Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερμηνεία χοριακής

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 98
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μόλις μίλησα με την ιδιαιτέρα του γιατρού και μου είπε ότι η τιμή είναι πολύ χαμηλή

τι πρωτοβουλιες ειναι αυτες που παιρνουν οι ιδιαιτερες δεν καταλαβαινω!!!!!!!!!

Κορίτσια μόλις μίλησα με την ιδιαιτέρα του γιατρού και μου είπε ότι η τιμή είναι πολύ χαμηλή και να ξανακάνω εξετάσεις γιατί η εγκυμοσύνη υφίσταταο μόνο αν η χοριακή είναι τριψήφιο νούμερο..

μ#23κίες λέει η γραμματέας...Αει σιχτίρ :twisted::twisted: Είσαι έγκυος και πάρτο απόφαση...Αν θέλεις να ξανακάνεις, ξανακάνε για να δεις αν διπλασιάζεται...και έχω και ένα παράδειγμα..η Nadine με 75 χοριακή γιατί είναι έγκυος??

Μα τι άλλες μ@@@κίες θα ακούσω πια!!! έλεος πια!!! η ιδιαιτέρα δεν ξέρει τι της γίνεται, είναι άψογη η χοριακή σου, μια χαρά έγκυος είσαι!!! (εγώ με δίδυμα είχα 86), έγκυος μπορείς να είσαι και με πολύ χαμηλότερη χοριακή από τη δική σου.

Μην στενοχωριέσαι, πάρε έναν άλλο γιατρό τηλέφωνο ή προσπάθησε να μιλήσεις με τον ίδιο το γιατρό και όχι με την ιδιαίτερα!

UmGGp3.png

Εξαλλου γραμματεας στο ειπε οχι ο γιατρος......

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Εχω τσαντιστει παρα πολυ με τις γραμματεις!!!!!!!!!!!!!

Αφου εισαι ασχετη κοπελα μου τι μιλας???????

Οριστε την εκανε να κλαιει τη κοπελα απο το τιποτα!!!!!

Αμα μου το λεγε εμενα θα σου λεγα τι θα ακουγε!!!!!!!!

Μερικοι γυναικολογοι εχουν μαιες για γραμματεις και οντως οι κοπελες μπορουν να σου πουν πολλα,

ξερουν σχεδον τα παντα αλλα ειναι καποιες που δε ξερουν τιποτα ειναι απλα ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

irida85 το μόνο που δεν θέλω να κάνω είναι να σε αγχώσω. Σίγουρα υπάρχει περίπτωση να είναι καθυστερημένη σύλληψη, αλλά έχει δίκιο η γραμματέας που λέει οτι είναι χαμηλή. Στο λέω γιατί κ εμένα ήταν 45 πριν 1,5 μήνα και στο τέλος απέβαλλα και κανείς δεν μπήκε στο κόπο να μου πει οτι κατι δεν πηγαινε καλα και εγώ ήμουν στον κοσμο μου τρισευτιχισμενη. Οταν ξεκινησαν τα καφε και μετα το αιμα μου ηρθε τρελλα! Όμως, ο γιατρος μου ειχε πει οτι υπηρχε περιπτωση να ειναι καθυστερημενη συλληψη για αυτο και δεν ηθελε να με αγχωσει προτου δει οτι οντως ανεβαινει η ορμονη. Το μονο που εχεις να κανει ειναι να περιμενεις και να εχεις θετικη σκεψη...ξερω πως ειναι αυτη η αναμονη..σε σκοτωνει. Συγγνωμη αν σε φρικαρα, απλά κ εγω αυτο ζηταγα, καποιον να μου πει την αληθεια κ να μην με αφηνει να πεταω, καλυτερα να περιμενεις τα χειροτερα κ να ερθουν τα καλυτερα παρα το αντιθετο. Αυτη ειναι η γνωμη μου κ μονο..Ευχομαι να κανω λαθος και να κρατας το αγγελουδι σου σε λιγο καιρό. Καθε επιτυχια κοπελα μου, απο την ψυχη μου στο λεω!

