Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ

ΜΕΛΙΝΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ορφέας!

Και επειδή λέτε ότι δεν ήταν μαχητής όπως ο Έκτορας

Αργοναυτική εκστρατεία

Παρόλη τη Θρακική καταγωγή του συμμετείχε στην Αργοναυτική εκστρατεία, της οποίας ηγείτο ο Ιάσoνας, ο οποίος είχε πληροφορηθεί από τον Χείρωνα πως μόνο με τη βοήθεια του Ορφέα θα μπορούσαν να περάσουν άθικτοι από τις Σειρήνες. Οι Σειρήνες κατοικούσαν σε τρία μικρά, βραχώδη νησιά και τραγουδούσαν όμορφα τραγούδια που δελέαζαν τους ναυτικούς προς αυτές. Έπειτα έτρωγαν τους ναυτικούς. Όταν ο Ορφέας άκουσε τις φωνές τους, πήρε τη λύρα του και έπαιξε μια ομορφότερη μουσική, πνίγοντας τη δικιά τους

Η αλήθεια είναι πως δεν ακούγεται και πολύ "μαχητικό" αυτό :lol::lol:

Νά' σαι καλά βρε Elsoyrio!!!!.......με έκανες να σκάσω απ΄τα γέλια :D:D:D

.png.png

Ορφέας!

Και επειδή λέτε ότι δεν ήταν μαχητής όπως ο Έκτορας

Αργοναυτική εκστρατεία

Παρόλη τη Θρακική καταγωγή του συμμετείχε στην Αργοναυτική εκστρατεία, της οποίας ηγείτο ο Ιάσoνας, ο οποίος είχε πληροφορηθεί από τον Χείρωνα πως μόνο με τη βοήθεια του Ορφέα θα μπορούσαν να περάσουν άθικτοι από τις Σειρήνες. Οι Σειρήνες κατοικούσαν σε τρία μικρά, βραχώδη νησιά και τραγουδούσαν όμορφα τραγούδια που δελέαζαν τους ναυτικούς προς αυτές. Έπειτα έτρωγαν τους ναυτικούς. Όταν ο Ορφέας άκουσε τις φωνές τους, πήρε τη λύρα του και έπαιξε μια ομορφότερη μουσική, πνίγοντας τη δικιά τους

Η αλήθεια είναι πως δεν ακούγεται και πολύ "μαχητικό" αυτό :lol::lol:

Εlsourio :lol::lol:

Ήταν ο πολεμιστής με τη λύρα. Το έκλεψα από το ανθολόγιο της Α και Β δημοτικού που αναφερει τον ποιητή μας Δ.Σολωμό σαν τον ήρωα με τη πένα.

Διαφημίσεις

όχι είναι ωραία πάντως μεχρι στιγμής νικάει το Ορφέας. Αυτή που θα πάθει σόκ όταν ακούσει το όνομαα είναι η μάναμ ου ξέρω τι θα πει ντροπή που το βρήκες πάλι αυτό όλα τα λουλά εσύ θα τα κάνεις μια ζωή. ΄Με όλα αυτά όποι και αν του δώσω στο δέσιμο της πετσέτας να φτιάξω ένα ευχαριστήριο βιβλιαράκι μικρό και να γράψω ......τώρα έχω πια όνομα και μάλιστα δύο το ένα από τον παππού μου και το άλλο ιδέα της μαμάς μου Ορφέας (φερειπείν) και να γράψω λίγα για την ιστορία του ονόματος από αυτά που στείλατε. Πλάκα δεν ΄λεχε. Οταν μεγαλώσει ας κρατήσει όποιο από τα δύο του αρέσει έτσι και αλλιώς γίνεται να ζητήσεςι να κρατήσες μόνο ένα .Πάντως ελπίζω όταν γίνει αντράκι να μη νμε βρίζει.

k4xS.jpg

Ορφεας!!!!!

Μου αρεσε και για το γιο μου......πολυ τρυφερο ονομα .....το εκτορας πιο σκληρο....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Οδυσσέας.Δεν είναι κοινότυπο αλλά ούτε και πολύ σπάνιο ώστε να νιώθει αργότερα το παιδάκι κάπως αμήχανα για το σπάνιο όνομά του..

.......γιατί να νιώθει αμήχανα για το σπάνιο όνομά του?

.......όταν μάλιστα έχει ένα τόσο υπέροχο όνομα όπως Ορφέας ή ΄Εκτορας !!!

.......μάλλον οι άλλοι θα νιώθουν κάπως αμήχανα... :D

.png.png

Δεν περιμένεις να τον δεις πρώτα για κανένα μήνα και μετά να διαλέξεις,. Αν είναι φασαριόζικο μωρό Εκτορας ή Οδυσσέας. το Ορφέας μου ταιριάζει σε πιο ήσυχο μωράκι.

Διαφημίσεις

Δεν περιμένεις να τον δεις πρώτα για κανένα μήνα και μετά να διαλέξεις,. Αν είναι φασαριόζικο μωρό Εκτορας ή Οδυσσέας. το Ορφέας μου ταιριάζει σε πιο ήσυχο μωράκι.

Εγώ ξέρω ένα μπόμπιρα Ορφέα που μόνο ήσυχος δεν είναι...Ορφέα ψηφίζω και εγώ. :D:D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...