά από το δεξί μπροστινό φτερό μέχρι την πίσω πόρτα!!!!! Τώρα τί έγινε μετά δεν ξέρω.... Γνώμη μου να συμβουλευτείς δικηγόρο...

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Αχ παιδιά, όποιος ξέρει ας μου πει κάτι... Ο "κύριος" υποννοεί ότι εγώ πήγα εκεί με σπασμένο καθρέφτη και του ζητάω τα ρέστα!!!:shock::shock::shock:

Έστειλα και τον πατέρα μου και του μίλησε αλλά δεν χαμπαριάζει με τίποτα! Του είπε ότι πήγα στην αστυνομία και του απάντησε απαθέστατα "ας μου κάνει μήνυση!" Α, μπήκε στο αμάξι και με νεύρα λέει στον πατέρα μου "κοίτα, αυτό δεν σπάει, δεν σπάει" και χτυπούσε τον καθρέφτη νευρικά με δυο δάχτυλα, μέχρι που... έσπασε και από την άλλη μεριά!!!!!! Έλεοοοοοοοοοος!!!!!

Σήμερα το μεσημέρι πήγα το αυτοκίνητό μου σε πλυντήριο εδώ στη

Σαλαμίνα. Μόλις το παρέλαβα και αφού είχα απομακρυνθεί μόλις δύο τετράγωνα, συνειδητοποίησα ότι μου είχαν ραγίσει τον αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρέφτη του αυτοκινήτου (αξίας 200-250ευρώ). Επέστρεψα αμέσως (έχοντας πάντα την 3χρονη κόρη μου μαζί) και του είπα ότι οι αλλοδαποί που είχε εκεί μου έκαναν αυτή τη ζημιά. Στην αρχή έκανε ότι δεν την έβλεπε, μετά μου είπε ότι αυτό το πράγμα δεν γίνεται με το πανάκι που το καθαρίζουν. Του εξήγησα ότι προφανώς δεν το έκαναν με το πανάκι καθαρισμού αλλλά με κάτι άλλο (σκούπα, κεφάλι κλπ). Δεν το δέχεται ότι μου προξένησε φθορά. Φώναξε εκεί τους εν λόγω αλλοδαπούς και όταν τους ρώτησα αν ξέρουν τίποτα, δεν μιλούσε κανένας!!! Έφυγα φουρκισμένη και πήγα στο αστυνομικό τμήμα. Μου είπαν να κάνω εισαγγελική παραγγελία τη Δευτέρα στα δικαστήρια Πειραιά για να πάει σε αυτόν η αστυνομία να του κάνει συστάσεις και αν εξακολουθήσει να του κάνω μήνυση.

Μπορεί κανένας/καμια δικηγόρος ή γνώστης εδώ να μου πει αν υπάρχει περίπτωση να βρω το δίκιο μου στα ελληνικά δικαστήρια και αν είναι απαραίτητη η παράσταση δικηγόρου σε τέτοιες περιπτώσεις;

Απειλησε τον με το ΙΚΑ. Οι μισοι εκει μεσα ειμαι σιγουρη οτι ειναι ανασφαλιστοι.

Επισης τα ωραρια κοινης ησυχιας σπανια τηρουνται σε τετοια μερη.

Ειμαι παρμενη βεβαια τωρα γιατι το πηγα για πλυσιμο και το ψιλοεγδαραν μεσα απο τα χερουλια :evil::evil: (και να σκεφτεις οτι δεν το πηγα σε πλυντηριο με βουρτσα για να μην το γδαρουν :evil:)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Θέμα ησυχίας δεν τίθεται γιατί δεν υπάρχουν σπίτια τριγύρω (είναι πάνω σε ένα λοφάκι). Τώρα για το ΙΚΑ δεν ξέρω, δεν είμαι τέτοιος τύπος αλλά μάλλον στους ελεεινούς πρέπει να φέρεσαι ελεεινά!!!

Δεν έχω πάει ποτέ άνθρωπο σε δικαστήριο, ακόμα και όταν ταξιτζής πέρασε με κόκκινο κεντρική αρτηρία (:shock::shock::shock:) , έπεσε επάνω μου καθώς τη διέσχιζα και μου διέλυσε το αυτοκίνητο στο πλάι, (ευτυχώς δεν είχα συνοδηγό, θα είχε σκοτωθεί), η τροχαία έκανε το δικαστήριο και εγώ το μόνο που ζήτησα ήταν να πληρωθώ την επισκευή του αυτοκινήτου!!!! (Παρότι είχα άσχημες κακώσεις)

Τώρα όμως τα έχω πάρει στο κρανίο πραγματικά!!! Θα τον πάω στο δικαστήριο ακόμα και αν μου πουν ότι θα το χάσω (για να τον κάνω ρεζίλι)και εδώ στο νησί όπου σταθώ και όπου βρεθώ θα τον δυσφημίζω μέχρι να το κλείσει το ρημάδι του!!!!:evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Ωραία, με αυτή τη λογική μπορεί ο καθένας να σου κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο και να μην μπορείς να αποζημιωθείς δηλαδή; Π.χ σε συνεργείο, πλυντήριο κλπ; Δηλαδή τί πρέπει να κάνω; Να κάθομαι από πάνω τους ή να κουβαλάω ένα μάρτυρα μαζί μου παντού για ώρα ανάγκης;;;

Δεν το έφερνες να το πλέναμε εδώ μαζί!!!!!!!!

