Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγορα σπιτιου προβληματισμος βοηθειααα.....

Recommended Posts

Λοιπον κοριτσια εδω και κατι χρονια ψαχνουμε για αγορα σπιτιου και καθε τοσο το αναβαλουμε μετα και και τα καινουργια οικονομικα μετρα.....Ο ιδιοκτητης του σπιτιου που μενουμε τωρα το πουλαει ειναι σχετικα καινουργιο 8 ετιας κ σε καλη σχετικη τιμη 100.000 ευρω ειναι 2 αρη 2 κρεβατοκαμαρες εδω που μενουμε ειναι ακριβα τα ενοικια και παραλληλα η αγορα καινουργιου 3 αρχινα απο 160 και ανωωωω...μεχρι στιγμης εχουμε 2 παιδακια και θελω να κανω ακομα ενα παρα πολυ εαν αγορασουμε ενα 2 το τριτο παιδακι θα βγει απο τον στοχο μας εαν παλι δεν αγορασουμε και περιμενουμε να παρουμε 3 θα παρουμε το 3... αφου ειναι πανακριβα και δουλευει μονο ο αντρας μου και βοηθεια δεν εχουμε απο κανεναν ...παραλληλα ο αντρας βαρεθηκε τις μετακομισεις μεχρι στιγμης εχουμε κανει 3 στην ιδια πολη και για να πουμε να νοικιασουμε σπιτι εδω με τρεις κρεβατικαμαρες θελουμε 400 με 450 ευρω ενω εαν αγορασουμε αυτο που ειναι πολυ καλο και δεν εχει κοινοχρηστα η δοση θα ειναι 500 ευρωωω ειμαστε σε αναστατωσει αφου το σπιτι ειναι μια αποφαση ζωης και δεν ξερουμε τι να κανουμε.... θελω την γνωμη σας και πιο πολυ απο μανες με τρεια παιδακια σε 2 εαν υπαρχουν ειναι ευκολο να μεγαλωσεις 3 παιδια σε ενα δωματιο θελω να κανω και 3 ειμαι τρελη αλλα θελω.....:-D:grin:

Διαφημίσεις

Καλη μου οι τιμες στα ακινητα εχουν πεσει αρκετα και ειναι διαπραγματευσιμες.Μεσα στους επομενους 3-4 μηνες σιγουρα θα πεσουν κι αλλο.Ψαχτε το καλυτερο και μη κρινετε με βαση περσινα δεδομενα.

Τωρα ως προς το να μεγαλωσεις 3 παιδια σε ενα δωματιο...εμπειρια δεν εχω αλλα οταν με το καλο τα παιδια θα μπουν στην εφηβεια και θα θελουν το χωρο τους τοτε θα ειναι δυσκολα τα πραγματα νομιζω.

Δεν εχω 3 παιδάκια αλλά μου ακουγεται δυσκολο ...σε 1 δωμάτιο...

Οσο για την αγορά ειναι καλυτερα να αγοράσεις με 500 ευρω τον μηνα παρά να νοικιάζεις με 450...

Κατι τετοιο κάναμε και εμεις...

Ειναι καλή περιοδος να αγοράσεις ...ειμαι υπερ...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Μπουρμπουλιθρα, με όλο το θάρρος φοβάμαι ότι 3 παιδια σε 1 δωματιο θα είναι πολυ δυσκολα και οσο μεγαλωνουν ακομα δυσκολοτερα... δεν λεω οτι δεν γινεται όλα γινονται, απλα με τη διαθεση να εξασφαλισεις ποιότητα στη διαμονή τους... δεν εχω ουτε δύο ούτε τρία παιδιά, αλλα μεγαλωσα σε σαλόνι με τη μητερα το σκυλο και τη γατα .... δεν ηταν και το καλυτερο μου....

