Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΙ ΚΟΙΛΙΑΣ

Recommended Posts

Καλημερας σας!Εχω επισκεφθει το forum παμπολλες φορες αλλα μολις εκανα εγγραφη.Η μικρουλα μου ειναι 2 μηνων και 21 ημερων.Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω προβλημα οταν της δινω το γαλα της.Καταλαβαινω οτι σταματαει να πινει επειδη ποναει αφου κουνιεται νευρικα,κλαιει και γενικα δυσφορει εντονα.Ο παιδιατρος μου ειπε οτι εχει μια μορφη γαστρεντεριτιδας και οτι θα της περασει.Επισης ενω εκανε κακακια της μια φορα τη μερα και τωρα κανει περιπου τρεις.Εχει αντιμετωπισει καμια απο σας παρομοιο προβλημα?

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ρουλα σ ευχαριστω πολυ.Θα τον παρω τηλεφωνο αμεσως τωρα.Καλο μεσημερι!

Ακριβως αυτο που ειπε η φιλη πιο πανω.Επειδη τα μωρακια μας εχουν και την ιδια ηλικια ειχα και το ιδιο προβλημα με το γαλα.Μολις το αλλαξα σταματησαν τα πονακια.

Τh@lia προσπαθω να επικοινωνησω με τον παιδιατρο και δεν μπορω.Θα ξαναπροσπαθησω αργοτερα.Σ ευχαριστω.Να χαιρεσαι το ζουζουνι σου!!!!!!!!!Ποιο γαλα δινεις τωρα στο μωρακι σου?

Διαφημίσεις

εμείς πάντως έχουμε βρει την υγειά μας απ τη μέρα που πίνει το aptamil digestive comfort

είναι και για κολικούς και για δυσκοιλιότητα κι απ όλα....

και φάνηκε κι ολας ότι το παιδί χορταίνει!

με αυτό το γάλα όταν ξεκινήσαμε άρχισε να κοιμάται τις νύχτες!

Δε μπορώ να συμβουλέψω κάτι για τη μάρκα στο γάλα... όμως αποκλείεται το παιδάκι να έχει κολικούς; Απο την ηλικία του τουλάχιστον, θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο... :?

Επαιρνε το almiron HA και εκλαιγε παρα πολυ!επαθα πλακα.Μετα με το frisolac comfort αγγελουδι, ειδικα μολις το συνηθισε το εντερακι της ηταν μια χαρα.Και ακομα αυτο πινει.

Ο γιατρος με συμβουλευει επειδη εχουμε αλλαξει μια φορα το γαλα να περιμενουμε μηπως μας θυμηθηκαν ξανα οι κολικοι.Ηρθε και την ειδε πριν απο λιγο και κεινη ουρλιαζε σε στιγμη ασχετη με το φαγητο της και μαζευε απ τον πονο τα ποδαρακια της.Κοριτσια αν ειναι κολικοι και περασω ο,τι ακριβως περασα τον πρωτο μηνα.........ευχηθειτε μου υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο γιατρος με συμβουλευει επειδη εχουμε αλλαξει μια φορα το γαλα να περιμενουμε μηπως μας θυμηθηκαν ξανα οι κολικοι.Ηρθε και την ειδε πριν απο λιγο και κεινη ουρλιαζε σε στιγμη ασχετη με το φαγητο της και μαζευε απ τον πονο τα ποδαρακια της.Κοριτσια αν ειναι κολικοι και περασω ο,τι ακριβως περασα τον πρωτο μηνα.........ευχηθειτε μου υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock: συγγνώμη αλλά δεν το καταλαβαίνω το σκεπτικό του γιατρού σου

τι πάει να πει επειδή αλλάξατε μια φορά το γάλα να περιμένετε?

αφού το παιδάκι σφαδάζει!!!!

εμείς κάποια στιγμή αλλάξαμε 3 γάλατα σε μία εβδομάδα!!!

ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν ΕΙΔΙΚΑ γάλατα για τους κολικούς, για ποιο λόγο να υποφέρει το παιδάκι πραγματικά δεν το καταλαβαίνω!

εσύ ως ενήλικας όταν φας κάτι που θα σου προκαλέσει πόνο, θα σε πειράξει... θα συνεχίσεις να το τρως μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός σου?

Διαφημίσεις

:shock: συγγνώμη αλλά δεν το καταλαβαίνω το σκεπτικό του γιατρού σου

τι πάει να πει επειδή αλλάξατε μια φορά το γάλα να περιμένετε?

αφού το παιδάκι σφαδάζει!!!!

εμείς κάποια στιγμή αλλάξαμε 3 γάλατα σε μία εβδομάδα!!!

ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν ΕΙΔΙΚΑ γάλατα για τους κολικούς, για ποιο λόγο να υποφέρει το παιδάκι πραγματικά δεν το καταλαβαίνω!

εσύ ως ενήλικας όταν φας κάτι που θα σου προκαλέσει πόνο, θα σε πειράξει... θα συνεχίσεις να το τρως μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός σου?

Συμφωνώ απόλυτα και εμείς αλλάξαμε τουλάχιστον 4-5 φορές γάλα μέχρι να καταλήξουμε ποιό είναι αυτό που της ταιριάζει και μάλιστα ειδικά στο θέμα κολικών!!!!!!!!!

μήπως να ρώταγες τον γιατρό σου για τυχόν δυσανεξία στη λακτόζη?

εμείς είχαμε το παραπάνω πρόβλημα με τον γιόκα μου και για κάποιοδιαστημα πίναμε γάλα υποαλλεργικό ( άνευ λακτόζης)

Κοριτσια αλλαξαμε σημερα το γαλα της και ειναι ηδη καλυτερα.Αυτη τη στιγμη κοιμαται το μωρακι μου πραγμα που δεν εκανε τις προηγουμενες μερες ευκολα.Ευχαριστω ολες σας.

και πολύ καλά κάνατε!!!

εύχομαι να της ταιριάξει αυτό και να είναι καλά το μπεμπάκι σου και χαρουμενο!

αν δεις ότι την ενοχλεί κι αυτό, μην διστάσεις... άλλαξε τα ΟΛΑ μέχρι να βρεις αυτό που της ταιριάζει!

και πολύ καλά κάνατε!!!

εύχομαι να της ταιριάξει αυτό και να είναι καλά το μπεμπάκι σου και χαρουμενο!

αν δεις ότι την ενοχλεί κι αυτό, μην διστάσεις... άλλαξε τα ΟΛΑ μέχρι να βρεις αυτό που της ταιριάζει!

Σ ευχαριστω καλη μου!!!!!!!!!Ευχαριστω για τη βοηθεια ολες σας.Ειμαστε καλα σημερα και επιτελους κοιμομαστε καλυτερα.Το γαλα μας βοηθησε πολυ!!!

Διαφημίσεις