Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κούνια-Κρεββάτι ή Κανονικο ?

Recommended Posts

Βλέπω οτι ο μικρος μου (20 μηνων +) έχει αρχίσει και δυσανασχετεί στην κόυνια του. Ακόμα δεν προσπάθησε να βγει απο αυτην αλλά τον βλέπω οτι χτυπάει στα πλάγια όταν κοιμάται και δεν χωράει πια.

Λέμε πως ήρθε η ώρα για μετάβαση σε κρεββάτι αλλα εχουμε ένα δήλλημα. Να πάρουμε ενα Junior Bed 140χ70 ή κανονικό μονό κρεββάτι?

Εαν είχαμε απεριοριστο χώρο μαλλον θα του παιρναμε κανονικο κρεββάτι ( άσε που αράζεις και εσυ εκεί καμια φορά) αλλα το 140χ70 χωραει καλύτερα στο δωμάτιο. Απο την άλλη φοβάμαι μην μεγαλώσει πολυ γρηγορα για αυτην την διασταση και ειναι άχρηστο μετα απο λίγο.

Εσείς τι πήρατε μετα την κούνια ?

Διαφημίσεις

Κανονικο κρεβατι αν και κοιμαται ακομη στην κουνια και ο μεγαλος... Αργα ή γρηγορα θα χρειαστει κανονικο κρεβατι και αυτες οι διαστασεις που λες ειναι σχεδον σαν την κουνια..

1.40χ70 είναι η κούνια μας,είναι μεγάλη και η μικρή μου χωράει άνετα.

συνήθως λένε εώς 5 ετών μπορεί να κοιμηθεί το παιδί...

πότε θα έχει ύψος 1.40????

μετά όμως θα χρειαστείς και κρεβάτι κανονικό...

διπλή αγορά δλδ...

στη θέση σου θα έπαιρνα κρεβάτι κανονικό και θα έβαζα καγκελάκι αν πέφτει το παιδί.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Βλέπω οτι ο μικρος μου (20 μηνων +) έχει αρχίσει και δυσανασχετεί στην κόυνια του. Ακόμα δεν προσπάθησε να βγει απο αυτην αλλά τον βλέπω οτι χτυπάει στα πλάγια όταν κοιμάται και δεν χωράει πια.

Λέμε πως ήρθε η ώρα για μετάβαση σε κρεββάτι αλλα εχουμε ένα δήλλημα. Να πάρουμε ενα Junior Bed 140χ70 ή κανονικό μονό κρεββάτι?

Εαν είχαμε απεριοριστο χώρο μαλλον θα του παιρναμε κανονικο κρεββάτι ( άσε που αράζεις και εσυ εκεί καμια φορά) αλλα το 140χ70 χωραει καλύτερα στο δωμάτιο. Απο την άλλη φοβάμαι μην μεγαλώσει πολυ γρηγορα για αυτην την διασταση και ειναι άχρηστο μετα απο λίγο.

Εσείς τι πήρατε μετα την κούνια ?

Ρίξε μια ματιά στο βιντεάκι μήπως σε βοηθήσει...;)

http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=16&the2id=36&the3id=&theid=36&open1=16&open2=36&open3=&page=1

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

μια απο τα ιδια...

ειναι 14 μηνων και παραγγειλαμε κανονικο ημιδιπλο κρεβατι.... θα του βαλω και προστατευτικο καγκελακι και θα ναι μια χαρα....

εμεις βιαστηκαμε να τον βγαλουμε απο τη κουνια επειδη ενα πρωι επεσε απο τη κουνια....

αλλα αν παρεις μικρο κρεβατακι καποια στιγμη θα παρεις και κανονικο....

Ψάχνοντας αυτές τις ημέρες, δεν βρίσκω μασιφ μονό κρεβάτι με τίποτα. Αφήστε που τα στρώματα ειναι πανάκριβα και μέχρι να μάθει την τουαλέτα προβλέπω να το αχρηστεύσουμε πριν την ώρα του.

Έλεγα να πάρουμε παιδικό απο το ΙΚΕΑ που θα τον κρατήσει μέχρι τα 4 και μετα να του πάρουμε ενα κρεβατι που γύρω στα 6 να μπορεί να γίνει κουκέτα. Συν ενα στρωματάκι Cocomat που βγαίνει το καλλυμα και πλενεται για τυχον ατυχήματα.

Πάντως εχθές που πήγαμε σε εναν φίλο του που είχε δικο του κρεβάτι, πολυ το ζήλεψε και ολο ήθελε να πηγαινει εκει να ξαπλώνει. Μάλλον ήρθε η ώρα.

Διαφημίσεις

Καλύτερα μονο κρεβάτι, αφου το παιδί ειναι σχεδόν 2 χρ. το 1,40x,070 δεν θα το χρησιμοποιήσει για 3χρ. περίπου ακόμα

Σίγουρα μέχρι την ηλικία των 5χρ δεν θα έχει φτάσει το 1,40 σε ύψος το παιδί αλλά ούτε εμείς είμαστε 2μ. που κοιμομαστε σε διπλό κρεβάτι... θα δείς ότι κοντά στα 5χρ θα δυσκολευεται να βολευτεί σ'αυτές τις διαστάσεις

Που βρίσκεις όμως μασιφ μονό κρεβάτι σε λογική τιμή? Ούτε το ΙΚΕΑ δεν έχει. Αυτα με MDF και τα λοιπα δεν θελω με τίποτα να τα βάλω στο δωμάτιο του.

Σορυ λάθος διαστάσεις είχα. Τα κρεββατακια που βρήκα ειναι 160 Χ 70 αρα μεγαλυτερα απο μια απλη κουνια-κρεββατι. Αρα λογικα θα του κρατησει και λιγο πιο πολυ. Το μονο κακο ειναι οτι πρπει να παραγγειλω στρωμα σε ειδικες διαστάσεις.

Που βρίσκεις όμως μασιφ μονό κρεβάτι σε λογική τιμή? Ούτε το ΙΚΕΑ δεν έχει. Αυτα με MDF και τα λοιπα δεν θελω με τίποτα να τα βάλω στο δωμάτιο του.

εχεις κοιταξει στη ΝΕΟSET;;;

εχει ωραια κρεβατακια... αλλα νομιζω με κανονικες διαστασεις.... τωρα εχει και προσφορες....

Διαφημίσεις

neoset εχω παρει και εγω και μαλιστα κουκετα .εναν τον εχω τωρα αλλα θα κανουμε και αδερφακι καποια στιγμη και δεν σκοπευουμε να αλλαζουμε σηνεχεια κρεβατια .

ylSkp1.pngrwLVp1.png