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

κοριτσια αυτο με προβληματιζει και μενα απλα με αυτο το τι δηλ πουλαει το σπιτι και μας βγαζει μας μπαινει λιγο το μαχαιρι στο λαιμο αντε να δουμε ποτε θα πεσουν αυτα τα σπιτια εδω τα 3 ειναι απλησιαστα 160 ειναι γυρω στα 800 δοσει και ο αντρας μου περνει 1300 οποτε εαν παρουμε 2 μας κοβω να μεινουμε με τα 2 παιδια και το ονειρο για 3 να μεινει ονειρο απο την αλλη το ενοικιο πλεον εγινε βραχνας πληρωνεις κατι που δεν ειναι δικο σου.... οποτε πιο πιθανο το κοβω ειναι να περιοστουμε στις 2 κρεβατοκαμαρες και στα 2 παιδια...... ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.....

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσια εδω και κατι χρονια ψαχνουμε για αγορα σπιτιου και καθε τοσο το αναβαλουμε μετα και και τα καινουργια οικονομικα μετρα.....Ο ιδιοκτητης του σπιτιου που μενουμε τωρα το πουλαει ειναι σχετικα καινουργιο 8 ετιας κ σε καλη σχετικη τιμη 100.000 ευρω ειναι 2 αρη 2 κρεβατοκαμαρες εδω που μενουμε ειναι ακριβα τα ενοικια και παραλληλα η αγορα καινουργιου 3 αρχινα απο 160 και ανωωωω...μεχρι στιγμης εχουμε 2 παιδακια και θελω να κανω ακομα ενα παρα πολυ εαν αγορασουμε ενα 2 το τριτο παιδακι θα βγει απο τον στοχο μας εαν παλι δεν αγορασουμε και περιμενουμε να παρουμε 3 θα παρουμε το 3... αφου ειναι πανακριβα και δουλευει μονο ο αντρας μου και βοηθεια δεν εχουμε απο κανεναν ...παραλληλα ο αντρας βαρεθηκε τις μετακομισεις μεχρι στιγμης εχουμε κανει 3 στην ιδια πολη και για να πουμε να νοικιασουμε σπιτι εδω με τρεις κρεβατικαμαρες θελουμε 400 με 450 ευρω ενω εαν αγορασουμε αυτο που ειναι πολυ καλο και δεν εχει κοινοχρηστα η δοση θα ειναι 500 ευρωωω ειμαστε σε αναστατωσει αφου το σπιτι ειναι μια αποφαση ζωης και δεν ξερουμε τι να κανουμε.... θελω την γνωμη σας και πιο πολυ απο μανες με τρεια παιδακια σε 2 εαν υπαρχουν ειναι ευκολο να μεγαλωσεις 3 παιδια σε ενα δωματιο θελω να κανω και 3 ειμαι τρελη αλλα θελω.....:-D:grin:

Πάντως η τιμή είναι καλή και αφού θα πληρώνεις ενοίκιο γιατί να μην είναι η δόση;;; Τώρα που δίνεις το ενοίκιο δεν σου μένει τίποτα σωστά;;; Ενώ μετά σου μένει το ακίνητο. Αν έρθει το τρίτο παιδάκι και σου το εύχομαι, μόλις εξοφλήσεις το δάνειο ενοικιάζεις το σπίτι αυτό και πηγαίνεις με το ενοίκιο που θα παίρνεις σε ένα μεγαλύτερο. Πάντως θα έχεις κέρδος ένα ακίνητο. Δεν ξέρω αν σου φαίνεται καλή η σκέψη μου.....:rolleyes:

ελενα το σπιτι θα εξοφληθει σε 30 χρονακια τα παιδια μου θα εχουν παντρευτη τι να το κανω το μεγαλυτερο χαχαχα,,,,,, σιγουρα εχει κερδος το να αγορασεις κατι απο το να το νοικιαζεις...

ελενα το σπιτι θα εξοφληθει σε 30 χρονακια τα παιδια μου θα εχουν παντρευτη τι να το κανω το μεγαλυτερο χαχαχα,,,,,, σιγουρα εχει κερδος το να αγορασεις κατι απο το να το νοικιαζεις...

Α!!!!! μιλάμε για πολύ χρόνο!!!! Νόμιζα ότι θα είναι για καμιά δεκαετία..... Όπως και να έχει πάντως τώρα τα χρήματα που δίνεις πηγαίνουν σε ξένη τσέπη......

και εμεις ψαχνουμε αυτη την περιοδο για αγορα σπιτιου.με τα λυπησ μου ομως διαπιστωνω οτι οι τιμεσ δεν πεφτουν αντε ενα 10% αυτο ειναι.

