Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΣΧΗΜΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΞΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩς ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ?

pBpMp3.png

Διαφημίσεις

ΙΣΩς ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.. ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΗΠΩΣ ΔΩ ΤΠΤ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

pBpMp3.png

Δεν ξέρω αν είναι από το στομάχι, ή μήπως είναι από ουλίτιδα.

Δεν ματώνουν τα δόντια σου όταν τα βουρτσίζεις? εμένα ματώνανε πάρα πολύ και μύριζε μάλλον από αυτό, και κανονικά αθα έπρεπε να κάνω έναν καλό καθαρισμό αλλά το τρενάρω λίγο.

Μήπως λοιπόν είναι από αυτό ???

1Iik.png

ΝΙΚΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΣΧΗΜΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

pBpMp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα, και μάλιστα δεν καταλάβαινα ότι μυρίζει, ο άντρας μου μου το έλεγε.

αλλά και σε άσχετη φάση λίγο αφού τα είχα πλύνει...

οπότε δεν ξέρω τι γίνεται με το στομάχι...

1Iik.png

ΝΙΚΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΣΧΗΜΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

niked το βράδυ πριν κοιμηθείς μήπως παίρνεις κάποιο χάπι; Ίσως να είναι και από τα οξέα του στομάχου

Li2ep3.pngKeoEp3.png

καλησπέρα niked. Μάλλον θα έχεις βρει λύση για την Δυσαρεστεί αναπνοή μετά από τόσο καιρό. Αν πάλι όχι κάνε μια εξέταση για να δεις αν οι κετόνες σου είναι ανεβασμένες γιατί ένα σύμπτωμα της κέτωσης (από ότι έχω διαβάσει) είναι και η δυσαρεστεί αναπνοή !!!!!! Με το καλό το παιδάκι σου

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

Δεν ξερω για τις κετονες,το ιδιο προβλημα ειχα ομως κι εγω οταν ημουν εγκυος. Μου το ειχε πει ο αντρας μου!!! :oops::oops::oops:

Το πρωι ανοιγα το στομα και ψοφαγανε ολες οι μυγες της περιοχης!!!

Δεν εμαθα ποτε γιατι συνεβαινε,κι οταν γεννησα εξαφανιστηκε αμεσως.

Ευτυχως!!! :lol::lol::lol:

Οταν λεω "εξαφανιστηκε αμεσως" εννοω το προβλημα της κακοσμιας,οχι ο αντρας μου!!! :lol::lol::lol:

Αν και θα μπορουσε καλλιστα να ειχε εξαφανιστει και αυτος!!! :lol::lol::lol: