Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ

ΜΕΛΙΝΑ

Recommended Posts

Λοιπόν κυρίες και κύριοι θέλω την βοηθειά σας. Μετά απο πολλή σκέψη κατέληξα σε τρία ονόματα για τον μπέμπη μου αλλά οι μισοί που το ακούν τους αρέσει το ένα και οι άλλοι το άλλο και έτσι έχω μπερδευτεί. Δώστε λοιπόν την βοηθειά σας να μου πείτε ποιο σας αρέσει.

ΕΚΤΟΡΑΣ

ΟΡΦΕΑΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ορφέας ασυζητητί....

όταν σκέφτεστε για ένα όνομα που έχει πίσω του μια τέτοια ιστορία.... να σκέφτεστε και την ιστορία γιατί αυτή η ιστορία θα δίνει το χ κύρος στο παιδί σας :wink:

ποιος ήταν ο Εκτορας? ποιος ο Ορφέας και ποιος ο Οδυσσέας?

ποιανού η ζωή σας αρέσει καλύτερα?

:wink:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΕΚΤΟΡΑΣ!!!!!!!

Εύηχο,δυναμικό,επιβλητικό,σε παραπέμπει σε άντρα μαχητή,πολεμιστή,που ξέρει να διεκδικεί...μου κάνει κάτι σε πολύ αντρικό....αντίθετα με το Ορφέας που ναι μεν μου αρέσει αλλά με παραπέμπει εμένα προσωπικά σε κάτι πιο ευαίσθητο και καλλιτεχνικό.....δε θα το προτιμούσα...

Το Οδυσσέας μου θυμίζει "ταλαιπωρεία".....εκτός από το κλασσικό έπος δε ξέρω γιατί αλλά σαν συνειρμός μου ρχεται στο μυαλό η ταινία "Η Οδύσσεια ενός ξενιτεμένου" με τον Νίκο Ξανθόπουλο!!!!

Ψηφίζω δαγκωτό τον Έκτορα!!!!

Το Οδυσσέας μου θυμίζει "ταλαιπωρεία".....εκτός από το κλασσικό έπος δε ξέρω γιατί αλλά σαν συνειρμός μου ρχεται στο μυαλό η ταινία "Η Οδύσσεια ενός ξενιτεμένου" με τον Νίκο Ξανθόπουλο!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

ΛΗΤΩ, δεν ξέρεις ότι αν δεις έστω και μία φορά Ξανθόπουλο...σημαδεύεσαι για πάντα :?::lol::lol::lol:

.png.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...