εμεις κοιταμε μονο για 3αρι.οι τιμες ειναι ολες πανω απο 200.000Ε!!!

δεν κατεβαινουν με τιποτα λεμε!!!!ασε που δινεις 200χιλιαρικα και στο συμβολαιο σου λεει θα φαινεται μονο η αντικειμενικη αξια 98.000Ε!!!!και στα 3αρια ο ενασ χωρος υμιυπαθριος παρακαλω!!!

τι λετε ρεεεε!!!!!

καλυτερα να χτισω...κρατιστε τα να βλεπετε!!!!

Θα σου προτείνω κάτι αλλά τώρα με την κατάσταση της χώρας που όλα δείχνουν πως θα χειροτερέψει τα επόμενα χρόνια δεν ξέρω..

Τεσπά.. Αυτό που κάναμε εμείς(στο πατρικό μου) ήταν να αγοράσουμε ένα σπίτι τριάρι με 2 υπνοδωμάτια..

Μετά από 7 χρόνια, ενώ ακόμη δεν το είχαμε αποπληρώσει, το πουλήσαμε σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Με αυτόν τον τρόπο ξεχρεώσαμε το δάνειο..

Και μας έμεινε και προκαταβολή για το επόμενο.

Πήραμε άλλο δάνειο και αγοράσαμε το επόμενο, μεγαλύτερο..

Τώρα όμως τα πράγματα πάνε απ'το κακό στο χειρότερο..

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβει.. Θέλει λίγο ρίσκο..

Nothing you would take... Everything you gave...

Διαφημίσεις

εμεις μενουμε επαρχια και εχουμε ηδη καταληξει σε διαμερισμα 114 τμ. με παρκιν και αποθηκη στις 160.000 ευρω,προκαταβολη τα 10.000 και τα υπολοιπα με δανειο απο το παρακαταθηκων και δανειων για 30 χρονια.Η δοση θα φτασει σταθερα στα 800 ευρω περιπου.Ειχαμε και μια καλη προσφορα απο Αγροτικη αλλα επειδη αργησαμε λιγο με το ξεκινησε το πατιρντι με την οικονομικη κριση την πηραν πισω! εμας στο συμβολαιο θα γραφει ολο το ποσο οχι μονο την αντικειμενικη αλλιως τι να το κανω???Γι'αυτο παιρνω δανειο,αν ειχα τα λεφτα ηξερα να πραξω!!!!!

παντως κι εμεις σκεφτηκαμε οτι ειναι επενδυση,ηδη 6 χρονια τωρα στο ενοικιο τα χρηματα πανε σε αλλη τσεπη κι δεν θα μας μεινει τιποτε!!!

Πάντως κινήσου γρήγορα. Γιατί ανακοίνωσαν την αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Θα προσπαθήσουν μελλοντικά να ισοψηφίσουν την τιμή αγοράς με την αντικειμενική. Δηλαδή κάποιος θα πληρώνει απίστευτα χρήματα στην εφορία. Καταλαβαίνεις πως αυτό θα είναι καταστροφή για όποιον επιθυμεί ένα σπιτάκι. Άσε που σκέφονται τον φόρο στην πρώτη κατοικία που πριν δεν υπήρχε, αν δεν τον έβαλαν ήδη.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=341653&ct=16&dt=06/07/2010

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1077361

http://news.pathfinder.gr/finance/news/635540.html

Πάντως κινήσου γρήγορα. Γιατί ανακοίνωσαν την αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Θα προσπαθήσουν μελλοντικά να ισοψηφίσουν την τιμή αγοράς με την αντικειμενική. Δηλαδή κάποιος θα πληρώνει απίστευτα χρήματα στην εφορία. Καταλαβαίνεις πως αυτό θα είναι καταστροφή για όποιον επιθυμεί ένα σπιτάκι. Άσε που σκέφονται τον φόρο στην πρώτη κατοικία που πριν δεν υπήρχε, αν δεν τον έβαλαν ήδη.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=341653&ct=16&dt=06/07/2010

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1077361

http://news.pathfinder.gr/finance/news/635540.html

τα ξερω ολα τα δεινα που ερχονται,ασε...Ευτυχως εμας δεν μας πιανει η φορολογια της πρωτης κατοικιας γιατι το σπιτι ειναι κατω απο 120 τμ και το εισοδημα οχι ιδιαιτερα υψηλο.Ενα μικρο ποσο εφαπαξ θα δωσουμε στην εφορια για την αποθηκη και το παρκιν.Την Τριτη θεου θελοντος και απεργιων επιτρεποντων θα κατεβω Αθηνα για να κανω την αιτηση στο Παρακαταθηκων να δρομολογηθει η εγκριση και να ξεμπερδευουμε!!!!

