Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?

Recommended Posts

Εργάζομαι στο Μεταξά και μάλλον θα γράψω εκεί κοντά το παιδάκι μου σε βρεφικό επειδή με βολευει καλύτερα.Βρήκα κάποιους και σίγουρα θα τους επισκευθώ αλλά μήπως ξέρετ να μου πείτε ποιός είναι τελείως εκτός (απο θέμα καθαριότητας,χώρου,υπηρεσιών κ οτι άλλο πρέπει να πληρει και δεν το πληρεί) και ποιός κατα τη γνώμη σας καλός?.Επίσης ο μικρός μου το Σεπτέμβριο που θα τον πάω θα είναι 1 έτους.Αυτοί που γράφω παρακάτω δέχονται?

Εχετε κάποιον άλλο να μου προτείνετε που να είναι κοντά στο νοσοκομείο ή στο δρόμο μου γι'αυτό?

Θα ερχομαι απο εθνική και θα μπαίνω κέντρο Πειραιά.

Οι σταθμοι είναι

Σιμπα

lollipop

μιχαλοπούλειον

Αγγελίδου Ειρήνη

Ζαρκαδά Αθανασία

Μαφάλντα

Σκιουράκια

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Διαφημίσεις

Εργάζομαι στο Μεταξά και μάλλον θα γράψω εκεί κοντά το παιδάκι μου σε βρεφικό επειδή με βολευει καλύτερα.Βρήκα κάποιους και σίγουρα θα τους επισκευθώ αλλά μήπως ξέρετ να μου πείτε ποιός είναι τελείως εκτός (απο θέμα καθαριότητας,χώρου,υπηρεσιών κ οτι άλλο πρέπει να πληρει και δεν το πληρεί) και ποιός κατα τη γνώμη σας καλός?.Επίσης ο μικρός μου το Σεπτέμβριο που θα τον πάω θα είναι 1 έτους.Αυτοί που γράφω παρακάτω δέχονται?

Εχετε κάποιον άλλο να μου προτείνετε που να είναι κοντά στο νοσοκομείο ή στο δρόμο μου γι'αυτό?

Θα ερχομαι απο εθνική και θα μπαίνω κέντρο Πειραιά.

Οι σταθμοι είναι

Σιμπα

lollipop

μιχαλοπούλειον

Αγγελίδου Ειρήνη

Ζαρκαδά Αθανασία

Μαφάλντα

Σκιουράκια

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Ως βρεφονηπιοκόμος μπορώ να σου δώσω μια συμβουλή για να διαλέξεις σταθμό.Να ρωτήσεις πόσα παιδάκια αντιστοιχούν σε κάθε δασκάλα (δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 8-10)όσο λιγότερα παιδάκια αντιστοιχούν σε κάθε δασκάλα τόσο το καλύτερο!Να προσέξεις την καθαριότητα του χώρου και ειδικά τους χώρους όπως κουζίνα,τουαλέτες και χώρους όπου αλλάζουν τις πάνες.Αν έχει σκάλες,δες αν έχουν "κουμπώματα" οι πόρτες ασφαλείς ώστε να μην μπορεί να την ανοίξει κάποιο μωράκι.Επίσης να δώσεις σημασία στα παιχνίδια που παρέχουν στα παιδάκια,αν έχουν μικρά εξαρτήματα που μπορούν να βγούν και να τα καταπιούν τα μωρά.Αυτά σε γενικές γραμμές από μένα.Καλή επιτυχία!!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Ευχαριστώ πολύ.χρήσιμές οι συμβουλές σου.

Τελικά κανείς απο αυτούς δεν δέχετε πριν απο 2 ετών.

Οι επιλαχόντες γιατί είναι λίγο πιο μακρια άλλά μπορούν να έρχονται στο νοσοκομείο και να το παίρνουν πριν μπώ για δουλειά είναι

Kid's planet

Καρουζελ

Μιχαλοπούλειον

παιδική Συντροφιά

Καμιά πληροφορία γι αυτούς υπάρχει?