Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γειά σε όλες και καλή λευτεριά !!!!

μόλις μπήκα στην 29η εβδομάδα και από χθές όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι πονάει η κοιλιά μου απίστευτα !!! δεν σηκώνομαι απότομα.... πρώτα κατεβάζω τα πόδια μου και έπειτα σιγά σιγά σηκώνω τον κορμό μου... ο πόνος ειναι στιγμιαίος αλλά δυνατός !!!! δεν βάζω μαξιλάρι στην κοιλιά μου κατά την διάρκεια του ύπνου. φοβάμαι .......

έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποια άλλη ?? τι μπορώ να κάνω ?

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

καλημερα αρχικα με το καλο το μπεμπουλινι σου.

Λοιπον κοντα σε εκεινη την εβδομαδα και εγω ειχα το ιδιο προβλημα, ουτε πλευρο δεν μπορουσα ευκολα να αλλαξω, ισως επειδη μεγαλωνει περισσοτερο η κοιλιτσα μας δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο παντως τωρα δεν εχω κανενα προβλημα.

ουτε εγω βαζω μαξιλαρι και γενικα δεν μπορεσα να κανω κατι για να περασει απλα υπομονη!!!

να παρεις τον γιατρο σου. καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος μην ρισκαρεις τι θα σου πουμε εμεις .παρε το γιατρος να σου πει γιαυτο τους πληρωνουμε αλλωστε χρυσους

Καλημερα κορίτσια είμαι στην 10η βδομάδα και από χθές δεν αισθάνομαι κανένα τράβηγμα στη μήτρα όυτε κράμπες όπως είχα και το στήθος δεν είναι πρησμένο αλλά αν το ψηλαφίσεις ψιλοπονάει αλλά όχι όπως πριν είναι ανησυχητικό αυτό?την τετάρτη έχω ραντεβού με το γιατρό και έχω τρομερό άγχος!!!!!!

Διαφημίσεις

Να ξερεις οτι καθε μηνα θα εχεις και διαφορετικα συμπτωματα....

Μονο η υπομονη και η συμπαρασταση απο τους δικους σου ανθρωπους θα σε βοηθησουν....

Φιλια και κουραγιο θα περασει ο καιρος τοσο γρηγορα που δεν θα το καταλαβεις....

εγω ειμαι στην 28 βδμ δεν εχω πονους στην κοιλια εγω τους εχω πιο κατω οχι συναιχεια αλλα αμα με πιασει με ταραζει. ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι συσπασεις και μου εδωσε χαπια τα yutopar. καλο ειναι να του το πεις μπορει να μην ειναι τιποτα εχω διαβασει οτι απο την 27βδμ και περα εχουμε πονους γιατι μεγαλωνει η μητρα το να πω ολα με το καλο

• 2 weeks later...

εμενα το προβλημα μου ειναι οταν παω να γυρισω δεξια. υποφερω στη κυριολεξια. αφου ο αντρας μου νομιζει οτι με επιασαν οι πονοι της γεννας. δεν εχω ρωτησει ομως τον γιατρο μου απο τι μπορει να προκαλειται ο πονος. ολο το ξεχναω.

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010