Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και Κρέμες Αισθητικής.........

Recommended Posts

:)Κορίτσια καλησπέρα!

Είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου και θα ήθελα να μάθω από τις παλιές για καμιά κρέμα για ραγάδες, κυτταρίτιδα ή ό,τι άλλο χρειάζεται τελοσπάντων........Έχει καμιά σας να μου προτείνει καμία?Αλήθεια πότε είναι καλό να τις ξεκινάμε?Περιμένω την απαντησή σας......Φιλάκια και καλή εγκυμοσύνη σε όλες:)

Διαφημίσεις

καλημέρα Σοφία, για ραγάδες έχιε διάφορες στο φαρμακείο, ρώτα και το γιατρό σου. εμένα μου έδωσε μία που λέγεται salba - mama uno. ξεκίνα από τώρα, εγώ ξεκίνησα αμέσως και βάζω στο στήθος, κοιλιά, μηρούς και μέση, μετά το ντουζ. Για κυτταρίτιδα τον ρώτησα και μου είπε να μη χρησιμοποιώ. Μου είπε να μη χρησιμοποιώ κρέμες και καλυντικά που 'επιδιορθώνουν ζημιές' κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. και ότι άλλο θέλω να χρησιμοποιήσω, να διαβάζω στις οδηγίες και να επιβαβαιώνω ότι επιτρέπεται για εγκύους

χρησιμοποιούσα μια κρεμα της nutrimetics φυτική από λάδι από το κουκούτσι του βερυκοκου. παρα πολύ καλή!!!!

πολύ λιπαρη που την αναμείγνια με μια κρεμα σωματος της ιδιας εταιρείας και... ουτε μια ραγαδα. που το σωμα μου εινει επιρρεπές

age.png

Ευχαριστώ κορίτσια για την απάντηση.Ισμήνη την κρέμα αυτή την παίρνεις από φαρμακείο.΄Παλιά είχα ακούσει από την μητέρα μου και για βαζελίνη.Ισχύει?

Όσο για τον γιατρό μου αν και από έγκυρες πηγές είναι πολύ καλός, είναι λίγο απόμακρος και με αποθαρρύνει από το να του κάνω ερωτήσεις.Βλακεία το ξέρω΄,αλλά έτσι είναι.............

Ισμήνη την κρέμα αυτή την παίρνεις από φαρμακείο.΄Παλιά είχα ακούσει από την μητέρα μου και για βαζελίνη.Ισχύει?

οχι την παίρνεις ή κατ' ευθείαν από την εταιρεία ή από dealer της εταιρείας.

βαζελίνη; ούτε να το σκέφτεσαι! πετρέλαιο σκέτο!

age.png

Διαφημίσεις

εγω δεν εκανα ουτε μια ραγαδα...εβαζα(και αυτο οταν θυμομουν)

frezyderm prevenstria..

εχω ακουσει και απο αλλες οτι εμειναν πολυ ευχαριστημενες..

ξεκινησα να βαζω στον 6ο μηνα..

Το πρωί έβαζα βαζελίνη και το βράδυ μετά το μπάνιο την prevestria της freezyderm στην κοιλιά, στους γλουτούς και στους μηρούς και δεν έκανα ούτε μια ραγάδα!!!!!!!!!!! Και πήρα και 28 κιλά και είχα και μια τεράστια κοιλιά :lol:!!!!!!!! Η βαζελίνη είναι λίγο ενοχλητική, κολλάει κιόλας αλλά είναι super ενυδατική. Αντικυτταριδικά προϊόντα δεν έβαζα κατόπιν εντολής του γιατρού. Την κρέμα για τις ραγάδες την έβαζα και δυο μήνες μετά τον τοκετό.

aYVcp2.png

εγω στη πρωτη εγκυμοσυνη εβαζα φισαν μαμα και εβγαλα σπυρια (ο πρωην γιατρος μου δεν μου ειχε δωσει καποια να παρω) η εγκυμοσυνη εληξε αδοξα τωρα ο γιατρος μου ειπε να παρω πρεβενστρια και θα δουμε

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...