Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τροχοσπιτο

vickygirl79

Recommended Posts

...επειδη δε θα τη παλεψουμε χωρις θαλασσα σκεφτομαστε να παμε τελη αυγουστου με αρχες σεπτεμβρη που θα ειναι και ο μικρος 3 μηνων καπου να ξεφυγουμε..σκεφτηκα λοιπον να νοικιασουμε ενα τροχοσπιτο και να γυρισουμε τη χαλκιδικη για καμια εβδομαδα

το εχει κανει καποια απο εσας?πως σας ακουγεται σαν ιδεα?ισως να παρουμε και μια γιαγια μαζι αν βολεψει να βοηθαει λιγο(μαλλον τη πεθερα αλλα τι να κανουμε:oops:)

σκεφτηκα οτι το τροχοσπιτο ειναι καλυτερο γιατι δε θα εχουμε την εννοια του να ενοχλουμε πχ τουσ διπλα ενοικους οσο να εχει ενα μωρο και ενα σχεδον τριχρονο εχουν τη φασαρια τους και εκτος απο αυτο θα δουμε πολλες ομορφες παραλιες....τι λετε?

να σας πω παντωσ τη πικρη μου αληθεια οι τιμες ενοικιασηςπου λιγο το εψαξα ειναι τσουχτερες...:cry:

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

Vicky εμείς πήγαμε στη Χαλκιδική πέρσυ με το τρίτο μου 2 μηνών. Μέναμε σε ενοικιαζόμενα studios αλλά δεν ενοχλήσαμε κανέναν διπλανό.:wink:

Γιατί να στερηθείς τις ανέσεις ενός δωματίου με το ζεστό νεράκι για μπάνιο, το room service, το air condition και μάλιστα όταν έχεις ένα τόσο μικρό μωράκι να περιποιείσαι παράλληλα;

Μετά η Χαλκιδική δεν έχει και τόσο μεγάλες αποστάσεις. Μπορείς δηλαδή άνετα αν διαλέξεις ένα πόδι να γυρίσεις όλες τις παραλίες του έχοντας μόνιμη στέγη κάπου στη μέση του.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

Αν και εκανα χρονια διακοπες με τους γονεις μου με τροχοσπιτο και σκηνη, προσφατα αγορασαν εξοχικο, και εχω τις καλύτερες αναμνήσεις ως παιδι , ομως θα συμφωνησω απολυτα με την Marandnik .

Εμεις αυτη την εβδομαδα και για τρεις μερες νοικιασαμε τροχοχσπιτο στο Καλαμίτσι με ρευμα ,η αλήθεια είναι οτι εμεις περασαμε υπεροχα αλλά το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το μωρο σου ειναι πολυ μικρουλι.Αυτο που μου αρεσε σε αυτα τα τροχοσπιτα ηταν οτι ειχαν κιοσκι απεξω κλειστο ξυλινο σαν υπαιθριο μπαλκονακι.Ειχε ομως και καλυβακια που απ-οτι εμαθα ειχαν ολες τις ανεσεις.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Διαφημίσεις

κοριτσια οντως η χαλκιδικη ειναι παραδεισος!!!marandnik σε ποιο μερος ειχες παει θα με ενδιεφερε αν θυμασαι και το ξενοδοχειο που μεινατε μπραβο παντως αν καταλαβα πηγες με τρια παιδακια διακοπες και το ενα ηταν βρεφακι!!!ηταν δυσκολα κουραστηκες πολυ ??ειχες βοηθεια απο καποιον τριτο εκτος του συζηγου???

1kOup2.pngTxJmp3.png

Vicky μου, εμείς πήγαμε στην Ουρανούπολη πέρυσι, δεν είχε να κάνει όμως με την ύπαρξη του μωρού αλλά με το γεγονός ότι το 1ο και το 2ο πόδι τα έχουμε γυρίσει τόσες πολλές φορές που είπαμε να πάμε και κάπου αλλού.

Πιστεύω ότι εσείς όπου και να πάτε στη Χαλκιδική θα περάσετε τέλεια.;)

Βοήθεια δεν είχα από πουθενά αλλού, οι πέντε μας ήμασταν. Το μωρό το θήλαζα (και το θηλάζω ακόμα) οπότε δεν είχαμε αποστειρωτές, μπιμπερό και τέτοια αλλά το studio που είχαμε νοικιάσει είχε και κουζίνα με όλον τον εξοπλισμό, οπότε πιστεύω ότι και μια μη θηλάζουσα μανούλα, θα ήταν μια χαρά. Αν θες σου στέλνω με π.μ. το όνομα αλλά η Χαλκιδική είναι γεμάτη από παρόμοια καταλύμματα, δεν θα έχεις πρόβλημα να βρεις ένα καλό.:wink:

Α, και φυσικά δεν κουράστηκα πολύ. Ήταν σαν να ήμουν στο σπίτι μου απλά δεν χρειάζονταν να μαγειρεύω, ούτε να κάνω δουλειές του σπιτιού, έκανα και τις βόλτες μου και είχα και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά μου τρισευτυχισμένα χωρίς να γκρινιάζουν ότι βαριούνται στο σπίτι. Πλάκα με κάνεις; :mrgreen::mrgreen:

.....δε νομίζω τάκη....

καλα για το θηλασμο δε το συζητω μεγαλη ευκολια θηλαζα και τη πρωτη μου στις πρωτες μας διακοπες και σωθηκα..οπως λες καμια ταλαιπωρια με αποστειρωσεις κτλ....οποτε ουτε τωρα θα με κουρασει το θεμα αυτο....