Διαφημίσεις

irida85 το μόνο που δεν θέλω να κάνω είναι να σε αγχώσω. Σίγουρα υπάρχει περίπτωση να είναι καθυστερημένη σύλληψη, αλλά έχει δίκιο η γραμματέας που λέει οτι είναι χαμηλή. Στο λέω γιατί κ εμένα ήταν 45 πριν 1,5 μήνα και στο τέλος απέβαλλα και κανείς δεν μπήκε στο κόπο να μου πει οτι κατι δεν πηγαινε καλα και εγώ ήμουν στον κοσμο μου τρισευτιχισμενη. Οταν ξεκινησαν τα καφε και μετα το αιμα μου ηρθε τρελλα! Όμως, ο γιατρος μου ειχε πει οτι υπηρχε περιπτωση να ειναι καθυστερημενη συλληψη για αυτο και δεν ηθελε να με αγχωσει προτου δει οτι οντως ανεβαινει η ορμονη. Το μονο που εχεις να κανει ειναι να περιμενεις και να εχεις θετικη σκεψη...ξερω πως ειναι αυτη η αναμονη..σε σκοτωνει. Συγγνωμη αν σε φρικαρα, απλά κ εγω αυτο ζηταγα, καποιον να μου πει την αληθεια κ να μην με αφηνει να πεταω, καλυτερα να περιμενεις τα χειροτερα κ να ερθουν τα καλυτερα παρα το αντιθετο. Αυτη ειναι η γνωμη μου κ μονο..Ευχομαι να κανω λαθος και να κρατας το αγγελουδι σου σε λιγο καιρό. Καθε επιτυχια κοπελα μου, απο την ψυχη μου στο λεω!

Καταρχήν δεν είναι η ιριδα85 η έγκυος..και καταδεύτερον γιατί να ρίξουμε την ψυχολογία της κοπέλας με απλές εικασίες?? Υπάρχουν και άλλες εγκυμοσύνες που ξεκίνησαν με χαμηλές χοριακές και είχαν ευτυχή κατάληξη!!!

Συγνώμη για το έντονο ύφος, αλλά θεωρώ ότι η ψυχολογία της γυναίκας είναι σημαντικός παράγοντας σε μια εγκυμοσύνη...και εσύ μπορεί να ήσουν αρκετά δυνατή για να αντέξεις μια (σχετική) αλήθεια..αλλά η άλλη να μην είναι έτσι!!

Συγνώμη και πάλι.

VxpTp3.png

lewJp3.png

Έχει δίκιο η Cathy. Ψυχραιμία μέχρι να μιλήσει με το γιατρό. Καλύτερα να περιμένεις το χειρότερα και στο τέλος να πανηγυρίζεις παρά να γίνει το αντίστροφο. Ψυχραιμία, ούτε κλάμματα ούτε πανυγήρια.

Εύχομαι αυτή η περιπέτεια να έχει την καλύτερη κατάληξη.

cathy δεν καταλαβες, η genuine ειναι εγκυος..... και η δικη σου ιστορια βλεπω ειναι τραγικη.... κι εγω παλινδρομη ειχα πριν 1 μηνα.....

Παντως η χοριακη της δεν πιστευω οτι ειναι χαμηλη... Μονο 1 μερα καθυστερηση εχει η κοπελα!!!!

Και στο κατω κατω ποια ειναι αυτη η γραμματεας που μπορει να βγαλει ιατρικο πορισμα και να σου πει οτι δεν ειναι εγκυμοσυνη κατω απο τριψηφιο νουμερο? Η κοπελα πηρε τηλ στο ιατρειο του γιατρου της και οχι στο ιατρειο της γραμματεως του!!!! Τσαντιζομαι με τη συμεριφορα της γιατι θα μπορουσε να της πει να κανει αλλη μια μετα απο δυο μερες και τελος. Γιατι δηλαδη να τη στεναχωρησει και να την αγχωσει? Δε συμφωνω οτι ειναι καλυτερα να περιμενεις το χειροτερο, πρεπει να εχεις αισιοδοξια... Εγω εχω master στο αγχος και καταλαβαινω οτι μονο κακο κανει...

genuine εγω το ξαναλεω! Μην αγχωνεσαι και μην στεναχωριεσαι! οπως ειπες κι εσυ ειναι η 1η φορα που προσπαθειτε... Κανε και την αλλη χοριακη και μετα βλεπεις... Ε και μιλα με το γιατρο σου :)

WLFfp2.png XI11p2.png

Συγγνώμη λόγω κεκτημένης ταχύτητας έγραψα λάθος όνομα..Σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να ρίξω κανέναν ψυχολογικά δεν ηταν αυτη η προθεση μου. Για το μονο λογο που το ανεφερα ειναι για να ειναι προετοιμασμενη για τα παντα. Ξαναλεω οτι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κανω λαθος 1000%, αλλά η ψυχολογία δεν αλλάζει μια κατασταση τετοια..Δυο παλινδρομες ειχα, ξερω πολυ καλα πως ειναι τα συναισθηματα, ακομα κλαιω...

και καταδεύτερον γιατί να ρίξουμε την ψυχολογία της κοπέλας με απλές εικασίες?? Υπάρχουν και άλλες εγκυμοσύνες που ξεκίνησαν με χαμηλές χοριακές και είχαν ευτυχή κατάληξη!!!