Δεν εχω 3 παιδάκια αλλά μου ακουγεται δυσκολο ...σε 1 δωμάτιο...

E!!!!λοιπων εγω που εχω 4 λέω ακριβως το αντίθετο.....

Τα 3 παιδια μου είναι μαζί στο ιδιο δωματιο και το μωρό στην κρεβατοκάμαρα.......δεν λεω το καλύτερο είναι να εχει το καθε παιδι το δωμάτιο του με...προτυπο τις μεγαλες μεζονετες με κηπο και γκαραζ....αντε και πισινα......!!!!!

Μπουρμπουλίθρα μου και εγω θα ήθελα να εχω ενα σπίτι όπως το περιέγραψα αλλά λεω δοξα το θεο που εχω και αυτό που εχω και δεν είμαι στα νοικια με οτι επακόλουθο.....αυξησεις.εξωσεις,μετακομισεις....στους καιρούς που ζουμε σήμερα κοιτάμε το σιγουρο και το σταθερο....δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.....τα παιδια δεν μεγαλώνουν σωστα με προσωπικους χορους και ατομικα δωμάτια ..αλλά με αγαπη αρχες και αξιες...να μάθουν να αρκουνται με αυτά που έχουν και να τα εκτιμάνε......

Κοιτα λοιπων αν σε συμφαίρει η αγορα του σπιτιου οικονομικα και να εχεις ενα κεραμίδι σιγουρο στα παιδια σου και αν ο θεος σου χαρίσει ενα ακόμα παιδακι με το καλό να ερθει και αυτο......Α!!!και κατι αλλό τα παιδια μας αρχίζουν και ζητάνε δικό τους δωμάτιο κοντα στην εφηβια δλδ στα 13 περιπουκαι μενουν περιπου μερχι τα 19 γιατι μετα φευγουν για ή σπουδες ή για δουλεια.....και ανοιγουν τα φτερά τους το ολο θεμα ειναι δλδ για 5-6 χρονια.....γιατί οσο ειναι μικρα θελουν να ειναι μαζι με τα αδελφια τους επειδη πολλά φοβουνται να κοιμουνται μονα τους....

Σορυ για το μεγάλο ποστ αλλά απλα ήθελα να πω και την δική μου γνωμη για το θεμα των δωματιων.....

Στην οικογένεια μου είμαστε 3 αδερφές, είχαμε 2 παιδικά δωμάτια, κάποια στιγμή αποφάσισα ό,τι ήθελα το δικό μου, είμαι η μεσαία απο τα αδέρφια με 7 χρόνια δφ από τη μικρή και 2 από τη μεγάλη, όταν πήρα το δωμάτιο της μικρής σπαρακτικά ζητουσα να ξαναπάω στο δωμάτιο με τη μεγάλη μου αδερφή και έτσι και έγινε. Δε λέω ίσως να παίζει ρόλο και το φύλο των παιδιών, πάντως και οι 3 να μέναμε στο ίδιο δωμάτιο δεν θα είχα θέμα.

Τώρα από το να βάλετε ένα βραχνά, τη δόση ενός σπιτιού 800 ευρώ κάθε μήνα, και να έχετε το άγχος κάθε μήνα πως θα τα βγάλετε πέρα και τα γνωστά αχ και βαχ και να θέλετε να κάνετε και πράγματα για τα παιδιά πχ ένα σινεμά και να μη μπορείτε να ξεμυτησετε και να σας τρώει η στεναχώρια....και να το εισπράτουν αυτό τα παιδιά είναι πολύ πολύ χειρότερο! Τι πάθανε τα παλιά χρόνια που κάνανε 5-6 παιδιά και μένανε όλοι σε ένα δωμάτιο... γιατί εκεί θα γυρίσουμε όπως πάνε τα πράγματα.

