Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Στις 10/05/2010 καταχώρησα αγγελία στην σχετική κατηγορία για την πώληση ενός υγραντήρα, την οποία και επανέλαβα άλλες δύο φορές (17/05/2010 & 21/05/2010).

Στις 27/05/2010 έλαβα προσωπικό μήνυμα από μέλος του φόρουμ, που ρωτούσε αν ίσχυε η αγγελία. Μου ζήτησε να στείλω τον υγραντήρα με αντικαταβολή και έτσι έκανα την 01/06/2010 (την πληροφόρησα για το επιπλέον κόστος της υπηρεσίας των ΕΛΤΑ). Στις 09/06/2010 της έστειλα π.μ. ρωτώντας αν το έχει λάβει, αλλά δεν πήρα απάντηση. Στις 30/06/2010 έλαβα ειδοποίηση να παραλάβω το δέμα από το ταχυδρομείο, γιατί ο παραλήπτης δεν ενδιαφέρθηκε να το παραλάβει. Σημειωτέον, όταν στέλνει κάποιος αντικαταβολή καταβάλει το αντίτιμο της μεταφοράς (όπως έκανα και εγώ). Τι ωραία συμπεριφορά!:confused:

Διαφημίσεις

Στις 10/05/2010 καταχώρησα αγγελία στην σχετική κατηγορία για την πώληση ενός υγραντήρα, την οποία και επανέλαβα άλλες δύο φορές (17/05/2010 & 21/05/2010).

Στις 27/05/2010 έλαβα προσωπικό μήνυμα από μέλος του φόρουμ, που ρωτούσε αν ίσχυε η αγγελία. Μου ζήτησε να στείλω τον υγραντήρα με αντικαταβολή και έτσι έκανα την 01/06/2010 (την πληροφόρησα για το επιπλέον κόστος της υπηρεσίας των ΕΛΤΑ). Στις 09/06/2010 της έστειλα π.μ. ρωτώντας αν το έχει λάβει, αλλά δεν πήρα απάντηση. Στις 30/06/2010 έλαβα ειδοποίηση να παραλάβω το δέμα από το ταχυδρομείο, γιατί ο παραλήπτης δεν ενδιαφέρθηκε να το παραλάβει. Σημειωτέον, όταν στέλνει κάποιος αντικαταβολή καταβάλει το αντίτιμο της μεταφοράς (όπως έκανα και εγώ). Τι ωραία συμπεριφορά!:confused:

Δυστυχώς υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές... :(

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Μου συνέβη με κάποια κοσμήματα που πουλούσα.Τελικά το δέμα ήρθε πίσω σε εμένα σήμερα αφού είχα καταβάλει το ποσό της μεταφοράς στο ταχυδρομείο.Δεν είναι τόσο τα χρήματα αλλά η συμπεριφορά

Τα ζουζουνάκια...ζουζουνίζουνε!

Αυτά που καταβάλουμε στο ταχυδρομείο όταν γίνεται η αποστολή δεν τα παίρνουμε πίσω.Τα χρήματα για το/τα αντικείμενο/α δεν τα λαμβάνουμε ποτέ αφού αυτό επιστρέφεται σε εμάς,άρα δεν γίνεται και η συναλλαγή.

Διαφημίσεις

Δεν είναι ωραίο πράγμα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει το αντίθετο. Με αφορμή αυτό το συμβάν θα αμφιβάλλουμε πλέον αν πρέπει να μπουμε σε διαδικασίες ανταλλαγής προιόντων, διευθύνσεων, ταυτότητας κτλ.

Νομιζω οτι καλο θα ηταν να αναφερθει το ονομα του μελους για να δεις αν δημοσια θα παρεις απαντηση

Κριμα παντως να μπεις σε αυτην την ταλαιπωρια και στο κατω κατω μπορει να ειχε βρεθει καποιος αλλος να το αγορασει...

4

Επικοινώνησα με την Ursula και είδαμε πως εισπράξαμε αυτή την συμπεριφορά και οι δύο από το ίδιο μέλος.Σκέφτηκα το ενδεχόμενο μήπως η κοπέλα λείπει λόγω καλοκαιρινών διακοπών,πράγμα που αν συμβαίνει είναι απολύτως κατανοητό.

