Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΓΛΑΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!

Recommended Posts

Καλημερα!!Εχω ενα μωρακι 6 μηνων που το θηλαζω αποκλειστικα τρωει και φρουτοκρεμα κ κρεατοχορτοσουπα.Τη Δευτερα το απογευμα μπηκα στο νοσοκομειο λογω σοβαρης αλλεργικης αντιδρασης στην αντιβιωση αμοξιλ.Μου χορηγησαν ενδοφλεβια κορτιζονη.Στο νοσοκομειο και στο σπιτι που γυρισα χτες εκανα αντλησεις καθωσ μου ειπαν για μια μερα να μη θηλασω και το γαλα που εβγαλα πρασινιζε.Το ιδιο και το γαλα που εβγαλα σημερα το πρωι.Η μαια στο νοσοκομειο ειπε οτι ισως ειναι απο τα φαρμακα η απο τις πολλες ωρες που ειχα να βγαλω γαλα.Γνωριζεις κατι?Δεν ξερω τι να κανω σε λιγη ωρα θα ξυπνησει η μικρη και δεν ξερω αν πρεπει να τη θηλασω.Να σου αναφερω οτι εχει τρομερη αρνηση να πιει ξενο,καταφεραμε να της δωσουμε λιγο και αυτο με συριγγα.Σε ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σου κ τη βοηθεια σου

Διαφημίσεις

Καλημερα Αγλαια !!Πιστευω οτι ειναι καλυτερα να μην την θηλασεις... για να μην παθει τιποτα το μωρακι!!!! Επικοινωνησε με τον παιδιατρο πρωτα!!!!Για σιγουρια

Ο δικος μου γιος δεν επινε ξενο γαλα μονο το δικο μου!!! Κανενα ουτε σε σκονη, ουτε τα φρεκα, ουτε τα συμπηκνωμενα!!! Μεχρι και σημερα 23 μηνων!!! Με την παιδιατρο βρηκαμε μια λυση!! το βιολογικο γαλα φριζιλακ (freezylac , γερμανικο) Υπαρχουν 3 νουμερα αναλογα με τον μηνα του μωρου!! Βαζω για παραδειγμα σε ενε πιατο 8 μεζουρες γαλα σε σκονη και 2 κουταλακια του γλυκου φαριν λακτε για να ειναι γλυκο, ριχνω οσο νερο χρειαζεται για να γινει κρεμα!!!! Σου γραφω τις οδηγιες μηπως θελεις νατο εφαρμοσεις!!!

Γεια!

Το χρώμα του μητρικού γάλακτος μπορεί να είναι (ή να μας φαίνεται) φυσιολογικά πρασινωπό, γκριζωπό, κιτρινωπό. Φαντάζομαι ότι προηγουμένως δεν είχε χρειαστεί να βγάλεις γάλα με θήλαστρο, γι΄αυτό και απόρησες με το χρώμα.

Απ΄όσο ξέρω, η κορτιζόνη είναι συμβατή με το θηλασμό. Κοίταξε και εδώ

http://www.e-lactancia.org/

Και εγώ ξέρω ότι η κορτιζόνη είναι συμβατή. Άλλωστε ότι οι έγκυες με υψηλο κίνδυνο προωρότητας κάνουν ενέσεις κορτιζονης και δεν πειράζει τα έμβρυα. Με το γάλα περνάει πολύ μικρότερη ποσότητα στο μωρό