Εγώ θα αγόραζα το σπίτι που ήδη μένετε.

Διαφημίσεις

εμεις μενουμε επαρχια και εχουμε ηδη καταληξει σε διαμερισμα 114 τμ. με παρκιν και αποθηκη στις 160.000 ευρω,προκαταβολη τα 10.000 και τα υπολοιπα με δανειο απο το παρακαταθηκων και δανειων για 30 χρονια.Η δοση θα φτασει σταθερα στα 800 ευρω περιπου.Ειχαμε και μια καλη προσφορα απο Αγροτικη αλλα επειδη αργησαμε λιγο με το ξεκινησε το πατιρντι με την οικονομικη κριση την πηραν πισω! εμας στο συμβολαιο θα γραφει ολο το ποσο οχι μονο την αντικειμενικη αλλιως τι να το κανω???Γι'αυτο παιρνω δανειο,αν ειχα τα λεφτα ηξερα να πραξω!!!!!

παντως κι εμεις σκεφτηκαμε οτι ειναι επενδυση,ηδη 6 χρονια τωρα στο ενοικιο τα χρηματα πανε σε αλλη τσεπη κι δεν θα μας μεινει τιποτε!!!

πολυ καλη η τιμη μου ακουγετε...καλα θα κανεις και θα το αγορασεις.

ρε κοριτσια γιατι ολοι οι εργολαβοι κανουν σαλονι κουζινα μαζι??

ισωσ ειμαι παραξενη αλλα την θελω λιγο απομονωμενη την κουζινα..γι αυτο και δεν βρισκω σπιτι να μου αρεσει.

bre κοριτσια μου μια ερωτηση...ποια τραπεζα δινει τετοιες εποχες δανεια??εμεις δημοσιοιο και οι δυο μας και το ποσο που μας ειχαν εγκρινει-βεβαια πριν κανα χρονο, που υποτιθεται ηταν καλυτερα τα πραγματα-ηταν για να αγορασεις ενα σκυλοσπιτο...αντε πολυτελειας...

και εμεις ψαχνουμε αυτη την περιοδο για αγορα σπιτιου.με τα λυπησ μου ομως διαπιστωνω οτι οι τιμεσ δεν πεφτουν αντε ενα 10% αυτο ειναι.

εμεις κοιταμε μονο για 3αρι.οι τιμες ειναι ολες πανω απο 200.000Ε!!!

δεν κατεβαινουν με τιποτα λεμε!!!!ασε που δινεις 200χιλιαρικα και στο συμβολαιο σου λεει θα φαινεται μονο η αντικειμενικη αξια 98.000Ε!!!!και στα 3αρια ο ενασ χωρος υμιυπαθριος παρακαλω!!!

τι λετε ρεεεε!!!!!

καλυτερα να χτισω...κρατιστε τα να βλεπετε!!!!

Μια απο τα ιδιαν παντου υμιπαιθριοι και δεν λενε να πεσουν τωρα για να κτισεις εαν εχεις δικο σου οικοπεδο συμφερη αλλιως ουτε να ελπιζεις εκτος εαν εχει9ς δικα σου καμιΑ 200 .000 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ και δεν εχεις παραλληλα και ενοικιο ...

bre κοριτσια μου μια ερωτηση...ποια τραπεζα δινει τετοιες εποχες δανεια??εμεις δημοσιοιο και οι δυο μας και το ποσο που μας ειχαν εγκρινει-βεβαια πριν κανα χρονο, που υποτιθεται ηταν καλυτερα τα πραγματα-ηταν για να αγορασεις ενα σκυλοσπιτο...αντε πολυτελειας...

απο το δημοσιο θα παρουμε εχουμε εγκρισει 185 χιλιαρικα αλλα εμεις θα παρουμε μονο 120 το πολυ....

απο το δημοσιο θα παρουμε εχουμε εγκρισει 185 χιλιαρικα αλλα εμεις θα παρουμε μονο 120 το πολυ....

