Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξωσωματική/ορμονολογικές

Recommended Posts

κορίτσια γειά σας....

εχω επαναλλαμβανόμενες αποβολές μετά από εξωσωματική. Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις των καθ΄έξιν αποβολών, διαγνωστική υστεροσκόπηση...όλα καλά. Μετά από 3 χρόνια προσπαθειών συνειδητοποίησα ότι δεν μου είχαν ποτέ ζητήσει να κάνω ορμονολογικές....νομίζω ότι οι εξωσωματικοί γενικώς δεν πολυασχολούνται με το θέμα αυτό και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσας έχει παρόμοια εμπειρία και αν γνωρίζεται κάποιον καλό ενδοκρινολόγο που να ασχολείται με γυναίκες που κάνουν εξωσωματικές....

το "τυχαίο γεγονός" που λένε για τις αποβολές σε όλες εμάς που ταλαιπωριόμαστε δεν πιστεύω ότι είναι τόσο απλή υπόθεση....

Διαφημίσεις

Για ορμονολογικές δεν ξερω κάτι παραπάνω εκτός από αυτές που σου ζητάνε στην αρχή, π.χ. προγεστερόνη, οιστραδιόλη και εξετάσεις θυροειδούς.. Αιματολογικές έχεις κάνει; στο ρωτάω αυτό διότι εγώ ύστερα από μια παλίνδρομη που είχα πριν δυο μήνες και ενώ είχα κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας που έδειχναν ότι δεν πάσχω απο θρομβοφιλία πήγα σε κάποιον αιματολόγο για να επιβεβαιώσω τη διάγνωση και ύστερα από λήψη ιστορικού και ανάγνωση όλων των εξετάσεων που πήγα καθώς και περαιτέρω αιματολογικές εξετάσεις που μου έκανε επί τόπου, μου διέγνωσε ένα σύνδρομο το οποίο ευθύνεται για αποβολές πρώτου τριμήνου και παλίνδρομες.. Μήπως να πας σε κάποιον αιματολόγο καλύτερα;

εμενα κοριτσια ο γυναικολογοσ μου μου ειχε πει να κανω ολεσ τισ εξετασεισ πριν καν παω στον εξωσωματικο μεχρι και για κυστικη ινωση εκανε ο συζυγοσ μου καναμε ηπατιτιδα αιντσ θυροειδη προγεστερονη οιστραδιολη και πολλεσ αλλεσ αν θεσ κατι αναλυτικα πεσ μου να σου πω.

z3hWp3.png

Καταρχην πολυ κακως οι εξωσωματικοι δεν ασχολουνται με ορμονικες εξετασεις ! Ετσι την πατησα κ γω. αν ειναι δυνατον !!!

Για ενδοκρινολο προτεινω τον κ.Παπαδογια Δημητρη ειναι εξαιρετικος κ εχει ιατρειο στην φιλολαου στο Παγκρατι.

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

Διαφημίσεις

οπως λεει και η αγγελικη καναμε ενα ν φακελο εξετασεις και οι 2. ειδικα και η κυστικη ινωση και την απλη και με τις 32 μεταλλαξεις..σε ποιον κανεις προσπαθεια;

:);)

ελένη μου στον μαστρομηνά κάνω...απλά φέτος το καλοκαίρι πήγα και σε άλλους 2 για να διασταυρώσω πληροφορίες...δεν νομίζω να αλλάξω κέντρο γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένη απλά θέλω να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες να μην ταλαιπωρούμε τσάμπα....

Μου κανει εντύπωση αυτό που λες για το κεντρο της εξωσωματικής οτι δεν ασχολούνται με ορμονολογικές, γιατί ένας λογος που καποιες γυναίκες καταλήγουν σε εξωσωματική μπορεί να είναι και ορμονολογικές, και χρειάζεται να στις κοντρολάρουν πριν προχωρήσουν. Εάν οι ορμόνες σου ειναι ΟΚ, τότε θα πρέπει να ψαχτείς και να δεις τι μπορεί να φταίει. Τον γιατρό που αναφέρεις δεν τον ξέρω, όμως, ολα τα κεντρα εξωσωματικής συνεργάζονται με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων καθώς μια εξωσωματική είναι αποτέλεσμα μιας ολόκληρης ομάδας ανθρώπων και οχι το επίτευγμα ενός μόνου γιατρού (μιλάω βάσει πείρας). Και από οτι φαίνεται ταλαιπωριέσαι και να έχεις και αυτό στο μυαλό σου από τη στιγμή που ισως να κανεις και διαφορες προσπάθειες ειναι το τελευταίο που θα επρεπε να σκεφτεσαι.

Καταρχην πολυ κακως οι εξωσωματικοι δεν ασχολουνται με ορμονικες εξετασεις ! Ετσι την πατησα κ γω. αν ειναι δυνατον !!!

Για ενδοκρινολο προτεινω τον κ.Παπαδογια Δημητρη ειναι εξαιρετικος κ εχει ιατρειο στην φιλολαου στο Παγκρατι.

Κοίτα σύμπτωση! Κι εγώ τον ίδιο έχω! Καλός γιατρός και καλό παιδί. Τον προτείνω κι εγώ.