Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ

ΜΕΛΙΝΑ

Recommended Posts

ΕΚΤΩΡ: ο Ομηρος τον επαινει ιδιατερα και τον παρομοιαζει με λιονταρι και φωτεινο αστερι. Το ονομα σημαινει εναρετος και ισχυρος. Μαχητικος, υπερασπιζεται και προστατευει αυτους που αγαπα. Εχει λεπτοτητα και φυσικη ευγενια. Αλοιμονο ομως αν θυμωσει...

ΟΔΥΣΣΕΑΣ:ευγλωττος, επινοητικος και πολυ πονηρος, διακριθηκε στον Τρωικο πολεμο, οχι μονο για τη γενναιοτητα του αλλα και για την εφευρετικοτητα του.Πραγματικα πολυμηχανος, κατορθωνει να αποκτησει αυτο που θελει. Τον ενδιαφερουν πολυ οι γυναικες και κανει τα παντα για να τις κατακτησει. Ειναι καλοκαρδος και γενναιοδωρος με τους φιλους του.

(απο το βιβλιο των Α.Αναγνωστακη και Ε.Μυστριδου "Μαθε το ονομα σου")

... Δυστυχως το Ορφεας δεν περιλαμβανεται, αλλα εγω το προτιμω απο τα αλλα 2 :):wink: . Απο την αλλη πονηρα σκεπτομενη ως μαμα κορης :wink: θα ψηφιζα το Οδυσσεας (γι αυτο που κανει τα παντα για τις γυναικες :wink::D:D:D )

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Eνα απ αυτα τα δυο ΟΡΦΕΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ... το αλλα μου θυμιζει ενα σκυλο που ειχαμε

χαχαχαχα

το ιδιο ακριβως θα εγραφα και εγώ...

Όλα είναι πολύ όμορφα,

αλλά λιγο περισσότερο μου αρέσει το Οδυσσέας!

G9FN.jpg.png

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.

ΤΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ... ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ.... ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ

ΤΟ ΟΡΦΕΑΣ ... ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΕΑΣ

ΤΟ ΕΚΤΟΡΑΣ ... ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ..ΕΡΩΤΑΣ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ...

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D:D:D:D

Με κάλυψε απόλυτα η Λητώ.Το Εκτορας έχει εκτόπισμα και αρρενοπώτητα.Το Οδυσέας κάτι μου κάνει ντεμί, και το αλλο έχει πολύ μελωδία μέσα του που παραπέμπει σε κάτι λιγότερο αρσενικό. Αν και όλα αυτά είναι σχετικά.....Ειναι αλήθεια όμως πως το όνομα καθορίζει και υπογραμμίζει την προσωπικότητά σου κατα πολύ.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Ορφέας!

Και επειδή λέτε ότι δεν ήταν μαχητής όπως ο Έκτορας

Αργοναυτική εκστρατεία

Παρόλη τη Θρακική καταγωγή του συμμετείχε στην Αργοναυτική εκστρατεία, της οποίας ηγείτο ο Ιάσoνας, ο οποίος είχε πληροφορηθεί από τον Χείρωνα πως μόνο με τη βοήθεια του Ορφέα θα μπορούσαν να περάσουν άθικτοι από τις Σειρήνες. Οι Σειρήνες κατοικούσαν σε τρία μικρά, βραχώδη νησιά και τραγουδούσαν όμορφα τραγούδια που δελέαζαν τους ναυτικούς προς αυτές. Έπειτα έτρωγαν τους ναυτικούς. Όταν ο Ορφέας άκουσε τις φωνές τους, πήρε τη λύρα του και έπαιξε μια ομορφότερη μουσική, πνίγοντας τη δικιά τους

Ορφέας!

Και επειδή λέτε ότι δεν ήταν μαχητής όπως ο Έκτορας

Αργοναυτική εκστρατεία

Παρόλη τη Θρακική καταγωγή του συμμετείχε στην Αργοναυτική εκστρατεία, της οποίας ηγείτο ο Ιάσoνας, ο οποίος είχε πληροφορηθεί από τον Χείρωνα πως μόνο με τη βοήθεια του Ορφέα θα μπορούσαν να περάσουν άθικτοι από τις Σειρήνες. Οι Σειρήνες κατοικούσαν σε τρία μικρά, βραχώδη νησιά και τραγουδούσαν όμορφα τραγούδια που δελέαζαν τους ναυτικούς προς αυτές. Έπειτα έτρωγαν τους ναυτικούς. Όταν ο Ορφέας άκουσε τις φωνές τους, πήρε τη λύρα του και έπαιξε μια ομορφότερη μουσική, πνίγοντας τη δικιά τους

Η αλήθεια είναι πως δεν ακούγεται και πολύ "μαχητικό" αυτό :lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...