Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

red alert στις διακοπές

mininie

Recommended Posts

Καλησπέρα!

εχω κλείσει διακοπές στο καλαμίτσι από τον απρίλιο για 10 αυγούστου!και ανακάλυψα ότι θα μου έρθει περίοδος ακριβώς τότε!Έγινε κάποια αλλαγή στον κύκλο κάπου ενδιάμεσα και δεν το σκέφτηκα παρα μόνο τώρα!Βρε κορίτσια τι να κάνω?εχω ξενερώσει απίστευτα.Εδώ και μήνες ονειρευόμαστε τις διακοπές στο καλαμίτσι.Τους πήρα τηλ μηπως έχει τιποτα πιο νωρίς αλλά τζίφος..και σιγά μην με έχουν στο μυαλό τους να με ενημερώσουν αν γίνει ακύρωση!

Τι να κάνω?έχετε καμιά συμβουλή εκτός από το να μείνω έγκυος :wink:

Διαφημίσεις

Κι εγώ αδιάθετη θα είμαι στις διακοπές..

Οχι όλες τις μέρες αλλά προς το τέλος θα είμαι..

Πίκρα!

Λύση τώρα..

Υπάρχουν κάτι χάπια.. Εγώ δεν θα τα έπαιρνα με ΤΙΠΟΤΑ!

Nothing you would take... Everything you gave...

αν αυτο που σε χαλαει ειναι το μπανιο βάλε ταμπον...

αν αυτο που σε χαλαει ειναι οι σερβιετες που θα φαινονται απο τα ρουχα, πάρε φαρδιες φουστιτσες...

αν ειναι το σέξ... Λυπάμαι!! ;)

(αν και με το παιδι , νομιζω οτι θα ειναι το τελευταιο...)

με χαλάει το μπάνιο..κυρίως . Δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ ταμπόν.Επίσης με χαλάει ότι θα πρέπει να πηγαίνω συνέχεια στις τουαλέτες του καμπινγκ :-(

δηλαδή δεν υπάρχει τπτ να κάνω?

αντισυλληπτικά?

για να παρεις αντισυλληπτικα ειναι ολοκληρη ιστορια.Χρειαζονται εξετασεις,να τις δει ο γυναικολογος,να προτεινει το καταλληλο χαπι.Αν δε βαριεσαι ξεκινα! Και το ταμπον βεβαια δεν ειναι ευκολη υποθεση.Εχω χρησιμοποιησει,αλλα πρεπει μολις βγεις απο τη θαλασσα να το αλλαξεις.Αυτο προϋποθετει τουαλετα καπου κοντα ωστε να πλυνεις οπωσδηποτε τα χερια πριν την τοποθετηση αλλα και μετα.Δεν εχω αλλη λυση δυστυχως να προτεινω.Εισαι ομως τοσο σιγουρη οτι θα εχεις τοτε περιοδο; καμια φορα λογω της ζεστης μπορει να καθυστερησει καποιες μερες ή να εχεις λιγο πιο πριν.Κουραγιο,σπαστικο ειναι,το ξερω ,να μην μπορεις να εισαι ανετη

Διαφημίσεις

αντισυλληπτικά?

Για να χαλάσεις τον κύκλο σου το λες αυτο?

Δε νομίζω πως τα αντισυλληπτικά το κάνουν αυτό..

Δεν είμαι και σίγουρη αλλά δε νομίζω πως αλλάζουν τον κύκλο..

Nothing you would take... Everything you gave...

Είναι πολύ σπαστικό να έχεις μια βδομάδα το χρόνο τη δυνατότητα να πας διακοπές και να συμβαίνει αυτό!!απογοητεύτηκα πολύ! σκέφτομαι να ρωτήσω γυναικολόγο για τα χάπια..παλιά έπαιρνα αντισυλληπτικά και μπορούσα να τα ρυθμίσω τέτοια θέματα!anyway, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας..

εναλλακτικά κανένα καλό μέρος χαλκιδική, μπροστά στη θάλασσα όμως, έχετε να προτείνετε;

το ίδιο έπαθα κι εγω στο γαμήλιο ταξιδι. Μιλησα με το γυναικολογο μου και μου εδωσε χωρις εξετασεις τα πιο ελαφρια αντισυλλιπτικα για 1 1/2 μηνα. Αν δεν κανω λάθος μου είπε να τα ξεκινησω τη πρωτη μερα της περιοδου μου πριν τις διακοπες και να τα συνεχισω μεχρι να τελειωσουν οι διακοπες. Αλλά για καλυτερα συμβουλέψου το γυναικολογο σου.