Συγνώμη για το έντονο ύφος, αλλά θεωρώ ότι η ψυχολογία της γυναίκας είναι σημαντικός παράγοντας σε μια εγκυμοσύνη...και εσύ μπορεί να ήσουν αρκετά δυνατή για να αντέξεις μια (σχετική) αλήθεια..αλλά η άλλη να μην είναι έτσι!!

Συγνώμη και πάλι.

Συμφωνω απολυτα!!!!! Η ψυχολογια ειναι παααααρα πολυ σημαντικη....

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη λόγω κεκτημένης ταχύτητας έγραψα λάθος όνομα..Σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να ρίξω κανέναν ψυχολογικά δεν ηταν αυτη η προθεση μου. Για το μονο λογο που το ανεφερα ειναι για να ειναι προετοιμασμενη για τα παντα. Ξαναλεω οτι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κανω λαθος 1000%, αλλά η ψυχολογία δεν αλλάζει μια κατασταση τετοια..Δυο παλινδρομες ειχα, ξερω πολυ καλα πως ειναι τα συναισθηματα, ακομα κλαιω...

Δε λεμε οτι η ψυχολογια αλλαζει τους αριθμους αλλα νομιζω οτι πρεπει κατι να ειναι σιγουρο και μετα καταθετεις τα οπλα, μετα στεναχωριεσαι....

Και μετα θα μαζεψεις τα κομματια σου και θα συνεχισεις........ Λυπαμαι πολυ που κι εσυ ειχες παλλινδρομες..... Ελπιζω να το εχεις αφησει πισω σου και να συνεχιζεις τις προσπαθειες........

WLFfp2.png XI11p2.png

Το γνωρίζω το συναίσθημα..είχα και εγώ μια αποβολή στην 8η εβδομάδα..από εκεί ξέρω ότι η ψυχολογία είναι το Α και το Ω και για αυτό και μιλάω τώρα..Η ψυχολογία δεν αλλάζει σε μια κατάσταση σαν της παλίνδρομης ίσως όχι, αλλά δεν υπάρχουν μόνο οι παλίνδρομες.

VxpTp3.png

lewJp3.png

Σας ευχαριστώ όλες σας από την καρδιά μου... Μου δώσατε ανάσα..Βέβαια είμαι λίγο σοκαρισμένη. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να είμαι έγκυος.Αλλά βγήκε θετικό. Όμως και πάλι ίσως κάτι να μην πάει καλά.. Δεν πρόλαβα να χαρώ και τωρα νοιώθω αγχος για τη χαμηλή τιμή της χοριακής. Νοιώθω ενοχές για πράγματα που έκανα( Το σαβ/κο ήταν τόση η σιγούριά μου ότι δεν είμαι έγκυος, που έστρωσα το σπίτι και σήκωσα μέχρι και τριθέσιο καναπέ). Από την αγωνία μου έγραψα σε δυο σημεία του forum για το ίδιο θέμα..Συγγνώμη και σας ευχαριστώ ξανά από την καρδιά μου!

Genuine ειμαι σίγουρη ππως όλα θα πάνε καλά, κοπέλα μου.Κοίτα να το χαρείς και να είσαι αισιόδοξη και χαμογελαστή.Εμείς λαχταράμε να δούμε τη χοριακή υψηλή για να έχουμε μια ουσιαστική ελπίδα!!Γι'αυτό σου λέω μην απογοητευεσαι αλλά προσπάθησε να βοηθήσεις κι εσυ τον εαυτό σου για να πάνε όλα καλά!!Η ψυχολογία είναι μεγάλη υπόθεση για όλες τις καταστάσεις!! Και παρεπιπτόντως...κι εγω στην ίδια φάση είμαι με πολλά υγρά (είχα και λιγες σταγονες αιμα κοκκινο και ροζ)και πόνους χαμηλά, χωρίς όμως να με πονάει το στήθος αυτη τη φορά.Με έχει φαει και μένα η αγωνία...Άντε να δούμε...!!!!Και για να μην ξεχνιομαστε...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!Σου ευχομαι ολόψυχα να εχεις μια γλυκύτατη εγκυμοσύνη.

genuine τα ιδια ειχαν πει και σε εμενα οταν η χοριακη εδειξε 65. Δυο μερες μετα ειχε διπλασιαστει. Τωρα ο γιος μου ειναι 7 ετων.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

• 8 months later...

καλησπέρα σε όλες σας! ειναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum.

