Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερμηνεία χοριακής

Recommended Posts

Η ξαδέρφη μου είναι σε φάση προσπάθειας για μωράκι.Λόγω πολυκυστικών κι αυτή δεν έχει σταθερό κύκλο κ κάποιες φορές είχε μεγάλη καθυστέρηση.Εκανε τεστ εγκυμοσύνης αλλά αρνητικά.Επίσης οι χοριακές της ήταν άλλοτε 0.6 άλλοτε 0.4,ποτέ δεν ήταν 0.0

Οι τιμές αυτές (0.6,0.4) δείχνουν κάτι?Γιατι σε αλλες βγαινει καθαρο μηδέν κ άλλοτε με δεκαδικα νούμερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 98
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλη μου η χοριακή είναι και αυτή ορμόνη.

Σκέψου οτι χορικές κανούμε και στα παιδιά.

Τώρα το τι σημαινει 0.4 και 0.6 θα σου απαντήσω την Δευτέρα θα ρωτήσω την μικροβιολό μου στην δούλεια.

Nομίζω ότι χημική κύηση είναι πάνω από 5 μονάδες.Τα φυσιολογικά όρια στις γυναίκες είναι 0-5. Γιατί και στην ξαδέρφη μου όταν έπαιρνε τα αποτελέσματΑ της ελεγαν ότι είναι αρνητικά....

Λοιπόν φίλη μου δεν έχει ερμηνεία το αποτέλεσμα 0.4 η 0.6 και λάθος του εργαστηρίου που της έδωσε τέτοια τιμή. δεν έχει να κάνει με κύηση είναι αποτελέσμα που δίνει το μηχάνημα που βγαίνει η χοριακή.

να μην αγχώνετε δεν σημαίνει τίποτα.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κοριτσια να ρωτησω και εγω κατι ειχα κανει 4 μερες 15μερες μετα την ωορρηξια πριν την αναμενομενη περιοδο τεστ και βγηκε θετικο αλλα αχνο.ο γιατρος στον υπερηχο και εντοπισε κατι απιροελαχιστο.ειπαμε οτι ειναι εγκυμοσυνη μου εδωσε προγεστερονη αλλα μετα απο 5 μερες ειχα σκουρα και σταγονες αιμα εκανα χωριακη και βγηκε 7.φυσικα δεν υφισταται εγκυμοσυνη αλλα αυτο σημαινει οτι με το που το επιασα το εχασα η καμια σχεση νομιζαμε οτι ηταν εγκυμοσυνη και το 7 ηταν τυχαιο;

Εμενα με μπερδεψε??

4 μερες πριν την περιοδο ?? και 15 μετα την ωορρηξια?

Χμ κατι δεν ειπες σωστα...πες μας παλι ..αλλα ποτε ειχες τελευταια περιοδο , ποσες μερες κυκλο εχεις συνηθως και ποτε περιμενεις κανονικα να σου ερθουν>

Τον περασμενο μηνα αδιαθετησα στις 2του μηνα και στις 14 του μηνα εκανα ενεση και προκαλεσα ωορρηξια.10μερες μετα ειδα ελαχιστο ροζ αιμα στο σκουπισμα μονο.στισ 29 απριλιου,δηλ 3μερες πριν την επομενη περιοδο πηρα κλιαρ μπου και βγηκε θετικο αλλα αχνο.ο κυκλος μου βεβαια τους τελευταιους μηνες μαγαλωσε δηλ35-36ημερων

Διαφημίσεις

Χωρίς να ξέρω ακριβώς...απλά αναρωτιέμαι μήπως η ένεση μπορεί να δώσει ψευδείς ενδείξεις στην εξέταση? Αυτό το ρώτησες?

οχι δεν εκανα ενεση εκανα τεστ εγκυμοσυνης λιγο πριν την περιοδο βγηκε + αχνο μετα κανω χωριακη βγαινει 7 αλλα αδιαθετησα και ο γιατρος μου ειπε οτι απεβαλα αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν τελικα ηταν εγκυμοσυνη απο την αλλη το 7 ειναι μεγαλυτερο απο 5 που δεν ειναι εγκυμοσυνη.λετε να εχει δικιο;

• 6 months later...

Διαφημίσεις

Κορίτσια έκανα χοριακή και βγήκε 44. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ο Κύκλος μου παιζει 28-33 μέρες και την έκανα στην 34 ημέρα.

Συμπέρασμα!!! Είσαι έγκυος!! Για την τιμή της χοριακής σου λέω ότι έγινε καθυστερημένα σύλληψη... :wink::wink:

Συγχαρητήρια!!!!

VxpTp3.png

lewJp3.png

Κορίτσια μόλις μίλησα με την ιδιαιτέρα του γιατρού και μου είπε ότι η τιμή είναι πολύ χαμηλή και να ξανακάνω εξετάσεις γιατί η εγκυμοσύνη υφίσταταο μόνο αν η χοριακή είναι τριψήφιο νούμερο..

Κορίτσια μόλις μίλησα με την ιδιαιτέρα του γιατρού και μου είπε ότι η τιμή είναι πολύ χαμηλή και να ξανακάνω εξετάσεις γιατί η εγκυμοσύνη υφίσταταο μόνο αν η χοριακή είναι τριψήφιο νούμερο..

μ#23κίες λέει η γραμματέας...Αει σιχτίρ :twisted::twisted: Είσαι έγκυος και πάρτο απόφαση...Αν θέλεις να ξανακάνεις, ξανακάνε για να δεις αν διπλασιάζεται...και έχω και ένα παράδειγμα..η Nadine με 75 χοριακή γιατί είναι έγκυος??

VxpTp3.png

lewJp3.png

Φοβάμαι να χαρώ.. Είμαι μόνη, ακύρωσα τα μαθήματά μου και κλαίω..

Άλλο και τούτο! Φοβάσαι να χαρείς;;;

Να είσαι ήρεμη πρέπει, ούτε να φοβάσαι, ούτε να κάθεσαι να κλαις...

Δεν έχεις λόγο να κλαις!

Να συνεχίσεις τις δραστηριότητές σου και να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι την επόμενη εξέταση...

Φοβάμαι να χαρώ.. Είμαι μόνη, ακύρωσα τα μαθήματά μου και κλαίω..

Σε παρακαλώ μην κλαις!Πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία, γιατί μπορεί όλα να είναι καλά κ να κάνεις κακό σε σένα κ το σποράκι!

Θέλω ένα μεγάααλο :) κ υπομονή μέχρι την επόμενη χοριακή!

Φιλικά,

Ελίνα

1 ον τα μαθηματα καλα εκανες και τα ακυρωσες....

2 ον θελω να πιστευω οτι κλαις απο χαρα!! Το οτι εισαι εγγυος ειναι σιγουρο απλα πρεπει να επιβεβαιωθει οτι η εγγυμοσυνη εξελισεται σωστα...γι αυτο θελω ΘΕΤΙΚΗ σκεψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι καλα πες της!!!!!!!!!!!!

Μη στεναχωριεσαι παιδακι μου!!!!!!!!!!! Καλη ειναι η χοριακη, απλα πρεπει να τη ξανακανεις σε 48 ωρες και αν εχει διπλασιαστει εισαι μια χαρα!

Το εχουμε πει 100 φορες εδω, δεν εχει τοσο σημασια η τιμη της αλλα να διπλασιαζεται καθε 48-60 ωρες... Αντε βρε κοριτσακι μην αγχωνεσαι πο τωρα! Εξαλλου γραμματεας στο ειπε οχι ο γιατρος......

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...