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

με τα αντισυλληπτικα μπορεις να τα παιρνεις ολο το μηνα και να μην εχεις καθολου περιοδο, αλλα αν θηλαζεις δε μπορεις να παρεις. το ιδιο και με τα patches.

εγω ημουνα scuba diving instructor και αυτο που με εσωσε ηταν το mooncup. τωρα δε χρησιμοποιω πια τιποτα αλλο. Θελει λιγη εκπαιδευση, αλλα μολις παρεις το κολάι θα το λατρεψεις. Ειδικα τις μερες με μικρη ροη, η αν εχεις γενικως μικρη ροη, θα ξεχνας εντελως οτι εχεις περιοδο.

Δεν ξερω αν μπορεις να τα βρεις στην ελλαδα, αλλα εχεις καιρο να τα παραγγειλεις online μεχρι τον αυγουστο. κανε google για mooncup η ladycup.

εχεις ξαναπαει στο καλαμιτσι; ημουνα εκει περισυ με τα μωρα, μεναμε σε τροχοβιλλα και περασαμε καταπληκτικα. καλες διακοπες

ΥΓ: συγχωρηστε με που δε βαζω τονουσ, αλλα γραφω πολυ αργα στα ελληνικα και αν αρχισω να παλευω και με τονους...

κοιτα,εγω γενικα τις πρωτες μερες περιοδου δεν μπαινω στην θαλασσα αλλα τις τελευταιες βαζω ταμπον και το χαιρομαι.Αν παρεις αυτα με το απλικατερ της ταμπαξ τα αλλαζεις σε χρονο dt και στην ξαπλωστρα,η την ψαθα αρκει να εχεις μια πετσετα γυρω σου...κανενας δεν το καταλαβαινει κι επειδη δεν ερχονται σε επαφη με το ταμπον τα χερια σου δεν εχεις και φοβο μικροβιων.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

εχω κλείσει διακοπές στο καλαμίτσι από τον απρίλιο για 10 αυγούστου!και ανακάλυψα ότι θα μου έρθει περίοδος ακριβώς τότε!Έγινε κάποια αλλαγή στον κύκλο κάπου ενδιάμεσα και δεν το σκέφτηκα παρα μόνο τώρα!Βρε κορίτσια τι να κάνω?εχω ξενερώσει απίστευτα.Εδώ και μήνες ονειρευόμαστε τις διακοπές στο καλαμίτσι.Τους πήρα τηλ μηπως έχει τιποτα πιο νωρίς αλλά τζίφος..και σιγά μην με έχουν στο μυαλό τους να με ενημερώσουν αν γίνει ακύρωση!

Τι να κάνω?έχετε καμιά συμβουλή εκτός από το να μείνω έγκυος :wink:

Καλά θα πας Καλαμίτσι και θα χεις και περίοδο??????Επιτηδες το κανες?????Στο ωραιότερο μέρος της Χαλκιδικης δεν λεει αυτή την εβδομάδα να χασεις όλες τις απολάυσεις που σου προσφερονται......

Να πάρεις αντυσιλιπτικα.....μην φοβάσε απλά θα παρατήνεις τον κύκλο σου.....το εχω κανει και εγω σε ιδια περίπτωση....ρωτα τον γιατρό σου για περισσότερες οδηγίες.....

Και εγω στις 11 θα μαι λιγο πιο πάνω στην Τορώνη.. και βεβαίως θα περάσω για μια βουτια απο Καλαμίτσι.....τα λέμε εκει......!!!!;)

το ίδιο έπαθα κι εγω στο γαμήλιο ταξιδι. Μιλησα με το γυναικολογο μου και μου εδωσε χωρις εξετασεις τα πιο ελαφρια αντισυλλιπτικα για 1 1/2 μηνα. Αν δεν κανω λάθος μου είπε να τα ξεκινησω τη πρωτη μερα της περιοδου μου πριν τις διακοπες και να τα συνεχισω μεχρι να τελειωσουν οι διακοπες. Αλλά για καλυτερα συμβουλέψου το γυναικολογο σου.

ακριβως το ιδιο.απλα το εχω επαναλαβει αλλες 2-3 φορες.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

ευχαριστώ πολύ κορίτσια!μου δώσατε κουράγιο!!θα μαθω για τα ελαφρια αντισυλληπτικά και θα πάρω!Δεν θηλάζω.Αυτό το mooncup πρώτη φορά το ακούω..θα το ρίξω μια ματιά...

1000ευχαριστώ!!!!

εμείς κλείσαμε τροχόσπιτο και δεν έχω ιδεα πόσο εύκολα θα είναι αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου θα είμαι μπροστά στη θάλασσα όλη μερα και η μικρή μου 20μηνων θα το ευχαριστηθεί σίγουρα!

ευχαριστω.Με ανεβάσατε!