Διαφημίσεις

Επικοινώνησα με την Ursula και είδαμε πως εισπράξαμε αυτή την συμπεριφορά και οι δύο από το ίδιο μέλος.Σκέφτηκα το ενδεχόμενο μήπως η κοπέλα λείπει λόγω καλοκαιρινών διακοπών,πράγμα που αν συμβαίνει είναι απολύτως κατανοητό.

Νομίζω πως αυτό πρέπει να συμβαίνει εφόσον αναφέρεστε και οι δυο στο ίδιο πρόσωπο και την ίδια χρονική περίοδο. Δεν θα θελα με τίποτα να πιστέψω κάτι άλλο.

Μου είχε τύχει πέρσι το Φθινόπωρο να αγοράσω κάτι απο μια κοπέλα απο εδώ μέσα στο φορουμ, δεν μου είχε στείλει πμ ότι μου το ταχυδρόμησε κι έτσι δεν ήξερα τίποτα. Το αποτέλεσμα ήταν προφανώς κάπου να παράπεσε το χαρτάκι στα ΕΛΤΑ (?) -δεν μου παραδόθηκε ποτέ πάντως- και 2 μήνες μετά που πέρασα απο τα γραφεία των ΕΛΤΑ για άλλη δουλειά έμαθα για την υπαρξη ενός δέματος που είχε παραλήπτη το όνομα μου κι έτσι το παρέλαβα με 2 μήνες καθυστέρηση.

Πάντως είμαι και εγώ της γνώμης να δίνονται τα names δημόσια είτε των αγοραστών είτε των πωλητών όταν παρουσιάζουν απρεπή συμπεριφορά προς προφύλαξη όλων των υπολοίπων.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Α καλα...αυτο ειναι το λιγοτερο...!

Εμενα με φέσωσαν δυο κυριες εδω μεσα....

Ειχα βαλει αγγελια για πράγματα....σαν χαζη που ήμουν τα εστειλα πριν πληρωθω, καλή πιστη, και φυσικα δεν πληρώθηκα ποτε!!! Το ποσο δεν ήταν τραγικο, ήταν στο συνολο 20-30ευρώ δεν θυμάμαι...Αλλα η κοροιδία με ενοχλησε περισσότερο!

Για αυτο τωρα ζητάω πληρωμή μεσω paypal πρωτα και μετα τα αποστέλλω, γιατι και να μην ειμαι εγω σωστη και δεν στειλω τα προιόντα που πούλησα, μπορει να κανει ακυρωση πληρωμης ο αγοραστης και να με κυνηγάει το paypal εμενα μετα να παρει πισω τα λεφτα του!

Βρε κορίτσια αν ήταν να λείψει δεν θα σας έλεγε να μη το στείλετε; και καλά να λείψει για πέντε μέρες αλλά λείπει ένα μήνα απ' ότι καταλαβαίνω από τα μηνύματά σας...

Κρίμα..

Α καλα...αυτο ειναι το λιγοτερο...!

Εμενα με φέσωσαν δυο κυριες εδω μεσα....

Ειχα βαλει αγγελια για πράγματα....σαν χαζη που ήμουν τα εστειλα πριν πληρωθω, καλή πιστη, και φυσικα δεν πληρώθηκα ποτε!!! Το ποσο δεν ήταν τραγικο, ήταν στο συνολο 20-30ευρώ δεν θυμάμαι...Αλλα η κοροιδία με ενοχλησε περισσότερο!

Αυτό είναι εξωφρενικό! Και όπως το είπες δεν είναι το χάσιμο των χρημάτων αλλά η κοροιδία που γίνετε.

Εαν μου τύχαινε κάτι τέτοιο το πρώτο που θα έκανα με bold γράμματα είναι να αναφέρω το όνομα τους εδώ μέσα και σίγουρα δεν θα έμενα μόνο σε αυτό.

Εχω κάνει πολλές αγορές μεσα απο το ιντερνετ και ουδέποτε μου συνέβη κάτι δυσάρεστο.

Και μέσα απο εδώ που έτυχε να κάνω κάποιες αγορές (προπάντων γιατί εμπιστεύομαι το χώρο) όλες βγηκαν οκ εκτός απο μια που αφορούσε ένα ελλατωματικό προιόν αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω τίποτα, η κοπέλα στάθηκε κάτι περισσότερο απο εντάξει, εφόσον είχε την ευθιξία να μου επιστρέψει όλο το ποσό που της προκατέβαλα άμεσα.

Μέσω του paypal συμφωνώ πως είναι ο καλύτερος τρόπος πληρωμής και για τις δυο πλευρές

και μπράβο σου που το επέλεξες. Εγώ όπου βλέπω paypal το εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Εγώ δεν θέλω να πω το όνομα που χρησιμοποιεί στο site

1ον)Γιατί μπορεί να την δυσκολέψει σε μελλοντικές αγορές που ίσως φανεί πιο υπεύθυνη

2ον)Δεν ξέρω γεγονότα.Μπορεί να έχει γίνει κάτι άλλο και η κοπέλα να μην είναι σπίτι/να μην έχει το χρόνο ή τη διάθεση για τη συναλλαγή,οπότε θα είναι άδικος ο ''διασειρμός''

Δεν τίθεται θέμα για το πόσο αλλά για την συμπεριφορά.Έστω να με ενημερώσει για να μην μπαίνω στην ταλαιπωρία του Ταχυδρομείου (σέρνοντας μαζί δύο μικρά παιδιά )

Τελος πάντων,μικρό το κακό. :)

Υ.γ:Η δεύτερη κοπέλα με την οποία είχα συναλλαγή ήταν συνεπέστατη και ευγενικότατη!

Διαφημίσεις

ursula, έπρεπε να γράψεις στην αγγελία σου, ενα νεο ποστ όπου θα έλεγες, "τάδε" σου έστειλα το δέμα και δεν το παρέλαβες, τι συνέβη?

θα σου πω εγώ αν το ξαναέκανε ή τουλάχιστον μπορεί και να λάμβανες μια απάντηση γιατι δεν το παρέλαβε.

0b8bfa6eaf.png

Της έχω στείλει δύο φορές προσωπικό μήνυμα αλλά δεν απάντησε. Έχω ελέγξει από την αναζήτηση στο 'community' ότι μπαίνει στο φόρουμ και οι δύο τελευταίες φορές ήταν στις 25/06/2010 και χθές! Που σημαίνει ότι έχει δει και τα δύο π.μ. που της έχω στείλει. Ίσως και να έχει δει και την συγκεκριμένη συζήτηση.

Της έστειλα κι εγώ προσωπικό μήνυμα,στο οποίο δεν έλαβα απάντηση.:shock:Δεν μπήκα στη διαδικασία να ελέγξω πότε μπαίνει το συγκεκριμένο μέλος αλλά απ'ό,τι λέει η Ursula θα έχει δει σίγουρα τα μηνύματα μας

Koρίτσια, πιστευω ότι πρέπει οπωσδήποτε να γράψετε το όνομα του μέλους που σας φέρθηκε έτσι. Αυτή η συμπεριφορά μαρτυρά πολλά! Εξάλλου στα sites που γίνονται αγοραπωλησίες πάντα γράφονται σχόλια για τη συμπεριφορά των πωλητών και των αγοραστών στις συναλλαγές προκειμένου να μη την "πατήσουν" και άλλοι.

Αλήθεια, φταίει σε τίποτα η AnnaR π.χ. να ταλαιπωρείται μαζί με τα μικρά της στο ταχυδρομείο;

Κι εγω παντως δεν τα πηγα καλα με τετοια!! Αν κ εχω χαρισει αρκετα πραγματα μεσα στο Forum, οταν ενδιαφερθηκα εγω για ενα παρκοκρεββατο δεν το πηρα ποτε!! Η κοπελα στην αρχη μου εδωσε με πμ το τηλ της, αλλα οταν την επερνα (2-3 φορες) δεν απαντησε ποτε...

Μαλλον το μετανιωσε κ δεν μπηκε καν στην διαδικασια να μου το πει..

Αυτο βεβαια δεν εχει να κανει με χρηματα που εχασαν καποιες κοπελες εδω, αλλα οταν βρε παιδι μου θελεις να κανεις κατι, μην εισαι ασυνεπης....

MD1op3.png

Και εγω δεν υπήρξα συνεπεις δυο φορες και ζητησα και δημοσια συγνωμη στο θεμα μου και σε προσωπικο μυνημα...ανθρωποι ειμαστε και λαθοι κανουμε! Αλλα μετραει η συμπεριφορα...

προσωπικα πιστευω πως θα επρεπε καποια ατομα να τα βαλουν στην θεση τους αναφεροντας το ονομα που χρησιμοποιουν στο φορουμ οσοι την εχουν πατησει..μονο ετσι θα προστατευτουμε και οι υπολοιπες...ειδικα οταν δεν απαντουν στα πμ...

γνωμη μου βεβαια!

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...