Τότε κοπέλα μου απορώ γιατί το συζητάς ακόμα.....100.000 σου ζητάει ο σπιτονοικοκύρης σου για το διαμέρισμα και οχι μονο φτάνουν αλλά εχεις και 20.000 στη άκρη τυχων αλλαγες ή για οτιδηποτε αλλό χρειαστεις.....

Τετοιες ευκαιριες δεν βρισκονται καθε μερα και τοσο δυσκολους καιρους.....δεν ξερω αν ακουσες ο ΟΕΚ ανακοινωσε πως δεν δινει αλλά δανεια SΤΟΡ....και που ξερεις αν και το Ταμειο των Παρακαταθηκων και Δανειων που περνουν οι δημόσιοι υπαλληλοι δεν κάνει σταση και αυτό???????

σε ευχαριστω πολυ!!!ισως να το ξανακοιταζαμε και εμεις...ειστε και οι δυο του δημοσιου να φανταστω ε????

κι εγω απο το παρακαταθηκων,δημοσιος υπαλληλος γαρ.

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και οι δυο του δημοσιου.Απλα αυτος που ειναι στο δημοσιο και θα αιτηθει θα εχει το σπιτι στο ονομα του.Το ποσο εγκρινουν εξαρταται απο το υψος των μηνιαιων απολαβων.

Εγω συμφωνα με το σαιτ δικαιουμαι ολο το ποσο οποτε θα δουμε και στην πραξη τι θα μου δικαιολογησουν.

Το παρακαταθηκων δινει διοτι καθε μηνα τα κραταει απο τον μισθο οποτε δεν εχει να χασει δοσεις!!

πολυ καλη η τιμη μου ακουγετε...καλα θα κανεις και θα το αγορασεις.

ρε κοριτσια γιατι ολοι οι εργολαβοι κανουν σαλονι κουζινα μαζι??

ισωσ ειμαι παραξενη αλλα την θελω λιγο απομονωμενη την κουζινα..γι αυτο και δεν βρισκω σπιτι να μου αρεσει.

ααα,δεν εισαι παραξενη...κι εγω τα ιδια θελω αλλα πουθενα.Το μονο καλο ειναι οτι σε αυτο που κλεισαμε εκανα αλλαγη στα σχεδια και μετεφερα την κουζινα σε αλλη μερια,κι οχι μονο εγινε πολυ πιο ωραιο αλλα και οι υπολοιποι εκαναν ακριβως το ιδιο.Ασε,που ειναι βορινη και ειχε μονο πορτα αλλα ευτυχως του ζητησα και παραθυρο και εγινε κι αυτο....εννοειται οτι κι οι αλλοι εβαλαν και παραθυρο.Αφου σκεφτηκα να του κανω πλακα και να του ζητησω και εκπτωση αφου τελικα εγω βελτιωσα τα σχεδια χαχαχαχαχαααα

ααα,δεν εισαι παραξενη...κι εγω τα ιδια θελω αλλα πουθενα.Το μονο καλο ειναι οτι σε αυτο που κλεισαμε εκανα αλλαγη στα σχεδια και μετεφερα την κουζινα σε αλλη μερια,κι οχι μονο εγινε πολυ πιο ωραιο αλλα και οι υπολοιποι εκαναν ακριβως το ιδιο.Ασε,που ειναι βορινη και ειχε μονο πορτα αλλα ευτυχως του ζητησα και παραθυρο και εγινε κι αυτο....εννοειται οτι κι οι αλλοι εβαλαν και παραθυρο.Αφου σκεφτηκα να του κανω πλακα και να του ζητησω και εκπτωση αφου τελικα εγω βελτιωσα τα σχεδια χαχαχαχαχαααα

εγω βρηκα ενα τελειο με διαρυθμηση φανταστικη 225.000 το δινει.:shock::shock::shock:

του λεμε να πεσει 200 ..τιποτα!!!

ε αμα πια!!!:twisted::twisted:

εισαι πολυ τυχερη που βρηκες να σου αρεσει και σε λογικη τιμη:-D

αχ βρε κοριτσια και μεις ψαχνουμε για σπιτι...καπου ανατολικα θεσσαλονικη..κατα προτιμησγη πυλαια ή τριανδρια αλλσα τα 3αρια απλησιαστα..

οποια συμβουλη δεκτη!!!