Α λε γμτ, κι εσύ σε Κουλουριώτη βρήκες να πας!!! :evil: :evil: :evil:

Για να ξέρουμε κιόλας - που κοντά είναι???? Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να το πάω σε κανέναν!!!!!!!!!!

Όσο για την αστυνομία, αν δεν είσαι Κουλουριώτης, εσύ φταις για όλα!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Underage είναι στην Ιπποκράτους πάνω στο λόφο... Δεν με νοιάζει, έχει ήδη καταγραφεί το γεγονός στην αστυνομία και αύριο πάω εισαγγελέα...

Διαφημίσεις

Ωχ σωθηκες.....δεν νομιζω να βρεις ακρη. Απαξ και απομακρινθηκες ξερεις τι ισχυει ε? Μετα την απομακρινση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται.....καλα ξεμπερδεματα. Αλλα δεν νομιζω να βγαλεις ακρη.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Δεν με νοιάζει αν θα μου τον πληρώσει τόσο, όσο να τον κάνω όσο πιο ρεζίλι γίνεται... Αλλά εδώ που τα λέμε στη νοοτροπία αυτή (ότι τι θα μου κάνει,σιγά μη με πάει στο δικαστήριο) βασίζονται όλοι και μας κάνουν ό, τι θέλουν...

Δεν έχω νομικές γνώσεις δεν ξέρω να σου απαντήσω κάτι υπεύθυνα μακάρι να μπορούσα να σου δώσω κάποια πληροφορία.

Σκέφτομαι μόνο οτι θα φας πολλά περισσότερα από 200 ευρώ που κάνει ο καθρέφτης.Στη θέση σου απλά θα προωθούσα ένα email καταγγελία σε όλα τα γνωστά blogs κανάλια facebook κλπ. να τον δυσφημίσεις δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο :(

Και αν το κανει θα της κανει μετα αυτος μυνηση για δυσφημιση..

Ας παει δικαστικα..

Αν κ εγω δεν πιστευω πως δεν θα βρει το δικιο της η κοπελα..

Μαλλον πρεπει να τους βαζουμε να υπογραφουν για την κατασταση που παραλαμβανουν το αυτοκινητο..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Και αν το κανει θα της κανει μετα αυτος μυνηση για δυσφημιση..

Ας παει δικαστικα..

Αν κ εγω δεν πιστευω πως δεν θα βρει το δικιο της η κοπελα..

Μαλλον πρεπει να τους βαζουμε να υπογραφουν για την κατασταση που παραλαμβανουν το αυτοκινητο..

Σιγά μην ασχοληθεί αυτός να της κάνει μήνυση εδώ δεν ασχολείται να πλύνει ένα αυτοκίνητο σωστά :-P

Κι άμα δει στο ίντερνετ ότι αναφέρεται το όνομα της επιχείρησής του μπορεί και να μην το δει ποτέ.

Συμβουλέψου το ΚΕΠΚΑ (ένωση καταναλωτών) για το ποια είναι τα δικαιώματα σου και πως θα πρέπει να κινηθείς. Μάλλον θα πρέπει να κάνεις εγγραφή αλλά πραγματικά αξίζει τα λεφτά του, κάπου στα 15 ευρώ. Έτσι εμείς πήραμε όλο το ποσό πίσω για παπούτσια που χάλασαν μέσα σε μια εβδομάδα, καθώς και ένα πρόβλημα που είχαμε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Δεν πληρώνεις δικηγόρο, αφού έχουν δικό τους και πραγματικά δεν ξοδεύεις τίποτα. Τηλ 801-11-17200

Συμβουλέψου το ΚΕΠΚΑ (ένωση καταναλωτών) για το ποια είναι τα δικαιώματα σου και πως θα πρέπει να κινηθείς. Μάλλον θα πρέπει να κάνεις εγγραφή αλλά πραγματικά αξίζει τα λεφτά του, κάπου στα 15 ευρώ. Έτσι εμείς πήραμε όλο το ποσό πίσω για παπούτσια που χάλασαν μέσα σε μια εβδομάδα, καθώς και ένα πρόβλημα που είχαμε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Δεν πληρώνεις δικηγόρο, αφού έχουν δικό τους και πραγματικά δεν ξοδεύεις τίποτα. Τηλ 801-11-17200

Ευχαριστώ πολύ, θα πάρω τηλ. αύριο πρωί πρωί πριν πάω στον εισαγγελέα Πειραιά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...