Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στεγνωτήριο

Recommended Posts

Κορίτσια τώρα με το 2ο παιδι δεν προλαβαίνω τα πλυντήρια (όπως όλες φαντάζομαι) και το προβλημα είναι πως τα στεγνώνεις κυρίως με τον άσχημο καιρό :? Να πάρω στεγνωτήριο ή τζάμπα τα λέφτα?

Όσες έχετε είστε ευχαριστημένες, αξίζει τον κόπο? ή θα φορτωθώ μια ακόμη άχρηστη οικιακή συσκευή?

0IBKp3.png JgEip3.png

Διαφημίσεις

ολοι μαζι τωρα .....

να παρεις στεγνωτηριο, ειναι καλο

να παρεις στεγνωτηριο,ειναι θεικοοοοοο

ΩΩΩΩΩΩ ναι να παρειιιιιις..... :lol::lol:

Υ.Γ. σορυ για το χιουμορ :wink:

σιγουρα θα σε βοηθησει παρα πολυ ασε που τα μισα ρουχα δεν θελουν σιδερο :wink:

συμφωνώ και εγώ να πάρεις να πάρεις, δεν μπορείς να φανταστείς τι ευκολία είναι, τα βγάζεις από το πλυντήριο και τα βάζεις στο στεγνωτήριο και σε λίγο έχεις και καθαρά και στεγνά ρούχα :wink::wink:

Διαφημίσεις

Επειδη εχω και εγω, αξιζει το κοπο και τα λεφτα!

Απλα αυτο που δε μου αρεσει στο στεγνωτηριο ειναι οτι τα ρουχα δε μυριζουν το μαλλακτικο!

Ισχυει και σε σας αυτο;

εγω δεν εχω τετοιο προβλημα.....

Για πείτε και τιμούλες... Πόσο περίπου κοστίζει ένα στεγνωτήριο ? Αν θέλει ας κάνει τον κόπο κάποια κι ας μου πει και τι εκατοστά... είναι ογκώδες?

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Επειδη εχω και εγω, αξιζει το κοπο και τα λεφτα!

Απλα αυτο που δε μου αρεσει στο στεγνωτηριο ειναι οτι τα ρουχα δε μυριζουν το μαλλακτικο!

Ισχυει και σε σας αυτο;

εγω δεν εχω τετοιο προβλημα.....

Ούτε κι εγώ

Ενα της Miele εχω πάρει ακριβό μεν... αλλά Miele. Διαστάσεις όσο το πλυντήριο.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

να παρεις! απιστευτη ευκολια και καθολου αγχος! και γω εχω αυτο το προβλημα οτι δεν μυριζουν τα ρουχα μαλακτικο.εγω πηρα aeg γυρω στα 700€.κοριτσια εγω το πηρα με την διπλανη μου και το εχουμε σε εναν κοινοχρηστο χωρο(στα ρολογα του νερου ).οσο αναφορα το θεμα το χωρου αν παρεις ιδια μαρκα με πλυντηριο το βαζεις απο πανω με ειδικη βαση

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Να πάρεις! Είναι απίστευτη ευκολία ειδικά σε σπίτι με μικρά παιδιά. Από τις καλύτερες επενδύσεις που έχω κάνει και για το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν το πήρα πολλά χρόνια νωρίτερα. Εγώ έχω ενα της Miele και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Εχω ίδια μάρκα πλυντήριο και το τοποθέτησα από πάνω σε ειδική βάση.