Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΩΡΟ 4 ΜΗΝΩΝ

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους

εδώ και κάτι μέρες ο μπέμπης μου έχει ελαττώσει πολύ τα ml που έπινε. η παιδιατρός λέει ότι δεν είναι ανησυχητικό και ότι μπορεί να συμβεί, ειδικά το καλοκαίρι.εσεις, που έχετε παιδάκια στον τέταρτο, πόσο περίπου πίνουν?

Διαφημίσεις

Οταν μου το εκανε αυτο της μειωσα τη δοση και την ταιζα πιο συχνα.Εκει που επεινε πχ 150 5 φορεσ τη μερα της εδινα 130,00 6 φορες την μερα.Τελικα το ιδιο επινε.Στην ιδια ηλικια το παθαμε κι εμεις καλοκαιρι παλι

καλησπέρα σε όλους

εδώ και κάτι μέρες ο μπέμπης μου έχει ελαττώσει πολύ τα ml που έπινε. η παιδιατρός λέει ότι δεν είναι ανησυχητικό και ότι μπορεί να συμβεί, ειδικά το καλοκαίρι.εσεις, που έχετε παιδάκια στον τέταρτο, πόσο περίπου πίνουν?

Ασε και εμενα τα ίδια έκανε την προηγούμενη εβδομάδα. Ολη την ημέρα τρία γεύματα μόνο. Μάλλον η ζέστη είναι. Απλά του έβαλα ηλεκτρολύτες στο γάλα κάτοπιν βέβαια την συμβουλή του γιατρού. Εαν τρώει σε σύνολο κατω απο 500 μλ στην ημέρα ρώτα την παιδίατρο μην σου πάθει καμμια αφυδατωση.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Διαφημίσεις

με τα κακάκια του δεν έχουμε πρόβλημα, ούτε με το βάρος και το ύψος του. είναι και άρκετά στρουμπουλός μάλιστα.απλά με προβληματίζει γιατί μείωσε τόσο πολύ την ποσότητα. εκεί που έπινε πχ 210 μλ τώρα πίνει στην καλύτερη περίπτωση 120.φοβάμαι μη μου πάθει και καμία αφυδάτωση, ούτε νερό δε θέλει να πολυπίνει.πόσα μλ στο σύνολο πίνουν κατα μέσο όρο τα παιδιά της ηλικίας του?ξέρει καμιά?

Η παιδιατρος μας ειπε οτι παει 120cc ανα κιλο,δηλαδη ενα παιδακι 6 κιλα πρεπει να τρωει 720 μλ την ημερα.

Κι η δικια μου που κοντευει 3 μηνων μειωσε τις ποσοτητες τις τελευταιες μερες αλλα το συσχετιζω και με την ζεστη αλλα και με πονακια που εχει απο προετοιμασια δοντιων.Μηπως παιζει κατι τετοιο παραλληλα???

Η παιδιατρος μας ειπε οτι παει 120cc ανα κιλο,δηλαδη ενα παιδακι 6 κιλα πρεπει να τρωει 720 μλ την ημερα.

Κι η δικια μου που κοντευει 3 μηνων μειωσε τις ποσοτητες τις τελευταιες μερες αλλα το συσχετιζω και με την ζεστη αλλα και με πονακια που εχει απο προετοιμασια δοντιων.Μηπως παιζει κατι τετοιο παραλληλα???

αυτό που λες με τα δοντάκια μου έχει περάσει απο το μυαλό γιατί τώρα τελευτάια πολυβάζει τα χεράκια του στο στόμα, έχει σάλια και γκρινιάζει ελαφρώς.θα τον πάω το απόγευμα στην παιδίατρο να μου πει.πάντως αν ισχύει αυτό με την ποσότητα γάλατος και κιλά έχουμε πρόβλημα γιατί ζυγίζει 8200 και πίνει 700 στην καλύτερη περίπτωση

αυτο μου ειχε πει οταν τη ρωτησα πως θα ξερω οτι εχει φαει το παιδι την σωστη ποσοτητα.Εμενα η δικια μου εχει κατι τετοια ξεσπασματα,χτες ας πουμε ηπιε μεχρι 750 και ειμαι σιγουρη οτι μαλλον τα ξεπερασε τα 6.5 κιλα...!

Για μενα,παρε τηλ.τον γιατρο σας συντομα-οχι τιποτε αλλο για να ξερεις τι να κανεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...