σε ευχαριστω παντως για το "κουραγιο" που μου εδωσες γιατι με αγχωνει λιγο το διακοπες με 2 παιδια....

τελικα η καλυτερη λυση ειναι σε συγκροτημα με all inclusive....;)

1kOup2.pngTxJmp3.png

μια χαρα θα περασετε ο,τι κι αν αποφασισετε, η γνωμη μου θα ηταν παντως να πατε οι τεσσερις σας. Πιο καλα θα περασετε.

Τη γιαγια τι τη θελεις; Δυο μεγαλοι και δυο μωρα, το ενα της αγκαλιας οποτε αμελητεα ποσοτητα κατα τη γνωμη μου. Πατε καλυτερα μονοι σας για ενα "catch up". Εμεις αναλαμβανουμε ενα παιδι ο καθενας, οχι απαραιτητα το ιδιο καθε μερα η και καθε στιγμη της ημερας, και βρισκουμε αυτο το συστημα πιο ξεκουραστο και πιο ασφαλες (πχ, σε αεροδρομια η πολυσυχναστες παραλιες ξερεις σε ποιο παιδι να εχεις τα ματια σου. Εχεις να σκεφτεις φαγητο, νερο, πανες, τουαλετα, ρουχα για ενα μονο παιδι. Αν και οταν πρεπει να σταματησουμε στην εθνικη για τσισια, πραγμα που δε θελει κανενας μας να κανει, το παιζουμε "πετρα-ψαλιδι-χαρτι")

Εμενα η μικρη μου θα ειναι 8 μηνων οταν θα παμε με το καλο διακοπες(ο μεγαλος 2,5).Προβληματιστικα κ γω στην αρχη για το πως θα τα καταφερουμε αλλα τελικα κλεισαμε all inclusive κ μετραω τις μερες να περασουν!Την μικρη κ γω την θηλαζω,βεβαια ξεκινησαμε στερεα τροφη αλλα τα βολεψω.Το δωματιο εχει κουζινακι(οχι για κανεις φαγητο),οποτε θα μπορω να αλλεθω τα φρουτα κ για φαγητο θα εχω κατεψυγμενα.Το ξενοδοχειο ειναι χαλκιδικη,στο παλιουρι.Αν ενδιαφερεσαι στειλε pm.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Μπορεί να μην είναι τόσο χάλια στο τροχόσπιτο αλλά συμφωνώ πως θα είστε ανετότερα σε ένα δωμάτιο . Έχω κάνει διακοπές σε τροχόσπιτο (προ παιδιού) και ήταν υπέροχα. Το θέμα είναι αν θα σε βολέψει αυτού του είδους η διαμονή με 2 μικρά παιδιά .

Μην πολυσκάς...Διακοπές είναι και το πιθανότερο είναι να μην περνάτε παρά ελάχιστες ώρες στο κατάλυμμα που θα επιλέξετε. Το μωρό σου απ'ό,τι βλέπω είναι μικρό και δεν θα έχεις το πρόβλημα πού να του φτιάξεις φαγητό. Δεν έχω ψάξει το θέμα των τιμών που παίζουν στα τροχόσπιτα αλλά αν είναι τσουχτερές είναι σαφώς προτιμότερο να πληρώσεις ένα all inclusive δωμάτιο. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε το τροχόσπιτο παραπάνω από μια εβδομάδα και να κάνετε μακρινές αποστάσεις .Η Χαλκιδική ''γυρίζεται'' εύκολα και χωρίς τροχόσπιτο.

Κάθε μέρα μαζί σου είναι γιορτή κι ομορφότερη απο ότι η χτεσινή...Κάθε μέρα μαζί σου νιώθω πως δώρο είσαι που μου στειλε ο θεός

KUeyp3.png

happymummy σου έστειλα και pm..θα μπορούσες να μου πεις κάποιες πληροφορίες για το τροχόσπιτο?και εμείς εκει κλείσαμε..

Εμεις αυτη την εβδομαδα και για τρεις μερες νοικιασαμε τροχοχσπιτο στο Καλαμίτσι με ρευμα ,η αλήθεια είναι οτι εμεις περασαμε υπεροχα αλλά το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το μωρο σου ειναι πολυ μικρουλι.Αυτο που μου αρεσε σε αυτα τα τροχοσπιτα ηταν οτι ειχαν κιοσκι απεξω κλειστο ξυλινο σαν υπαιθριο μπαλκονακι.Ειχε ομως και καλυβακια που απ-οτι εμαθα ειχαν ολες τις ανεσεις.

Vicky

Δες λίγο αυτό

http://www.thalattacamp.gr/pages/accomodation/mobilehomes

εδω είναι και ο τιμοκατάλογος

http://www.thalattacamp.gr/uploads/pricelist/price_list_greek.pdf

Όσον αφορα για αυτό κάμπινγκ θα σου πω ότι είναι πάρα πολύ ωραίο.

Δες λίγο και εγκατάστασεις για να καταλάβεις.

Το κάμπινγκ πιστευω οτι είναι ότι καλύτερο για τα παιδιά. ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ!!!!

Εχει τα πάντα μέσα.

Πηγαίνει 2 χρόνια μια φίλη μου παιδάκια μικρά και περνάνε πάρα πολύ ωραία.

Τα εχω δει μέσα τα σπιτάκια και είναι μια χαρά!!!

Βάζεις μαγιό, παιρνεις παιδιά, κουβαδάκια κτλ και τσουπ σε 1 λεπτό παραλία!!

Ουτε αυτοκινητα, μπες βγες κουβάλα, το οποίο απεχθάνομαι!!!