Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Dvdιαση-Τηλεόραση

Recommended Posts

«Θυμάμαι πως όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά, όσο ήμασταν στο αυτοκίνητο παίζαμε προσπαθώντας να εντοπίσουμε συγκεκριμένα αντικείμενα από το παράθυρο.

Αυτό το κάνουμε και εμείς στα ταξιδια μας και διασκεδάζουμε...

Πόσες ώρες θα το κάνεις όμως χωρίς να βαρεθεί το παιδί...

Ναι βρίσκεις κάτι άλλο...Πόσο...?

Την πρωτοχρονιά πήγαμε Θεσ/νικη-Καρπενήσι ( τέμπλη κλειστά ) 7 ώρες ταξίδι με 2 4χρονα στο αμάξι ( και ο ανίψιος μου )....είπαμε είπαμε, παίξαμε γελάσαμε κάναμε 3 στάσεις από κει και πέρα άρχισε η γκρίνια και το ξύλο μεταξύ τους...

Ναι κάναμε το μέγα αντιπαιδαγωγικό λάθος και βάλαμε ντιβιντάκο...ως διαμαγείας συνεχίσαμε το ταξίδι χωρίς παράπλευρες απώλειες...

Πάμε αρκετά ταξίδια το χρόνο και κάποια από αυτά πολύωρα...

Παν μέτρο άριστο παιδιά ( σε όλα ισχύει αυτό τελικά )

Διαφημίσεις

Δεν παιζει παιδια ξεχαστε το. Ο ΜΟΝΟΣ τροπος η μικρη να κατσει στο καρεκλακι ασφαλειας ειναι να την απασχολησω με κανα βιντεο και DVD ....αντεχει 40 λεπτα ακριβως. Μολις τα ξεπερασουμε γινεται στο αμαξι ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΣΚΟΤΩΜΟΣ. Αν ειναι να την βγαλω απο την καρεκλα ασφαλειας προτιμω για 20 λεπτα την μερα να αποχαυνωθει. Δεν θα παθει τιποτα. Και ησυχα θα φτασουμε. Και ολη την υπολοιπη μερα απο πισω της ειμαι. Να πανε αυτοι που τα γραφουνε οι ιδιοι ταξιδι με 2 παιδια το ενα στην φαση αντιδρασης στο καρεκλακι αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κατσω δε ετσι, σε μεγαλη αποσταση χωρις να γινει σκοτωμως και τα ξαναλεμε.........ωχ αμαν......με ολα τα περι τηλεορασης κλπ. Και εγω ενα σωρο τηλεοραση εβλεπα το θυμαμαι. Κολλαγα με τις ΩΩΩΡΕΣ......δεν εχω κανενα θεμα ειδικα στο λεξιλογιο.......κανουν και αυτοι ομως την τριχα τριχια.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

...δυστυχώς έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονανται.

μπορώ να πω ότι εγώ δεν έχω τεράστιο θέμα με τις μετακινήσεις διότι τις κανονίζω έτσι ώστε να κοιμάται αλλά ξέρω από πολύ κοντινά μου πρόσωπα ( αδερφή μου, κουμπάρα μου ) ότι είναι πολύ δύσκολα στο ταξίδι με ένα παιδί που δεν κάθεται με την καμία στα αυγά του..

• 1 month later...

Εμείς κάναμε αυτό που λέει η κα Στυλιανάκη. Με μέτρο και από λίγο. Μερικές μέρες δεν το ζητάει καθόλου πια...

Στο δεύτερο παιδί μου δεν θα το ξανακάνω, θα προσέξουμε πιο πολύ με το dvd γιατί χάνεις εύκολα τον έλεγχο, ειδικά όταν σε βολεύει για να κάνεις δουλειές στο σπίτι.

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Aντιστέκομαι σθεναρά σε φορητά ηλεκτρονικά παιχνίδια αλλά στα πολύωρα ταξίδια όπως για Θεσσαλονίκη ζω ένα δράμα. Και στο σπίτι δεν έχουν ηλεκτρονικά, κονσόλες, κλπ, παίζουν όμως στον υπολογιστή 1 ώρα ημερησίως.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...