ειμαι μαμά μιας γλυκιας υπάρξης 4 μιση χρονων ,την οποία και αποκτήσαμε λιγάκι απρόσμενα αν λάβει κανεις υπόψην οτι 2 χρόνια με τον άντρα ερχόμασταν σε επάφη με τον άντρα μου τελειώς ελεύθερα αλλά δεν είχε ποτέ συμβεί το παραμικρό. τωρα μετά απο 4 μιση χρονια επιθυμουμε ενα ακόμή παιδάκια και τα τελευταια 2 χρονια δεν "προσεχουμε" καθολου όμως και πάλι δεν φαινεται να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα.Αυτο το διαστημα δεν αισθανομαι πολύ καλα (κουραζομαι πολυ ευκολα και εχω και εντονα ρεψιματα που ειχα και στην πρώτη εγκυμοσυνη)και η τελευταια μου τεπ ηταν 8/8/09 (με κύκλο 27 ημερων) κανονικα πρέπει σημέρα το αργότερο να αδιαθετησω. στην 1 εγκυμοσυνη ενω ειχα κανει τεστ μετα τις 4 πρωτες μερες καθυστερησης ηταν αρνητικό και περάσανε άλλες τόσες για να δειξει θετικό. Οταν τότε πήγα στο γυναικολογο ήμουν ήδη 4 εβδομάδων! στις 01/09/2009 εκανα β χοριακή και έδειξε 1.61 αλλά η μικροβιολόγος μου ειπε οτι ενω ειναι αρνητική να την επαναλάβω μετα απο 2-3 μερες. Ξερει καμια σας να μου πει αν τυχον της εχει συμβει κατι παρόμοιο.Εχω πολυ αγχος θελω πολύ να ειμαι αλλά απο την άλλη μηπως την έκανα πολυ νωρίς?

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Koρίτσια μου προέκυψε κι εμένα λόγος για χοριακή πριν δυο τρεις μέρες. Βγήκε αρνητική (1) και η μικροβιολόγος μου υποστηρίζει ότι μιλάμε για εγκυμοσύνη με πάνω από 15 χοριακή...

it's never too late to start all over again

Koρίτσια μου προέκυψε κι εμένα λόγος για χοριακή πριν δυο τρεις μέρες. Βγήκε αρνητική (1) και η μικροβιολόγος μου υποστηρίζει ότι μιλάμε για εγκυμοσύνη με πάνω από 15 χοριακή...

skybeam εμενα η δική μου ειπέ οτι μέχρι 10 ειναι φυσιολογικες οι τιμές.Ισως υπάρχει διαφορα απο εργαστήριο σε εργαστήριο...τι να πω...αναμονή!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα!Είμαι καινούρια και πολύ αγχωμένη...Έκανα σήμερα μία β-χοριακή ,την 26η μερα του κύκλου μου,με κύκλο 30-33 μέρες και βγήκε 11.Μου είπε είναι θετικό αλλά ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω σε μία βδομάδα.Επειδή πριν 5 μήνες είχα μία παλλίνδρομη καταλαβαίνετε πόσο πολύ φοβάμαι..Είναι λογική η τιμή αυτή τουλάχιστον 4 μέρες πριν την καθυστέρηση;

Κορίτσια καλησπέρα!Χθες την 26η μέρα του κύκλου μου έκανα μία β-χοριακή και βγήκε 11.(είμαι 4 μέρες ΠΡΙΝ την περίοδο)Είναι λογική η τιμή αυτή;Συνέβη ποτέ σε καμιά;;;;Είχα πριν 5 μήνες μία παλλίνδρομη και καταλαβαίνετε τι άγχος έχω..

Κουκλα μου εισαι εγκυος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητηρια !!!Απλα εκανες πολυ νωρις την εξεταση για αυτο βγηκε τοσο μικρο το νουμερο !!Μπραβο με το καλο !

Θυμαμαι καλα προχθες συζηταγαμε μαζι και ειχε πρηστει πολυ νωρις το στηθος σου και σενα σαν συμπτωμα ???

Πως και εκανες χοριακη τοσο νωρις??

Αχ δε μπορεις να φανταστεις ποσο εχω χαρει και εχω ξεσηκωθει !!Ειδα τα μηνυματα που λεγαμε για το στηθος που και σενα σε ποναγε πρωτη φορα τοσο νωρις και τελικα εισαι !!!!!!Το νουμερο ειναι χαμηλο γιατι ειναι πολυ νωρις !!

Που εισαι κατσαρολα μιλα μου καλεεεεεεεεε!!!!!

• 9 months later...

Γεια σας κοριτσια, καινουρια και εντελως αρχαρια! Ειχα καθυστερηση 5 μερες και εκανα β χοριακη σημερα με τιμη 2830! Εσεις που αυτα τα παιζετε στα δακτυλα πειτε μου σας παρακαλω...ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???? Θα τρελαθω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...